Ο εκπρόσωπος του Ζουλιέν Εσκουντε μίλησε στο Sportaction για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Γάλλος στόπερ στον Παναθηναϊκό κλείνοντας την πόρτα στο «τριφύλλι». Ο Μπρούνο Σατέν χαρακτήρισε πολύ ακριβό τον πελάτη του για τον Παναθηναϊκό.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης αποτελούσε ένα από τα πολλά ονόματα στην πράσινη ατζέντα για την…πολυθρύλητη θέση του «killer» αλλά το όνομα του μάλλον θα πρέπει να το διαγράψουμε από τους υποψήφιους, μετά και τις δηλώσεις του μάνατζερ του στο Sportaction.
Ο Μπρούνο Σατέν αποκάλυψε πως υπήρξε επαφή με τον Κάρλος Φρέιτας για τον πελάτη του αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις, τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της ομάδας του, της Σεβίλλης, δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τους «πράσινους» και ως εκ τούτου η μεταγραφή είναι αδύνατη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο Σατέν στο Sportaction:
Κύριε Σατέν, γνωρίζετε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ζουλιέν Εσκουντέ;
«Ναι το γνωρίζω, είναι υπαρκτό. Πρόσφατα επικοινώνησε μαζί μου ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κάρλος Φρέιτας και με ρώτησε για το αν μπορεί να γίνει η μεταγραφή αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα»
Ποιος είναι ο λόγος που δεν μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή;
«Ο βασικότερος λόγος είναι το οικονομικό. Είναι πολύ ακριβός ο ποδοσφαιριστής για τον Παναθηναϊκό, όπως μου είπε ο κύριος Φρέιτας ενώ και τα χρήματα που ζητάει η Σεβίλλη είναι πολλά για τον ελληνικό σύλλογο.»
Θα ενδιέφερε τον πελάτη σας να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό;
«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αφού ο παίκτης, όπως σας είπα, δεν θα μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό. Απ’ όσο γνωρίζω ο Ζουλιέν θα συνεχίσει με την Σεβίλλη αφού θέλει να αγωνιστεί στο Champions League ενώ και η ομάδα είναι ευχαριστημένη και θέλει να τον κρατήσει.»
Σας ρώτησε ο κύριος Φρέιτας για κάποιον άλλον από τους πελάτες σας;
«Όχι δεν με ρώτησε για κάποιον άλλον πελάτη μου αλλά η συζήτηση μαζί του, μου έδωσε την εντύπωση πως έχει μεγάλα σχέδια για τον Παναθηναϊκό και θέλει να κάνει πολύ καλή δουλειά με στην ελληνική ομάδα.»
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΒΟΥΡΙΩΝ ΞΑΝΑΗΡΘΕ, ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΕΣΚΟΥΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΟΧΙ. ΞΕΡΩ, ΟΜΩΣ, ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΛΑΚΙΣΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΟΚΟΦΡΕΙΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!
Δευ 26 Ιουλ 2010, 17:09 από akisdelphi