Θα ήθελα μ' αυτό το κείμενο, να προλάβω κάποιους, και κάποιους άλλους να τους βγάλω ίσως από την δύσκολη θέση.
Τελειώνοντας το παιχνίδι στο Χαριλάου, η αλήθεια είναι ότι σηκώθηκα απ' την καρέκλα με βαριά καρδιά. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι αυτό το πέναλτι....''ξεπλένεται'' μόνο με μεγαλειώδη εμφάνιση και αποτέλεσμα στο Καμπ Νου. Μπαίνοντας στο δίκτυο λίγο μετά, παίρνω και ένα πρώτο θετικό μήνυμα....''Διπλό η Χέρκουλες στην Βαρκελώνη''.
Βρε λες??? Τέλοσπάντων......
Όσο κι αν λέμε ότι εμείς θελουμε καθαρές διαιτησίες, καθαρά πρωταθλήματα και τα ρέστα, κανείς μα κανείς μας, δεν ξεχνά τι έχει γίνει τα τελευταία 14 χρόνια.
Πόσες και πόσες φορές οι γαύροι, δεν σηκώναν μεσ' τα μούτρα μας αμέτρητες κούπες, οι οποίες προήλθαν από ανύπαρκτα πέναλτι που ''έγιναν'' στον γιαννακόπουλο, τον τζόρτζεβιτς, τον βουντιόγο, τον ντουντού και πόσων άλλων σκατόγαυρων, οι οποίοι το πρώτο πράγμα το οποίο μάθαιναν εκεί στο σκατολίμανο, ήταν το πως να πέφτουν. Κατά προτίμηση μέσα στην περιοχή, αλλά και έξω απ' αυτήν δεν πείραζε, γιατί ενίοτε δινόταν και αυτό πέναλτι.
Α, επιπλέον να θυμήσω ότι ένα από τα ''βαρύτιμα'' τρόπαια των αρουραίων, είναι χάρτινο....
Θα μου πείτε..... τι κάθεσε και μας λες? Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός με ότι αυτό σημαίνει. ΟΚ, δίκιο και σ' αυτό. Πείτε μου όμως, πόσες φορές έχετε μπει στο youtube, βλέποντας τα αμέτρητα βίντεο που αποδεικνύουν το πόσο ψεύτικα, ετσιθελικά και με κοκκαλίσιο τσαμπουκά έχουν πάρει τους περισσότερους τίτλους τους.
Πείτε μου, πόσες φορές, δεν σας ήρθε να σπάσετε τον υπολογιστή σας, βλέποντας πράγματα τα οποία τα έχετε δει και τα έχετε ξαναδεί, χίλιες φορές.
Πείτε μου πόσες φορές δεν έχετε πει από μέσα σας, να είχα στα χέρια μου τον πούστη που έκανε θέατρο, ή τον πούστη που έδωσε το πέναλτι, ή τον πούστη τον πράκτορα που μανατζάρει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο για την πάρτη του.
Πείτε μου, πόσες φορές δεν σας έχει έρθει στο μυαλό η ριζούπολη.
Πείτε μου, πως αισθάνεστε όταν φέρνεται στο μυαλό σας εκείνο το απίστευτο ντέρμπι, στο οποίο μας είχαν αφήσει να παίζουμε με 8 παίκτες.
Πείτε μου πως νιώθατε, όταν έβγαινε ο πούστης, και αφού μας είχε κλέψει μέσα απ' τα χέρια παιχνίδια και τίτλους, μας έλεγε κότες και πελάτες.
Πείτε μου τι νιώσατε, όταν ο Κατσούρ μας έλεγε ότι τότε, ως παίκτης της παναχαικής έβλεπε ξεκάθαρα ότι δεν θα άφηναν τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Μιλάω για την περίοδο 2000-2001, με Κυράστα στον πάγκο, σε ένα παιχνίδι στην Πάτρα, το οποίο έκρινε τον τίτλο. Και ενώ ήταν τόσο σημαντικό, ως εκ θαύματος......δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά.
Πείτε μου τι νιώσατε, όταν την πρώτη χρονιά της πολυμετοχικότητας και ενώ έχουν πέσει ένας σκασμός λεφτά στην ομάδα, ο χοχοχο μας έκανε πλάκα κι εμείς αν δεν ματώναν οι παίκτες μας πέναλτι δεν παίρναμε με τίποτα. Εν αντιθέσει με τους αντιπάλους μας που τους τα δίναν με ελαφρά την καρδία (βασσάρας-άεκ)
Το παρελθόν είναι μεγάλο. Τα περιστατικά αμέτρητα, αλλά κυρίως, απίστευτα.
Το χειρότερο όλων όμως, δεν ήταν αυτά τα περιστατικά.
Το χειτρότερο ήταν ότι μετά από κάμποσα χρόνια, μας έπεισαν ότι οι τίτλοι πήγαιναν προς κωλολίμανο μεριά, γιατί αυτοί είχαν ομαδάρα. Γιατί αυτοί έφερναν τους καλύτερους παίκτες. Γιατί αυτοί είχαν έναν πρόεδρο, ο οποίος λάτρευε την ομάδα του και ασχολιόταν συνέχεια μαζί της. Γιατί, γιατί γιατί.......
Και εμείς????
Κι εμείς τελικά τα πιστέψαμε. Ξεχάσαμε όλα όσα πραγματικά γινόντουσαν και φθάσαμε στο σημείο να σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε. Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το ποσόσφαιρο, να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την ομάδα.
Κι όλα αυτά γιατί? Γιατί είχε στηθεί τόσα χρόνια μια απίστευτη προπαγάνδα, η οποία κινούσε και εμφάνιζε τα του ποδοσφαίρου, όπως ακριβώς το ήθελε το αφεντικό της, ο πράκτορας.
Τι θα γράφουν αύριο οι φυλλάδες για μας? Κέρδισε με ανύπαρκτο πέναλτι.
Τι γράφαν οι φυλλάδες μετά από αντίστοιχα του γαύρου?? Μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή (Σκατά στα μούτρα σας πούστηδες)
Τι λένε ακόμα και τώρα οι απόγονοι για το 2004?? Δούρειο πρωτάθλημα (ουστ σκατόπουστες).
Τι λένε φέτος για το περσινό?? Ότι ήταν καλπικο λόγω διαιτησίας. Ασχέτως αν αυτοί δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους απ' το 30λεπτο και μετά. Ασχέτως αν τερμάτισαν πέμπτοι. Ασχέτως αν αποκλείστηκαν από κάποια εβραική ομάδα μέσα στον Ιούλη.
Η προπαγάνδα αυτών δουλεύει καλά. Έμαθε άλλωστε τόσα χρόνια.
Την πρώτη αγωνιστική στο καυτατζόγλειο τι έγινε?? Έχασε ο γαύρος και ενώ ο διαιτητής βαθμολογήθηκε με 8,2, διαγράφηκε απ' τους πίνακες γιατί έτσι γούσταρε η γαύρικη προπαγάνδα.
Ξέρετε τι άλλο θέλει η γαύρικη προπαγάνδα?? Να μας δει αύριο να λέμε ότι εμείς είμαστε Παναθηναϊκός, ότι δεν θέλουμε βοήθεια απ' τους διαιτητές και ότι το πέναλτι δεν ήταν.
Ε, λοιπόν μην τους κάνετε την χάρη.
Ανθρώπινο λάθος θα λέμε και ότι μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή.
Άλλωστε όλοι είδαμε τι προσπάθειες έκανε στο 2ο ημίχρονο ο δαλούκας να βάλει τους αρειανούς στην περιοχή μας.
Τέλος, χωρίς να θέλω να επανέλθω στα παλιά τα δικά μας, θα ρωτήσω το εξής:
Όλα αυτά τα χρόνια δεν λέγαμε ότι έχουμε ανίκανη διοίκηση να τα βάλει με τον κρόκους??
Πέρσι δεν χαρήκαμε που μετά την κατάκτηση του νταμπλ και την πέμπτη θέση των μούλων, καταφέραμε σαν ομάδα να στείλουμε στην σύνταξη και στον διάολο αυτόν που μας γαμούσε τις ζωές (οπαδικά) μέχρι πρόπερσι??
Εμείς δεν λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, ότι έχουμε καταντήσει να μην σέβονται ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ούτε οι αντίπαλοι, ούτε οι διαιτητές, ούτε κανείς??
Θυμάστε ένα πουστράκι από λιβαδιά μεριά, που ειρωνευόταν πέρσι τον Παναθηναικό και τον προπονητή του?? Που βρίσκεται τώρα?? Στην Β'. Που θα ήταν εάν δεν είχαμε την διοίκηση που είχαμε και (ευτυχώς) έχουμε? Θα βασίλευε δίπλα στον χοχοχο.
Επειδή κούρασα και κουράστηκα το κόβω εδώ λέγοντας ότι εγώ τελικά, νιώθω καλά.
Πήρα τρίποντο στον αρη, είμαι πάνω απ' τους γαύρους και πάω με τσαμπουκά και φέτος για νταμπλ και για τσάμπιονς λίγκ. (Να μην αναφερθώ και σ' αυτό και θυμηθώ πόσα μα πόσα λεφτά χάθηκαν από chl επειδή μας κλέβαν στην Ελλάδα. Στο φινάλε χέστηκα για τα λεφτά. Για την χαρά που έχασα με το να μην είμαι εκεί λυπάμαι).
Πάμε γερά με τσαμπουκά για το Καμπ Νου
ΥΓ Αλήθεια η τελειότερη ομάδα στον κόσμο, η Μπάρτσα, πόσες φορες έχει σπρωχθεί εξόφθαλμα απ' την διαιτησία, σε αγώνες chl??
Σαβ 11 Σεπ 2010, 22:47 από abaddon