Κατ' αρχάς, για να μην τρελαθείτε να σας πω ότι δεν έκανα λάθος στον τίτλο. ΠΑΟΚ ήθελα να γράψω και όχι ΠΑΟ.
Βεβαίως το topic δεν αφορά σε καμιά περίπτωση στους θεσσαλονικείς, αλλά τη δική μας ομάδα.
Πριν αλλάξει λοιπόν η κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας μας, θα μου επιτρέψετε να πω, ότι ήθελα να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ. (Μην ακούσω καμιά παπαριά, περί ελληνικής ομάδας και τα ρέστα......). Ο λόγος απλός. Για να έρθει όλο το χρήμα σε μας και να γίνουν οι καλύτερες δυνατές μεταγραφές, μιας και ήταν δεδομένο ότι τα φράγκα θα έπεφταν ως επί το πλείστον για ενίσχυση.
Γίνεται λοιπόν ότι γίνεται με τη διοίκηση και να σου πάλι αφεντικό και δικτάτορας ο καβουρογιάννης. Εκεί είπα ότι θέλω πάση θυσία να περάσει ο ΠΑΟΚ. Αφού έτσι κι αλλιώς φράγκα δεν θα δώσει για μεταγραφές, ας πονέσει όσο το δυνατόν περισσότερο η τσέπη τους. Τα μισά λεφτά από το chl ρε κερατάδες.
Κάθομαι λοιπόν σήμερα να δω το παιχνίδι και πάνω που το καρφώνει ο Βιειρίνια, μου έρχεται μια σκέψη στο μυαλό. Κοίτα να δεις ρε πούστη μου που θα περάσει ο ΠΑΟΚ σήμερα, θα περάσει και στους ομίλους, θα πέσουν στα μισά τα φράγκα που έχει προυπολογίσει ο λογιστάκος ιδιοκτήτης μας και μιας και δεν θα ''βγαίνει'', θα πουλήσει το Λέτο..........
Κόκκαλο έμεινα!!!!!
(Εκεί είπα το πρώτο: ''Τι πίνω ο πούστης???)
Από εκεί κει μετά παρακάλαγα να τα καρφώσει ο Άγιαξ, να αποκλείσει τα Παόκια.
(Σάλπι συγνώμη, αλλά τον θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ τον Λέτο στην ομάδα μου).
Τελικά ο Άγιαξ τα κάρφωσε, εγώ ησύχασα, και ο Λέτο μάλλον την σκαπουλάρησε.
Δεν το κρύβω, πάω για ύπνο πιο ήσυχος.
ΥΓ Δεν θα ήταν άσχημος ο Αγιαξ στους ομίλους. Τι λέτε??
ΥΓ1 Τελικά τι πίνω ο πούστης?????
ΥΓ2 Βοηθάτε μπας και βγάλω άκρη!!!!
Πεμ 05 Αυγ 2010, 09:30 από ΠΕΤΡΟGOAL