www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή" EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή" EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή" EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή" EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή" EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
94 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 94 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή"

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή" Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή"   Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή" EmptyΚυρ 09 Αυγ 2009, 10:58

Μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, άνοιξε ένας νέος κύκλος στην επαγγελματική πορεία του Κώστα Χριστοφιδέλη. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πράσινη», ο διεθνής ακραίος εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, ύστερα από 14 χρόνια στον Ολυμπιακό, και υποσχέθηκε να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο.

«Όταν ακούει κάποιος ότι ύστερα από 14 χρόνια άλλαξα ομάδα, θα νομίσει ότι ήταν δύσκολο. Εγώ πήρα την απόφασή μου γρήγορα και δεν δυσκολεύτηκα, αν και οι δικοί μου άνθρωποι μου είπαν να το σκεφτώ», υποστήριξε ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Παναθηναϊκός προσθέτοντας ότι «για μένα έπαιξε ρόλο πόσο με ήθελαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Και να τονίσω, τόσο οι τωρινοί όσο και οι προηγούμενοι. Δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για το οικονομικό και τα χρήματα δεν έπαιξαν ρόλο. Ήρθα γιατί έχω φιλοδοξίες και γιατί είδα ότι με ήθελε η ομάδα. Έχουμε κοινούς στόχους με τον Παναθηναϊκό».

Ακολούθως ισχυρίστηκε πως «οι στόχοι μου είναι και στόχοι της ομάδας. Θέλουμε την κορυφή, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πρώτος» και συμπλήρωσε: «Είχα και άλλες προτάσεις, όμως είναι τελείως διαφορετικό να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό (...) Επέλεξα τον Παναθηναϊκό γιατί είμαι ακόμα φιλόδοξος σαν αθλητής, όσο κι αν κάποιοι δεν θέλουν να παραδεχθούν κάτι τέτοιο».

Τοποθετούμενος επί των επαφών που είχε με τον Ολυμπιακό επεσήμανε ότι «μου έκαναν πρόταση και δεν αποδέχτηκα. Αν, όμως, συμπεριφέρονται έτσι σε έναν αθλητή όπως ο Βασίλης Κουρνέτας, τι να πω... Θέλουμε σεβασμό...». Μάλιστα φρόντισε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. «Θα μιλήσω στο γήπεδο. Η δουλειά μας σαν αθλητές είναι να απαντάμε με το δικό μας τρόπο, δηλαδή στο γήπεδο. Τις κριτικές έχω μάθει να τις δέχομαι, είτε είναι αρνητικές είτε θετικές», ολοκλήρωσε.

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Χριστοφιδέλης: "Θέλουμε την κορυφή"
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Καζάζης: "Στόχος η κορυφή"
» Στο προσκήνιο εκ νέου ο Χριστοφιδέλης
» Κλείνουν Σμαραγδής, Χριστοφιδέλης
» Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός»
» "Λεωφόρος" το "Ανθή Καραγιάννη"

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ερασιτέχνης :: Βόλλευ-
Μετάβαση σε: