| Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα | |
|
+4g3thanasis ΠΕΤΡΟGOAL Nerantzuri abaddon 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nerantzuri Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:32 | |
| Ξεχνάς οτι πέρσυ είχαμε έμπεν(μέχρι τέν κάτε) και φωτόπουλο για δεύτερο.Και οι 2 φύγαν για οικονομικούς λόγους.Τώρα τί μου μπλέκεις το υλικό παικτών με το υλικό στο τεχνικό τίμ δέν το καταλαβαίνω.Για ένα συγκεκριμένο τομέα μιλάω.Μήν με πάς αλλού. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:33 | |
| Γιαννη για να το κλεισω οπως με τον τροπικανο...δε δουλευω στου σωφερ αλλα δε δεχομαι οτι για ολα μου φταιει ο σωφερ....τωρα αν ειναι εναντια στα δικα σου συμφεροντα συνγχωρεσε με.....αν υποστηριξω την αποψη του Βγενο θα νοιωσω πολυ προδομενος σε αυτα που πιστευω στη ζωη μου.....Τιποτε περισσοτερο ...και τιποτε λιγοτερο...ενοχλουμε ομως να διαβαζω σχολια που λενε οτι σερνεται ο Νινης φταιει ο Τζιγγερ που δε εφερε τον παπαροπουλο και εφερε τον αιδιοπουλο....με χαλανε.... | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:34 | |
| Ιταλε γιατι εφυγε ο Εμπεν???για θυμισε μου!!!!!!!!!!! | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:36 | |
| - g3thanasis έγραψε:
- YIANNIS090807 έγραψε:
- Εννοείται Θανάση ότι θα μείνω στον κόσμο μου. Και ξέρεις γιατί?? Γιατί ο δικός μου κόσμος έχει Σισέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Κατσουράνη, Γκοβού. Α, και ένα νταμπλ με τον πούστη πέμπτο και τον πράκτορα κυνηγημένο σπίτι του.
Σε καμία περίπτωση δεν θα τον άλλαζα για τον δικό σου κόσμο, με την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα, με το 1 στα 13, με τον πούστη να με λέει κότα και την παράγκα να μου λέει να πάω να γαμηθώ αρκεί να ''κερδάει'' ο ολυμπιακός και το αιγάλω. μικροπρεπειες ο κοσμος δε ειναι παναθηναικος - ολυμπιακος ....οσο και να σε εχουν επηρεασει καποιοι ...ξυπνα...η αλλαξε πλευρο βλεπεις εφιαλτες...με σωφερ και παρασκηνια..... Ποιο από τα παραπάνω που είπα είναι μικροπρέπεια?? Σωστός, ο κόσμος δεν είναι Παναθηναικός - ολυμπιακός. Αλλά όταν ασχολούμε με ποδόσφαιρο, είναι Παναθηναικός - ολυμπιακός. Ελπίζω να το έπιασες.... Σωστός πάλι. Με έχουν επηρεάσει και κοιμάμαι. Όσο για το να αλλάξω πλευρό, δύσκολο. Αγόρασα ένα γαμάτο στρώμα τελευταία που δεν σου κάνει καρδιά ούτε να αλλάξεις πλευρό. Α και ευτυχώς οι εφιάλτες μου έχουν να κάνουν μόνο με την ΚΑΘΑΡΑ προσωπική μου ζωή και με κανέναν άλλο. Α, να σου πω και ένα όνειρο που είδα τώρα τελευταία. Κάτι παιδάκια (5-10 πρέπει να ήταν), σήκωσαν ένα πανό που έλεγε τζίγκερ πούλα. Και ένας καλός κύριος (που συμπτωματικά έμοιαζε με μούμια), με την ανοχή της αστυνομίας, τους έριξε κάτι κλωτσίδια. Επίσης τα παιδάκια που τις έφαγαν, κρατήθηκαν και στο τμήμα (για την ασφάλειά τους όπως τους είπαν). Προφανώς κάποιοι, που τόσα χρόνια έχουν την Ελλάδα τσιφλίκι τους, έχουν στεναχωρεθεί, γιατί κάποια άλλα παιδάκια, νέα, προσπαθούν να τους πάρουν τα οικονομικά ηνία. Σε χαλάει εσένα αν γίνει κάτι τέτοιο??? (Με δδεδομένο ότι δεν έχεις καμιά επαγγελματική σχέση με τους παλιούς. Εκτός κι αν έχεις, οπότε αλλάζει το πράγμα......) | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:37 | |
| Επαναλαμβάνω και ολοκληρώνω γιατί η κουβέντα έχει πάει σε σημείο που δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ.Ο Νιόπλιας έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό team και σαν νέος φιλόδοξος προπονητής καλά κάνει και γουστάρει να δουλέψει πάνω σ'αυτό.Το αν είχε καλύτερους γυμναστές ή καθαρίστριες, αυτό είναι άλλο θέμα.Κι εγώ πιστεύω πως είχε.Ε τι να κάνουμε δηλαδή?Να κλαίμε καμιά 5ετία επειδή δεν προσλάβανε πάλι τον Έμπεν? Θα φανεί η δουλειά του Κέζου μέσα στον επόμενο μήνα ή δίμηνο.Προσωπικά δεν τον θεωρώ τόσο άχρηστο. Και θεωρώ γελοίο να συζητάμε για το αν ο Νιόπλιας έπρεπε να παραιτηθεί επειδή δεν του πήραν τον γυμναστή που ήθελε. | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:41 | |
| Φίλε g3thanasi σε ενοχλούν δέν σε ενοχλούν αυτή είναι η αλήθεια.Οτι πληρώνεις παίρνεις.Και δέν σέρνεται μόνο ο νίνης.Εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων λέτο και σειτα όλοι σερνόντουσαν ειδικά μετά το 60.Πέρσυ και οι παίκτες του γαύρου αυτά ακριβώς τα συμπτώματα έλεγαν δημόσια οτι είχαν.Όπως αυτά του νίνη.Τώρα άν έχει χολέρα ο κέζος η όχι αυτό θα φανεί περαιτέρω στην πορεία.Αν έφαιρνε έναν γυμναστή που παίρνει περίπου όσα κι ο έμπεν τότε ναί ,δέν θα το χρέωνα αυτό στον τζίγγερ γιατί θα ψώνιζε απο το ίδιο ράφι.Τώρα όμως μήν πάτε να μας κάνεται το άσπρο μαύρο. | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:45 | |
| Α και ο έμπεν έφυγε μαζί με τον τεν κάτε.Λόγω της πολύ καλής του δουλειάς όμως υποτίθετε θα τον φέρναμε πίσω.Ο γόντικας να σου ξαναυπενθυμίσω οτι είπε πως ΖΗΤΑΓΕ ΠΟΛΛΑ.Για αυτό προτιμίθηκε μιά πιό προσιτή λύση. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:48 | |
| - abaddon έγραψε:
- Επαναλαμβάνω και ολοκληρώνω γιατί η κουβέντα έχει πάει σε σημείο που δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ.Ο Νιόπλιας έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό team και σαν νέος φιλόδοξος προπονητής καλά κάνει και γουστάρει να δουλέψει πάνω σ'αυτό.Το αν είχε καλύτερους γυμναστές ή καθαρίστριες, αυτό είναι άλλο θέμα.Κι εγώ πιστεύω πως είχε.Ε τι να κάνουμε δηλαδή?Να κλαίμε καμιά 5ετία επειδή δεν προσλάβανε πάλι τον Έμπεν? Θα φανεί η δουλειά του Κέζου μέσα στον επόμενο μήνα ή δίμηνο.Προσωπικά δεν τον θεωρώ τόσο άχρηστο. Και θεωρώ γελοίο να συζητάμε για το αν ο Νιόπλιας έπρεπε να παραιτηθεί επειδή δεν του πήραν τον γυμναστή που ήθελε.
Στάθη, η κουβέντα πήγε εκεί που πήγε, γιατί σε ένα τόπικ άσχετο, θεωρήθει καλό να αβαντάρουμε την ιδιοκτησία. Τι να περιμένουμε να δούμε απ' τον κέζο? ότι ήταν να δούμε το είδαμε πέρσι στην άεκ. Πάλι καλά που έβγαζε και ενδεκάδα ο μπάγεβιτς απ' τους τραυματισμούς. Ο Εμπεν αρχικά έφυγε επειδή έφυγε ο Τεν Κάτε. Δέχθηκε όμως στις αρχές του καλοκαιριού να συζητήσει ενδεχόμενη συνεργασία. Και βέβαια, ο ανθρωπος που έκανε την ομάδα να τρέχει για δυό κολλητά 90λεπτα, δεν δέχθηκε να δουλέψει για τρίχες. Τις τρίχες του σοφέρ, του γόντικα και της εταιρίας τους. Ο επόμενος, ο φωτόπουλος, πετυχημένος επίσης, δεν δέχθηκε να συνεχίσει γιατί και σ' αυτόν ψίχουλα έδιναν. Σισέ και Ζιλμπέρτο φέτος ξεκίνησαν με προβλήματα. Ε, τελικά ποιος φταίει? Ο Νιόπλιας που δεν πήγε σπίτι του???? Όσο για τον Νίνη, το ότι ούτε φέτος έκανε διακοπές, αυτό κάτι λέει......και για τον κέζο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:49 | |
| - abaddon έγραψε:
- g3thanasis έγραψε:
- Δεν υπαρχει ΠΕΚ....διελυθει ξεχασες υπαρχει ο τσαλακωμενος εγωισμος του Βγενοπατηρ....
Λάθος Θανάση.Η πολυμετοχικότητα διαλύθηκε.Η ΠΕΚ πάντα υπάρχει..... Με πρόλαβες Στάθη. Θα συμπληρώσω απλώς ότι η ΠΕΚ, υπάρχει ακόμα στο ΔΣ της ΠΑΕ.... | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Παρ 03 Σεπ 2010, 23:54 | |
| - YIANNIS090807 έγραψε:
- abaddon έγραψε:
- Επαναλαμβάνω και ολοκληρώνω γιατί η κουβέντα έχει πάει σε σημείο που δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ.Ο Νιόπλιας έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό team και σαν νέος φιλόδοξος προπονητής καλά κάνει και γουστάρει να δουλέψει πάνω σ'αυτό.Το αν είχε καλύτερους γυμναστές ή καθαρίστριες, αυτό είναι άλλο θέμα.Κι εγώ πιστεύω πως είχε.Ε τι να κάνουμε δηλαδή?Να κλαίμε καμιά 5ετία επειδή δεν προσλάβανε πάλι τον Έμπεν? Θα φανεί η δουλειά του Κέζου μέσα στον επόμενο μήνα ή δίμηνο.Προσωπικά δεν τον θεωρώ τόσο άχρηστο. Και θεωρώ γελοίο να συζητάμε για το αν ο Νιόπλιας έπρεπε να παραιτηθεί επειδή δεν του πήραν τον γυμναστή που ήθελε.
Στάθη, η κουβέντα πήγε εκεί που πήγε, γιατί σε ένα τόπικ άσχετο, θεωρήθει καλό να αβαντάρουμε την ιδιοκτησία. Τι να περιμένουμε να δούμε απ' τον κέζο? ότι ήταν να δούμε το είδαμε πέρσι στην άεκ. Πάλι καλά που έβγαζε και ενδεκάδα ο μπάγεβιτς απ' τους τραυματισμούς. Ο Εμπεν αρχικά έφυγε επειδή έφυγε ο Τεν Κάτε. Δέχθηκε όμως στις αρχές του καλοκαιριού να συζητήσει ενδεχόμενη συνεργασία. Και βέβαια, ο ανθρωπος που έκανε την ομάδα να τρέχει για δυό κολλητά 90λεπτα, δεν δέχθηκε να δουλέψει για τρίχες. Τις τρίχες του σοφέρ, του γόντικα και της εταιρίας τους. Ο επόμενος, ο φωτόπουλος, πετυχημένος επίσης, δεν δέχθηκε να συνεχίσει γιατί και σ' αυτόν ψίχουλα έδιναν. Σισέ και Ζιλμπέρτο φέτος ξεκίνησαν με προβλήματα. Ε, τελικά ποιος φταίει? Ο Νιόπλιας που δεν πήγε σπίτι του????
Όσο για τον Νίνη, το ότι ούτε φέτος έκανε διακοπές, αυτό κάτι λέει......και για τον κέζο... Ρε Γιαννη και ποιος φταιει αν φταιει καποιος για ολα αυτα που γραφεις???????ασε καταλαβα ο σ ω φ ε ρ.....οκ ...με επεισες.... ΥΣ. ο Σιλβα δεν εκανε προετοιμασια και ο Σισε τραυματιστηκε οπως 3 ιταλοι σε ενα γηπεδο που ξεκολαγε....ΞΕΚΟΛΑ ΦΙΛΕ....ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ....ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:07 | |
| - g3thanasis έγραψε:
- YIANNIS090807 έγραψε:
- abaddon έγραψε:
Στάθη, η κουβέντα πήγε εκεί που πήγε, γιατί σε ένα τόπικ άσχετο, θεωρήθει καλό να αβαντάρουμε την ιδιοκτησία. Τι να περιμένουμε να δούμε απ' τον κέζο? ότι ήταν να δούμε το είδαμε πέρσι στην άεκ. Πάλι καλά που έβγαζε και ενδεκάδα ο μπάγεβιτς απ' τους τραυματισμούς. Ο Εμπεν αρχικά έφυγε επειδή έφυγε ο Τεν Κάτε. Δέχθηκε όμως στις αρχές του καλοκαιριού να συζητήσει ενδεχόμενη συνεργασία. Και βέβαια, ο ανθρωπος που έκανε την ομάδα να τρέχει για δυό κολλητά 90λεπτα, δεν δέχθηκε να δουλέψει για τρίχες. Τις τρίχες του σοφέρ, του γόντικα και της εταιρίας τους. Ο επόμενος, ο φωτόπουλος, πετυχημένος επίσης, δεν δέχθηκε να συνεχίσει γιατί και σ' αυτόν ψίχουλα έδιναν. Σισέ και Ζιλμπέρτο φέτος ξεκίνησαν με προβλήματα. Ε, τελικά ποιος φταίει? Ο Νιόπλιας που δεν πήγε σπίτι του????
Όσο για τον Νίνη, το ότι ούτε φέτος έκανε διακοπές, αυτό κάτι λέει......και για τον κέζο... Ρε Γιαννη και ποιος φταιει αν φταιει καποιος για ολα αυτα που γραφεις???????ασε καταλαβα ο σ ω φ ε ρ.....οκ ...με επεισες....
ΥΣ. ο Σιλβα δεν εκανε προετοιμασια και ο Σισε τραυματιστηκε οπως 3 ιταλοι σε ενα γηπεδο που ξεκολαγε....ΞΕΚΟΛΑ ΦΙΛΕ....ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ....ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...... Θανάση, ΒΑΡΕΘΗΚΑ....... Edit: Άλλαξα γνώμη, θα το συνεχίσω. Επειδή μέσα απ' τα γραφτά σου, παρά τις αντιθέσεις μας, μου βγάζεις συμπάθεια και άνθρωπο που γουστάρω να κάνω κουβέντα, σε παρακαλώ. Παραδέξου το: ''Προτιμώ τζίγκερ''
Έχει επεξεργασθεί από τον/την YIANNIS090807 στις Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:10, 1 φορά | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:08 | |
| ΥΣ. ο Σιλβα δεν εκανε προετοιμασια και ο Σισε τραυματιστηκε οπως 3 ιταλοι σε ενα γηπεδο που ξεκολαγε....ΞΕΚΟΛΑ ΦΙΛΕ....ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ....ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ......
Τραυματισμοί φίλε είναι το τελευταίο σύμπτωμα,όταν πιά θα έχουν οι παίκτες καεί.Επαναλαμβάνω λοιπόν οτι προτεραιότητα του γυμναστή είναι η φυσική τους κατάσταση.Σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα ευθύνη έχει ο γυμναστής.Τώρα άν τρακάρει ο παίκτης άν παίζει σε άθλιο γήπεδο αν αν αν αν σε αυτό δέν έχει ευθύνη ο γυμναστής.Στην φυσική κατάσταση όμως έχει.Όταν θα αρχίσουν οι τραυματισμοί θα έχουν ίδη καεί οι παίκτες όπως του γαύρου πέρσυ.Θυμίσου λοιπόν πρίν αρχίσουν οι τραυματισμοί πέρσυ του γαύρου τί δηλώσεις κάνανε.Εγώ θυμάμαι λέγανε οτι τα πόδια τους είναι βαριά σάν πέτρες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:13 | |
| - Nerantzuri έγραψε:
- Θυμίσου λοιπόν πρίν αρχίσουν οι τραυματισμοί πέρσυ του γαύρου τί δηλώσεις κάνανε.Εγώ θυμάμαι λέγανε οτι τα πόδια τους είναι βαριά σάν πέτρες.
Κάτι σαν κι αυτό που είπε κι ο Νίνης δηλαδή. Και να σκεφτείς ότι ακολούθησε και πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο στην Γαλλία το παληκάρι. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:17 | |
- g3thanasis έγραψε:
- YIANNIS090807 έγραψε:
- abaddon έγραψε:
Όσο για τον Νίνη, το ότι ούτε φέτος έκανε διακοπές, αυτό κάτι λέει......και για τον κέζο... Ρε Γιαννη και ποιος φταιει αν φταιει καποιος για ολα αυτα που γραφεις???????ασε καταλαβα ο σ ω φ ε ρ.....οκ ...με επεισες....
ΥΣ. ο Σιλβα δεν εκανε προετοιμασια και ο Σισε τραυματιστηκε οπως 3 ιταλοι σε ενα γηπεδο που ξεκολαγε....ΞΕΚΟΛΑ ΦΙΛΕ....ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ....ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ......
Θανάση,
ΒΑΡΕΘΗΚΑ.......
Edit: Άλλαξα γνώμη, θα το συνεχίσω.
Επειδή μέσα απ' τα γραφτά σου, παρά τις αντιθέσεις μας, μου βγάζεις συμπάθεια και άνθρωπο που γουστάρω να κάνω κουβέντα, σε παρακαλώ. Παραδέξου το: ''Προτιμώ τζίγκερ'' Γιαννη εγω βαρεθηκα πραγματικα και επειδη θα τα ζησω και στο γηπεδο φετος αυτα....με κουρασαν κιολας...και αν το ποδοσφαιρο αποτελει διασκεδαση παει να σταματησε οποτε αστο.....ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ .......ΦΕΤΟ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ Η ΤΟΝ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:19 | |
| - g3thanasis έγραψε:
- ΦΕΤΟ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ Η ΤΟΝ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ.........
ΚΑΙ το νταμπλ ΚΑΙ τον πούλα και πούλο!!!!! | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:19 | |
| Όπως και πέρσυ στο ίδιο ειδικό κέντρο ακολούθησε πρόγραμμα το παληκάρι.Αλλα δέν τον αφήσαν να καεί πέρσυ.Άρα για σένα απο ότι καταλαβαίνω δέν φταίνε οι οικονομίες του γόντικα αλλα ο νίνης.Να υποθέσω οτι μετά θα πρέπει σιγά σιγά να φεύγει και απο την ομάδα μας? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:25 | |
| - Nerantzuri έγραψε:
- Όπως και πέρσυ στο ίδιο ειδικό κέντρο ακολούθησε πρόγραμμα το παληκάρι.Αλλα δέν τον αφήσαν να καεί πέρσυ.Άρα για σένα απο ότι καταλαβαίνω δέν φταίνε οι οικονομίες του γόντικα αλλα ο νίνης.Να υποθέσω οτι μετά θα πρέπει σιγά σιγά να φεύγει και απο την ομάδα μας?
Όχι φίλε, ακριβώς το αντίθετο. Ίσως δεν κατάλαβες αυτό που είπα. Χίλια τα εκατό οι οικονομίες του γόντικα και της εταιρίας του φταίνε. Απλώς υπερθεμάτισα λέγοντας ότι το παληκάρι έκανε το ίδιο πρόγραμμα με πέρσι, τότε που δεν έβγαζε προβλήματα. Φέτος για να τα βγαζει πάει να πει ότι κάτι στραβό γίνεται με την εκγύμναση. Άρα πιθανός παπάρας ο κέζος, αλλά σίγουροι παπάρες αυτοί που τον φέραν γιατί ήταν φθηνός. ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!! | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:29 | |
| Σόρυ φίλε τότε λάθος.Σε μπέρδεψα με τον θανάση λόγο βιασύνης.Πρώτη μου μέρα είναι θα το συνηθήσω το ρημάδι το φόρουμ τι διάολο.Τέλος πάντων.Την κάνω για σήμερα.Καλό βράδυ σε όλους. | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:30 | |
| Σόρυ φίλε τότε λάθος.Σε μπέρδεψα με τον θανάση λόγο βιασύνης.Πρώτη μου μέρα είναι θα το συνηθήσω το ρημάδι το φόρουμ τι διάολο.Τέλος πάντων.Την κάνω για σήμερα.Καλό βράδυ σε όλους. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 00:35 | |
- g3thanasis έγραψε:
- ΦΕΤΟ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ Η ΤΟΝ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ.........
