www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
65 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 65 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

Αριθμός μηνυμάτων : 321
Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009
Τόπος : Κώστας@Xανιά

Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο Empty
16102010
ΔημοσίευσηΚέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο

Δεν μπορώ να διαβάζω μαλ@κίες, ειδικά από ανθρώπους που δεν έχουν καταφέρει τίποτα στη ζωή τους. Μας είπε για πρωτάθλημα, αλλά δεν μας είπε ΑΝ έχει πάρει ποτέ με κάποια από τις ερυθρόδερμες (από τις φάπες) ομάδες του.

Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο 7KnQsWMafh

Μερικές από τις "σοφίες" του:

Δημ: Μα πρέπει να ζεις με την πίεση. Δεν ξέρεις ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο δύσκολες ομάδες από θέμα πίεσης;

«Φυσικά και το γνωρίζω, και δεν με ενοχλεί. Υπήρχε και στον Ερυθρό Αστέρα μεγάλη πίεση αφού η ομάδα είχε πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.
Razz Όταν θες να είσαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας πρέπει να αντέχεις την πίεση».

Δημ: Ο Ολυμπιακός έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1997 που είχε και πάλι προπονητή τον Ίβκοβιτς. Η επιστροφή του Ντούντα θα φέρει και την επιστροφή του τίτλου; Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τον Παναθηναϊκό;

«Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα όλοι μου λένε για τον Παναθηναϊκό. Δημοσιογράφοι, οπαδοί, όλοι!
(λες να ξέρουν κάτι παραπάνω; ) Να σου πω κάτι; Φυσικά και πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τον Παναθηναϊκό και θα πάρουμε το πρωτάθλημα! Razz Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαστε εδώ. Πριν από τα ματς αυτά, όμως, έχουμε πάρα πολλά άλλα. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλο μίσος για την συγκεκριμένη ομάδα, (τσ,τσ,τσ, μίσος στον επιβήτορά σας; Ντροπή!) αλλά όλα θα έρθουν στην ώρα τους».

Δημ: Εσύ, ως οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού και με μπλουζάκι της ΘΥΡΑΣ 7 μάλιστα, έχεις μάθει να …μισείς τον Παναθηναϊκό;

«Στη ζωή μου έχω μάθει κάτι άλλο. Να λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο! Για αυτά τα χρώματα θέλω να παλεύω. Εντάξει, παραδέχομαι ότι αντιπαθώ τον Παναθηναϊκό, όμως δεν μισώ κανέναν. Επαναλαμβάνω ότι έχω τρέλα με το κόκκινο και το άσπρο»…

Ε, καλά κρασιά (κόκκινα & λευκά) τότε!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Κέσελι: Αντιπαθώ τον ΠΑΟ. Λατρεύω το κόκκινο και το άσπρο :: Σχόλια

ρε ποσο καραγκιοζηδες τους κανουν εκει κατω στο λιμανι...τι τους δινουν και πινουν και το χανουν....η επομενη δηλωση θα ανηκει στον Vspan να το θυμαστε.....

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΣΕ????
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΙ-ΦΑΠ-ΠΑ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: