www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

Αριθμός μηνυμάτων : 321
Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009
Τόπος : Κώστας@Xανιά

Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! Empty
15082010
ΔημοσίευσηΓ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε απέναντι στην Ρόμα και χάρη στους... δαιμόνιους μικρούς κέρδισε τους Ιταλούς με το ευρύ 5-1! Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο βραχύσωμος μέσος μίλησε στο SPORTNET για το... ονειρικό, μέχρι στιγμής, ξεκίνημα για τον ίδιο, και τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την στιγμή που ο κόσμος φώναξε ρυθμικά το όνομά του! Εξέφρασε, τέλος, την σιγουριά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης στο SPORTNET, μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρόμα:

Γιάννη, ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη που οφείλεται σε εσάς τους «μικρούς»...

«Ευχαριστούμε πολύ! Ό,τι δείξαμε στο γήπεδο είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε τόσο με τον κ. Λίνεν, αλλά και με τον κ. Βαλβέρδε αυτές τις λίγες μέρες που είναι προπονητής στην ομάδα και συνεχίζουμε. Κοιτάμε μπροστά». (σχόλιο: Γιαυτό διώξατε τον Λίνεν; Για την καλή δουλειά του; Μπεεεεε...) Razz Razz Razz

Μετά το γκολ που πέτυχες όλος ο κόσμος σε επιδοκίμασε. Αυτή η στιγμή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σου;

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Οχι μόνο εγώ, αλλά και για όλα τα παιδιά της ηλικίας μου, αυτές οι στιγμές μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε! Παίζουμε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και είναι τουλάχιστον συγκινητικό όλος αυτός ο κόσμος να φωνάζει το όνομά μου!». (σχόλιο: ψώνιο!!!) cheers

Το ημίχρονο ήταν 1-1. Μπήκατε εσείς και το σκορ έγινε 5-1 παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο...

«Ειλικρινά αυτή η στιγμή θα μου μείνει αξέχαστη! Εμείς προσπαθούμε αυτά που μαθαίνουμε στις προπονήσεις να το βγάλουμε στο γήπεδο και νομίζω ότι με σκληρή δουλειά θα έρθουν κι άλλες ανάλογες στιγμές». (σχόλιο: Ακριβώς!!! Το τσικό του γαύρου "διάλυσε" την ...Ρόμα!!! Ωρέ πού πάμε, πού πάμε;;;...) affraid

Από τους θεωρητικά μικρούς του Ολυμπιακού, έχεις ξεχωρίσει. Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά με σκληρή προσπάθεια και δουλειά, νομίζω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!»
(σχόλιο: Για τον γαύρο καλός είσαι. Σίγουρα καλύτερος από τους κηπουρούς και τα ΚΑΠΗ) clown

Ο αποκλεισμός από την Μακάμπι ήταν ένα σοκ για τον Ολυμπιακό. Η αλλαγή του προπονητή και η εντυπωσιακή νίκη επί της Ρόμα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την ψυχολογία σας;

«Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, μιας και δεν έχουμε άλλες διοργανώσεις, πέραν του κυπέλλου. Θα το παλέψουμε πολύ και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα βγούμε πρωταθλητές. Οσο για την ψυχολογία, με τον ερχομό του κ. Βαλβέρδε, το ηθικό μας έχει ανέβει. Ολοι πιστεύουμε στον καινούργιο μας προπονητή και μας πιστεύει κι αυτός! Γι αυτό είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά». (σχόλιο: Βέβαια... και θα υπάρξει άνοδος. Αντί της 5ης θέσης, στην 4η!!!) lol!

Η χρονιά για σένα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά. Φαντάζομαι πως ούτε κι εσύ δεν περίμενες να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα...

«Δεν το φανταζόμουν αυτό το ξεκίνημα και κανείς δεν το περίμενε! Είναι ένα όνειρο για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος! Ηθελα να κάνω μία καλή αρχή να πάρω μερικά παιχνίδια και μέσα από την σκληρή δουλειά να δείξω την αξία μου. Ομως ήρθαν τα πράγματα έτσι κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθώ ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις». (σχόλιο: Ναι, ναι, γαυράκι! Σε τέτοια στημένα ματς θα εξελιχτείς σε γνήσιο απόγονο των... απόγονων!!!) afro

Πώς ονειρεύεσαι να τελειώσει η φετινή χρονιά;

«Με τον τίτλο του πρωταθλητή!».
(σχόλιο: ...όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα...) Sleep Sleep Sleep
ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Γ.ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - Θα πάρουμε το πρωτάθλημα! :: Σχόλια

Ο μικρός είναι καλό παικτάκι, πάντως!

Ας μην τον παρεξηγούμε για όλα τα υπόλοιπα. Μικρός είναι. Δεν καταλαβαίνει ότι το ματς ήταν μιλημένο για να μην αγχώνονται τα πρόβατα. Λόγω του ενθουσιασμού του, πραγματικά πιστεύει ότι πεντακάθαρα τα 16χρονα κέρδισαν το Μπαπτίστα, τον Ντε ρόσι και την παρέα τους!!!

Πού θα πάει; Θα μεγαλώσει κι αυτός και θα χάσει το ρομαντισμό του!!!
Δεν εχει τπτ αυτος ο φεφετζιδης που να δινει εγγυησεις για μια καποια καριερα εστω και στην πρωτη κατηγορια της ελλαδας,αντιθετος εχει πολλα λειψα στοιχεια και πρεπει καποιος να του πει να διαβαζει καλα για το σχολειο,μπας και σπουδασει τπτ το παιδι..
Δεν παει αλλο θα τρελαθω.τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Στα χνάρια των μεγάλων και ο πιτσιρικάς. Πουλάει οπαδιλίκι, τρελό πανηγύρι μπροστά στη θύρα προβάτων, χτυπάμε και στήθος στο σημείο με το κεφάλι και πάμε για μεγάλη καριέρα. Τσογλανάκια του κερατά που προσπαθούν απεγνωσμένα να διχτυωθούν από ένα εγχώριο star-system τραβεστί. Άπατος θα πάει όπως και όλοι όσοι της ηλικίας του κουβαλούν τα ίδια μυαλά...

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Αντωνιάδης: «Σίγουρα θα πάρουμε το πρωτάθλημα»
» ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
» ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!
» ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!
» ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ GROUP ΤΟΥ Ch.L.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: