| Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα | |
|
+4g3thanasis ΠΕΤΡΟGOAL Nerantzuri abaddon 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 13:36 | |
| Κουρασμένος αισθάνεται ο Σωτήρης Νίνης το τελευταίο διάστημα και έχει συζητήσει ήδη το θέμα με το τεχνικό τιμ τού Παναθηναϊκού.
Ο νεαρός άσος νιώθει βαριά τα πόδια του, δεδομένου ότι μετά την ενσωμάτωσή του στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ, δεν έχει σταματήσει καθόλου.
Πήγε στη Νότιο Αφρική, στη συνέχεια μετέβη στο Μονακό για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι (στο ειδικό κέντρο προετοιμασίας) και έπειτα ενσωματώθηκε στην αποστολή τού Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι τού συλλόγου αναζητούν ήδη μία λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα, με το πιθανότερο σενάριο να αναφέρει ότι ο 20χρονος χαφ θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα πιο συντηρητικό πρόγραμμα για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο.
sportdog.gr ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΙΝΑΚΟ ΠΟΤΕ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ?....ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?...ΝΙΝΑΚΟ ΣΥΝΕΛΘΕ.ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ,ΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ. | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 17:15 | |
| Ο νινάκος φίλε μου είναι ο μόνος που στην προετοιμασία αντί να ξεκουράζεται σε παραλίες με τους άλλους διεθνείς πήγαινε στις προπονήσεις.Κάτι που άν ο κέζος ήξερε την δουλειά του θα το είχε υπολογίσει και θα το είχε αποτρέψει.Τώρα αυτά είναι σημάδια καψήματος.Παρόμοιες δηλώσεις κάνανε και οι γαύροι πέρσυ.Και είχαν 80 τραυματισμούς το λεπτό. | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 17:26 | |
| - Nerantzuri έγραψε:
- Ο νινάκος φίλε μου είναι ο μόνος που στην προετοιμασία αντί να ξεκουράζεται σε παραλίες με τους άλλους διεθνείς πήγαινε στις προπονήσεις.Κάτι που άν ο κέζος ήξερε την δουλειά του θα το είχε υπολογίσει και θα το είχε αποτρέψει.Τώρα αυτά είναι σημάδια καψήματος.Παρόμοιες δηλώσεις κάνανε και οι γαύροι πέρσυ.Και είχαν 80 τραυματισμούς το λεπτό.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΞΩ...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΙΝΕΡ-ΜΙΛΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΞΑΝΘΗ ΕΔΕΙΧΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 50 ΜΑΤΣ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 17:33 | |
| - Nerantzuri έγραψε:
- Ο νινάκος φίλε μου είναι ο μόνος που στην προετοιμασία αντί να ξεκουράζεται σε παραλίες με τους άλλους διεθνείς πήγαινε στις προπονήσεις.Κάτι που άν ο κέζος ήξερε την δουλειά του θα το είχε υπολογίσει και θα το είχε αποτρέψει.Τώρα αυτά είναι σημάδια καψήματος.Παρόμοιες δηλώσεις κάνανε και οι γαύροι πέρσυ.Και είχαν 80 τραυματισμούς το λεπτό.
Άμα είναι έτσι φίλε μου τότε μιλάμε πάλι για ζώα.....Και ο Νίνης δε θα είναι το μόνο θύμα των ζώων αυτών... | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 18:17 | |
| Εγώ παιδιά το λέω ότι πληρώνεις παίρνεις.Για τα λεφτά του ο κέζος καλός είναι.Απλά άν για παράδειγμα έχεις φεράρι και της βάζεις ανταλακτικά φιατ λόγο τιμής θα έχεις πρόβλημα αργά η γρήγορα.Ο κέζος τόσα ξέρει τόσα κάνει.Ο έμπεν ήξερε πολύ περισσότερα και για αυτό και στοίχηζε πολύ περισσότερα.Μακάρι να βγούμε ψεύτες και να κυλήσει καλά η χρονιά. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 19:37 | |
| Δηλ ρε παιδια ο Νομπλιας ειναι γλαστρα????αυτος δε ειχε λογο στον γυμναστη????και μενα μου φανηκαν μετα το 60 χωρις τρεξιματα...... Αλλα ειπαμε οτι θα γινεται λαθος θα φταιει η ιδιοκτησια και οτι θα γινεται καλο θα ειναι γιατι η ιδιοκτησια φοβαται τον πατερα και βγενο.....
