nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Αιμάτωμα ο «Κάρα» Πεμ 21 Οκτ 2010, 12:07 | |
| Ο Γιώργος Καραγκούνης αποχώρησε με δεμένο το πόδι από το ματς με τη Ρούμπιν, ωστόσο ο ίδιος δήλωνε ότι δεν χάνει με τίποτα το ματς με την ΑΕΚ.
Ενα αιμάτωμα «κληρονόμησε» ο «Κάρα» από το παιχνίδι με τους Ρώσους, όπου έγινε αλλαγή στο 61`. Ο «Κάρα» αποχώρησε με το πόδι του δεμένο, αλλά ξεκαθάριζε ότι δεν χάνει το ματς με την «Ένωση». Έχει δείξει και στο παρελθόν άλλωστε ότι... δύσκολα πτοείται από τέτοιου είδους τραυματισμούς. Συντάκτης: Νίκος Ρόλλας
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑΚΟ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ......ΤΩΡΑ!!!!!!!!!
| |
|
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Αιμάτωμα ο «Κάρα» Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:42 | |
| - nice view έγραψε:
- Ο «Κάρα» αποχώρησε με το πόδι του δεμένο, αλλά ξεκαθάριζε ότι δεν χάνει το ματς με την «Ένωση».
ΦΤΟΥ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ !
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ! | |
|
Neema Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 204 Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2009 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Αιμάτωμα ο «Κάρα» Πεμ 21 Οκτ 2010, 19:25 | |
| Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο! Οκ..δεν λεω οτι ο Καρα βγαζει ματια, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το βασικο προβλημα αυτη τη στιγμη στην ομαδα. Εχουμε τον περιπατητη στο κεντρο Κατσουρανη και σεις μου λετε για τον Καρα? Οκ..σιγουρα ειναι ντεφορμε ή δεν μπορει πλεον να παιξει οπως παλια, αλλα τουλαχιστον τρεχει, το παλευει και κουβαλαει οπως οπως την μπαλα στο κεντρο. Το αλλο το μοσχαρι δεν μπορει να παρει τα ποδια του. Νομιζω γινομαστε λιγο αδικοι για τον Καρα, ο οποιος ποναει την ομαδα πολυ περισσοτερο απ ολους! | |
|
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Αιμάτωμα ο «Κάρα» Πεμ 21 Οκτ 2010, 19:30 | |
| - Neema έγραψε:
- Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο! Οκ..δεν λεω οτι ο Καρα βγαζει ματια, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το βασικο προβλημα αυτη τη στιγμη στην ομαδα. Εχουμε τον περιπατητη στο κεντρο Κατσουρανη και σεις μου λετε για τον Καρα? Οκ..σιγουρα ειναι ντεφορμε ή δεν μπορει πλεον να παιξει οπως παλια, αλλα τουλαχιστον τρεχει, το παλευει και κουβαλαει οπως οπως την μπαλα στο κεντρο. Το αλλο το μοσχαρι δεν μπορει να παρει τα ποδια του. Νομιζω γινομαστε λιγο αδικοι για τον Καρα, ο οποιος ποναει την ομαδα πολυ περισσοτερο απ ολους!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΓΩΝΑ ΜΟΥ , ΤΡΕΧΕΙ - ΤΡΕΧΕΙ - ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ! ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ... ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ !
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ! (ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝΕ ΟΙ 300 !) | |
|