ΚΑΙ το νταμπλ ΚΑΙ τον πούλα και πούλο!!!!! Μακαρι ρε Γιαννη...το Μαιο θα δουμε | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Σαβ 04 Σεπ 2010, 10:40 | |
- g3thanasis έγραψε:
- Γιαννη δε δεχομαι τα συμπερασματα σου.....και δεν ειμαι Τζιγγερικος....σε χαλαει ομως να στο λεω τι να κανουμε!!!!!!!!!!ειμαι παναθημαικος...και σιγουρα δε μου αρεσει να ανηκω καπου εσενα βεβαια σου αρεσει ....προβλημα σου
Θανάση, ρίξε μια ματιά στο προφίλ μου. Εκεί θα δεις και την ηλικία μου. (Αυτό για να μην θεωρείς ότι μιλάς σε κάνα παιδάκι). Στο έχω ξαναζητήσει σε παλιότερο πόστ μου: Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μου. Δεν σε πόσα ποσταρίσματά μου στηρίζω του ΠΕΚίτες και σε πόσα απ' τα δικά σου (σε όλα μάλλον), υποστηρίζεις τους βαρδήδες. Εκεί θα δεις σε ποιον αρέσει και σε ποιον όχι να ανήκει κάπου.
ΥΓ Αλήθεια, λύσε μου μια απορία. Με δεδομένο ότι δεν σε βάζει κανείς να προπαγανδίζεις το βαρδηνογιαννέικο, έχεις καμιά επαγγελματική σχέση μαζί τους?? Σε κάποια απ' τις εταιρίες τους??? Εάν ισχύει κάτι τέτοιο θα ζητήσω συγνώμη για ότι πιθανόν να σε έχει προσβάλει από αυτά που έχω πει. Επίσης θα μου δώσεις την δυνατότητα να συζητώ μαζί σου, με διαφωνίες μεν, αλλά με καλύτερο τρόπο. Κάτι που θα το προτιμούσα περισσότερο. Αυτό τα τελευταία θα ισχύουν επίσης αν απλώς παραδεχθείς ότι προτιμάς τζίγκερ... Τα εχουμε πει και μια και δυο φορες..Ο Θανασης ΔΕΝ ειναι τζιγγερικος,ειναι ΑΝΤΙΒΓΕΝΟΠΟΥΛΙΚΟΣ Γιαννη και γιαυτο δεν εχει νοημα η κουβεντα αφου για οποιον λογο κρινει μονο το προσωπο βγενοπουλος και δεν το γουσταρει.. ΥΓ..Θαναση πρεπει να μας πεις ποιος εχει δικιο ε,εισαι υπαλληλος του Βαρδη η εισαι ριγμενος στην δουλεια σου απο τον Βγενο??Δεν κανω καθολου πλακα και δεν ειναι καμια γενικευμενη ερωτηση για υποστηρικτη του Τζιγγερ,μονο για εσενα το λεω γιατι εισαι ο μονος απο τους 3 ανθρωπους που ξερω και δνε πανε τον βγενο που τον μισει κιολας!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Κυρ 05 Σεπ 2010, 01:03 | |
| Ρε παιδια χακαρωστε λιγο...αμεσως να βγαλουμε το γυμναστη αχρηστο, το Νινη καμενο και το Σιλβα τελειωμενο για φετος...και ακομη δεν προλαβε να μπει ο Σεπτεμβριος!! Λοιπον...και εγω τον Εμπεν γουσταρα, αλλα επειδη ζητησε 500 χιλιαρικα, ειπαν απο τη διοικηση πως δε θα γινουμε η μονη ομαδα παγκοσμιως που θα πληρωνει τον γυμναστη περισσοτερα αποτι τον προπονητη!! Το ιδιο ειπε και ο Κοκκαλης οταν αμεσως μετα πηγε να τον παρει...και ακομη και σημερα ο...λεφτας Μαρινακης δεν του ξαναεκανε προταση (γιατι ολοι τους θεωρουν αυτα τα λεφτα υπερβολικα, ασχετα αν κανενας δεν εχει καλυτερο γυμναστη). Οσον αφορα τον Κεζο...ειναι καθαρα επιλογη του Νιοπλια και δε χωρα αμφισβητηση...αν ο Νιοπλιας δεν τον ηθελε...ο Κεζος δεν θα ηταν στην ομαδα. Για το Νινη...εκανε και περυσι το ειδικο προγραμμα στο Μονακο, αλλα προερχοταν απο μια αδεια χρονια με ελαχιστες συμμετοχες...φετος και γεματη χρονια ειχε και μουντιαλ πηγε και αντι να ξεκουραζεται στη Μυκονο...πηγε στο Μονακο και καπακι προετοιμασια. Βεβαια να κατσουμε να πουμε πως ολα γινονται στο ποδι...οι ανθρωποι στο Μονακο δεν εστειλαν τα αποτελεσματα της πορειας του Νινη...η ο Κεζος απλα τα αγνοησε και εκανε του κεφαλιου του...με αποτελεσμα να τον καψει...ε δε νομιζω...Λογικο ειναι να εχει κουραστει και να χρειαζεται ενα ειδικο προγραμμα αποφορτισης (το οποιο ηδη κανει) Οσο για το Σιλβα...ποτε προλαβε να τον τραυματισει ο Κεζος ρε παιδια? Στις 2 Αυγουστου ενσωματοθηκε στην ομαδα!!! Και στην τελικη...γιατι να μην μεινουμε στα λογια του Σισε, που και τα λογια του δε μασαει και απο προετοιμασιες με τους καλυτερους ξερει...που βγηκε και ειπε (χωρις να τον ρωτησουν σχετικα) πως φετος ειναι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την προετοιμασια? Τι ψαρια πιανει ο καθε Κεζος λοιπον...θα τα δουμε μεσα στη χρονια...οχι βιαστικες κατακραυγες... | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Κυρ 05 Σεπ 2010, 21:13 | |
| Ρε φίλε εσύ δηλαδή τόση ώρα κατάλαβες οτι τον κέζο τον βγάζουμε άχρηστο?Εμείς λέμε οτι άν θέλει ο παναθηναικός να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να έχει και αναλόγο επιτελείο.Για τα λεφτά του καλός είναι.Καλύτερο με αυτά τα λεφτά δέν βρίσκεις.Λές δέν θα γίνουμε η 1η ομάδα παγκοσμίος που πληρώνουμε περισσότερα τον γυμναστή απο τον προπονητή.Στον κόσμο κάνε ένα κόπο δές πόσα παίρνουν οι γυμναστές στις μεγάλες ομάδες.Και δέν σου λέω μόνο για τον έμπεν.Άν με 300 χιλιαρικα βρείς καλύτερο πάρε αυτόν αλλα όχι κι εκει περικοπές ρε φίλε.Στο οτι τον διάλεξε ο νιόπλιας το έχουμε εξηγήσει και πιό πρίν στο ποστ.Όσο για νίνη ζιλμπέρτο κλπ εσύ μιλάς μόνο για τραυματισμούς.Εγώ λέω τόση ώρα για φυσική κατάσταση πρωτίστος.Όλοι οι παίκτες δείξαν δείγματα έλειψης φυσικής κατάστασης στον συγκεκριμένο τομέα ειδικά μετά το 60.Οι τραυματισμοί είπα πιό πρίν έρχοντε στη συνέχεια.Ενώ δηλώσεις τέτοιου είδους(βαριά πόδια κλπ) είναι σημάδι καψήματος. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Κυρ 05 Σεπ 2010, 21:39 | |
| Οταν μιλατε για καποιον που βρισκεται στην ομαδα και λετε πως ειναι λιγος..για την ομαδα...τοτε ναι αχρηστ τον βγαζεται...για το επιπεδο το ΠΑΟ. Επειδη ξερω πολυ καλα τι γινεται παγκοσμιως...καμια ομαδα δεν πληρωνει τον γυμναστη περισσοτερα απο οσο τον προπονητη της. Ο Εμπεν οταν ηρθε με τον Τεν Κατε...επαιρνε 350 χιλιαρικα..και οταν του ζητησαν να ξαναρθει μονος του...ζητησε 500 χιλιαρικα (λογικο και καλα εκανε αφου του δειξμε πως τον εχουμε αναγκη). Ε, αυτα τα λεφτα δεν ηταν διατεθημενοι στη διοικηση να τα πληρωσουν για γυμναστη (και οπως φανηκε και καμια αλλη ελληνικη ομαδα...και δεν ξερω αν ειναι σε καμια ομαδα στη χωρα του...ε τετοιο κασε). Ο Σιλβα ΔΕΝ εχει βαρια ποδια...εναν τραυματισμο ειχε (τον ξεπερασε πια) και σιγουρα γιαυτο δεν φταιει ο Κεζος. Ο Νινης ειναι ο ΜΟΝΟΣ παιχτης απο ολη την ομαδα με βαρια ποδια...γιατι λοιπον να παρουμε παραδειγμα το Σωτηρακη...και οχι τους αλλους? Μηπως ο Σωτηρακης ειναι η εξαιρεση...λογω του συνολικου προγραμματος που ειχε το καλοκαιρι? Γιατι να αγνοησουμε τα λογια του Σισε? Και απο την πρωτη αγωνηστικη...διακριναμε βαρια ποδια? Ενω ηταν το ΠΡΩΤΟ επισημο παιχνιδι μας? Πολυ γρηγορα βγαινουν τα συμπαιρασματα βλεπω...Ειδα και το παιχνιδι της Εθνικης...επαιξαν 4 παιχτες μας βασικοι...διεκρινε κανεις προβλημα στη φυσικη τους κατασταση....σε συγκριση με τους συμπαιχτες τους? Εγω και τους 4 μια χαρα τους ειδα...και ειδικα τον Γιουρκα ανεβασμενο κατακορυφα...Οπως ειπα και πριν...λιγη υπομονη δεν βλαπτει...σε 1-2 μηνες θα εχει φανει η δουλεια του Κεζου...και τοτε θα μπορει να κριθει. | |
|
| |
Nerantzuri Νεος
| Θέμα: Απ: Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα Κυρ 05 Σεπ 2010, 22:12 | |
| Μιάς και ξέρεις λοιπόν πολύ καλά τί γίνεται παγκοσμίως και οτι καμία ομάδα δέν πληρώνει περισσότερα τον γυμναστή της απο οτι τον προπονητή της κάνε ένα κόπο και δές πόσα παίρνουν οι προπονητές στο εξωτερικό.Και δέν σου λέω για μουρίνιο που παίρνει 10 μύρια ή της μίλαν κλπ.Δές απλά πόσα δίνει ο γάυρος στον βαλβέρδε και πόσα εμείς στον νιόπλια.Όχι ίδια μέτρα και άλλα σταθμά.Εμείς για πόσα κάναμε έτσι για 500 χιλιάρικα?Και μήν μένεις μόνο στον έμπεν.Σίγουρα με 500 ή 300 χιλιάρικα μπορείς να βρείς καλύτερο άν ψάξεις.Άντε να έδινες λίγα παραπάνω στον φωτόπουλο να έμενε.Αλλα τα 100 φίλε που είναι λογική τιμή για γυμναστή(σύμφωνα με τον γόντικα πάντα) σάν ποσό είναι εμετικό.Και για φυσική κατάσταση (με εξαίρεση γιούρκα λέτο) όλοι οι άλλοι σερνόντουσαν.Τώρα για εθνική ξεχνάς φίλε οτι στο γήπεδο τρέχουνε 10 οχι 4.Άν τρέξουν λίγο περισσότερο οι 10 τότε 2 3 μπορούν να τρέξουν λιγότερο και να κανουν δουλειά λιγότερο κοπιαστική.Όσο για το 1το επίσημο μάτς που λές πρώτα συμπεράσματα βγάζουμε φίλε.Όπως και πέρσυ στην αεκ είχανε προβλήματα φυσικής κατάστασης(με εξαίρεση στις 3 πρώτες αγωνιστικές).Και φυσικά στο μέλλον θα ξαναεπανέλθουμε σε αυτό το θέμα μόλις θα έχουμε δεί περισσότερα. | |
|
| |
| Αισθάνεται επιβαρυμένος ο Νίνης. Συζήτηση για συντηριτικό πρόγραμμα | |
|