www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Δείτε το..... EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Δείτε το..... EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Δείτε το..... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Δείτε το..... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Δείτε το..... EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δείτε το..... EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Δείτε το..... EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
114 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 114 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Δείτε το.....

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

Δείτε το..... Empty
23072010
ΔημοσίευσηΔείτε το.....

Δείτε το οι νέοι για να μαθαίνετε και οι παλιοί για να ξαναχάσετε τον ύπνο σας...γαμώ την φάρα μου Τζίγκερ πούλα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Δείτε το..... :: Σχόλια

Απ: Δείτε το.....
Δημοσίευση Παρ 23 Ιουλ 2010, 08:27 από maik-pao
Καβουρια πΟΥΛΑ την ΠΑΕ να ησυχασουμε και εμεις........................Με τα θα και θα δουμε
δεν γινεται τιποτα.
Z13
Δημοσίευση Παρ 23 Ιουλ 2010, 10:21 από Z13
re mages ti videara itan auti!!!!
poula gamoto spiti sou!
Δημοσίευση Παρ 23 Ιουλ 2010, 10:32 από georgedelphi
ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....
ΤΙ ΝΑ ΠΩ????ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟ????
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....?????ΦΙΛΟΤΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?????
Δημοσίευση Παρ 23 Ιουλ 2010, 12:37 από thanasis_
Σταματηστε επιτελους αυτο το παιχνιδακι των οργανομενων...να πρεπει με το ζορι να μπαινουμε σε στρατοπαιδα και να μετραμε παναθηναικοφροσυνες...φτανει πια ρε παιδια...υπαρχουν τοσα καθαρα αγωνιστικα θεματα να πουμε...θα καθομαστε καθημερινα να αναλυουμε με την οπαδικη λογικη...τον τροπο σκεψης και δρασεις επιχειρηματιων...που ποτε μας δεν προκειται να δουμε ουτε το 1/10 της περιουσιας τους...πολυ απλα γιατι δεν το κατεχουμε το αντικειμενο...και δεν μπορουμε να αντιλειφθουμε τον τροπο που δημιουργουνται οικονομικες αυτοκρατοριες? Ξεκολατε πια απο το γαυρος αυτος, βαζελος ο αλλος...επιχειρηματιες ειναι...και τον καθε ΠΑΟ δεν τον εχουν κανει πρωτο θεμα στη ζωη τους...ενα εργαλειο ειναι που εξηπηρετει επιχειρηματικα σχεδια τους οποτε χρειαστει ειναι. Οπως ο...γαυρος οπως λετε Βαρδινογιαννης...εχει φιλικες σχεσης με τον Κοκκαλη...ετσι και ο Πατερας (για τον οποιο βαζετε τα χερια σας στη φωτια για την εντιμοτητα και παναθηναικοφροσυνη του) εχει κολητο...το νεο ιδιοκτητη του ΟΣΦΠ. Καλο ειναι να ξερουμε να ξεχωριζουμε μερικα πραγματα....εμεις ειμαστε με την ομαδα για καθαρα συναισθηματικους λογους...αυτοι ασχοληθηκαν με την ομαδα για καθαρα επιχειρηματικους λογους...αλλα μεσα στα οσα στραβα και αναποδα εχει κανει η οικογενεια (αν και εγω επι καπετανιου εγινα ΠΑΟ και τοτε ειχαμε παιχταραδες και ομαδαρα)....για το μονο που σιγουρα τους παραδεχομαι....ειναι για τον πολεμο στους οργανομενους...ναι αυτα τα μαλακισμενα...που εχουν μετατραπει σε συμοριες με οπλα...βλεπουν τον καθε αγωνα σαν πολεμο...και εχουν κοψει εδω και χρονια το γηπεδο απο χιλιαδες κοσμου...Υ.Σ. Τυχαιο πως οι οργανομενες στρατιες οπαδων μετετραπηκαν και δυναμοθηκαν σε αυτο που ειναι σημερα...επι εποχης Κοκκαλη και παραγκας?
Δημοσίευση Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:14 από gipos13
Θανάση έμπλεξες άλλο θέμα...και εγώ συμφωνώ για τους οργανωμένους αλλά δεν μας καίει αυτό.Δεν βλέπουμε όραμα με Τζίγκερ...τον καπετάνιο δεν τον έζησα δεν ξέρω.Προτιμώ έναν στυγνό επιχειρηματία όπως λες που όμως θα σπρώξει χρήμα...να το ξεπλύνει να κάνει να ράνει δεν ξέρω...δεν θέλω άλλο την οικογένεια...θέλω παράγοντες όπως οι Γιαννακόπουλοι (ακόμα και τους ίδιους παρά τα όσα έκανε ο Παύλος) όχι άλλο οικογένεια...δεν παλεύεται!!!
Δημοσίευση Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:24 από thanasis_
Κωστα...εγω ειδα ενα βιντεο που προφανως το εφτιαξαν οι οργανομενοι....και αυτο σχολιασα...αλλωστε εγω ειμαι ΠΑΟ πριν το 1997 που αναφερεται στο βιντεο...και σιγουρα υπαρχουν εδω μεσα Παναθηναικοι που ειναι και ακομη παλιοτεροι και βλεπουν διαφορες....και εμενα δε μαρεσει η κατασταση Τζιγγερ....αλλα να μη μπλεκουμε τα πραγματα....αλλο ο συγκεκριμενος ανθρωπος δεν το κατεχει το αντικειμενο...ποδοσφαιρο...και αλλο...ψαχνουμε να βρουμε λογους δεξια και αριστερα...για να πεισουμε τον κοσμο πως ειναι γαυρος και αρα πρεπει να φυγει...μονο και μονο...επειδη η συγκεκριμενη οικογενεια μας πολεμησε...Υ.Σ. Κατι που ξεχασα πριν....και με εκνευρισε....Δεν δεχομαι με τιποτα τον ορο ΠΑΡΑΓΚΑ....στα χρονια που ο Καπετανιος ειχε το πανω χερι στο παρασκηνιο...και καλο θα ηταν...αυτοι οι....Παναθηναικαρες....που εκαναν αυτο το βιντεο...να μη γινονται γαυροι...και να αποδεχονται...αυτα που μας λενε οι γαυροι...πως και καλα ο Κοκκαλης απλα συνεχισε...οτι ειχε αρχισει ο καπετανιος...ΠΑΟ και Παραγκα ΔΕΝ δεχομαι απο κανεναν να το λεει....
Δημοσίευση Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:16 από gipos13
Eμένα Θανάση δεν μου αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του ΠΑΟ...συμφωνώ σε όσα λες αλλά δεν θέλω άλλο οικογένεια...δεν θέλω να πετάγεται ο ένας και ο άλλος ως φωστήρες για να κλείσουν μεταγραφές...θέλω αρμονία σε όλα τα τμήματα...προπονητή που να ξέρει να διαλέγει παίκτες...πρόεδρο που θα δίνει το παραδάκι και τεχνικό διευθυντή να τους κλείνει σε χρόνο dt.Όχι αυτό το μπάχαλο ένα μήνα με Γκαλάς και Κρις...πάρε τόσα εσύ πες μου σε 1 βδομάδα θες ή δεν θες...τέρμα...πάμε αλλού θες ή δεν θες εσύ...ούτε εσύ...coach ποιον θες τώρα και πάει λέγοντας...όχι αυτό το χάλι παρακαλάμε να έρθουν!!!
Δημοσίευση Παρ 23 Ιουλ 2010, 23:43 από YIANNIS090807
Καλά.....ό,τι νά 'ναι.........
Οι οργανωμένοι είναι μαλακισμένα που έχουν μετατραπεί σε συμμορίες με όπλα......
Τι να πω........???

(Μόλις έσβησα ένα σεντόνι που έγραψα, γιατί κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα)

Ας προσέχουμε λίγο τι γράφουμε, γιατί εδώ μέσα μπαίνουν πολλοί καλοθελητές οι οποίοι από τα χίλια, θα πάρουν το ένα και θα το κάνουν σημαία όλων....

(Γράφω και σβήνω ρε πούστη μου. Δεν μπορώ άλλο. Ότι και να γράψεις, τα ραδιόφωνα, τα sites, οι τουλούμπες και οι αργόσχολες έχουν κάνει καλή δουλειά......)

Βοήθειά μας.....

ΥΓ Και εγώ θέλω να ασχοληθώ με τα καθαρά ποδοσφαιρικά. Τα μόνα ποδοσφαιρικά που βρίσκω όμως αυτό τον καιρό είναι ο κόσμος στο βενιζέλος για τον παίκτη των απογόνων, για τις ανανεώσεις της λιόν και για τις προσφορές της παρί.......
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Κυρ 25 Ιουλ 2010, 12:44 από ΠΕΤΡΟGOAL
YIANNIS090807 έγραψε:
Καλά.....ό,τι νά 'ναι.........

(Μόλις έσβησα ένα σεντόνι που έγραψα, γιατί κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα)

Ας προσέχουμε λίγο τι γράφουμε, γιατί εδώ μέσα μπαίνουν πολλοί καλοθελητές οι οποίοι από τα χίλια, θα πάρουν το ένα και θα το κάνουν σημαία όλων....

(Γράφω και σβήνω ρε πούστη μου. Δεν μπορώ άλλο. Ότι και να γράψεις, τα ραδιόφωνα, τα sites, οι τουλούμπες και οι αργόσχολες έχουν κάνει καλή δουλειά......)

1) Έσβησες στο σεντόνι ή το πέταξες?? και πώς ρε θηρίο το έσβησες?? Αν θες την γνώμη μου κράτα το καπου θα χρειαστεί.

2) του καλοθελητές τους εχω κανονικά γραμμένους...και οσο για την δουλεία που κανουν, δυο πραγματα σιχαίνομαι την κοροϊδια και το ψέμα...και γιάυτο εχω φρικάρει και τόσο ... ειπα οτι δεν θα ξανασχοληθώ αλλα τελικά ισως αυτο θέλουν και θα κάνω οτι μπορώ για να αλλάξει αυτη η κατάσταση... εστω και αυτο το μηδαμινό που μπορώ να κάνω.... 22/8 θα είμαι αθήνα για να κράξω, εκτός αν εχουν αλλάξει ριζικά καποια πραγματα...

δεν ειχα σκοπο να κουρασω ουτε να ασχοληθω, αλλα η λασπη και το διωξιμο πατερα , η επιλογή ενός ανικανου για πρόεδρο του παο και αυτο με τον Γκαλάς με εχει κάνει ΕΞΩΦΡΕΝΩΝ!!!!

Δείτε το.....

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ
» Για να δείτε πόσο φυσιολογικοί είστε....
» Δείτε τι έγινε στα Βαρδινογιάννεια με το πανό διαμαρτυρίας...
» KAI ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΘΕΜΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: