Κάθησα χτες βράδυ να παρακολουθήσω το ματς του γαύρου με τους υποταγμένους (δις) σε επίσημο ματς στον Πάο, Ρωμαίους. Λέω στο φιλαράκι που βλέπαμε μαζί το ματς: "Αντώνη, προβλέπω στο δεύτερο ημίχρονο τσόντα το ματς" . "Γιατί; " μου λέει. "Διότι πρέπει να φανεί στους οπαδούς του γαυρουά ότι τώρα με Βαλβέρδε η ομάδα έστρωσε κλπ" . Λοιπόν, έπεσα έξω για 5 λεπτά. Γιατί μετά το '50 έβλεπες τους φιλοξενούμενους κυριολεκτικά να περπατάνε στο γήπεδο. Έβλεπες τη μπάλα να περνάει ανάμεσα από τρία σετ ποδιών των Ρωμαίων, πριν καταλήξει στα δύχτια, περνώντας κάτω και από τα πόδια του τερματοφύλακα!!!
Οι παίκτες του γαύρου έπεζαν λες και ήταν ματς ζωής ή θανάτου, την ώρα που οι Ρωμαίοι έμοιαζαν να κάνουν τουρισμό. Το ματς μου θύμισε θρυλικές Παναθηναϊκές στιγμές, όταν ο καπετάνιος καλούσε για φιλικά τέτοια εποχή Άγιαξ και Έβερτον και τους ζητούσε να κωλοβαράνε, για να φανεί ότι η ομάδα μας δε χρειάζεται άλλες μεταγραφές!!!
Παρόλα αυτά, λοιπόν, οι Ρωμαίοι έβαλαν ένα γκολ, είχαν 2 δοκάρια, άλλες 2-3 χαμένες ευκαιρίες και πολλές αντεπιθέσεις, που χάλασαν στην τελική πάσα κι ενώ έβγαιναν 3-4 Ιταλοί με 2 γαύρους!!! Κι όλα αυτά μέχρι το '50, οπότε και το σκορ μπορούσε άνετα να είναι στο 1-3 ή 1-4 ή ακόμη και 1-5! Και ξαφνικά, οι Ιταλοί πατάνε φρένο και ΔΕΝ ξαναπερνάνε τη σέντρα!!! Και δώσε χειροκρότημα τα γαυράκια και αποθέωση στον Βαλμπέέέέέρντε!
Βλέποντας, λοιπόν, κανείς τα πρωτοσέλιδα τα σημερινά και τους τίτλους κειμένων των αρθρογράφων στα σάιτ, νομίζει ότι χτες ο οσφάπ ήταν κάτι σαν τη Μπάρτσα!!! 5 γκολ βάλανε, λέει, 1 για κάθε μέρα προπόνησης επί Βαλβέρδε!!! Τι άλλο θα ακούσω, Θεέ μου;;;
Λοιπόν, ο γαύρος χρειάζεται επιγόντως πρωτοκλασσάτο σέντερ φορ, πρωτοκλασσάτο αμυντικό χαφ και πρωτοκλασσάτο τερματοφύλακα!!! Αλλιώς, σε ένα μήνα από τώρα θα μιλάνε για τραγικά λάθη του Ερνέστο που ξαφνικά έχασε τον έλεγχο στα αποδυτήρια και που μάλλον έχει το μυαλό του στην Ισπανία και στην οικογένειά του. Και θα εξυμνούνε το Μαρινάκη που πρέπει να τολμήσει πάλι να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να οδηγήσει τα πρόβατα στη στάνη...εεε...στις επιτυχίες, ήθελα να πω!!!
Α, ρε κουτόχορτο που τρώνε!!! Θέλω να δω τις κωλοτούμπες που θα κάνουνε μερικοί, αν στραβώσει το κλίμα!!!
Σαβ 14 Αυγ 2010, 19:27 από Z13