www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
 Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
 Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
 Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
 Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
 Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
 Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
57 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 57 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08  Empty
04092010
Δημοσίευση Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08

Ο αποκλεισμός από τους «8» του Mundobasket δεν ήταν ό,τι χειρότερο που
συνέβη απόψε στην Κωνσταντινούπολη, αφού με το τέλος της ήττας από την
Ισπανίας ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την
Εθνική Ομάδα!

Σωστό τάιμινγκ για το Μητσάρα. Το κορμί είναι καταπονημένο! Ας αφωσιωθεί στην Πανάθα μας. Άλλωστε, είναι, νομίζω, ο τελευταίος πραγματικά ΜΕΓΑΛΟΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08 :: Σχόλια

Τεράστιος παίκτης,ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά στην Εθνική ομάδα.Τέλος εποχής....
«Αυτή ήταν η τελευταία μου συμμετοχή με την Εθνική. Το τελευταίο μου
παιχνίδι. Ευχαρίστησα όλους τους συμπαίκτες μου. Πέρασα πάρα πολύ
έντονες στιγμές μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για
έναν παίκτη να αγωνίζεται στην Εθνική. Κάθε κύκλος όμως κλείνει και η
ζωή συνεχίζεται. Για μένα η Εθνική τελείωσε. Επαναλαμβάνω, είμαι πολύ
ευτυχισμένος που έζησα όλα αυτά τα πράγματα, όλες αυτές τις στιγμές με
αυτή την ομάδα και με αυτούς τους συμπαίκτες
», τόνισε αρχικά ο «Μήτσος» συγκινώντας τους πάντες.
ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ...ΑΛΛΑ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ....ΛΟΓΩ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ......
ΚΛΕΦΤΕΣ......................ΜΑΣΌΝΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Βαλτο Αγόρι μου!!!!
Και πολυ αργησε το εχει παρακανει,πολλα ματς το μπασκετ..Ποσων ετων ειναι ποιος ξερει?
30 κλεισμένα
Τον έκαψε ο "πρώην" κόκκινος Καζλάουσκας!
Quiz: Επειδή δεν είχε άλλον τον ξεθέωσε, ή το έκανε "επίτηδες" για χάριν της πρώην ομάδας του;scratch
Δεν μπορούσα να λείψω....
Μητσάρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μας πρόσφερες ως μέλος αυτής της Εθνικής...η συνύπαρξη σου με τον Θοδωρή θα μείνει αξέχαστη στο πανελλήνιο όπως και σε όλη την Ευρώπη.Θρυλικό δίδυμο ανάλογο με του Γκάλη-Γιαννάκη πριν από χρόνια.

Πλέον πρέπει να βρεθεί ένα νέο δίδυμο που θα οδηγήσει την Ελλάδα στους τίτλους.Κακά τα ψέματα η πορεία της Εθνικής είναι φθίνουσα και παρότι υπάρχει ταλέντο από πίσω δεν φαίνεται φως στο τούνελ.Μακάρι να ξυπνήσουμε μια μέρα και να δούμε ένα ακόμα θρυλικό δίδυμο να ξεπετάγεται....ο Σπανούλης δεν μπορεί μόνος του και φάνηκε με την Ισπανία (γιαυτές τις μαλακίες που κάνει χαίρομαι που τον ξεφορτωθήκαμε).

Καλή τύχη με την Πανάθα Μήτσο....αν και πιστεύω ότι πρέπει να κατέβεις στους Ολυμπιακούς όπως και ο Παπαλουκάς...για μια τελευταία φορά...ένα τελευταίο ένδοξο παιχνίδι.Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε πείσει!!!

PS.Φέρτε έναν εκ των Ζούρο,Μπαρτζώκα στην Εθνική γιατί καλοί ξένοι δεν υπάρχουν πλέον.Ευκαιρία να στηριχτούμε σε Έλληνες που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα και μπορούν να φέρουν νέο αίμα....και οι Σέρβοι έτσι αναγεννήθηκαν (αλλά θα ξαναπέσουν σε λίγα χρόνια).
PS2Πολύ μεγάλη μαλακία τελικά αυτός ο Ντε Κολό...το μόνο καλύτερο από Καλάθη-Τέπιτς το σουτ.Ούτε πάσα,ούτε ενας-με έναν,ούτε τρέξιμο ομάδας τίποτα.
PS3 Θα πέσει πολύ ξύλο φέτος στα ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ με τις προκλητικές δηλώσεις και από τις δύο πλευρές!!!

Τέλος ο Διαμαντίδης από Εθνική! Από ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ: Βασίλης Παπανδρέου | Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:08

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Χωρίς Ζιλμπέρτο Από Μάκης Σταθάτος | Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2010 14:00
»  Τέλος ο Μάρκες από «Μπάρτσα» * 31/07/2010, 14:21
»  Η αντεπίθεση των «πρασίνων» Από Gazzetta Team | Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010 18:06
»  «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός!» Από Gazzetta Team | Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 09:21
»  Όλη η αλήθεια για Σπανούλη Από Gazzetta Team | Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 10:20

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: