Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Κυρ 11 Ιουλ 2010, 21:10
Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο Βασίλης Σπανούλης από την Κυριακή το βράδυ ανήκει οριστικά και αμετάκλητα στον Ολυμπιακό! Το απόγευμα ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και το ίδιο βράδυ η ΚΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την μεταγραφή. Ο V-Span υπέγραψε για τρία χρόνια και οι συνολικές του απολαβές θα φτάσουν τα 7,2 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η εφορία?
Η μεταγραφή πέρασε από σαράντα κύματα και λίγο προτού «πέσουν» οι μεταγραφές, κινδύνευσε να χαλάσει? Αιτία; Η αναβλητικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη και την Παρασκευή με αποτέλεσμα ο διεθνής γκαρντ να? ρίξει γέφυρες στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα?
Την ύστατη ώρα η κίνηση του Ντούσαν Ιβκοβιτς να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Βασίλη Σπανούλη για να τον καθησυχάσει και η ενεργοποίηση της διοίκησης του Ολυμπιακού που είδε τον παίκτη να χάνεται, αποδείχτηκαν «σοφές» κινήσεις?
Μέσα στο σαββατοκύριακο που ο Σπανούλης βρισκόταν στην Αθήνα, έγιναν οι τελικές επαφές και οι δύο πλευρές υπέγραψαν τα συμβόλαια συνεργασίας. Μ’ αυτό τον τρόπο ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους γκαρντ και τον Παναθηναϊκό να χάνει μια από τις πιο πολύτιμες μονάδες του?
Οσο για το τι προηγήθηκε τις τελευταίες τέσσερις μέρες; Από την Τετάρτη το βράδυ και μέχρι την Παρασκευή το πρωί η πλευρά του παίκτη «έριξε γέφυρες» στον Παναθηναϊκό, βλέποντας τον Ολυμπιακό να «παγώνει» το θέμα και να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, περιμένοντας την οριστική κατάληξη στο θέμα «Τσίλντρες».
Παρότι ο Σπανούλης αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ολυμπιακός ζήτησε δύο φορές παράταση 24 ωρών, άλλοτε με αφορμή την αποχώρηση του Κλέιζα και άλλοτε λόγω της αναμονής για την οριστική απόφαση του Τσίλντρες.
Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε εξ αρχής πως όχι μόνο δεν ανεβάζει την προσφορά του στον παίκτη, αλλά ενδεχομένως να συζητήσει σε νέα βάση τα οικονομικά δεδομένα. Υπήρξαν μάλιστα πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν από τη μία ή την άλλη πλευρά, πως ο Παναθηναϊκός απαίτησε μεταξύ άλλων να «βγει» από την διαπραγμάτευση ο μάνατζερ του Σπανούλη, Μίρσα Ραζνιάτοβιτς, ο οποίος προσφάτως χειρίστηκε και την υπόθεση του Νίκολα Πέκοβιτς. Επίσης, οι αντιδράσεις του κόσμου του Παναθηναϊκού μέσω των blogs και των μηνυμάτων σε ραδιόφωνα ήταν αποτρεπτικές κι έκαναν τον Σπανούλη να σκεφτεί διπλά και τριπλά το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΟΑΚΑ.
Την κατάλληλη στιγμή, ήρθε το τηλεφώνημα του Ντούσαν Ιβκοβιτς στον Σπανούλη για να ισορροπήσει την κατάσταση και να επαναφέρει την υπόθεση στο σημείο μηδέν. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να διαβεβαίωσε τον διεθνή γκαρντ πως τον θεωρεί απαραίτητο στην ομάδα και του ζήτησε βεβαίως να κάνει λίγη υπομονή προκειμένου να τελειώσει το θέμα? Ετσι κι έγινε, τα πνεύματα ηρέμησαν για μερικές ώρες και ο Ολυμπιακός βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να προχωρήσει στις τελικές επαφές και να κλείσει την υπόθεση την Κυριακή το βράδυ.
Το who is who του Βασίλη Σπανουλη Ημ. Γέννησης: 7/8/1982 Υψος: 1.93μ. Θέση: Πόιντ Γκαρντ ? Σούτινγκ γκαρντ Προηγούμενες ομάδες: ΓΣ. Λάρισας, Μαρούσι, Παναθηναϊκός (2 φορές), Χιούστον Ρόκετς. Τίτλοι: Πρωταθλητής Ευρώπης (2009-Παναθηναϊκός, Πρωταθλητής Ελλάδας (2006, 2008, 2009, 2010 - Παναθηναϊκός), Κυπελλούχος Ελλάδας (2006, 2008, 2009 ? Παναθηναϊκός). Ατομικές διακρίσεις: MVP στο F-4 της Euroleague (2009).
goalday.gr
ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΆΚΟ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΡΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.
Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 10:32
Βασιλη σου ευχομαι η φαπα μεσα-εξω να ειναι ελαφρια και να μην ειναι 30αρα....
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 12:57
Ηταν προαποφασισμένο, δεν θυμάστε στην φιέστα κλαμμένη φάτσα που είχε??γνήσια φάτσα γαύρου!!!!!! Εμπρός λοιπόν στον δρόμο του Οικονόμου(αλήθεια που είναι αυτός ρε παιδιά, ακριβώς την ίδια εξέλιξη με του Αλβέρτη είχε....χαχαχαχαχα),από γαμιάς θα γίνεις γαμημένος, από επιβήτορας - μουλάρα, από θύτης -θύμα, από βιαστής-βιασμένος, "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ", άλλωστε σε κάποιους δεν ταιριάζει να είναι με τους δυνατούς, περαστικά σου βασιλακη
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 13:13
Νέο κίνητρο για Σπανούλη» Από Gazzetta Team | Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 07:38 Μέγεθος κειμένου: Εκτύπωση Email 49 Σχόλια
Ο Βασίλης Σπανούλης «μετακόμισε» πλέον και επίσημα στο Ολυμπιακό, με τον εκπρόσωπο του 28χρονου διεθνή γκαρντ να αιτιολογεί την σχετική απόφαση του πελάτη του, εστιάζοντας στην επιθυμία του για ένα νέο κίνητρο...
Ο ατζέντης του «V-Span», Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» για την έλευση του πρώην πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού στους «ερυθρόλευκους», τόνισε: «Δεν ήταν μόνο θέμα προσφοράς. Ο Βασίλης ήθελε να πάει σε ένα νέο περιβάλλον, σε μία νέα ομαδα, για να πάρει ακόμα περισσότερα τρόπαια. Χρειαζόταν ένα νέο κίνητρο και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξε τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση».
Δεν ήταν μόνο θέμα προσφοράς που τα πουλάς αυτά ρε μ@λάκα?? σε πρόβατα επευθύνεσαι?? για να πάρει ακόμα περισσότερα τρόπαια. μην βάζεις και στοίχημα Αλήθεια που είναι το μουν@κι και δεν μιλάει, γιατί δίνει αντ' αυτού συνέντευξη ο ατζέντης??
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 13:24
Γιατί είναι αδερφούλα γι'αυτό.Κρύβεται πίσω από την φουστίτσα του ατζέντη του.Κόψτα Βασιλάκη, έτσι κι αλλιώς άχρηστα σου είναι από ότι βλέπω.Θα τον παραδεχόμουν αν είχε τα αρχίδια να βγει να πει "έκανα την επιλογή μου γι'αυτό και αυτό το λόγο".Τώρα δεν είναι ούτε για φτύσιμο ο καραγκιοζάκος.
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 13:31
Την κασέτα με την καριέρα του οικονόμου, του την έδωσε κανείς??????
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 13:46
Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Σπανούλης επέλεξε το γαύρο για τρεις λόγους:
1. Για περισσότερα χρήματα. 2. Για να είναι πρώτο βιολί και όχι 2-3τριτος, πίσω από Διαμαντίδη και Νίκολας. 3. Γιατί τον έπεισαν ότι ήρθε η ώρα του γαύρου να πάρει τα ηνία και τους τίτλους.
Προσωπικά, χέστηκα για το Σπανούλη και το λέω εδώ και καιρό. Ας πήγαινε όπου ήθελε. Με ενόχλησε που ΔΕΝ είχε τα αρχίδια να πει ευθέως: "Κύριοι, ευχαριστώ, αλλά θέλω να φύγω". Και κυρίως, με πείραξε η αχαριστία προς το πρόσωπο του Θανασάρα, ο οποίος τον "αγάπησε" και τον είχε σα γιο του!!!
Δε συμμερίζομαι τις...κατάρες προς το πρόσωπό του. Μακάρι να είναι υγειής ο άνρθωπος και ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Ύψιστος.
Αλλά θέλω πραγματικά να τσαντιστεί ο Θανασάρας και να φέρει έναν καλύτερό του, καθώς και ένα μεγάλο τριάρι κι ένα σέντερ, ώστε να έχουμε γλέντια από του χρόνου.
Πιστεύω, επίσης, ότι τα έχει πάρει και το τεχνικό επιτελείο μας. Όλα αυτά ελπίζω να οδηγήσουν σε τσόντες του χρόνου, για να καταλάβει ο Βασιλάκης τι τράβηξε ο Νικολάκης πριν λίγα έτη. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο ότι ο Νικολάκης συμβούλεψε προ λίγων ημερών το Βασιλάκη να μείνει στο τριφύλλι.
ΤΕΛΟΣ: Η ομάδα δεν κώλλωσε όταν έφυγε ο Μποντιρόγκα, ούτε με Ράντζα ούτε με κανέναν. Αν οι Γιαννακόπουλοι αντέχουν ψυχικά και οικονομικά, πάλι γλέντια θα έχουμε!!!!!
abaddon Αρχαιος
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 13:56
Βαγγέλη το παιχτάκι αυτό έμαθε μπασκετάκι στα χέρια του Ζέλικο.Πριν ήταν ένας δρομέας που έπαιρνε τη μπάλα και έτρεχε από τη μια άκρη ως την άλλη.Το παιχτάκι αυτό το περιμάζεψε ο Θανάσης όταν το έδιωξαν κλωτσηδόν από το ΝΒΑ όταν τον είδαν να έχει διψήφιο αριθμό λαθών σε κάθε ματς και να πετάει τούβλα αντί για σουτ.Το παιδάκι αυτό έχει την απαίτηση να παίρνει περισσότερα από τον τεράστιο Δημήτρη Διαμαντίδη,παίκτη που έχει ΔΟΥΛΕΨΕΙ σαν σκυλί για να βελτιώσει τις αδυναμίες του και να είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος ση θέση του στην Ευρώπη (θυμηθείτε τι σουτ είχε ο Μήτσος πριν κάποια χρόνια και τι σουτ έχει τώρα).Βασιλάκη αυτή τη στιγμή είσαι ένας καλός παίκτης.Δε θα φτάσεις ποτέ ούτε το επίπεδο του Σάρας ούτε του Νίκολας ούτε του Διαμαντίδη.Και τα 2εκ που σου πρότειναν πάρα πολλά ήταν.Άμε στο καλό αγόρι μου.
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 15:22
Μάλιστα....Ολοκληρώθηκε λοιπόν το συνοικέσιο της ντροπής ! Ο σύζυγος της Ολυμπίας πούλησε τον Παναθηναϊκό και πήγε στον γαύρο....Πολύ ωραία....Ναι ξέρω , ζούμε σε εποχές στυγνού επαγγελματισμού κλπ. κλπ. Αλλά ρε ξεφτίλα , πούλησες την ομάδα που σε έκανε διάσημο , σε έστειλε με τις ευλογίες της στο ΝΒΑ , σε πήρε πίσω όταν παρακαλούσες να γυρίσεις στην Ελλάδα επειδή σου έλειπε η μαμά σου και πήγες σε αυτούς που σου έριχναν φωτοβολίδες πριν λίγο καιρό στο ΣΕΦ....Ξεκουμπίδια λοιπόν και σε περιμένουμε στο ΟΑΚΑ....Άντε στο καλό κι εσύ παικτάκο , που ήθελες να αμοίβεσαι περισσότερο και από το μεγάλο μας αρχηγό το Μητσαρα...Κάτσε να παίρνεις περισσότερα και να βλέπεις την Πανάθα να σε σκίζει μέσα εξω και να σηκώνει τις κούπες...
akisdelphi Αρχαιος
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 15:54
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Δευ 12 Ιουλ 2010, 22:44
Δεν μιλάω δεν μιλάω...είπα να μην μιλήσω αλλά τελικά έσκασα και θα μιλήσω.
Σπανούλη (Σπαν όπως σε έλεγα εγώ) είσαι ένας παίκτης που σε είχα πρότυπο για την εκρηκτικότητα,το μπάσιμο,την γρήγορη ντρίπλα και σε παρακολουθούσα συνεχώς για να βελτιώνομαι και ο ίδιος.Ποτέ όμως δεν σε παραδέχτηκα για το ήθος σου και το μυαλό σου.Έκλαιγες όταν ήρθαν οι επισκέπτες για το χαμένο κύπελλο....πέρασες τόσα και τόσα και τα πουλάς για 1,2 μύρια....τόσο αξίζουν....όλα έχουν τιμή δεν λέω αλλά έτσι ρε γαμώτο...χωρίς μια εξήγηση κάτι....@@ έχεις πιστεύω γιατί κρύβεσαι...πιστεύουν οι γαύροι ότι ένας παίκτης που φοβάται να πει σπαθάτα ότι πήγε εκεί για χρήμα και δόξα και βγάζει βρόμες για τον Ζοτς (για τον Ζέλικο βρε αθεόφοβε που σε έκανε τον καλύτερο) ότι θα τους φέρει τις κούπες??Να δούμε αν θα σε ανεχτεί ο Ντούντα στα 67 του με τόσες μαλακίες.
