www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Τέλος ο Πέκοβιτς  05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης  Tags: Μπάσκετ  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Τέλος ο Πέκοβιτς  05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης  Tags: Μπάσκετ  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Τέλος ο Πέκοβιτς  05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης  Tags: Μπάσκετ  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Τέλος ο Πέκοβιτς  05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης  Tags: Μπάσκετ  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Τέλος ο Πέκοβιτς  05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης  Tags: Μπάσκετ  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τέλος ο Πέκοβιτς  05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης  Tags: Μπάσκετ  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Τέλος ο Πέκοβιτς  05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης  Tags: Μπάσκετ  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
86 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 86 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τέλος ο Πέκοβιτς 05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης Tags: Μπάσκετ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τέλος ο Πέκοβιτς  05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης  Tags: Μπάσκετ  Empty
05072010
ΔημοσίευσηΤέλος ο Πέκοβιτς 05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης Tags: Μπάσκετ

Το αντίο του στον Παναθηναϊκό είπε μέσα από ιστοσελίδα του εξωτερικού ο Μαυροβούνιος σέντερ ο οποίος υπέγραψε στους Μινεσότα Τιμπεργουλβς για τρία χρόνια έναντι περίπου 15 εκατομμυρίων δολαρίων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολα Πέκοβιτς:
«Θεωρώ ότι ο κάθε παίκτης έχει την επιθυμία και τη φιλοδοξία να κάνει το επιπλέον βήμα στη καριέρα του και για μένα ήρθε αυτή η ώρα. Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ. Πέρασα δύο εκπληκτικές σεζόν στο Παναθηναϊκό. Έμαθα πάρα πολλά και βελτιώθηκα περισσότερο ως παίκτης αλλά θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω.
Η Μινεσότα μου έκανε μια πρόταση που με τίποτα δεν μπορούσα ν' αρνηθώ και την προσεχή σεζόν θα μετακομίσω στο ΝΒΑ. θα επιστρέψω πάρα πολύ σύντομα γιατί θέλω να είμαι παρών στη προετοιμασία της εθνικής μου ομάδας, που ξεκινάει τη Κυριακή. Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα μετακομίσω μόνιμα στις ΗΠΑ για να ενσωματωθώ στη νέα μου ομάδα».
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Τέλος ο Πέκοβιτς 05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης Tags: Μπάσκετ :: Σχόλια

ΩΧ ...... ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ TOY ΚΑΙ Ο BILL

Ο Bill καλύτερα να την κάνει. Μας έχει ξενερώσει πολύ! Εγώ δε γουστάρω να τον βλέπω στα πράσινα, πλέον!!!
vigor έγραψε:
Ο Bill καλύτερα να την κάνει. Μας έχει ξενερώσει πολύ! Εγώ δε γουστάρω να τον βλέπω στα πράσινα, πλέον!!!

Στο καλό να πάει.Και να μη φοβάται να πει πού υπέγραψε, δεν έχουμε πρόβλημα.Ας φερθεί μια φορά στη ζωή του σαν άντρας.
Παίζει μόνος του για Μάριτς

Το κενό που άφησε ο Νίκολα Πέκοβιτς είναι τεράστιο και αυτό δεν είναι ανάγκη να το πει κάποιος στους πράσινους... Το ξέρουν και για αυτό θα κινηθούν άμεσα για την αντικατάσταση του Μαυροβούνιου σέντερ.

Βέβαια γενικά οι ρυθμοί που κινείται φέτος ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές δεν είναι γρήγορος, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, μιας και οι όποιες κινήσεις γίνουν θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες, μετά τα νέα φορολογικά μέτρα.

Όπως και να έχει, η πρώτη οριστική απώλεια φαίνεται ότι είναι γεγονός, μετά και τις δηλώσεις του Νίκολα Πέκοβιτς σε ΜΜΕ της χώρας του. Ο Μαυροβούνιος οδεύει προς Μινεσότα και ίσως να μην μείνει καν εκεί, μιας είναι μέσα στους υποψήφιους για ανταλλαγή... Ο μάνατζερ του πάντως που συνεχίζει να δημιουργεί πονοκεφάλους στον Παναθηναϊκό (Ραζνάτοβιτς) έκανε καλό deal για τον παίκτη του, μιας και τόσα χρήματα, δεν θα έπαιρνε ποτέ στν Ευρώπη.

Πιθανοί αντικαταστάτες του είναι πολλοί με πρώτο στην λίστα τον Άλεξ Μάριτς. Ο Σέρβος σέντερ της Παρτιζάν ήταν και στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ, αλλά η ρωσική ομάδα έκανε πίσω, επιλέγοντας την λύση του Μπόγιαν Μαριάνοβιτς, που ανακοινώθηκε το πρωί. Ο σέντερ της Χέμοφαρμ ανέβηκε στην Μόσχα και αυτό δεν θα γίνει πλέον για τον Μάριτς, για τον οποίο η Παρτιζάν ζητάει περίπου 1 εκατομμύριο Ευρώ για να αποδεσμεύσει.

Ο Παναθηναϊκός παίζει πλέον μόνος του για τον Σέρβο (ίσως μπλεχτεί η Ρεάλ, που προς το παρόν όμως... διώχνει παίκτες) αλλά τα λεφτά που ζητάει η Παρτιζάν είναι πολλά... Για αυτό και πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

To ποσό πάντως μπορεί να καλυφθεί και από το buy out που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός από την μεταγραφή του Πέκοβιτς, αλλά και από τα χρήματα που εξοικονομούνται από το συμβόλαιο του Μαυροβούνιου.

Από εκεί και πέρα στους στόχους είναι και ο Ίαν Βουγιούκας αλλά όπως αναφέρεται σήμερα σε αρκετά δημοσιεύματα και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αν δεν τα βρει με τους Κλίπερς και αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

sport24
«Κλεφτές» ματιές σε «Σόφο»

Για αντικαταστάτη του Νίκολα Πέκοβιτς ψάχνουν στον Παναθηναϊκό και το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη υπάρχει στο… βάθος του μυαλού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

O Νίκολα Πέκοβιτς φεύγει και ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ψάξει πλέον τον αντικαταστάτη του. Τα ονόματα που «παίζουν» στην αγορά δεν είναι πολλά, τα οικονομικά δεδομένα είναι ξεκάθαρα (π.χ. ο Παναθηναϊκός δεν φέρεται διατεθειμένος να καταβάλει buy-out σε καμία ομάδα για κανέναν παίκτη) και στο πλαίσιο αυτό το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη υπάρχει στο… βάθος του μυαλού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ο «Σόφο» βρίσκεται στο L.A. και συζητάει με τους Κλίπερς, έχει πάρα πολλές πιθανότητες να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο… αγαπημένο του ΝΒΑ, ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει, τότε οι «πράσινοι» θα εξετάσουν προσεκτικά την περίπτωσή του. Ο Σχορτσανίτης έχει το βασικό πλεονέκτημα πως είναι Ελληνας, έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που είχε και ο Πέκοβιτς (π.χ. δύναμη, καλό τελείωμα των φάσεων) και ο Ομπράντοβιτς τον έχει στο μυαλό του, εφόσον βεβαίως δεν υπάρξει θετική κατάληξη με το ΝΒΑ.

Προς το παρόν, το θέμα αυτό είναι καθαρά φιλολογικό, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Οσον για τον Ολυμπιακό; Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να κρατήσουν τον παίκτη, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που του έχουν υποβάλει δεν ικανοποιεί τον διεθνή σέντερ…

prasinanea.gr

H μεταγραφή κολλάει στο γεγονός ότι ο ΠΑΟ έχει συμφωνήσει με Βασιλόπουλο για βασικό προμηθευτή και ο Σόφο επιθυμεί Σκλαβενίτη...αλλά με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα καταλήξουν στα Καρφουρ...πληροφορίες από μέσα!!!!
Σόφο????
Ελπίζω να είναι σαν τα πολλά ανέκδοτα που γράφονται για να ευθυμούμε!!
Στο καλό Νικόλα παίδαρε, τα καλύτερα στο ΝΒΑ, σ'ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφερες στην ΠΑΝΑΘΑ τα 2 τελευταία χρόνια.
Οταν με το καλό σκεφτείς να επιστρέψεις στην Ευρώπη, εμείς εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε, όπως έκαναν και άλλοι συμπαίκτες σου μετά από το υπερατλαντικό ταξίδι.
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ
Silvercity έγραψε:
Σόφο????

Αμφιβάλλεις ότι στα χέρια του Ζοτς θα γίνει τρομερός παίκτης....άλλωστε καλύτερη λύση δεν βλέπω.Και ελεύθερος και Έλληνας....ρίσκο μεν αλλά όπως πάντα πιστεύω θα βγει.Άλλωστε πολλές φορές έχω πει...''χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεις''.
gipos13 έγραψε:
Silvercity έγραψε:
Σόφο????

Αμφιβάλλεις ότι στα χέρια του Ζοτς θα γίνει τρομερός παίκτης....άλλωστε καλύτερη λύση δεν βλέπω.Και ελεύθερος και Έλληνας....ρίσκο μεν αλλά όπως πάντα πιστεύω θα βγει.Άλλωστε πολλές φορές έχω πει...''χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεις''.

όχι γιπο μου δεν αμφιβάλω γι αυτό! Δεν έχω άποψη καν δηλαδη για το αν είναι παίχτης ή σουβλακοκτόνος.
Η ελπίδα μου έγκειται στο ότι θέλω να διατηρήσω την ψυχική μου ηρεμία κι όχι στην αμφισβήτηση του ταλέντου του που οπωσδήποτε έστω και ψίγμα να υπάρχει ο Ζότς θα τον κάνει μέγα και τρανό!
Επίσης θα είναι άσχημο να υπάρχει διχόνοια στην κερκίδα για μία τέτοια μεταγραφή ή να αναγκαστούν 10χιλ + να αρχίσουν τις κωλοτούμπες
για κάτι Σκλαβενίτιδες , για κάτι χοντρούς πουτ@.. γιους και δε συμαζεύεται ...
akisdelphi έγραψε:
Στο καλό Νικόλα παίδαρε,

??????????????????????? scratch
nice view έγραψε:
akisdelphi έγραψε:
Στο καλό Νικόλα παίδαρε,

??????????????????????? scratch

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έλιωσααααααααααα lol! lol! lol!

Τέλος ο Πέκοβιτς 05 Ιουλ. 2010 17:09 Από Κώστας Χολίδης Tags: Μπάσκετ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Τα δίνει όλα για Φερνάντεθ 14 Ιουλ. 2010 16:04 Από Κώστας Χολίδης Tags:
» Προειδοποιήσεις από Κούπερ 14 Σεπ. 2010 10:27 Από Γιάννης Αβραμίδης Tags: Champions League prasina nea
» Πρόγραμμα Α1 μπάσκετ 2009-2010
»  Τέλος ο Μάρκες από «Μπάρτσα» * 31/07/2010, 14:21
» Τα ρόστερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ σε Ποδόσφαιρο,Μπάσκετ,Bόλεϊ 2009/2010!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: