www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
131 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 131 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός»   Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός» EmptyΤετ 04 Νοε 2009, 07:36

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος είπε ότι η ομάδα που υποστηρίζει είναι ο Παναθηναϊκός! Παρά τα δώδεκα χρόνια που βρισκόταν στον Ολυμπιακό, όντας από τους σημαντικότερους παίκτες του συλλόγου, ο διεθνής ακραίος ανέφερε ότι έχει «παναθηναϊκά» αισθήματα. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην «Volley Time», αναφέρθηκε συν τοις άλλοις στις αγαπημένες του συνήθειες, στο ελληνικό βόλεϊ, και σε πολλά άλλα…

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χριστοφιδέλη:

Επί χρόνια φορούσες τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πρόσφατα αγωνίστηκες με τον Παναθηναϊκό κόντρα στην παλιά σου ομάδα. Πως αισθάνθηκες;

"Δεν κρύβω πως αισθάνθηκα περίεργα, αφού στον Ολυμπιακό αγωνίστηκα για πολλά χρόνια. Είδα πρόσωπα που συνεργαζόμουνα μαζί τους για πολλά χρόνια. Η πικρία και η στενοχώρια όμως ήταν που χάσαμε το παιχνίδι".

Πως πήρες την απόφαση να πεις το "ναι" στην πρόταση του Παναθηναϊκού;

"Δεν δυσκολεύτηκα πολύ να δεχτώ την πρόταση του Παναθηναϊκού. Και στο παρελθόν είχα προτάσεις, αλλά δεν ήταν οι συγκυρίες κατάλληλες. Ήταν πολύ ζεστό το ενδιαφέρον και σε συνδυασμό με ότι έχει στόχο να επιστρέψει στην κορυφή, αποτέλεσαν σημαντικά κίνητρα για να δεχτώ".

Έφυγες απογοητευμένος από τον Ολυμπιακό;

"Όχι δεν έφυγα. Δεν γίνανε κάποια πράγματα που θα ήθελα αλλά δεν πειράζει. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω και μεγαλύτεροι παίκτες από μένα, όλοι έφυγαν κάπως έτσι. Και εγώ και ο Κουρνέτας δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό".

Ο μαραθώνιος της Α1 ανδρών ξεκίνησε. Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα; Υπάρχουν φαβορί;

"Αν δούμε τις πρώτες αγωνιστικές και όλα αυτά που γράφονται κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα. Όλοι πάνε για όλα. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα... αντέξει στο μαραθώνιο. Να έχι διάρκεια και είναι φορμαρισμένη τη χρονική στιγμή που πρέπει. Εκεί που όλα κρίνονται, στα πλέι οφ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν παίκτες επιβαρυμένους από την Εθνική και δεν έχουν δείξει ακόμα τις δυνατότητες τους. Εξαίρεση ο Ηρακλής που και αυτός είχε διεθνείς αλλά ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Δεν σημαίνει τίποτα η ήττα από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο βόλεϊ".

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως δεν υπάρχουν πλέον ταλέντα στο ελληνικό βόλεϊ. Εσύ τι πιστεύεις;

"Αυτοί που το λένε πρέπει και κάνουν κάτι για να τα βρούνε. Κοινό μυστικό ότι δεν υπάρχουν, αλλά όλοι το λένε χωρίς να κάνουνε τίποτα. Πρέπει να ψάξουν αθλητές. Να βρεις ένα ταλέντο θέλει προσπάθεια και το κάνεις και χωρίς ανταμοιβή. Άρα πρέπει να το κάνουν οι ρομαντικοί, που έχουν εξαλείψει όμως από το βόλεϊ. Να σταματήσει αυτή η... καραμέλα.
Θέλω να επισημάνω ότι την προηγούμενη Παρασκευή αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με 4 ξένους και περιμένει άλλον ένα. Υπάρχουν όμως ομάδες όπως ο Άρης που έχει μόλις δύο ξένους και βλέπουμε τι αγώνες κάνει στην αρχή της σεζόν".

Έχεις μετανιώσει για κάτι που έχεις κάνει στη ζωή σου;

"Σίγουρα έχω μετανιώσει. Αν γύρναγα το χρόνο πίσω θα έκανα ακριβώς τα ίδια. Μαθαίνεις από τα λάθη σου και σε θωρακίζουν για τη συνέχεια να μην κάνεις περισσότερα. Το θέμα είναι να είμαστε σφουγγάρια και να διαχειριζόμαστε αναλόγως τις καταστάσεις που μας προκύπτουν".

Ποια είναι η φιλοσοφία της ζωής σου;

"Δυνατά και ταπεινά".

Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει;

"Έχω ταξιδέψει με 310 χιλιόμετρα ταχύτητα την ώρα και δεν θα το ξανακάνω!"

Τι ομάδα είσαι;

"Παναθηναϊκός".

Για ποιο λόγο θα παρατούσες τον αθλητισμό;

"Όταν δω ότι δεν θα αντέχει το κορμί μου θα παρατήσω τον πρωταθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής πλέον και δεν σκέφτομαι να τον σταματήσω ποτέ".