Για εμάς μικρή η ζημιά...με τα λεφτά αυτά φέρνεις 2 αντικαταστάτες....φέρτε εκεί Ρακόσεβιτς που περιμένει να δει γλύκα ο γαύρος όταν θα πυρπολάμε ασύστολα από τα 6,75 (πάει και πιο πίσω το τρίποντο βλέπεται).Έρχεται και ο Μάριτς και ο Βουγιούκας στο σέντερ συν κάνα πιτσιρίκι και έκλεισε για άλλα 3 χρονάκια το πρωτάθλημα (να αφήσουμε και κάνα κυπελλάκι στον Σπαν έτσι για να μην κλαίει όπως και με εμάς).
spirakos8 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:29
Σιγουρα σκεφτεται σαν επαγγελματιας και εχει ενα δικιο...Αλλα ρε κυδωνι αφηνεις ομαδα με τιτλους με κοσμο με ιστορια με συμπαικτες πρωτοκλασατους για τα λεφτα?εισαι τοσο βλακας?αλλα σε καταλαβαινω...Χωριατης ησουν σε καναμε ανθρωπο αλλα δεν φευγει απο πανω σου το χωριατιλικι.στο καλο αγορι μου...Θα εισαι παντα πρωτος στο χωριο.....Θα εισαι παντα δευτερος σαν παικτης γιατι ποτε δεν θα εχεις τα αρχιδια να αφησεις αλλαγες σου τον Διαμαντιδη και τον Ντρου....
abaddon Αρχαιος
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Σαβ 17 Ιουλ 2010, 19:52
Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θέλησε να μιλήσει για τους λόγους που δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως θα αποκαλύψει την αλήθεια στον κόσμο μετά από χρόνια!
Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης Ολυμπιακού (σ.σ.: το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του), υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν στην κατάκτηση του τριπλ κράουν…
Ο V-Span μίλησε επίσης με πολύ κολακευτικά λόγια για τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ενώ τόνισε πως επέλεξε να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» επειδή ήθελε μία αλλαγή στη ζωή του... Όμως, εξήγησε πως το σημαντικότερο ρόλο στην απόφασή του έπαιξε το γεγονός πως οι άνθρωποι του συλλόγου του έδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν στην ομάδα.
«Μεγάλο βήμα, δεν φοβάμαι»
«Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και το κίνητρο για μένα είναι πολύ μεγάλο. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σπανούλη και πρόσθεσε: «Όταν μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει μου μπήκε στο μυαλό, αλλά σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η απόφαση και σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν φοβάμαι. Ήθελα να το κάνω και θέλω να πετύχω».
«Τριπλ κράουν…»
Ο V-Span αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει τον δρόμο για τους τίτλους. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε και τις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε και όχι μόνο φέτος, αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια».
«Μου έδειξαν το πάθος τους»
Όσο για τον καθοριστικό παράγοντα της τελικής επιλογής του, δήλωσε: «Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν καθοριστικός. Μου είπαν πως φαντάζονται την ομάδα για τα επόμενα χρόνια και τι σχέδια έχουν, μου έδειξαν το πάθος τους και την αγάπη τους για το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό και πως με φαντάζονται εμένα μέσα σ’ αυτή τους την προσπάθεια. Ο τρόπος που με αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και πολλές ακόμα λεπτομέρειες. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για ένα αθλητή».
«Η μεταγραφή που, η αρχή για τίτλους»
Ο Σπανούλης έδωσε απαντήσεις και σε αυτούς που του «επιτέθηκαν» για την επιλογή του: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου όλο αυτό τον καιρό. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά κι άλλα τόσα θα γραφτούν και θα ειπωθούν στο μέλλον. Την αλήθεια τη ξέρω εγώ και η οικογένειά μου. Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε με τον πιο σωστό τρόπο και γι’ αυτό είμαι παίκτης του. Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου κι εύχομαι η μεταγραφή μου να είναι η αρχή για τίτλους της ομάδας μου. Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα περισσότερα. Μετά από χρόνια θα μιλήσω και θα μάθουν όλοι τι ακριβώς έγινε».
sportdog.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΤΟΝ ΔΩ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ.ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΟΣΕΧΕ, ΠΕΤΑΝΕ ΚΟΡΝΕΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
akisdelphi Αρχαιος
Θέμα: Απ: Ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό! Κυρ 18 Ιουλ 2010, 12:42
«Ελληνική τραγωδία» Σαν… τραγωδία παρουσιάζουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης τη μετακίνηση του Βασίλη Σπανούλη στο λιμάνι. Ακόμα και στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην Ελλάδα ο απόλυτος κυρίαρχος στο μπάσκετ ήταν και θα παραμείνει ο Παναθηναϊκός οπότε είναι λογικό να απορούν με την απόφαση του Λαρισαίου πόιντ γκαρντ να αφήσει την κορυφαία ομάδα για να μεταγραφεί στη μόνιμα δεύτερη.
Ξένες ιστοσελίδες εκφράζουν την άποψη ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο κάποιος παίκτης μπορεί να προβεί σε αυτή την κίνηση είναι τα χρήματα που του προσφέρονται και η αλήθεια είναι ότι αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του 28χρονου apo leoforos.gr το κατάλαβαν και οι Ισπανοί