Ο διεθνής ρέφερι ανακοίνωσε την απόφαση του να μην διαιτητεύσει ξανά σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ και βάζει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.
Ο αγώνας Άρης- Παναθηναϊκός ήταν το κύκνειο άσμα στην διαιτησία για τον Γιώργο Δαλούκα. Ο Θεσσαλός ρέφερι αποφάσισε να ολοκληρώσει πρόωρα την καριέρα του στο χώρο, μη θέλοντας άλλο να υποστεί την εκστρατεία δυσφήμησης που άρχισε εναντίον του ο "ερυθρόλευκος" Τύπος.
Έτσι, με επιστολή που απέστειλε στην ΚΕΔ, ανακοίνωσε την απόφαση του να μην διαιτητεύσει στο μέλλον παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ. Θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ως εν ενεργεία διεθνής διαιτητής και στη συνέχεια δεν θα ασχοληθεί εκ νέου.
Πιο αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Δαλούκα:"Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπεια μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λίγκας μετα τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφαση μου στον αγώνα Αρη-Παναθηναικού.
Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δηλώνω την απόφαση μου να μην μετέχω σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Εύχομαι η απόφαση μου αυτή να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά".
Τρι 14 Σεπ 2010, 16:50 από ΠΕΤΡΟGOAL