www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
 Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
 Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
 Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
 Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
 Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
 Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 46 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17  Empty
04102010
Δημοσίευση Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17

O Nίκος Νιόπλιας σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές αποτυχίες του Ολυμπιακού ως δική του... απάντηση στα όσα ανέφερε ο πειραϊκός σύλλογος για τον Παναθηναϊκό, ενώ δήλωσε και ουκ ολίγα άλλα πράγματα που θα συζητηθούν.
Ξεκινώντας τις δηλώσεις του στην τηλεόραση της Nova υπογράμμισε: «Μίλησα με τον πρόεδρο και ο ίδιος έβγαλε μία μεγάλη έκπληξη. Μου είπε ότι θα σταθεί δίπλα μου και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες. Είχα την εντύπωση ότι ήμουν μόνος το τελευταίο διάστημα και είπα ό,τι είπα, πάνω σε συναισθηματική φόρτιση. Ο πρόεδρος, τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση, μου εξέφρασε την ολοκληρωτική του στήριξη. Ξέρω τι πετύχαμε την περασμένη χρονιά και θα συνεχίσουμε μαζί για νέες επιτυχίες».

Αιτιολογώντας την στάση του είπε ότι «αισθάνθηκα ότι ήμουν πολύ μόνος. Και σκέφτηκα ότι ήταν η κατάλληλη περίοδος για να βρει ο Παναθηναϊκός έναν άλλο προπονητή. Δεν ήταν το αποτέλεσμα με την Κοπεγχάγη.

Μπορούμε να ανακάμψουμε. Το έχουμε ξανακάνει. Και αυτά που είδα μου δίνουν κουράγιο. Ξέρω ότι με αγαπούν οι ποδοσφαιριστές. Αν δεν το έκαναν εύκολα, θα μπορούσαν να αποβάλουν έναν τεχνικό από αυτόν τον χώρο. Αυτά που ζούμε τώρα με κάνουν και πιο δυνατό και πιο σοφό».

Για τον εαυτό του τόνισε ότι «είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος, δεν είναι τυχαίο ότι έπαιξα τόσα χρόνια ποδόσφαιρο και σε υψηλό επίπεδο. Είμαι και καλός προπονητής. Σίγουρα όμως υπάρχουν και καλύτεροι».

Σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια, η πιο δύσκολη μέρα ήταν «η 9η Δεκεμβρίου, όταν με κάλεσε ο Κώστας Αντωνίου. Τότε δεν ήξερα τι θα συναντήσω στον Παναθηναϊκό. Ξεκινήσαμε τότε και κάναμε νίκες και μετά ήρθε η ισοπαλία με την ΑΕΚ. Από αυτό βγήκα πιο δυνατός. Όπως πολύ πιο δυνατός βγήκα από την Μπαρτσελόνα».

Επισήμανε δε πως «είχα άριστη συνεργασία με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, την οποία εκτιμώ. Επίσης με τον κ. Βγενόπουλο, τον κ. Πατέρα, τους κυρίους Γιαννακόπουλους, οι οποίοι όταν ήρθα δεν με γνώριζαν».

Η Μπαρτσελόνα, οι Λέικερς και ο Ολυμπιακός!

Από εκεί και πέρα για την πεντάρα από την Μπαρτσελόνα σχολίασε «το αν έφαγα πέντε από την Μπαρτσελόνα, δεν λέει κάτι. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στο μπάσκετ. Αν, όμως, παίξει με τους Λος Άντζελες Λέικερς και παίξουν ο Κόμπε Μπράιαντ και ο Πάου Γκασόλ τότε θα φάμε 30 πόντους στο μπάσκετ. Ε, αυτό είναι η Μπαρτσελόνα. Σίγουρα μας πλήγωσε πάρα πολύ αυτό, όπως και αυτό με την Κοπεγχάγη.

Όταν χάσαμε από την Κοπεγχάγη, είπα στα παιδιά ότι αυτά συμβαίνουν, αλλά δεν... πέθανε και κανένας. Την μεγαλύτερη στεναχώρια την έχει ο Γκοβού, που πέθανε ο πατέρας του».

Επιπλέον ξεκαθάρισε πως «δεν μου αρέσει η κουβέντα για τη διαιτησία. Με όλα αυτά που λέγονται, όποιος σφυρίζει στο ΟΑΚΑ πρέπει να βάλει τη στολή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Με ενόχλησαν αυτά που είπαν από τον Ολυμπιακό για την ομάδα της πεντάρας, γιατί την εκπροσωπώ εγώ. Δεν πρέπει να τα λέμε αυτά. Κι εγώ θυμάμαι μία ομάδα με ριγέ και ασπρόμαυρα που έβαλε επτά σε μία άλλη με ερυθρόλευκες φανέλες. Και άλλη μία, η Ρόζενμποργκ, της έβαλε τέσσερα. Δυστυχώς, πήραμε το ευρωπαϊκό το 2004 και πάμε με την όπισθεν».

"Κι εγώ θυμάμαι μία ομάδα με ριγέ και ασπρόμαυρα που έβαλε επτά σε μία άλλη με ερυθρόλευκες φανέλες. Και άλλη μία, η Ρόζενμποργκ, της έβαλε τέσσερα. Δυστυχώς, πήραμε το ευρωπαϊκό το 2004 και πάμε με την όπισθεν"

Δυστυχώς, φαίνεται ότι τα γαυράκια δεν τα θυμούνται. Ή μήπως τα θυμούνται και γι αυτό λυσσάνε να μας την πούνε;;;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17 :: Σχόλια

Αστειότητες...
Μικρότητες...
Silvercity έγραψε:
Αστειότητες...
Μικρότητες...

Συμφωνώ.Το χουμε ξεφτιλίσει και πέφτουμε στο επίπεδό τους...
Διαφωνώ Στάθη, δεν είναι θέμα επιπέδου, απλά αυτή την γλώσσα ξέρουν και σε αυτήν πρέπει να τους μιλάς, αλλιώς το λαμβάνουν σαν αδυναμία και υποχώρηση απο την μεριά μας.
Επεσε στο επιπεδο τους γιατι ειπε οτι εφαγαν εφτα γκοαλ απο την γιουβεντους ε?Στο επιπεδο τους θα επεφτε αν ελεγε οτι φαγαν οχτω-ενια,τωρα δεν εκανε τπτ παρα να θυμησει ενα γεγονος
Άκη το ότι είναι ρεζίλια και ξεφτιλισμένοι το ξέρει όλη η Ελλάδα και γελάει μαζί τους.Δε χρειάζονται τέτοιες μικρότητες από εμάς,ούτε να δηλώνουμε συνεχώς τα αυτονόητα.Είδες τα εξώφυλλα των κωλοφυλλάδων τους σήμερα?Εγώ περιμένω απ΄τον Νικόλα όχι να επιτίθεται με δηλώσεις αλλά να τους ρίξει μια ξεγυρισμένη πεντάρα στο μεταξύ μας,ώστε να βάλουν τις μαλακίες τους εκεί που ξέρουν,δηλαδή στον κώλο τους.Έτσι απαντάς σε καραγκιόζηδες.
ότι είναι ρεζίλια και ξεφτιλισμένοι το ξέρει όλη η Ελλάδα και γελάει μαζί τους
δεν πειράζει να τους το θυμίζεις που και που
Είδες τα εξώφυλλα των κωλοφυλλάδων τους σήμερα
σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τις κωλοφυλλάδες τους, εδώ δεν ασχολούμαι με τις δικές μας...
να τους ρίξει μια ξεγυρισμένη πεντάρα στο μεταξύ μας
μακάρι να γίνει αυτό!!!! αν και έτσι όπως παίζουμε (με το κόμπλεξ που τους αντιμετωπίζουμε)στα μεταξύ μας, μάλλον θα αργήσει αυτό.
akisdelphi έγραψε:
μακάρι να γίνει αυτό!!!! αν και έτσι όπως παίζουμε (με το κόμπλεξ που τους αντιμετωπίζουμε)στα μεταξύ μας, μάλλον θα αργήσει αυτό.

Δυστυχώς, Άκη, αυτό αληθεύει. Ακόμη και πέρυσι που ήταν ψόφιοι και τους κάναμε άλογα με 15 ευκαιριάρε για γκολ, πάλι χάσαμε. Άντε να δούμε πότε θα τους καρφώσουμε μια 4άρα, για να μη μας τα ζαλίζουν. Φοβάμαι, όμως, ότι ούτε φέτος θα δούμε κάτι τέτοιο!
vigor έγραψε:
akisdelphi έγραψε:

Δυστυχώς, Άκη, αυτό αληθεύει. Ακόμη και πέρυσι που ήταν ψόφιοι και τους κάναμε άλογα με 15 ευκαιριάρε για γκολ, πάλι χάσαμε. Άντε να δούμε πότε θα τους καρφώσουμε μια 4άρα, για να μη μας τα ζαλίζουν. Φοβάμαι, όμως, ότι ούτε φέτος θα δούμε κάτι τέτοιο!
Τεσσαρα δεν ξερω αλλα θα κανουμε overακι φετος σιγουρα..
Φέτος που έχουν την ενδεκάδα των γαλάκτικος: Κριέρα, Μπαγάσα, Μπουμπού, Μέσι, Έμενταλ, Χολέρας, Μιγαμάς, Πούστερ, Χαϊρί, Γιαουρτάδο και την κλασική αξία του κηπουρού, είναι αδύνατον να τους κερδίσουμε!!!

Είπαμε, δύο είναι τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου: Μπαρτσελόνα και... Τρουμπαλόνα! Δυστυχώς φέτος θα τις αντιπετωπίσουμε και τις δύο!!!! Crying or Very sad
kokostur έγραψε:
Φέτος που έχουν την ενδεκάδα των γαλάκτικος: Κριέρα, Μπαγάσα, Μπουμπού, Μέσι, Έμενταλ, Χολέρας, Μιγαμάς, Πούστερ, Χαϊρί, Γιαουρτάδο και την κλασική αξία του κηπουρού, είναι αδύνατον να τους κερδίσουμε!!!

Είπαμε, δύο είναι τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου: Μπαρτσελόνα και... Τρουμπαλόνα! Δυστυχώς φέτος θα τις αντιπετωπίσουμε και τις δύο!!!! Crying or Very sad

bounce bounce bounce lol! lol! lol! lol! lol! lol!
xaxaxaxaxxa να σαι καλά ρε Κώστα, ξέχασα με την μία την κούραση της μέρας!!!!!
kokostur έγραψε:

bounce

jocolor

scratch

lol! ............................................... Idea .................................. Shocked

Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
»  Off και ο Ιωαννίδης! Από Gazzetta Team | Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 19:27
»  «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός!» Από Gazzetta Team | Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 09:21
» Μάρλεϊ Τζάκσον... Σισέ! Από Gazzetta Team | Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010 23:54
»  Συνελήφθη ο ανθέλληνας! Από Γιώργος Βροντάκης | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 14:00
» Ζιλμπέρτο... Βγενό! Από Gazzetta Team | Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009 21:03

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: