kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| | Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο | |
Δεν μπορώ να διαβάζω μαλ@κίες, ειδικά από ανθρώπους που δεν έχουν καταφέρει τίποτα στη ζωή τους. Μας είπε για πρωτάθλημα, αλλά δεν μας είπε ΑΝ έχει πάρει ποτέ με κάποια από τις ερυθρόδερμες (από τις φάπες) ομάδες του. Μερικές από τις "σοφίες" του: Δημ: Μα πρέπει να ζεις με την πίεση. Δεν ξέρεις ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο δύσκολες ομάδες από θέμα πίεσης;
«Φυσικά και το γνωρίζω, και δεν με ενοχλεί. Υπήρχε και στον Ερυθρό Αστέρα μεγάλη πίεση αφού η ομάδα είχε πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα. Όταν θες να είσαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας πρέπει να αντέχεις την πίεση».
Δημ: Ο Ολυμπιακός έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1997 που είχε και πάλι προπονητή τον Ίβκοβιτς. Η επιστροφή του Ντούντα θα φέρει και την επιστροφή του τίτλου; Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τον Παναθηναϊκό;
«Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα όλοι μου λένε για τον Παναθηναϊκό. Δημοσιογράφοι, οπαδοί, όλοι! (λες να ξέρουν κάτι παραπάνω; ) Να σου πω κάτι; Φυσικά και πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τον Παναθηναϊκό και θα πάρουμε το πρωτάθλημα! Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαστε εδώ. Πριν από τα ματς αυτά, όμως, έχουμε πάρα πολλά άλλα. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλο μίσος για την συγκεκριμένη ομάδα, (τσ,τσ,τσ, μίσος στον επιβήτορά σας; Ντροπή!) αλλά όλα θα έρθουν στην ώρα τους».
Δημ: Εσύ, ως οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού και με μπλουζάκι της ΘΥΡΑΣ 7 μάλιστα, έχεις μάθει να …μισείς τον Παναθηναϊκό;
«Στη ζωή μου έχω μάθει κάτι άλλο. Να λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο! Για αυτά τα χρώματα θέλω να παλεύω. Εντάξει, παραδέχομαι ότι αντιπαθώ τον Παναθηναϊκό, όμως δεν μισώ κανέναν. Επαναλαμβάνω ότι έχω τρέλα με το κόκκινο και το άσπρο»… Ε, καλά κρασιά (κόκκινα & λευκά) τότε!! | |
|
Σαβ 16 Οκτ 2010, 22:07 από g3thanasis