www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
 Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36     gazzetta.gr EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
 Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36     gazzetta.gr EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
 Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36     gazzetta.gr EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
 Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36     gazzetta.gr EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
 Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36     gazzetta.gr EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36     gazzetta.gr EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
 Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36     gazzetta.gr EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
128 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 128 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36 gazzetta.gr

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36     gazzetta.gr Empty
28092010
Δημοσίευση Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36 gazzetta.gr

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα πάρει τη θέση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας, όπως έδειξε σήμερα ο Νίκος Νιόπλιας που ζήτησε «να μπούμε δυνατά, είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα». Ξεκινά ο Γκαρσία.
Ο Νίκος Νιόπλιας άνοιξε τα χαρτιά του στην αποψινή προπόνηση και έδειξε πως έχει αποφασίσει να αφήσει στον πάγκο τον ασταθέστατο μέχρι στιγμής Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και να μετατοπίσει στο κέντρο της άμυνας τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μάλιστα, ο Κοζανίτης τεχνικός στη σημερινή του δοκιμή έδειξε να προτιμά τον Λουίς Γκαρσία αντί του Γιώργου Καραγκούνη στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με όσα δοκίμασε στο δίτερμα, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Βύντρα, δεξιά ο Μαρίνος και στο κέντρο της άμυνας ο Ζιλμπέρτο με τον Σαριέγκι. Κατσουράνης, Σιμάο και Γκαρσία στον άξονα, δεξιά ο Νίνης, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Σισέ.

Νιόπλιας: «Είμαστε καλύτεροι»

Ο Νιόπλιας, θέλοντας να... ανεβάσει τους παίκτες του, είπε στην ομιλία του: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και έμπειρη. Πρέπει να μπούμε δυνατά και επιθετικά από την αρχή, ώστε να δείξουμε την ανωτερότητά μας. Είμαστε καλύτεροι από την Κοπεγχάγη. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, παίζει με 4-4-2 και θέλει προσοχή. Να μειώσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο. Αν είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36 gazzetta.gr :: Σχόλια

Tι αριστερά Βύντρα δεξιά Μαρίνος πάλι γαμώ το φελέκι μου!!!Θέλει να μου σπάσει τα νεύρα και να βρίζω θεούς και δαίμονες πάλι το βράδυ!
Στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς μου βάζει αμυντικό δίδυμο που δεν έχει παίξει ποτέ των ποτών μαζί...Α ρε Νιόπλια ή θα γίνει κάνα θαύμα και θα σου κάτσει το ματσάκι ή θα ετοιμάσω πολύ θάψιμο......
Οι αλχημειες που ελεγα εχθες...... Και μην ξεχνατε οτι οι αλλοι θα παιξουν με 5 αμυντικα χαφ! Λυπαμαι που το λεω αλλα αμφιβαλλω αν θα γλιτωσουμε ζωντανοι απο την Κοπεγχαγη! Αυτα ειναι παιδικα λαθη. Δηλαδη τι? τιμωρει τον Μπουμ γαμωντας το κεντρο ?? Σκιστον στην προπονηση καντον να παιξει μπαλα γι'αυτο λεγεσαι προπονητης. Μην παιζεις ομως με την φωτια γιατι θα καεις! Δεν γινονται αυτα οταν θελεις να εισαι σοβαρη ομαδα! Θα συμφωνουσα για Ζιλμπερτο στην αμυνα μονο αν υπηρχε τραυματισμος η καποια εκτακτη κατασταση που θα απαγορευε στον οποιο κεντρικο αμυντικο να παιξει, οχι ομως για τιμωρια του Μπουμσονγκ. Ο Νιοπλιας δειχνει να εχει υποτιμησει την Κοπεγχαγη που υπενθυμιζω νικησε την ετοιμη και 2η στο Ρωσσικο πρωταθλημα Ρουμπιν! Αυτην την "υποτιμηση" δυστυχως την περασε και στους παιχτες και δεν θα ειναι παραλογο αν θα αρπαξουμε καμια 3αρα απο την "μικρη και αμπαλη" Κοπεγχαγη.
Τραυματισμός υπάρχει Μάνο. Του Καντέ.
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ με μια μικρή διαφορά. Τον Ζιλμπέρτο στην θέση του δίπλα στον Σιμάο και πίσω μαζί με τον Μπουμ τον Κατσούρ.
Όσο για τον άλλο, τον τρελαμένο geek τον Στάθη, συμφωνώ και μ' αυτόν.
Τι Βύντρα αριστερά και παπαριές? Είναι ή δεν είναι καλά ο Σπυρό??
Βάλε Σπυρό στη θέση του (μπας και δούμε και λίγο Λέτο) και Βύντρα δεξιά να τελειώνουμε!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ!

Βασίλη και χωρίς ρυθμό ο Σπυρό θα κάνει καλύτερη την αριστερή μας πλευρά συνολικά.
(Για Ιωαννίδη δεν ξέρω).
Επίσης θα γίνει καλύτερη και η δεξιά πλευρά με τον Βύντρα.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΙΚΟΣ !!!!!!!!!!

Cisse έγραψε:
Οι αλχημειες που ελεγα εχθες...... Και μην ξεχνατε οτι οι αλλοι θα παιξουν με 5 αμυντικα χαφ! Λυπαμαι που το λεω αλλα αμφιβαλλω αν θα γλιτωσουμε ζωντανοι απο την Κοπεγχαγη! Αυτα ειναι παιδικα λαθη. Δηλαδη τι? τιμωρει τον Μπουμ γαμωντας το κεντρο ?? Σκιστον στην προπονηση καντον να παιξει μπαλα γι'αυτο λεγεσαι προπονητης. Μην παιζεις ομως με την φωτια γιατι θα καεις! Δεν γινονται αυτα οταν θελεις να εισαι σοβαρη ομαδα! Θα συμφωνουσα για Ζιλμπερτο στην αμυνα μονο αν υπηρχε τραυματισμος η καποια εκτακτη κατασταση που θα απαγορευε στον οποιο κεντρικο αμυντικο να παιξει, οχι ομως για τιμωρια του Μπουμσονγκ. Ο Νιοπλιας δειχνει να εχει υποτιμησει την Κοπεγχαγη που υπενθυμιζω νικησε την ετοιμη και 2η στο Ρωσσικο πρωταθλημα Ρουμπιν! Αυτην την "υποτιμηση" δυστυχως την περασε και στους παιχτες και δεν θα ειναι παραλογο αν θα αρπαξουμε καμια 3αρα απο την "μικρη και αμπαλη" Κοπεγχαγη.

Το συμπερασμα αυτο πως βγαινει Μανο μας?Αν ειχε υποτιμησει ο νιοπλιας τους κοπανχαγες θα παιζαμε με μπουσονγκ μην χαλασουμ το κεντρο,αλλα επειδη ξερει οτι δεν ειναι πανιωνιος αυτοι δεν μπορει ν α βαλει τον Γαλλο να κανει τις παπαριες του,εσυ θα το ρισκαρες δλδ??..Ειμαστε ευχαριστημενοι απο τον μπουμσονγκ για να παιξει??Γκρινια για την γκρινια ειναι αυτο τωρα και ακομα δεν χασαμε..
Σπυροπουλικός δε είμαι,αλλά μην ακούσω κανέναν πάλι μετά το ματς να γκρινιάζει για τον Λέτο,γιατί το βλέπω το παλικάρι να παλεύει μόνος του πάλι σήμερα από αριστερά......Καλά για δεξιά άβυσσος η ψυχή των Νίνη-Μαρίνου,ο Θεός ξέρει τι σκατά θα παίξουν....
abaddon έγραψε:
Σπυροπουλικός δε είμαι,αλλά μην ακούσω κανέναν πάλι μετά το ματς να γκρινιάζει για τον Λέτο,γιατί το βλέπω το παλικάρι να παλεύει μόνος του πάλι σήμερα από αριστερά......Καλά για δεξιά άβυσσος η ψυχή των Νίνη-Μαρίνου,ο Θεός ξέρει τι σκατά θα παίξουν....

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος!!!!!! Η άλλη όψη δείχνει πως ο βύντρα θα παλεύει μόνος του πίσω , αφού κατά 99% δεν θα έχει καμία βοήθεια από λέτο.
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τη δεξιά πτέρυγα με τον κανακάρη μας !!!!
ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΙΜΠΛΙΤΣΑ ..... ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ( ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ )
Βαζεις αριστερο μπακ ενα δεξι (Βυντρα) ενω στον παγκο εχεις αριστερο μπακ που λυσαξες να το παρεις (Ιωαννιδης. Θεωρω οτι ο Σπυρο ειναι τραυματιας). Βαζεις δεξι μπακ ενα δεξιο χαφ (Μαρινος). Βαζεις κεντρικο αμυντικο ενα χαφ (Ζιλμπερτο) ενω εχεις κεντρικο αμυντικο στον παγκο (Μπουμσονγκ) που στην τελικη θα μπορουσες να βαλεις και τον Κατσουρανη και παιζεις 4-2-3-1 οταν αυτοι κατεβαινουν με 5 χαφ βαζοντας τον Σιμαο μονο του ουσιαστικα να τους φυλαει, αφου ο Κατσουρανης πρεπει να κατεβαζει και λιγο μπαλα. Μεσα σε ολα τα αλλα βαζεις 4 παικτες να φυλανε τον "Μεσι" της αφρικης Εντοι.

H Κοπεγχαγη ειναι μια ομαδα που τρεχει 90 λεπτα χωρις σταματημο και μπορει ευκολα να κανει την ζημια. Αλλωστε ετσι την πατησε και η Ρουμπιν! Αν βρειτε τα στιγμιοτυπα απο το Κοπεγχγη-Ρουμπιν θα καταλαβετε τι σας λεω.

Αν αυτη η σαλατα Αντωνη και γενικα ρε παιδια σας φαινεται λογικη και το προβλημα ειμαι εγω που απλα το καταγραφω και οχι αυτος που το επιλεγει τοτε τι να πω! Τονιζω οτι δεν ειμαι εναντιων του Νιοπλια (ισα ισα που βλεπω παρα πολλα θετικα ) αλλα οταν βλεπω και κανει τετοιες σπασμοδικες κινησεις που καταληγουν σε αστειοτητες τι να κανω να το κανω γαργαρα ?? Μακαρι να εχω αδικο!

Υ.Γ. Γιαννη τον Ζιλμπερτο δεν τον βαζει στην θεση του τραυματια Καντε αλλα του Μπουμσονγκ!
Ρε Μπιλ το μαμημένο το πρόβλημά μας είναι επιθετικό.Δηλαδή πήραμε τον Λέτο πιο πολύ για να αμύνεται,είμαστε σοβαροί τώρα?Με την Κοπενχάγη παίζεις ρε φούστη μου,υποτίθεται την πιο πολύ ώρα θα επιτίθεσαι.Μη γινόμαστε μικρή χέστικη ομαδούλα ρε γαμώτο,το μυαλό μόνο στην άμυνα και πάμε.....
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .... ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΡΙΑΡΟΤΕΣΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!!!! ΜΗ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΤΩΡΑ .... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!

ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΒΑΘΜΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!!!! ΟΠΟΤΕ....... ΑΣ ΦΥΛΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ
Άμα φοβόμαστε για 3-4άρες και από την Κοπενχάγη τότε που σκατά πάμε ρε παιδιά?? Τέλος πάντων, θα δούμε τα χαίρια μας το βράδυ...
Δεν ξέρω τι σκατά θα κάνουμε απόψε. Αλλά, ρε παιδιά, πού μας έχουν φτάσει, ρε γαμώτο; Μα να φοβόμαστε την Κοπεγχάγη; Κάποτε μιλούσαμε για διπλά σε Σάλκε, Άμστερνταμ, Οπόρτο και πιο πρόσφατα σε Βρέμη, Μιλάνο, Ρώμη και δε συμμαζεύεται. Αν δε μπορέσουν να κερδίσουν μία από τις ασθενέστερες ομάδες του φετινού τσου λού, να πάνε να γαμ%$@## όλοι τους....Ε, όχι και όλοι. Παίκτες και ψυχάρες τύπου Σισέ, να μείνουν να χτίσουμε πάλι μεγάλη ομάδα.

ΥΓ: Αλήθεια...θυμήστε μου...πότε ήταν η τελευταία φορά που παίκτης της ομάδος μας, και κυρίως οι Έλληνες, χτύπησε τατού της ομάδας στο σώμα του ή που μίλησε με τόσο πάθος και συγκίνηση για τον Πάο μας;;;
Ο Τζορβας εχει χτυπησει τατουαζ Βαγγελη...και αυτο τον κανει αυτοματα βασικο και αναντικαταστατο (μα αυτος ο Φερναντεζ, ο αναπληρωματικος της Εθνικης Πορτογγαλιας στο Μουντιαλ, τοσο αχρηστος ειναι τελικα που δεν κανει ουτε για τον παγκο?)...ο Καρα εχει μιλησει και παιξει με παθος για τον ΠΑΟ (εκεινο το ματς με Μπαρτσα στο Καμπ Νου) και εγινε αυτοματα ο φυσικος ηγετης της ομαδας...απλα το συμπαιρασμα ειναι...οταν Ελληνες κανουν κατι αντιστοιχο..."απαιτουν" ανταπωδοση απο ολους μετα...ενω οταν το κανει ο καθε Σισε...δεν απαιτει κανενα ανταλαγμα...και αυτο φαινεται φυσικα. Να θυμισω τον τρελο Δανο Μικαελσεν...που απο ψυχρος βορειοευρωπαιος...μετατραπηκε σε τρελο ενθερμο φανατικο οπαδο του ΠΑΟ...δεν απαιτησε τιποτα σαν ανταλαγμα φυσικα...σαν κυριος εφυγε...βεβαια εχει μεινει στις καρδιες μας και παντα θα αποθεωνεται.
vigor έγραψε:
ΥΓ: Αλήθεια...θυμήστε μου...πότε ήταν η τελευταία φορά που παίκτης της ομάδος μας, και κυρίως οι Έλληνες, χτύπησε τατού της ομάδας στο σώμα του ή που μίλησε με τόσο πάθος και συγκίνηση για τον Πάο μας;;;

Βαγγελη δεν χρειαζεται να χτυπησει καποιος τατου για να ειναι Παναθηναικος! Ο Τζορβας ειναι αρρωστος Παναθηναικος και οπου βρεθει και οπου σταθει το λεει. Να σου θυμισω οτι περιμενε καρτερικα πισω απο τον Γκαλινοβιτς για πολλα χρονια αν και ειχε ευκαιριες να φυγει. Αν μη τι αλλο το παιδι προσπαθει καθε φορα ασχετα αν κανει και καποια λαθη και εχει το χαμηλοτερο συμβολαιο βασικου στον Παναθηναικο. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
(Θαναση μαζι γραφαμε)

Εν παση περιπτωση το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι πιο πολυ παναθηναικος ουτε παιζει καποιο ρολο, ειναι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες και οφειλουν να δινουν το 100% καθε φορα και οχι να διαλεγουν παιχνιδια! Αλλο το ειμαι κουρασμενος και αλλο το ειμαι Τζιολης η Ματζιος!
Δεν βγαζουμε Παναθηναικομετρα Μανο...αλλα αυτη η αυρα που δινει ο Σισε...παρασερνει πολλους...και ειδικα τον κοσμο...που ετσι δημιουργει μια εκπληκτικη ατμοσφαιρα στο γηπεδο...Ομως για καποιους (καλα ασε τους Δημοσιους Υπαλληλους απεξω) ξερεις ρε γαμωτο...πως αργα η γρηγορα θα απαιτησουν να γινουν βασιλικοτεροι του βασιλεως...για την πιστη τους στην ομαδα...και αυτο με χαλαει
Έχετε δίκιο, είχα ξεχάσει το Τζόρβα! Ο Καραγκούνης χρόνια τώρα έχει αποδείξει το πάθος του, έχετε δίκιο και σε αυτό!
Ο Σισέ, όμως, είναι άλλη πάστα. Κατ' αρχήν, δε γκρινιάζει ποτέ στον προπονητή. Όταν τον άφησαν στον πάγκο με Άεκ πέρυσι δεν είπε κουβέντα. Μάλιστα, όταν πήρε εντολή να μπει, δεν έκανε ούτε μορφασμούς ούτε τίποτα. Και είναι εδώ μόνο τους τελευταίους 14-15 μήνες. Τέτοιους θέλω στην ομάδα. Να έχουν φιλότιμο και να γουστάρουν την ομάδα και τον κόσμο. Δικαιολογώ την κακή εμφάνιση. ΔΕΝ δικαιολογώ το σταρχιδισμό, το ντιβισμό και το δημοσιοϋπαλληλίκι του να επιλέγεις τα ματς του τσουλού, όπου σε βλέπουν όλοι, ενώ στη χώρα σου τα ξύνεις, γιατί..."έλα μωρέ, πού να τρέχουμε με τους εργοτέληδες τώρα εμείς οι έχοντες ευρωπαϊκή καριέρα" !!!
vigor έγραψε:
Δεν ξέρω τι σκατά θα κάνουμε απόψε. Αλλά, ρε παιδιά, πού μας έχουν φτάσει, ρε γαμώτο; Μα να φοβόμαστε την Κοπεγχάγη; Κάποτε μιλούσαμε για διπλά σε Σάλκε, Άμστερνταμ, Οπόρτο και πιο πρόσφατα σε Βρέμη, Μιλάνο, Ρώμη και δε συμμαζεύεται. Αν δε μπορέσουν να κερδίσουν μία από τις ασθενέστερες ομάδες του φετινού τσου λού, να πάνε να γαμ%$@## όλοι τους....Ε, όχι και όλοι. Παίκτες και ψυχάρες τύπου Σισέ, να μείνουν να χτίσουμε πάλι μεγάλη ομάδα.

Στα ρημαδια τα διπλα ειμαστε καλυτεροι Βαγγο,ειμασταν εως προσφατα,φετος θα δειξει..

Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer! Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 22:36 gazzetta.gr

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
»  Τα είπαν Πατέρας-Τζίγκερ! Από Νίκος Αθανασίου | Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 19:23 gazzetta.gr
»  «Φορέας» κατά Γιαννακόπουλου Από Νίκος Αθανασίου | Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010 22:10 gazzetta.gr
»  Πρόωρο τζάμπολ «αιωνίων»! Από Λευτέρης Μούτης | Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:20 gazzetta.gr
» Παρουσίασε το lab Από Νίκος Αθανασίου | Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010 18:55
»  Όλη η αλήθεια για Σπανούλη Από Gazzetta Team | Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 10:20

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: