Κέζο αγόρι μου, νά 'σαι καλά.Ευχαριστούμε για το κάψιμο στην προετοιμασία. Τράβα τώρα σε κάνα αεκάκι να κάψεις κάναν άλλο και άσε μας στην ησυχία μας.Αν καταφέρει και σώσει κάτι ο έμπεν έχει καλώς.Αι συχτίρι.
Η μόνη ομάδα που τα πλάγια μπακ είναι όρθια αγγούρια στο γήπεδο και δε συνεισφέρουν ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά.Μην ακούσω για φιλότιμους.Να πάνε να μαθηθούνε.
1 ποσα χιλιομετρα παραπανω πρεπει να τρεξει η ομαδα απο την καββαλα για να την κερδισει την στιγμη που δεν εχει η καββαλα πανω απο εναν παικτη που θΑ επαιζε στον ΠΑΟ..
2 Κυκλοφορια δεν υπαρχει,αυτοματισμοι δνε παιζουν,η αμυνα δεν διορθωθηκε σε τπτ απολυτος και με την τρομερη προσθηκη του γιγαντα Μπουμ που ειναι πιο αργος και απο τους τερματοφυλακες κινδυνευουμε σε καθε αντεπιθεση..
3 Σε καθε ρημαδι στημενο κραταω το σαγονι μου..Καθε φορα βρησκουμε και εναν νεο τροπο να γινουμε ρεζιλι και να εισπραξουμε τεμαχιο..\\
2-3 Τι σκατα καναμε φετος το καλοκαιρι καλο παιδι Νιοπλια??μπαλλα μηδεν,βασικη μπαλικη μηδεν,Αντοχη ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
Δεν νομιζω οτι θα καταφερουμε να χασουμε το πρωταθλημα ακομα και ετσι αλλα με τρωει το ρημαδι,με τρωει..Τοσα χρονια υπομονη,τωρα ειμαστε νταμπλουχοι,ποτε σκατα ρε θα δω λιγο μπαλλα απο την ομαδα της καρδιας μου,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ..
1 ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΙΙΙΠ).ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΥΠΟΥΛΟ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΧΕΙΣ.ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ(ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ) ΝΙΩΘΕΙ ΜΙΚΡΟΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 2ΓΙΑ ΜΠΟΥΜ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΕΙΣ(ΑΜΥΝΑ) ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ (ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΟΙ) ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ)ΚΛΠ ΚΛΠ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ?ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΓΙΑ ΝΙΟΠΛΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΦΙΛΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΧΙ ΜΑΝΑΓΕΡ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
Περυσι που ηταν πιο γυμνασμενη η ομαδα δλδ γιατι εγινε παλι 2-2 με την Καβαλα και γιατι χασαμε στο ΟΑΚΑ??Δεν ειναι ασπρο μαυρο οπως το λες και δεν φταιει για ολα ο Καθε Κεζος.. Χρεη μανατζερ πρεπει να εκτελει ο Νιοπλιας για να καταλαβει τι η προετειμασια ειναι τον πουτσο δλδ η ειναι σωστο οτι φτασαμε μεσα Σεπτεμβριου για να πουμε οτι η προετιμασια δεν ηταν καλη??
Δεν θελω να δω τον Νιοπλια να φευγει αλλα πρεπει να του χρεωσουμε τα λαθη του γιατι εχουνε κακομαθει ολοι .. Πρεπει δλδ ο Λετο και ο Γκοβου να κανουν σπεσιαλ προετημασια για να τρυπλαρουν τον Οικονομου και τον Πετκακη??
Καθε μερα σκηιημο θελουν τωρα,στημψιμο στις προπονησεις να βαλουν μυαλλο και θα σου πω ποιος δεν θα δινει το 110%
ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ(ΠΟΥ ΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ).ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ(ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ).ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ(ΠΙΟ ΣΦΙΚΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΛΩΜΗ Η ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΠΛΕΩΝ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ) ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΕΖΟΥ ΣΕ "ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ".Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥ ΚΕΖΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΟΥΕΦΑ. Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ.ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΕΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 3 ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ 3 ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ(2 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΡΑ ΑΠΑΙΤΗΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΖΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΜΠ
Δλδ ντε και καλα πρεπει να μου πεις τι ειδα ετσι..Δεν προκειτε να με πεισεις οτι για ολα φτεει ο Κεζος,μην το προσπαθεις,οσοι και να το πειτε δεν θα κλεισω τα ματια μου για κανεναν..ΝΑΙ ειναι ανευρη η ομαδα αλλα ως εκει και επιτελους ας ανοιξουμε ενα βιβλιο να δομε τα βασηκα για τις προετημασιες γιατι λεμε οτι ναναι και επιμενουμε κιολας..
Για ποιον λογο οι προετοιμασιες ινονται σε μεγαλα υψομετρα ξερει καποιος?? Αυτο το χαλι που εχει η ομαδα δεν δικαιολογειτε μονο απο χαλαρη προετημασια ΓΙΑ ΚΑΝΑΝΕΝ ΛΟΓΟ γιατι δεν μιλαμε για πολεμιστες του Σαββατοκυριακου αλλα για ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ που γυμναζονται ολη τους την ζωη και προσπαθεις να να μου πεις οτι σεπτεμβριο μηνα με 3 επισημα ματς εχουν σκασει απο την χαλαρη προετοιμασια..
ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΑΛΑΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ?ΕΙΠΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ(ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ).ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ).Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΨΗΛΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΠΟΝΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ).ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ(ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ,ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΛΠ).ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ?ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ.ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ 3 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ(ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ) ΠΟΥ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ 600 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΛΕΩΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΧΕΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΛΕΩ.ΑΚΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣ http://www.leoforos.gr/article/4595/etsi-den-pame-pouthena .ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗ?ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗ.
Ενταξει αφου αρχησαν οι παλαιμαχοι το κραξιμο...τοτε ειμαι σιγουρος πως ο Κεζος ΔΕΝ φταιει!! Εχουμε μια μανια να βρισκουμε εξιλαστηριο θυμα, περυσι ηταν ο Τεν Κατε, φετος ειναι ο Κεζος. Τον Κεζο ουτε τον ξερω, ουτε τη δουλεια του...αλλα να λεμε αληθειες τουλαχιστον. Ο Κεζος στην ΑΕΚ δεν ηταν ο πρωτος γυμναστης...αφου ο προπονητης του Μπαγεβιτς...ηταν ειναι και θα ειναι ο Μπουρουτζικας...οποτε να κατηγορουμε τον Κεζο για τα περσυνα τις ΑΕΚ ειναι αδικο. Πως γινεται να ειναι καμμενοι οι παιχτες...αλλα μολις εχει μπει το αγγουρι στον κολο να τρεχουν να σωσουν τα προσχηματα μεχρι το 95...δεν το καταλαβαινω...εκτος και αν αυτο το...καψιμο...ειναι ειδικη περιπτωση...και κραταει ενα μισαωρο...μεχρι δηλαδη να καταλαβουν πως δεν εχουν περιθωρια για μαλακιες. Αν ο Κεζος ειναι ανεπαρκης...υπαρχει ενας μονο τροπος να το μαθουμε...εργομετρικες εξετασεις...και αναλυση των αποτελεσματων...ολα τα αλλα ειναι απλα θεωριες συνομοσιας και αβασταχτες κατηγοριες προς ενα ατομο που απλα προσπαθει να κανει καλα τη δουλεια του και να εξεληχθει στον χωρο.
Αν ο Κεζος ειναι ανεπαρκης...υπαρχει ενας μονο τροπος να το μαθουμε...εργομετρικες εξετασεις...και αναλυση των αποτελεσματων...ολα τα αλλα ειναι απλα θεωριες συνομοσιας και αβασταχτες κατηγοριες προς ενα ατομο που απλα προσπαθει να κανει καλα τη δουλεια του και να εξεληχθει στον χωρο.
Δυστυχώς έγιναν και τον πρόδωσαν. Πιστεύει κανείς ότι για πλάκα γίνεται η αλλαγή του γυμναστή τέτοια εποχή;
Ποτε εγιναν και δεν το πειραμε χαμπαρι? Ελεγαν πως θα τα κανουν μετα το ματς με Καβαλα....αλλα τελικα η αποφαση να αντικατασταθει ο Κεζος ειχε ηδη παρθει...αρα τα τεστ δεν εγιναν...καλος να ερθει λοιπον ο Εμπεν...αλλα επιμενω...αλλου ειναι το προβλημα της ομαδας...ελειψη πειθαρχιας...και λιγη βοηθεια απο παγκο. Στο πρωτο περιμενω απο Πατερα-Αντωνιου να παρουν τα μετρα τους...και να βαλουν καθε κατεργαρη στη θεση του...για το δευτερο...ας ελπισουμε ο Νιοπλιας να μην εξακολουθησει να δειχνει λιγος...και τα δεδομενα του ΠΑΟ
...καλος να ερθει λοιπον ο Εμπεν...αλλα επιμενω...αλλου ειναι το προβλημα της ομαδας...ελειψη πειθαρχιας...και λιγη βοηθεια απο παγκο. Στο πρωτο περιμενω απο Πατερα-Αντωνιου να παρουν τα μετρα τους...και να βαλουν καθε κατεργαρη στη θεση του...για το δευτερο...ας ελπισουμε ο Νιοπλιας να μην εξακολουθησει να δειχνει λιγος...και τα δεδομενα του ΠΑΟ
Πολυ γρινια ρε παιδια....κατι θα ξερουν και οι μεσα.....προστατευουμε την ομαδα με το χειροκροτημα μας....και κυριως απο τα παπαπαππαπαπαπααπαγαλακια ...ειδικα του πρασινου χρωματος....εφαγαν το γυμναστη...καθαριζουν καρΑ και κατσουρ....μπουΜ και σιλβα.....ΞΥΠΝΑΜΕ
ΥΣ.ΕΥΤΥΧΩς........ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.....ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΑΝ......ΚΑΙ ΘΑΧΑΜΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.....
ΥΣ2. ΜΕΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡ (8 ΓΚΟΛ ΠΕΡΥΣΙ......) ΚΑΙ ΚΑΡΑ..... Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ....ΜΗΝΤΣΙΜΠΑΤΕ ...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ....ΒΡΗΚΑΜΕ ΘΕΜΑ...ΜΕΤΑ ΚΕΖΟ....ΝΟΜΠΛΙΑΣ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ ....ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕ....ΞΕΧΑΣΑΤΕ???????????????
Συνονοματε διαφωνω μαζι σου....απο περυσι λεγαμε πως ο νιοπλιας εχει πολλα να αποδειξει...και για την ωρα δειχνει κατωτερος των περιστασεων. Οσο για καρα και κατσουρ...για μενα δε φταινε αυτοι...αλλα οποιος τους αφηνει το ελευθερο να κανουν την ομαδα τσιφλικι τους...
Με ξερεις αν ακολουθω γραμμη η αν διαμορφωνω αποψη μονος μου...οπως ειπα...περιμενω να δειξει οτι μπορει να αντεπεξελθει...μεχρι στιγμης δεν μου το εχει δειξει...και δεν ειμαι σθγουρος πως μπορει...μακαρι για το καλο της ομαδας αυτο να αλλαξει
Μα δεν χρειαζεται να σου πει καποιος τι βλεπεις..Εγω τον Τεντεν δεν τον γουσταρα,αλλα ειχε δειξει κατι δικο του η ομαδα,και ηταν τουλαχιστον συμπαγης χωρις μεν να παιζει ποδοσφαιρο της προκοπης αλλα εβγαζε σχετικα ευκολα ευκαιριες και η αμυνα ειχε μια αντε 2 τρικυμιες το ματς,οχι 20 λεπτα που τρεμανε εχτες ολοι..Ο καραγκουνης εχτες σε καποια φαση εκανε 3 απανωτα λαθη κατι που δεν εχουμε ξαναδει ποτε και νομιζω κατι λεει για την ελειψη πλανου της ομαδας και την αναρχια στο παιχνιδι της.. Εδω στα στημενα κανουμε καθε φορα τον σταυρο μας,και οχι μονο για τις εξοδους του τζορβα . .Το υλικο της ομαδας οσο και να το υποβιβασουμε ειναι αριστο και το πρωτο φαουλ ειναι στους ποδοσφαιριστες γιατι δεν επιτρεπεται να παιζουν σαν σε φιλικο και να μην περνουν μια ρημαδα μονομαχια,αλλα οχι οτι δεν φταιει και ο Νιοπλιας ομως.. Επιτρεπεται να πας να παιξεις στην Καβαλλα με τα 2 πλεον σκληροτραχυλα αμυντικα χαφ στο πρωταθλημα και να αφηνεις εξω τον Σιμαο??Τι περιμενε ο Νιοπλιας οτι θα γινει δλδ θα τους ζαλισει ο Καραγκουνης με τις τρυπλες του και θα πεσουν κατω??Το οτι ο Σιλβα ο Καραγκουνης ο Λετο δεν ειναι καλα δεν το ξερει ο προπονητης τους και τους βαζει σαν μην τρεχει τπτ??Θα φτασουμε στο σημειο να απαξιωσει τους μισους παικτες ο Νιοπλιας και δεν βρισκω τον λογο να το κανει θυμηζω οτι αυτος ειναι και ο βασικος λογος που εφυγε ο τεντεν που κοντεψε να καταστρεψει την μεταγραφη του Σισσε ο αθεοφοβος με τα μιτινγκ του με τους αρχηγους για τον Γαλλο και τις τραγικες παπαριες που συζητουσαν..
συνονοματε ταχουμε πει αυτα ειναι γραμμενα...περι κατε και Νομπλια.....περι γυμναστων και περι αποδυτηριων....δε τα λεω για σενα....τα λεω ομως σε σενα γιατι ξερω οτι δεν θα μου αρπακτεις και δεν θα με παρεξηγησεις ...τα γραφω για να υπαρχουν τα γραπτα μενουν........
ΥΣ...λεω να αλλαξω ονομα για να μας ξεχωριζουν πως σου φενεται....να γραφω ο Κολο-τουμπας????χεχε.....καταλαβες φανταζομαι.....η το παπαπαπα-γαλος σου αρεσει καλλιτερα???
Σαβ 18 Σεπ 2010, 13:51 από ????????