Πάνω στον Γιώργο Καραγκούνη έχει πέσει το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να είναι έτοιμος ο παίκτης για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο διεθνής Έλληνας μέσος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Εργοτέλη και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι αισιόδοξες. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει υποστεί διάστρεμμα στην περόνη και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του «Βιθέντε Καλντερόν».
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί αν τελικά θα υπολογίζεται από τον Χενκ Τεν Κάτε για την αναμέτρηση της Μαδρίτης ή αν ο Ολλανδός θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του, χωρίς τον έμπειρο παίκτη.
Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τη νίκη 3-0 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη. Οι «πράσινοι» έδειξαν πως ξεπέρασαν γρήγορα την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και πήραν ένα αποτέλεσμα το οποίο θα τους τονώσει την ψυχολογία, ενόψει και της ρεβάνς με τους Ισπανούς.
Ο Ολλανδός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των «πράσινων». Πλέον, ο προπονητής του Παναθηναϊκού στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με την Ατλέτικο υπολογίζοντας όπως όλα δείχνουν και τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος θα επιστρέψει στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» μετά το επεισόδιο που είχε με τον Τεν Κάτε.
Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι «πράσινοι» διαψεύδουν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Κάχα Καλάτζε, ενώ έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ντέιβιντ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως οδεύει προς την Παλμέιρας, αφού την Παρασκευή το Εργατικό Δικαστήριο του Σάο Πάολο δικαίωσε τη βραζιλιάνικη ομάδα. Μετά από αυτή την απόφαση, το συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού με το «τριφύλλι» θεωρείται άκυρο. Οι «πράσινοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα, μέχρι να δικαιωθούν.
Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι αυτή η απόφαση δεν θα είναι η οριστική, οπότε ούτε θα γιόρταζα αν ήταν θετική ούτε απελπίστηκα τώρα. Ξέρω ότι θα μου αποδοθεί δικαιοσύνη. Το μυαλό μου είναι 100% στη Φλαμένγκο αυτή τη στιγμή».
Του Θωμά Ναλμπάντη
sportaction.gr