τι ωραια που δουλευομαστε!!!!!!!!! | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 20:46 | |
| ΑΝ ειναι να κρινουμε τουσ προπονητες και την δουλεια τους ας τους κρινουμε βαση καπιου αληθινου ποδοσφαιριστη γιατι ο Νινης περασε και δεν κολησε απο το σπορ..21 χρονων εχει παει και ακομα κανει προγραματα ενδυναμωσης και μαλακιες το παληκαρι.. | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 21:13 | |
| Δηλ ρε παιδια ο Νομπλιας ειναι γλαστρα????αυτος δε ειχε λογο στον γυμναστη????και μενα μου φανηκαν μετα το 60 χωρις τρεξιματα...... Αλλα ειπαμε οτι θα γινεται λαθος θα φταιει η ιδιοκτησια και οτι θα γινεται καλο θα ειναι γιατι η ιδιοκτησια φοβαται τον πατερα και βγενο.....
Τι παει να πει γλάστρα ρε φίλε?Αν σου πω εγώ με 1000 ευρο θέλω το καλύτερο αμάξι που μπορείς να βρείς διαθέσιμο,νομίζεις οτι θα μπορέσεις να μου βρείς πόρσε?Ίδη ο γόντικας παραδέχτηκε οτι ο έμπεν ήταν πολύ καλός αλλα για οικονομικούς λόγους δέν τον θέλαμε(θυμίζω 350 χιλ έπερνε).Έφερε τον κέζο που έπερνε 100.Με 100 χιλ κακά τα ψέματα αυτά μπορείς να φέρεις,κάτι καλύτερο δέν βρίσκεις.Τι το παράλογο είπα?Οτι πληρώνεις παίρνεις. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 21:52 | |
| - Nerantzuri έγραψε:
- Δηλ ρε παιδια ο Νομπλιας ειναι γλαστρα????αυτος δε ειχε λογο στον γυμναστη????και μενα μου φανηκαν μετα το 60 χωρις τρεξιματα......
Αλλα ειπαμε οτι θα γινεται λαθος θα φταιει η ιδιοκτησια και οτι θα γινεται καλο θα ειναι γιατι η ιδιοκτησια φοβαται τον πατερα και βγενο.....
Τι παει να πει γλάστρα ρε φίλε?Αν σου πω εγώ με 1000 ευρο θέλω το καλύτερο αμάξι που μπορείς να βρείς διαθέσιμο,νομίζεις οτι θα μπορέσεις να μου βρείς πόρσε?Ίδη ο γόντικας παραδέχτηκε οτι ο έμπεν ήταν πολύ καλός αλλα για οικονομικούς λόγους δέν τον θέλαμε(θυμίζω 350 χιλ έπερνε).Έφερε τον κέζο που έπερνε 100.Με 100 χιλ κακά τα ψέματα αυτά μπορείς να φέρεις,κάτι καλύτερο δέν βρίσκεις.Τι το παράλογο είπα?Οτι πληρώνεις παίρνεις. Θα σου πω τι θα εκανα εγω......θα πηγαινα σπιτι μου απλο και αντρικο!!!!!!για μενα αν δε του κανει ο γυμναστης και καθεται δεν ειναι γλαστρα μονο αλλα και.....(βαλε οτι λεξη θελεις) | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 22:24 | |
| Δέν είπα οτι δέν του κάνει ο γυμναστής.Είπα οτι ότι πληρώνεις παίρνεις.Απλά με αυτό που πληρώνεις πάς μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο.Ούτε ο μπούμσονγκ ήταν πρώτη επιλογή.Τέταρτη είναι.Να σηκωθεί να φύγει?Δηλαδή άμα εσένα σου δώσει το αφεντικό σου ένα γιούγκο για να κάνεις ταξίδια εκτώς αθηνών θα παραιτηθείς για να κάνεις τον μάγκα?Απλά εκεί που θα έκανες 10 παραγγελίες με ένα αξιοπρεπές αμάξι θα κάνεις 6.Τόσο απλό. υ.γ προσπάθησα να σου απαντήσω προσωπικά αλλα δέν έβγαλα άκρη | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 22:56 | |
| Ιταλε αυτο λεω και εγω ο γυμναστης ειναι επιλογη του προπονητη....ετσι ξερω αν ειναι του ιδικτητη η του προεδρου λογω της τιμης του πας σπιτι σου...απλο!!!!!! | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: !!!! Παρ 03 Σεπ 2010, 22:58 | |
| - g3thanasis έγραψε:
- Δηλ ρε παιδια ο Νομπλιας ειναι γλαστρα????αυτος δε ειχε λογο στον γυμναστη????και μενα μου φανηκαν μετα το 60 χωρις τρεξιματα......
Αλλα ειπαμε οτι θα γινεται λαθος θα φταιει η ιδιοκτησια και οτι θα γινεται καλο θα ειναι γιατι η ιδιοκτησια φοβαται τον πατερα και βγενο.....
τι ωραια που δουλευομαστε!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗ!!!!!! Τι δουλειά έχει ο Νιόπλιας δηλαδή?? Με τη λογική αυτή θα έπρεπε να είχε φύγει όλη η ομάδα. Με τη λογική αυτή θα πρέπει ο Ζιλμπέρτο να πει, τι λέτε ρε που θέλετε να μου κάνετε και μείωση. Άντε γεια. Δηλαδή για το ότι δεν έφεραν τον Έμπεν, ή δεν κράτησαν τον περσινό, δεν φταίει ο καρουρογιάννης?? Ποιος φταίει? Μήπως τα ''πρεζάκια'' του Ενιαίου Φορέα?? Και βέβαια για ότι στραβό γίνεται σ' αυτήν την ομάδα φταίει η ιδιοκτησία!!!!!!! Και ότι καλό γίνεται (ακόμα), είναι γιατί υπάρχει η παρακαταθήκη του Πατέρα και της ΠΕΚ!!!! Και στο φινάλε φινάλε δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα σου να υποστηρίξεις την ιδιοκτησία της ....εταιρίας, σ' ένα τόπικ όπου πριν από σένα, κανείς δεν είπε κάτι για τους ...αγαπημένους σου. Στο λέω και θα το λέω συνέχεια. Παραδέξου το. Πες το: ''Είμαι τζιγκερικός μέχρι το κόκκαλο''. Και τότε θα σταματήσω να απαντάω στα ποσταρίσματά σου. Εμένα προσωπικά μου δημιουργεί απορίες το αβαντάρισμα που κάνεις στον οδηγό, σε όλα τα τόπικ, σχετικά ή...άσχετα. ΥΓ Εμείς δεν δουλευόμαστε καθόλου. Άλλοι προσπαθούν να μας δουλέψουν. Δυστυχώς γι' αυτούς έχουν μείνει ελάχιστοι ακόμα να τους πιστεύουν και να τους .....λατρεύουν, ακόμα κι αν αυτή η λατρεία τους είναι για το κακό της ομάδας..... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:00 | |
| - g3thanasis έγραψε:
- Ιταλε αυτο λεω και εγω ο γυμναστης ειναι επιλογη του προπονητη....ετσι ξερω αν ειναι του ιδικτητη η του προεδρου λογω της τιμης του πας σπιτι σου...απλο!!!!!!
Να τον βγάλουμε μαλάκα και τον Νιόπλια ε??? Να τον διώξουμε γιατί τον έφερε ο Πατέρας ε???? Σε βλέπω πάντως ενημερωμένο σε ότι αφορά την τζιγκερογκοτζοπρασινη προπαγάνδα... | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:06 | |
| - YIANNIS090807 έγραψε:
- g3thanasis έγραψε:
- Ιταλε αυτο λεω και εγω ο γυμναστης ειναι επιλογη του προπονητη....ετσι ξερω αν ειναι του ιδικτητη η του προεδρου λογω της τιμης του πας σπιτι σου...απλο!!!!!!
Να τον βγάλουμε μαλάκα και τον Νιόπλια ε??? Να τον διώξουμε γιατί τον έφερε ο Πατέρας ε???? Σε βλέπω πάντως ενημερωμένο σε ότι αφορά την τζιγκερογκοτζοπρασινη προπαγάνδα... Γιαννη κανε κρισεις για το ατομο σου....και μεινε στο κοσμο σου....ασε με εμενα ...παντως το Τζιγγερ δεν το υποστηριζω οπως και για ολα τα στραβα δε φταιει αυτος.....απλη λογικη αν σου φταιει μονο ο σωφερ ...μεινε στο κοσμο σου....δε θα σου πω τι να κανεις | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:08 | |
- g3thanasis έγραψε:
τι ωραια που δουλευομαστε!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗ!!!!!! Τι δουλειά έχει ο Νιόπλιας δηλαδή?? Με τη λογική αυτή θα έπρεπε να είχε φύγει όλη η ομάδα. Με τη λογική αυτή θα πρέπει ο Ζιλμπέρτο να πει, τι λέτε ρε που θέλετε να μου κάνετε και μείωση. Άντε γεια. Δηλαδή για το ότι δεν έφεραν τον Έμπεν, ή δεν κράτησαν τον περσινό, δεν φταίει ο καρουρογιάννης?? Ποιος φταίει? Μήπως τα ''πρεζάκια'' του Ενιαίου Φορέα?? Και βέβαια για ότι στραβό γίνεται σ' αυτήν την ομάδα φταίει η ιδιοκτησία!!!!!!! Και ότι καλό γίνεται (ακόμα), είναι γιατί υπάρχει η παρακαταθήκη του Πατέρα και της ΠΕΚ!!!! Και στο φινάλε φινάλε δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα σου να υποστηρίξεις την ιδιοκτησία της ....εταιρίας, σ' ένα τόπικ όπου πριν από σένα, κανείς δεν είπε κάτι για τους ...αγαπημένους σου. Στο λέω και θα το λέω συνέχεια. Παραδέξου το. Πες το: ''Είμαι τζιγκερικός μέχρι το κόκκαλο''. Και τότε θα σταματήσω να απαντάω στα ποσταρίσματά σου. Εμένα προσωπικά μου δημιουργεί απορίες το αβαντάρισμα που κάνεις στον οδηγό, σε όλα τα τόπικ, σχετικά ή...άσχετα.
ΥΓ Εμείς δεν δουλευόμαστε καθόλου. Άλλοι προσπαθούν να μας δουλέψουν. Δυστυχώς γι' αυτούς έχουν μείνει ελάχιστοι ακόμα να τους πιστεύουν και να τους .....λατρεύουν, ακόμα κι αν αυτή η λατρεία τους είναι για το κακό της ομάδας.....
εισαι εκτος θεματος δε ειπε να φυγει κανενας Νομπλιας.....γι αυτο σου λεω δουλευομαστε
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:10 | |
| Εννοείται Θανάση ότι θα μείνω στον κόσμο μου. Και ξέρεις γιατί?? Γιατί ο δικός μου κόσμος έχει Σισέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Κατσουράνη, Γκοβού. Α, και ένα νταμπλ με τον πούστη πέμπτο και τον πράκτορα κυνηγημένο σπίτι του. Σε καμία περίπτωση δεν θα τον άλλαζα για τον δικό σου κόσμο, με την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα, με το 1 στα 13, με τον πούστη να με λέει κότα και την παράγκα να μου λέει να πάω να γαμηθώ αρκεί να ''κερδάει'' ο ολυμπιακός και το αιγάλω. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:12 | |
| Γιαννη δε δεχομαι τα συμπερασματα σου.....και δεν ειμαι Τζιγγερικος....σε χαλαει ομως να στο λεω τι να κανουμε!!!!!!!!!!ειμαι παναθημαικος...και σιγουρα δε μου αρεσει να ανηκω καπου εσενα βεβαια σου αρεσει ....προβλημα σου | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:12 | |
| Μάγκες έχετε χάσει τη μπάλα.Που κολλάει ο Νιόπλιας με όλο αυτό εγώ δεν κατάλαβα.Ήταν να πάρουμε τον Έμπεν ο οποίος είναι ακριβός αλλά ο καλύτερος και πήραμε τον Κέζο ο οποίος δεν ξέρω τι είναι το παιδί και θα περιμένω να δω γιατί διάθεση να κάνω κωλοτούμπες μετά δεν έχω.Πάντως τόσο καλός όσο ο Έμπεν δε θα είναι,τελεία και πάυλα.Δεν έχεις απαίτηση από μια τηλεόραση του 85 να σου παίξει σε 1080p.Έτσι δεν είναι? | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:14 | |
- Εννοείται Θανάση ότι θα μείνω στον κόσμο μου. Και ξέρεις γιατί?? Γιατί ο δικός μου κόσμος έχει Σισέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Κατσουράνη, Γκοβού. Α, και ένα νταμπλ με τον πούστη πέμπτο και τον πράκτορα κυνηγημένο σπίτι του.
Σε καμία περίπτωση δεν θα τον άλλαζα για τον δικό σου κόσμο, με την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα, με το 1 στα 13, με τον πούστη να με λέει κότα και την παράγκα να μου λέει να πάω να γαμηθώ αρκεί να ''κερδάει'' ο ολυμπιακός και το αιγάλω. μικροπρεπειες ο κοσμος δε ειναι παναθηναικος - ολυμπιακος ....οσο και να σε εχουν επηρεασει καποιοι ...ξυπνα...η αλλαξε πλευρο βλεπεις εφιαλτες...με σωφερ και παρασκηνια..... | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:19 | |
| - abaddon έγραψε:
- Μάγκες έχετε χάσει τη μπάλα.Που κολλάει ο Νιόπλιας με όλο αυτό εγώ δεν κατάλαβα.Ήταν να πάρουμε τον Έμπεν ο οποίος είναι ακριβός αλλά ο καλύτερος και πήραμε τον Κέζο ο οποίος δεν ξέρω τι είναι το παιδί και θα περιμένω να δω γιατί διάθεση να κάνω κωλοτούμπες μετά δεν έχω.Πάντως τόσο καλός όσο ο Έμπεν δε θα είναι,τελεία και πάυλα.Δεν έχεις απαίτηση από μια τηλεόραση του 85 να σου παίξει σε 1080p.Έτσι δεν είναι?
Σταθη ......εγω ειπα οτι σε περιπτωση που του επέβαλαν το Κεζο στο Νομπλια ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΝΟΜΠΛΙΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ...γιατι ειμαι συνηπευθυνος για τους συνεργατες μου και ειδικα στου γυμναστη.....απλα ολα τα εχουμε αναγει στο πουλααααααααααααααααααααααα....δε τολμας να πεις κατι σου λενε εισαι Τζιγγερικος....λες και αμα ειμαι θα φοβηθω να το πω γιατι θα με κανουν ντααααα!!!!!αχ και βαψ....κατακαημενη Ρουμελη | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:22 | |
| Δέν είναι επιλογή του προπονητή πάντα.Ο λίνεν για βοηθό του κατσικόσανε τον ανεπιθύμιτο για αυτόν μπαντοβιτς.Τώρα το γιατί δέν έφυγε.Γιατί πολύ απλά έχει φιλοδοξίες.Όλοι οι προπονητές κοιτάνε να πετύχουνε όπου πάνε και κανένας δέν φεύγει για τέτοιους λόγους.Εκτός και άν είναι κανένας μουρίνιο και σε περίπτωση που φύγει τον περιμένουν 50 ομάδες με έτοιμα τα συμβόλαια.Αλλα ο νιόπλιας κοιτάει να πετύχει με το υλικό που έχει όπως όλοι.Απλό | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:24 | |
| - g3thanasis έγραψε:
- Γιαννη δε δεχομαι τα συμπερασματα σου.....και δεν ειμαι Τζιγγερικος....σε χαλαει ομως να στο λεω τι να κανουμε!!!!!!!!!!ειμαι παναθημαικος...και σιγουρα δε μου αρεσει να ανηκω καπου εσενα βεβαια σου αρεσει ....προβλημα σου
Θανάση, ρίξε μια ματιά στο προφίλ μου. Εκεί θα δεις και την ηλικία μου. (Αυτό για να μην θεωρείς ότι μιλάς σε κάνα παιδάκι). Στο έχω ξαναζητήσει σε παλιότερο πόστ μου: Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μου. Δεν σε πόσα ποσταρίσματά μου στηρίζω του ΠΕΚίτες και σε πόσα απ' τα δικά σου (σε όλα μάλλον), υποστηρίζεις τους βαρδήδες. Εκεί θα δεις σε ποιον αρέσει και σε ποιον όχι να ανήκει κάπου. ΥΓ Αλήθεια, λύσε μου μια απορία. Με δεδομένο ότι δεν σε βάζει κανείς να προπαγανδίζεις το βαρδηνογιαννέικο, έχεις καμιά επαγγελματική σχέση μαζί τους?? Σε κάποια απ' τις εταιρίες τους??? Εάν ισχύει κάτι τέτοιο θα ζητήσω συγνώμη για ότι πιθανόν να σε έχει προσβάλει από αυτά που έχω πει. Επίσης θα μου δώσεις την δυνατότητα να συζητώ μαζί σου, με διαφωνίες μεν, αλλά με καλύτερο τρόπο. Κάτι που θα το προτιμούσα περισσότερο. Αυτό τα τελευταία θα ισχύουν επίσης αν απλώς παραδεχθείς ότι προτιμάς τζίγκερ... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:26 | |
| - Nerantzuri έγραψε:
- Δέν είναι επιλογή του προπονητή πάντα.Ο λίνεν για βοηθό του κατσικόσανε τον ανεπιθύμιτο για αυτόν μπαντοβιτς.Τώρα το γιατί δέν έφυγε.Γιατί πολύ απλά έχει φιλοδοξίες.Όλοι οι προπονητές κοιτάνε να πετύχουνε όπου πάνε και κανένας δέν φεύγει για τέτοιους λόγους.Εκτός και άν είναι κανένας μουρίνιο και σε περίπτωση που φύγει τον περιμένουν 50 ομάδες με έτοιμα τα συμβόλαια.Αλλα ο νιόπλιας κοιτάει να πετύχει με το υλικό που έχει όπως όλοι.Απλό
Ρε παιδιά λέμε συνέχεια "τα υλικά που έχει και τα υλικά που έχει".Τα υλικά που έχει ο Νιόπλιας δεν τα είχε ποτέ ελληνική ομάδα,μην τρελαθούμε κιόλας!! Γιατί να φύγει,επειδή έχει γυμναστή τον Κέζο και όχι τον Έμπεν???Είμαστε σοβαροί τώρα? | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:27 | |
| Δεν υπαρχει ΠΕΚ....διελυθει ξεχασες υπαρχει ο τσαλακωμενος εγωισμος του Βγενοπατηρ.... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:28 | |
| - g3thanasis έγραψε:
- Δεν υπαρχει ΠΕΚ....διελυθει ξεχασες υπαρχει ο τσαλακωμενος εγωισμος του Βγενοπατηρ....
Λάθος Θανάση.Η πολυμετοχικότητα διαλύθηκε.Η ΠΕΚ πάντα υπάρχει..... | |
|
| |
| Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα | |
|