Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2010
Θέμα: Τους τα έχωσε στην προπόνηση ο Νιόπλιας Τετ 22 Σεπ 2010, 11:45
Γκάζια τους έριξε χθες ο Νιόπλιας μήπως και ξυπνήσουν. Πάντως κάτι τύποι σαν τον Μπουμσόνγκ(αν είναι αυτός χάμερ τότε ο Γιόσου τι είναι, τον Λέτο(παίκτουρας από τους λίγους που δεν θα κόψει όμως ποτέ το φαντεζί στο παιχνίδι του ότι κι αν του λένε) και τον Κατσούρ(ο καλύτερος μέσος στην Ελλάδα όταν δεν έχει πιει την προηγούμενη νύχτα και δεν έχει κάνει δυο πακέτα γάρα) δεν παίρνουν από λόγια. Αν δεν παρέμβει η διοίκηση για να κόψει τα πολλά-πολλά πειθαρχία δεν θα υπάρξει.
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Τους τα έχωσε στην προπόνηση ο Νιόπλιας Τετ 22 Σεπ 2010, 12:13
O Μπουμσονγκ μια χαρά παίκτης ήταν πάντα,όχι top level αλλά τη δουλεια του την έκανε με μεγάλη επιτυχία.Έχει περάσει από Γαλλία,Ιταλία,Αγγλία οπότε η εμπειρία του είναι σε πολύ καλό επίπεδο.Το να τον συγκρίνουμε με βάσκους αυτονομιστές είναι τουλάχιστον ατυχές.Αν δεν παίζει καλά είναι θέμα χαλαρότητας,μη προσαρμογής και άλλων παραγόντων που τους έχω αναλύσει αλλού.Ο Λέτο μια ζωή φαντεζί θα είναι,γι'αυτό τον γουστάρω,γιατί έχει το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του.Ας μάθουν λίγο τα χαφ το παιχνίδι του.Γι'αυτό γουστάρω να δω Λέτο-Γκαρσία-Γκοβού στο κέντρο,γιατί μπορούν να κάνουν κάτι που δεν το περιμένεις και να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.
Θέμα: Απ: Τους τα έχωσε στην προπόνηση ο Νιόπλιας Τετ 22 Σεπ 2010, 14:38
abaddon έγραψε:
O Μπουμσονγκ μια χαρά παίκτης ήταν πάντα,όχι top level αλλά τη δουλεια του την έκανε με μεγάλη επιτυχία.Έχει περάσει από Γαλλία,Ιταλία,Αγγλία οπότε η εμπειρία του είναι σε πολύ καλό επίπεδο.Το να τον συγκρίνουμε με βάσκους αυτονομιστές είναι τουλάχιστον ατυχές.Αν δεν παίζει καλά είναι θέμα χαλαρότητας,μη προσαρμογής και άλλων παραγόντων που τους έχω αναλύσει αλλού..
Ayto to kommati παραθετω.....ειναι σαν να το εγραψα εγω...επισης πολυ θα ηθελα να μαθω γιατι πληρωνει τις μαλακιες αλλων ο Μπουμ....απο περιεργεια.....και ποιον πλεον ικανοποιει να απαξιωνεται ενας παικτης ...ισως γιατι το εβαλαν σημαδι τα παπαπαπαγαλακια οι οπαδοι (για διοικητικους λογους) και ισως το προπονητικο τιμ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Τετ 22 Σεπ 2010, 20:32, 1 φορά
Θέμα: Απ: Τους τα έχωσε στην προπόνηση ο Νιόπλιας Τετ 22 Σεπ 2010, 19:06
Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Νιόπλιας είχε παρακολουθήσει δύο φορές σε dvd τον αγώνα του Σαββάτου στην Καβάλα, προκειμένου να είναι προετοιμασμένος για τα όσα θα πει στους ποδοσφαιριστές. Και στη γενική ομιλία του στην αρχή, ήταν απόλυτος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχθεί άλλα κρούσματα αδιαφορίας και απειθαρχίας, αγωνιστικής και μη: «Πρέπει να γίνουμε και πάλι αυτό που ήμασταν πέρσι. Μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Να παλεύουμε όλοι για έναν και ένας για όλους. Όταν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Στο χέρι μας είναι να το πετύχουμε και πάλι. Σε θέματα πειθαρχίας από εδώ και πέρα θα είμαι απόλυτος. Δεν επιτρέπονται άλλα σημάδια χαλαρότητας. Σας τα είπε χθες και ο Κώστας (σ.σ. Αντωνίου) και πρέπει να το καταλάβετε όλοι πολύ καλά».
Και στη συνέχεια ξεκίνησαν οι ειδικές αναφορές προς τους παίκτες. Στον Σιμάο που είχε εμφανιστεί στην προπόνηση με χαρτιά διατροφολόγου για τη γνωστή ιστορία με τα παραπάνω κιλά, του είπε: «Σιμάο είναι ανεπίτρεπτο να εμφανίζεσαι με 5-6 κιλά παραπάνω και με λίπος 11%. Όταν φεύγετε για την εθνική είστε ακόμη παίκτες του Παναθηναϊκού και πρέπει να είστε πάντα επαγγελματίες. Θα τιμωρηθείς με πρόστιμο γι’ αυτό το θέμα και δεν θέλω να επαναληφθεί». Ο Σιμάο δεν είπε το παραμικρό, αλλά νωρίτερα όταν τον πείραζαν οι παίκτες στην Παιανία («ρε συ, χόντρυνες;») αυτός έλεγε «με τάιζε καλά η μαμά μου στη Μοζαμβίκη»…
Οι αναφορές προς τους υπόλοιπους παίκτες
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΛΕΤΟ: «Κι εσύ Σεμπάστιαν χρωστάς ένα παλιότερο πρόστιμο (σ.σ. από αργοπορία σε προπόνηση στο ξεκίνημα της χρονιάς). Κοίτα λοιπόν να το πληρώσεις…».
ΣΙΣΕ ΣΕ ΝΙΟΠΛΙΑ: «Κι εγώ χρωστάω ένα πρόστιμο κόουτς ακόμα, που δεν έχω πληρώσει».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΣΙΣΕ-ΛΕΤΟ: «Πολύ ωραία λοιπόν, φροντίστε και οι δύο μέχρι αύριο να τα έχετε πληρώσει. Δεν γίνεται να βάζουμε πρόστιμα και να μην τα πληρώνουμε. Γιατί τα βάζουμε δηλαδή; Αν δεν τα πληρώνετε άμεσα να ξέρετε ότι από δω και πέρα θα διπλασιάζονται…».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΤΖΟΡΒΑ: «Αλέξη στη φάση του πρώτου γκολ έχει ευθύνη γιατί δίστασες να βγεις. Σε τέτοιες φάσεις μέσα στην περιοχή μας, θα πρέπει να βγαίνεις και να τους παίρνεις όλους μαζί σου… Εσύ είσαι ο κυρίαρχος εκεί. Και θα πρέπει να βγαίνεις με δύναμη για να καθαρίζεις. Επίσης, έχασες την ηρεμία σου μετά τη λάθος απομάκρυνσή σου στο πρώτο μέρος και ασχολιόσουν με τον επόπτη, επειδή δεν έδωσε οφσάιντ. Δεν πρέπει να ασχολείσαι με το τι δίνουν και τι σφυρίζουν. Εσύ θα πρέπει να είσαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι σου και μετά τη φάση, το βλέπουμε…».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΒΥΝΤΡΑ-ΜΑΡΙΝΟ: «Αμυντικά πήγατε σχετικά καλά. Όχι όμως και επιθετικά. Ναι, σαφώς πρώτα απ’ όλα είστε αμυντικοί, όμως θα πρέπει να βοηθάτε και στο δημιουργικό κομμάτι. Συνολικά πάντως περίμενα να κάνετε καλύτερη εμφάνιση και οι δύο».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΚΑΝΤΕ: «Ησουν πολύ καλός και φιλότιμος. Γενικά δεν έχω παράπονα από σένα Σεντρίκ. Είσαι πάντα από τους διακριθέντες της ομάδας. Ησουν εξαιρετικός με τον Αρη, αλλά παρατήρησα μία χαλαρότητα με την Καβάλα. Πως γίνεται αυτό; Θέλω τόσο από εσένα, όσο και από τους υπόλοιπους παίκτες να δουλέψετε και να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας μέσα στο γήπεδο».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: «Είχαμε πει συγκεκριμένα πράγματα, ως προς τα μαρκαρίσματα τόσες μέρες. Κανονικά, με τον όγκο σου και τη δύναμή σου, θα έπρεπε να τον πετάξεις εκτός περιοχής. Δεν επιτρέπεται να αφήνεις τον Ντουγκλάο να μας βάζει μέσα στα δίκτυα. Να ξέρεις ότι κανένα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι σου».
ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΣΕ ΝΙΟΠΛΙΑ: «Κόουτς, έχεις δίκιο δεν ήμουν αυτός που έπρεπε. Δεν ήμουν καλός, δεν απέδωσα αυτά που μπορώ και ζητάω συγνώμη για αυτό! Απλώς είμαι νέος στην ομάδα και χρειάζομαι ακόμη ένα μικρό διάστημα προσαρμογής».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: «Θα πρέπει να καταλάβεις κάτι. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με πολύ κόσμο, φανατικούς φιλάθλους και 100 και πλέον χρόνια ιστορίας. Η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Δεν είναι όπως η Λιόν, που έχεις 15-20 χρόνια ιστορίας. Υπάρχει πίεση από παντού. Από την ομάδα, από τη διοίκηση, από τον κόσμο, από τον Τύπο. Αντέχεις; Πρέπει να αντέξεις. Πρέπει να προσαρμοστείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα σ’ αυτά τα δεδομένα. Εσύ πρέπει πρώτα να έρθεις κοντά στην ομάδα και όχι η ομάδα σε σένα».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ: «Δεν έχω παράπονα από την προσπάθειά σας, ούτε από εσένα Γιώργο, ούτε από τον Ζιλμπέρτο. Τρέξατε πολύ, παλέψατε και σταθήκατε καλά. Είστε όμως παίκτες-ηγέτες σ’ αυτή την ομάδα και όταν υπάρχουν «νεκρά» διαστήματα ή παρατηρείται εκνευρισμός θα πρέπει εσείς να βγείτε μπροστά και να συμπαρασύρετε και τους υπόλοιπους. Είστε αρχηγοί και πρέπει να δίνετε το παράδειγμα σε όλους».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΝΙΝΗ: «Στα πρώτα λεπτά του αγώνα Σωτήρη ξεκίνησες πολύ καλά. Είχες σωστές τοποθετήσεις, έπαιρνες πρωτοβουλίες, είχες και την εξαιρετική πάσα στον Τζιμπρίλ στο γκολ. Μετά όμως χάθηκες. Η θέση σου είναι πίσω από τον Σισέ κι από εκεί πρέπει να κάνεις παιχνίδι. Δεν θέλω να πηγαίνεις δεξιά κι αριστερά και να χάνεσαι. Πρέπει να μάθεις να κάνεις καλύτερη διαχείριση του αγώνα και να σταθεροποιήσεις την απόδοσή σου στο 90λεπτο».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΛΕΤΟ: «Σεμπάστιαν έκανες δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος ήσουν πολύ εκνευρισμένος, δεν είχες συγκέντρωση κι έκανες λάθος τρεις πάσες, τρεις εύκολες πάσες στα 3-4 μέτρα. Κι αυτό είναι σημάδι έλλειψης συγκέντρωσης. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκες πολύ και έκανες αυτό που έπρεπε. Το ζητούμενο με την περίπτωσή σου είναι η σταθερότητα, η μεγαλύτερη διάρκεια, γιατί έχεις τεράστια προσόντα».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΣΙΣΕ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από σένα Τζιμπρίλ. Εκανες αυτό που έπρεπε και κράτησες όρθια την ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο σημείο. Είσαι ο σκόρερ μας και έτσι θέλω να συνεχίσεις…».