Τι σε κάνει να αηδιάζεις;

"Το ψέμα και οι... γυναικούλες. Οι άντρες που δεν φοράνε παντελόνια!"

Πίνεις, καπνίζεις, έχεις μεθύσει ποτέ;

"Δεν πίνω, δεν καπνίζω, αλλά έχω μεθύσει μια δύο φορές και εγώ στη ζωή μου".

Τι προσέχεις πάνω σε μια γυναίκα;

''Τα δάχτυλα πέρα από όλα τα άλλα. Στη συνέχεια τη συμπεριφορά. Τρελαίνομαι όταν η γυναίκα είναι αθυρόστομη''.

Σε ποια ταινία θα ήθελες να πρωταγωνιστήσεις;

"Στο "Braveheart" τον Ουίλιαμ Ουάλας!"

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 20 χρόνια;

"Να έχω άλλα 2-3 παιδιά με 25 κιλά παραπανίσια πάνω σε ένα ποδήλατο!"

Περιέγραψε τον εαυτό σου με τρεις λέξεις.

"Ήρεμος, παρορμητικός και απόλυτος."

Αν ήσουν πρόεδρος της ΕΟΠΕ, τι θα άλλαζες στο ελληνικό βόλεϊ;

"Περιορισμός στους ξένους. Υπάρχουν Έλληνες που παίζουν στο ίδιο επίπεδο με τους ξένους και επειδή κοστίζουν λιγότερο οι παράγοντες επιλέγουν αυτούς. Για να σπάσουν το τσαμπουκά στους Έλληνες. Και στην τελική οι Έλληνες δεν είναι τρελά αμειβόμενοι. Μην κοιτάμε μόνο μερικά συμβόλαια. Έχουμε το τρίτο καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και είναι θεμιτό να έρχονται ξένοι αθλητές που ανεβάζουν και το κύρος της Α1, αλλά με μέτρο. Είναι λάθος ότι εμείς οι Έλληνες θα επωφεληθούμε από τη μείωση των ξένων. Το καλό θα είναι για το άθλημα. Να μην βλέπουμε το δέντρο και να παραβλέπουμε το δάσος. Κάποια στιγμή θα σταματήσω. Δεν γίνεται να παίξει ξένος στη θέση μου στην Εθνική. Το θέμα είναι όσοι αγαπάμε το άθλημα να είμαστε σωστοί και μετά να απαιτούμε. Αυτό είναι το πρόβλημα. Απαξιώθηκε η Εθνική και φταίμε και εμείς. Πρόσφατα τη βγάλαμε από την αφάνεια. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και αφιλοκερδώς. Μόνο στο βόλεϊ υπάρχει αυτό. Πληρώνουμε υποχρεώσεις κλείνουμε τρύπες ετών και δεν δίνουμε την κατάλληλη σημασία στους παίκτες. Εμείς δουλεύουμε αφιλοκερδώς και θα το ξανακάνουμε. Οι παίκτες της Εθνικής είναι φιλότιμοι. Δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια μου. Πασχίζουμε και ο ένας βοηθάει τον άλλο αν και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να το παρουσιάζουν διαφορετικά".

Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, θα ακολουθούσες την ίδια πορεία;

"Ακριβώς τα ίδια πράγματα. Από όλα παίρνεις κάτι. Και από τα καλά και από τα άσχημα".

Ασχολείσαι με την πολιτική;

"Επιφανειακά πολύ".

Τι θα ήσουν αν δεν ήσουν παίκτης του βόλεϊ;

"Θα ήμουν δημόσιος υπάλληλος".

Ταξινόμησε κατά προτίμηση τις παρακάτω αξίες. Οικογένεια, δόξα, φιλία, ειλικρίνεια και χρήμα.

"Οικογένεια, ειλικρίνεια φιλία δόξα και χρήμα".

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον... μεγάλο Έλληνα της ιστορίας, ποιος θα ήταν αυτός;

"Μου δόθηκε η ευκαιρία πριν από δύο καλοκαίρια να γνωρίσω την Ειρήνη Παππά. Ένιωσα τεράστια τιμή που μπόρεσα και αντάλλαξα 5-10 κουβέντες μαζί της. Είναι κινητή διαφήμιση για τη χώρα μας. Πάντως, καλό θα ήταν στην Ελλάδα εκτός από τους αποθανόντες να τιμούνε και αυτούς που είναι στη ζωή".

Βαγγέλης Αυγουστής
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Χριστοφιδέλης: «Είμαι Παναθηναϊκός»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Σουφλιάς: «Είμαι Παναθηναϊκός, αλλά πρέπει να τηρείται ο νόμος»
» Μαχλάς για Τεν Κάτε: Είμαι σίγουρος πως δεν του αρέσει όπως παίζει ο Παναθηναϊκός!
» Δεν είμαι επιζών, είμαι νικητής!
» Κλείνουν Σμαραγδής, Χριστοφιδέλης
» Στο προσκήνιο εκ νέου ο Χριστοφιδέλης

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ερασιτέχνης :: Βόλλευ-
Μετάβαση σε: