92' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Μετά από σύγχυση στην άμυνα των πρασίνων, ο Κουμορτζί με ωραία προβολή μειώνει το σκορ!
90' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
89' Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νίνη, που αποβάλεται για επικίνδυνη προβολή σε αντίπαλο
84΄ Από μια αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Σαλαλί αντί του Ριέρα για τον Πανιώνιο και ο Καραγκούνης αντί του Κατσουράνη για τον Παναθηναϊκό.
83' Τεράστια διπλή ευκαιρία χάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Σισέ δεν καταφέρνει σε δύο διαδοχικές φάσεις να σκοράρει, πρώτα σε τετ α τετ και στη συνέχεια με προβολή.
75': Ο Κουμορτζί αποφεύγει -με ωραία ενέργεια- δύο αντιπάλους, αλλά το σουτ που κάνει έξω από την περιοχή περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
74' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Εκτός αγώνα ο Καντέ και στη θέση του μπαίνει ο Σιμάο
73': Ωραίο σουτ του Σισέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής -ο Μάχο πέφτει στη δεξιά γωνία και μπλοκάρει
72' - Αλλαγή για τον Πανιώνιο: Ο Χίκα αντικατέστησε τον Μπάλαμπαν
71': Ωραίο μακρινό σουτ του Μανιάτη αναγκάζει τον Τζόρβα να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ!
67' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Λουίς Γκαρσία περνάει ο Μαρίνος
66': Σε ωραία αντεπίθεση του Πανιωνίου, ο Κουμορτζί βγάζει ωραία μπαλιά από αριστερά για τον αμαρκάριστο Ριέρα, αλλά εκείνος δεν κάνει καλά την προβολή και χάνει την ευκαιρία
63' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Ο διαιτητής Γιάχος θεωρεί ότι ο Νίνης προσπάθησε να εκβιάσει πέναλτι, σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή
62' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Ο Κατσουράνης κινείται ωραία στον άξονα, εκμεταλλεύεται ότι κανένας παίκτης του Πανιωνίου δεν κινείται για να τον μαρκάρει και με πολύ όμορφο χαμηλό σουτ, στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μάχο!
54': Μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίνη από αριστερά, ο Καντέ πιάνει τη γυριστή κεφαλιά, όμως η μπάλα περνάει μπροστά από την εστία του Μάχο και φεύγει έξω
53': Διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για πέναλτι, όταν ο Νίνης μπήκε στην περιοχή και μαρκαρίστηκε (περισσότερο με τζαρτζάρισμα) από τον Λάτκα
52': Ο Σισέ κινείται ωραία μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και πιάνει το χαμηλό σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Μάχο μπλοκάρει στην κλειστή γωνία
46': Έναρξη του β' μέρους
45'+1': Λήξη του ημιχρόνου
43' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Ο Νίνης αποφεύγει υπέροχα τον Σιόβα και μπαίνει στην περιοχή, βλέπει το σουτ που κάνει να αποκρούεται από τον Μάχο, αλλά παίρνει την επαναφορά και με υπέροχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία!
39': Ο Νίνης προσπαθεί με ωραία σέντρα να βρει τον Σισέ, όμως ο Λάτκα πετάγεται και απομακρύνει τελευταία στιγμή, πριν η μπάλα φτάσει στον -αμαρκάριστο στην περιοχή- Γάλλο
33': Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Λέτο γύρισε εξαιρετικά την μπάλα από αριστερά, ο Σισέ έκανε την προβολή από κοντά, όμως ο Μάχο έπεσε στην πορεία της μπάλας και την απομάκρυνε σωτήρια!
32': Ο Ριέρα εκμεταλλεύεται λανθασμένο γύρισμα του Σαριέγκι και μπαίνει κατά μέτωπο στην περιοχή, αλλά το πλασέ που κάνει -υπό πίεση- μπλοκάρεται από τον Τζόρβα
31': Ωραία ενέργεια και χαμηλό σουτ του Λέτο -λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά- καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το απέναντι δοκάρι! Η καλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα!
28': Ο Βύντρα κάνει ωραία σέντρα από δεξιά, ο Νίνης κερδίζει την κεφαλιά, αλλά ο Μάχο δε δυσκολεύευται ιδιαίτερα να μπλοκάρει
22' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Ο Κουμορτζί ξεπέρασε τον Κατσουράνη κι εκείνος τον ανέτρεψε, τραβώντας από πίσω
21': Πρώτο σουτ για τον Παναθηναϊκό! Το έκανε ο Κατσουράνης, λίγο έξω από την περιοχή, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Μάχο, που μπλόκαρε
18': Πρώτη κάτι-σαν-φάση του αγώνα. Ο Ριέρα κινήθηκε ωραία έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε πέρασε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
17' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Ο Σαριέγκι έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Μπάλαμπαν, ο οποίος έβγαινε στην αντεπίθεση
15': Καμία διάθεση να κλειστεί δε δείχνει ο Πανιώνιος, που αλλάζει καλά την μπάλα και ψάχνει τις αντεπιθέσεις
9' Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων
1': Έναρξη του αγώνα
Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
Παρα το αποτελεσμα για αλλη μια φορα ο Παναθηναικος ηταν τραγικος με σχολικα λαθη σε αμυνα και κεντρο. Αν δεν φτιαξει η κατασταση συντομα θα εχουμε σοβαρο προβλημα.
Μανο θα διαφωνησω ΡΙΖΙΚΑ...ειδικα στο δευτερο πολυ καλος.....μεγαλη ποιοτητα η ομαδα...ο Πανιωνιος μετα το δευτερο γκολ παρεδωσε πνευμα ....επιτελους δε απειληθηκες...ασχετα αν υπηρχαν λαθη οπως η χρησιμοποίηση του Καντε αριστερα και του Μαρινου αμυντικο χαφ πρωτα.....πολυ καλος ο γεια σου και ο Μπουμ ειναι θηριο...και μετα Βυντρα Κατσουρ κα Γκαρσια...(για εχθες μιλαω)Ο σισε κραταγε δυναμεις με καθολου σπριντ η κινηση στο κενο χωρο...Ο λετο μετριος προς το κακος το ιδιο και ο σιλβα...(αν ο Κατσουρ και ο καρα ειναι κλικαδωροι δεν με νοιαζει αν καπνιζει ο Κατσουρ 20 τσιγαρα ουτε και αυτο...ο Κατσουρ που ειδα μου αρεσε....αυτα που γραψανε για τον παικτη εγω δε τα ειδα στο γηπεδο)
ΥΣ>Ο Νινης κακος για μενα με καμμια πασα προς το Σισε με πολλα λαθη στις μεταβιβασεις με αρνητικη αμυντικη προσφορα....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΟΥΝ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ DEAL ΜΕ Μ U....ΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.....ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΑΛΙ....μετα εγινε και ατομιστης...και εδεσε η κομποστα του παραλογου..........
ΥΣ@......ετσι τα ειδα στο γηπεδο .....αναποδα με το τι λενε στα ραδιοφωνα και τι γραφουν τα παπαππαπαππαπαπαγαλακια
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
ο Κατσουρ που ειδα μου αρεσε....αυτα που γραψανε για τον παικτη εγω δε τα ειδα στο γηπεδο)
ΥΣ>Ο Νινης κακος για μενα με καμμια πασα προς το Σισε με πολλα λαθη στις μεταβιβασεις με αρνητικη αμυντικη προσφορα....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΟΥΝ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ DEAL ΜΕ Μ U....ΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.....ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΑΛΙ....μετα εγινε και ατομιστης...και εδεσε η κομποστα του παραλογου..........
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ!!!!!! ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ !!!!! ( ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ)
Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
Για να μην παρεξηγηθω ενοω οτι ο Νινης ειχε καποια καλα ξεσπασματα, χωρις την μπαλα κυριως τραβωντας παιχτες πανω του και αφηνοντας χωρους για Γκαρσια και Λετο, αν και σε γενικες γραμμες ηταν κατω του μετριου οπως και ολη η ομαδα. Ο μονος που ετρεχε και προσπαθουσε να βγαλει τα καστανα απο την φωτια ηταν Ο Γκαρσια αλλα και αυτος εσκασε (ειναι λογικο) στο δευτερο ημιχρονο. Εγω εξακολουθω και λεω οτι με αυτους τους παιχτες που διαθετουμε ειναι λαθος και το συστημα! Με αυτην την κατασταση προβλεπω σφαλιαρα απο την Κοπενχαγη. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρεπει να σοβαρευτουν.
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Θανάση, για Κατσούρ συμφωνώ μόνο όσον αφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο β μέρος ήταν πολύ καλός, στο α μέρος απλά τραγικός!!!
Από εκεί και πέρα, επειδή συχνά οι δύο Θανάσηδες αναφέρετε τα παπαπαπαπαγαλάκια, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι παπαπαπαπαγαλάκια είχε και έχει και η άλλη πλευρά, αυτή του Τζίγκερ! Εκτός κι αν ξεχνάτε επιλεκτικά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Γκόντζου να μας πείσει τόσα χρόνια ότι ο Ενακαρίρε και ο Άντονσον και ο κάθε "ιτς" ήταν οι νέοι αμυντικοί ογκόλιθοι της Ευρώπης και επιθετικοί αίλουροι της υφηλίου!
Τέλος, όσον αφορά στους αμυντικούς μας, Γιόσου και Μπουμ, αν είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση που παρουσίασαν πίσω, τότε τι να πω...Ή δε θυμάσαι τα αβίαστα λάθη που κάνανε ή δεν πρόσεξες ότι ο αντίπαλος επιθετικός ΠΑΝΤΑ έπαιρνε μπάλα άνετα και μετά τον μάρκαραν ή απλά δε θέλεις να παραδεχτείς αυτό που λέγανε τόσο καιρό τα "παπαπαπαπαγαλάκια", ότι, δηλαδή, οι άνθρωποι ΔΕΝ κάνουν για τον Παναθηναϊκό.
ΥΓ: Δεν κατηγορώ μόνο το Τζίγκερ για το ότι δεν έχουμε αμυντικούς, γιατί και η διοίκηση Πατέρα δεν είχε πάρει κανέναν αξιόπιστο. Αλλά δεν δέχομαι να μιλάμε για παπαπαπαγαλάκια μόνο από τη μία πλευρά. Η απολυτότητα και η μονόχνωτη αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων με έχουν κουράσει!
ΥΓ2: Επιτέλους, ας σταματήσουμε ΟΛΟΙ μας να ασχολούμαστε με τα καλά και τα κακά της εκάστοτε διοίκησης. Όπως βλέπετε, Τζίγκερ και Βγενοπατέρας αποφάσισαν να μη σχολιάζουν ο ένας τις κινήσεις του άλλου. Μπορούμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο και να συζητάμε ΜΟΝΟ για το τι μπορεί να βελτιωθεί και όχι για το τι έχει γίνει στο παρελθόν κι από ποιον!!!
ΥΓ3: Το ξέρω ότι οι περισσότεροι θα διαφωνήσετε μαζί μου, με όσα έγραψα. Αλλά, ρε παιδιά, όλοι με την ίδια ομάδα είμαστε. Ας σταματήσουμε, επιτέλους, να "χωριζόμαστε" σε Πατερικούς, Τζιγκερικούς κτλ. Και μη μου πείτε ότι δεν το κάνουμε, γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ποιον υποστηρίζει ο καθένας μας. Εγώ είχα πει ότι προτιμώ Βγενοπατέρα. Αλλά, όπως βλέπετε, έχω πάψει να τα χώνω στο Τζίγκερ για λάθη που πιθανώς έκανε. Πλέον, δεν έχει σημασία. Επίσης, είδατε πιο πάνω ότι στο θέμα του αμυντικού, τα έχωσα και σε Πατέρα, όχι μόνο σε Τζίγκερ.
ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!
Προσωπική εκτίμηση για το χθεσινό: ΤΖΟΡΒΑΣ : ουσιαστικά δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερα μιας και δεν έφθασε να κάνει ικανοποιητικό αριθμό φάσεων ο Πανιώνιος. ΑΛΛΑ στη φάση που γίνεται η προβολή του Ριέρα και η μπάλα καταλήγει άουτ αντί να αρχίσει αλφαβητικά με το εορτολόγιο τα καντήλια προτίμησε ( ως συνήθως) να χειροκροτήσει την προσπάθεια της άμυνας του, επιβραβεύοντας έτσι τι? Βγάλε φρύδια και χώσε καντήλια γιατί δε βλέπω να στρώνει το αμυντικό! ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: Opel Astra μπορεί, Hummer με τη καμία αλλά είναι ακόμα νωρίς ας δούμε και στο μέλλον ΣΑΡΙΕΓΚΙ: Προφανώς και ξέρει τη θέση αλλά τρέχει λες και είναι σε κυλιόμενο διάδρομο ο φουκαράς... δε τη παλεύει με γρήγορους επιθετικούς... ΒΥΝΤΡΑ: να είχαν κι άλλοι το πάθος του... ΚΑΝΤΕ: zastava και πολύ του είναι!! Με τη μπάλα να παίζεται χαμηλά μοιάζει με παιδάκι σε παιδική χαρά , απλά δεν ξέρει να μαρκάρει .... Τουλάχιστον στα στόπερ παίρνει και καμιά κεφαλιά και ξεχνιόμαστε λιγάκι. ΣΙΛΒΑ: κάνε μας τη χάρη ρε κόουτς και δώστου λίγο ανάσες, στην ανάγκη προφασιστείτε κάποιον τραυματισμό, αρχίζει και εκτίθεται ο καψερός... αφού είναι κομμάτια από κούραση δε το βλέπει κανένας? ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: Κώστα μου το κακό με τη χθεσινή σου εμφάνιση είναι ότι απέδειξες ότι ακόμα το κατέχεις, οπότε παίξε λίγο μπάλα ρε αγορίνα μου και άσε τις ίντριγκες και τις παπαριές να αποχωρήσεις απο την ενεργό δράση με το κεφάλι ψηλά! Μετρήσαμε 6!!!!! τάκλιν χθές από την αφεντιά του, πρέπει να είναι κάποιο προσωπικό ρεκόρ! Ασχέτως γκόλ ( γιατί για εμένα το έβαλε το τέρμα μόνο του) ήταν πάρα πολύ καλός μετά από καιρό και έπαιζε δίπλα σε ένα Σίλβα φάντασμα οπότε διπλά ΜΠΡΑΒΟ!! ΛΕΤΟ: απουσία σοβαρού αριστερού μπακ πρέπει να παίξει το παιχνίδι της ζωης του για να φανεί! Θέλει, αλλά χωρίς βοήθεια... δεν είναι και ο ΡΟΜΠΕΝ!! Τον ξεμπούκωσε ο Γκαρσία σε όσες φάσεις φάνηκε... ΓΚΑΡΣΙΑ: he drinks sangria... κάθετη πάσα!!! όχι περίπου κάθετη ή παραλίγο να του βγεί και ιστορίες γι αγρίους... ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΣΑ!!! έδωσε κάποιες μπαλιές που θύμησαν ΣΑΡΟΥΝΑΣ!!! Απιθανα χρήσιμος παίχτης για οποιαδήποτε ομάδα νομίζω, με την απουσία του αιώνιου ταλέντου ελπίζω να παίξει στην Κρήτη!! ΝΙΝΗΣ: πολύ ωραίο γκολάκι! Απίθανη εμφάνιση από τον Μέσσι! Φανταστικός!! ΣΙΣΕ: Απλά δε τον ήθελε η μπάλα ψες!! Θα μας αποζημιώσει εντός των ημερών.. ΣΙΜΑΟ: Μόνο στον Παναθηναικό εκτιμούν το ταλέντο σου αγορίνα μου που έχει το πιό αργό κέντρο των βαλκανίων και σε εκθειάζουμε που απλά είσαι σκύλος!! Σωματικά προσόντα και αηδίες! Μηδέν βελτίωση... "τι να την κάνω είπαμε τη μπάλα αν μου έρθει στα πόδια?" ΜΑΡΙΝΟΣ: αμυντικό χαφ? πέρυσι τον πήραμε για δεξί μπακ-χαφ νομίζω! Αλχημείες και εκθέτεις το μικρό που το ξέρει το τόπι και δεν έχεις πολλούς σαν και δαύτον... ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα? γραφικότητες...πιο πολύ με χάλασε αυτή η αλλαγή παρά το γκόλ του Νιόνιου!
Και ένα quiz για εύκολους λύτες! Ο δαίμονας του πληκτρολογίου έγραψε ανακρίβειες για έναν από τους 14 παίχτες που σχολιάστηκαν! Μπορείς να βρείς ποιός είναι? Ιδού το κανονικό κείμενο που αναφέρεται στην απόδοσή του:
: Όταν παίρνεις κάθετη πάσα στη περιοχή και δε γυρνάς στο Σισσέ που περιμένει στο πέναλτυ είσαι απλά λίγος!Όταν το ξανακάνεις δε, είσαι απλά μαλάκας! Όταν σε τζατζάρουν και φεύγεις εκτός γηπέδου λες και είσαι η Χιονάτη είσαι απλά λίγος! Όταν στη προσπάθεια να αποφύγεις έναν ξυλοκόπο αμυντικό φθάνεις στο κόρνερ και βγαίνεις άουτ είσαι απλά λίγος! Όταν στο 90 κάνεις δολοφονική προβολή ( ασχέτως αν βρήκες πόδια ή όχι) είσαι απλά καραγκιοζάκος και αντιεπαγγελματίας! Όταν τρέχεις να μαρκάρεις το αντίπαλο εξτρεμ με τα μάτια να έχεις υπόψιν σου ότι ο αμυντικός σου σε πιστεύει και πάει να καλύψει καμιά άλλη τρύπα εκείνη την ώρα, οπότε πράξε όπως ο ΛΕΤΟ ( άρα δεν είναι ο ΛΕΤΟ ) και άσε στους αμυντικούς τα κάστανα αν απλά παρευρίσκεσαι! Όταν παίρνει τη μπάλα ο Σισσέ και περιμένεις δίπλα του λες και είστε στη στάση για να πάρετε το τράμ αντί να ανοιχτείς να του δώσεις και χώρο είσαι λίγος λέμε ( ασχέτως του ότι μετά σκόραρες ). ΚΑΙ ΟΤΑΝ έχεις παίξει σα τη μικρή ΛΟΥΛΟΥ και βγαίνεις MVP και την άλλη μέρα σε αποθεώνουν ε είναι απλά λίγοι αγοράκι μου! Και επιτέλους κάποια στιγμή να μας πεί κάποιος τι κέρδισες όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα από εκείνη τη παρθενική σου εμφάνιση που έκανες το κόσμο να παραμιλάει! Γιατί σίγουρα έχασες σε εκρηκτικότητα από τότε αλλά δε μπορεί κάπου θα πρέπει να βελτιώθηκες!!! Από ταχύτητα κλάφτα και από δύναμη είναι αστείο να το συζητάμε καν! ΑΑΑΑΑΑ το βρήκα!!! ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ!!! Που αν υπάρχει νιονιό εκεί στη Παιανία θα σου τραβήξουν καμιά σφαλιάρα να είναι όλη δική σου που έχεις και γλώσσα να μιλάς φέτο, αντί να κάθεσαι να δουλεύεις με τόσα αστέρια γύρω σου!!!
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
Για χτες εχω καποιες απορειες...οταν το συστημα που παιζουμε επιβαλει επιθετικογενη ακραια μπακ, εμεις παιζοντας στην εδρα μας, με σχεδον γεματο γηπεδο, με ομαδα κατωτερης δυναμηκοτητας...γιατι παρατασουμε ακραια μπακ που ξερουν μονο πως να αμυνονται? Και αντε ο Λουκας ειναι φιλοτιμος και προσπαθει να κανει και καμια επελαση...ο Καντε δεν ξερουμε πως δεν προκειται να κατεβει απο τη σεντρα? Γιατι Νικο Νιοπλια δεν βαζεις το πουλεν σου τον Ιωαννιδη μεσα? Τοσο πολυ φοβος πια για την τρομερη επιθεση του Πανιωνιου? Ο Σιλβα γιατι πρεπει να βγαζει 90λεπτα, ενω ξερουμε πως ακομη δεν ειναι ετοιμος και δειχνει καταπονημενος? Πλεον αρχισουν τα πραγματικα δυσκολα παιχνιδια και εκει ειναι που χρειαζομαστε τον καλο Σιλβα...αλλα εχοντας ερθει στην ομαδα στις 2 Αυγουστου...και παιζοντας σε καθε παιχνιδι...ποιε οι πιθανοτητες να ανταποκριθει στις αναγκες αυτων των αγωνων? Ο Τζορβας μηπως θα πρεπε να φαει λιγο παγκο μηπως και ηρεμησει? Αληθεια ο Φερναντες ειναι τοσο κακος τερματοφυλακας που δεν κανει ουτε για την 18αδα?
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
Βαγγελη...οταν αναφερομαστε σε παπαγαλακια, μιλαμε γενικα και δεν τα χωριζουμε σε Τζιγγερικα και Πατερικα...αλλωστε το χειροτερο ειδος αυτων δεν ειναι αυτοι που δουλευουν σε Ντερμπυ και Πρασινη...αλλα οι δηθεν αντικειμενικοι...και αυτοι ειναι που δημιουργουν τα περισσοτερα προβληματα. Αλλωστε αν παρεις και διαβασεις Γκοτζο, Πρασινοφρουρο η Βασιλαρα...ξερεις πανω κατω τι θα γραψουν εκ των προτερων...γιατι γνωριζεις τι αντιπροσωπευουν...το προβλημα ερχεται στους αλλους...που το παιζουν αντικειμενικοι και δικαιοι...και σου το φερνουν υπουλα...Προσωπικα σχηματιζω αποψη μονος μου...και δεν περιμενω πρωτα να διαβασω καποιο αρθρο για να τοποθετηθω. Σημερα ειδα τα προτωσελιδα...και στο Goal εγραφαν πως αλλου πατουσε και αλλου βρισκοταν ο Μπουμσονγκ...εγω ομως αρνουμαι να καψω αλλον εναν παιχτη της ομαδας για χαρη τους (εχουμε καψει παιχτες και παιχτες ετσι στο παρελθον)...και ειδα κατι χτες που απο αμυντικο μας σπανια εως καθολου εχουμε δει...να παιρνει τη μπαλα και να την κατεβαζει μεχρι και λιγο εξω απο την αντιπαλη περιοχη...ενψ οι μεσοι καθοταν και τον εβλεπαν...χαρακτηριστικο επισης σε μια κατεβασια του...που γυρισε στον Καντε να του πει...τι κανεις εκει πισω?
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
παιδια με αυτα που διαβασα νοιωθω οτι βλεπαμε το ιδιο αγωνα γιατι αυτα που ακουγα και διαβασα σημερα το πρωι ενοιωθα οτι ειδα αλλον και .......μπερδευτηκα...
ΥΣ!...Βαγγελαρα τα παπαπαπαπαπαπαγαλακια δεν ειναι τζιγγερικα και πατερικα ειναι απλα παπαπαππαπαπαπαπαπαγαλακια.....εγω προσωπικα στηριζω τη διοικηση του Παο τωρα ενω πρινν δε τη στηριζα.....και κατι αλλο απο τοτε που παμε γηπεδο και ασχολουμαστε με τη μπαλα και οχι με το πουλα...εγω νοιωθω καλα....και την ομαα τη πιστευω
ΥΣ@Μανο εξακολουθω να σου λεω οτι ο ΠΑΟ εχθες σε γενικες γραμμες ηταν καλος αλλωστε ειναι μολις 4αρτη αγωνιστικη...ολες οι ομαδες που ειχαν παικτες στο μουντιαλ ειχαν προβληματα (Μπαρτσα Μπαγερν Λιων Ματζεστερ σιτυ κοκ).
ΥΣ### Silvercity...συμφωνω στα περισσοτερα οπως ειχα γραψει και ποιο πανω αλλα ο Τσορβας ηταν πολυ χειροτερος απο αυτα που γραφεις.....επισης του Νικολα του λειπουν τα αεχιδια...μονο εκει υστερει αν τα βρει....θα γινει μεγαλος αν οχι...ΡΟΤΣΑ
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Έτσι όπως τα λες ρε Θανάση. Διάβαζω εφημερίδες και σάιτ και νομίζω ότι άλλο παιχνίδι έβλεπα. Μακάρι να πάμε καλά και μακάρι κι ο Νικόλας να γίνει μεγάλος
Είναι νόμος ότι άλλα θα δεις γραμμένα και άλλα θα δείς με τα ματάκια σου! Χρόνια τώρα το παρατηρώ ρε Γιάννο ίσως και γι αυτο έκοψα τις εφημερίδες...
g3thanasis στο Τζόρβα δε με χαλάει άμα κάνει μια λάθος έξοδο και φάει γκολ ή πέσει να αποκρούσει και το φάει από πάνω ή ή ή....αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι! ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που δεν είναι ο άρχοντας της άμυνας του, και αντί να &$#@5@ίζει κάθε φορά που κοιμούνται χειροκροτάει και από πάνω! Αν δε πεταχτεί το σάλιο βρίζοντας όταν η άμυνα είναι λάθος στημένη δεν είσαι τερματοφύλακας... είσαι απλά ένας από τους 11....
ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που δεν είναι ο άρχοντας της άμυνας του, κ...
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ...ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ...ΤΕΛΜΑΤΩΣΑΜΕ
Θα θυμήσω αυτά που έλεγα για το μέγιστο ''Πουλί''????? ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!
ΥΓ Τι πούστηδες είμαστε ρε σεις. Μετά τον Κέζο, θα φάμε και τον Αλεξούδη (ο οποίος παρεπιπτόντως θεωρείται απ' τους κορυφαίους). ΥΓ1 Παρόλα αυτά προτιμώ τον Οικονομόπουλο!!!!!!
Και ένα quiz για εύκολους λύτες! Ο δαίμονας του πληκτρολογίου έγραψε ανακρίβειες για έναν από τους 14 παίχτες που σχολιάστηκαν! Μπορείς να βρείς ποιός είναι?
Το βρήκα!!!!!!!! Είναι ο... Τζόρβας!!!!!!!!
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42