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΣΙΑ: Ο Ισπανός τον πήρε τηλέφωνο το μεσημέρι και τον ειδοποίησε πως θα έχει καθυστέρηση η πτήση του για μία ώρα. Παρόλα αυτά ήρθε σφαίρα στην προπόνηση με το που πάτησε Ελλάδα. Γι’ αυτόν λοιπόν ο Νιόπλιας είπε: «Πήγες πολύ καλά και βοήθησες πολύ με την είσοδό σου στο παιχνίδι. Εχεις την ποιότητα και την κλάση για να μας βοηθήσεις πάρα πολύ».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ: «Κι εσύ Κώστα βοήθησες με την είσοδό σου στο να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία»
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΙΩΑΝΝΙΔΗ: «Γιώργο επιθετικά έδωσες πολλές βοήθειες. Όμως αμυντικά είχες προβλήματα. Ειδικά στη φάση του 76ου λεπτού, που σε πέρασε δύο φορές ο επιθετικός της Καβάλας επειδή γλίστρησες. Είναι απαράδεκτο. Είσαι επαγγελματίας παίκτης, δεν επιτρέπεται να γλιστράς με αυτόν τον τρόπο, σε μία φάση που έχει μπει φωτιά στην εστία μας. Στην τελική άλλαξε παπούτσια…».
Κώστας Μανωλιουδάκης
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Θέμα: Απ: Τους τα έχωσε στην προπόνηση ο Νιόπλιας Τετ 22 Σεπ 2010, 19:52
g3thanasis έγραψε:
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: «Θα πρέπει να καταλάβεις κάτι. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με πολύ κόσμο, φανατικούς φιλάθλους και 100 και πλέον χρόνια ιστορίας. Η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Δεν είναι όπως η Λιόν, που έχεις 15-20 χρόνια ιστορίας. Υπάρχει πίεση από παντού. Από την ομάδα, από τη διοίκηση, από τον κόσμο, από τον Τύπο. Αντέχεις; Πρέπει να αντέξεις. Πρέπει να προσαρμοστείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα σ’ αυτά τα δεδομένα. Εσύ πρέπει πρώτα να έρθεις κοντά στην ομάδα και όχι η ομάδα σε σένα».
ΝΙΟΠΛΙΑΣ σε ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ: «Κι εσύ Κώστα βοήθησες με την είσοδό σου στο να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία»
Πολύ καλά είπε ο Νιόπλιας στον Μπουμ. Δείχνει ότι ξέρει σε ποια ομάδα είναι προπονητής!
Αλλά στον...Κωστάκη...μάλλον δεν τολμάει να πει κουβέντα. Άκου εκεί... "Κι εσύ Κώστα βοήθησες με την είσοδό σου στο να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία" !!!!!
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τους τα έχωσε στην προπόνηση ο Νιόπλιας Τετ 22 Σεπ 2010, 20:13
είναι καλός αγωγός της μπάλας ο Κωστάκης ρε Βαγγέλη! Η μπάλα περνάει από πάνω του με μηδενική απώλεια ταχύτητας...
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Θέμα: Απ: Τους τα έχωσε στην προπόνηση ο Νιόπλιας Τετ 22 Σεπ 2010, 21:03
Πού να καταλαβαίνω εγώ από αυτά, Γιώργο μου; Τρία (!) είχα γράψει στη φυσική και αυτό με αντιγραφή. Πρέπει να μου τα κάνετε πιο λιανά. Τσάμπα τον αδίκησα, δηλαδή, τον Κωστάκη!!!