www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Για αυτό σε γουστάρουμε  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Για αυτό σε γουστάρουμε  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Για αυτό σε γουστάρουμε  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Για αυτό σε γουστάρουμε  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Για αυτό σε γουστάρουμε  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Για αυτό σε γουστάρουμε  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Για αυτό σε γουστάρουμε  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Για αυτό σε γουστάρουμε

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Για αυτό σε γουστάρουμε  Empty
01112010
ΔημοσίευσηΓια αυτό σε γουστάρουμε

Για αυτό σε γουστάρουμε
Κυριακή, 31-10-2010 20:37
Το leoforos.gr αναλύει τους 9 λόγους που ο Τζιμπρίλ Σισέ «φτιάχνει» τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

1-Γιατί είναι ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξεως. Στα δύσκολα μπορεί να πάρει στις πλάτες του όλη την ομάδα. Το έδειξε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όταν και κατάφερε να τσιτώσει ακόμη και τον τελευταίο άνθρωπο στην Παιανία.2-Γιατί δεν αφήνει καμία πρόκληση αναπάντητη. Ξέρει πότε θα δώσει την απάντησή του για να «πονέσει» περισσότερο. Όπως έκανε δηλαδή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ακόμη το φυσάνε και δεν κρυώνει στον Πειραιά.3-Γιατί βάζει πάνω απ' όλα την ομάδα. Όταν μίλησε για τα πρωτοσέλιδα, δεν αναφέρθηκε σε αυτά που αφορούσαν τον ίδιο, αλλά σε αυτό με τον Λουκά Βύντρα. Έδειξε μάλιστα την ανθρώπινη πλευρά του, λέγοντας ότι εκτός από τους άλλους λόγους, το μοντάζ αυτό δεν ήταν σωστό και για την οικογένεια του συμπαίκτη του.4-Γιατί στους πανηγυρισμούς του βγάζει απίστευτο πάθος. Όποιος προσέξει το πρόσωπό του αμέσως μετά το πρώτο γκολ, εύκολα θα καταλάβει πως είναι έτοιμο να εκραγεί από την πίεση. Την υγειά του να 'χει να τον απολαμβάνουμε...
5-Γιατί αναγνωρίζει πως το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο. Για αυτό και τον ακούει με σεβασμό και προσοχή, όπως έκανε την Παρασκευή στην Παιανία. Και να σκεφτεί κανείς πως είναι ένας παίκτης που έχει σηκώσει το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν ψάχνει κάποια επιβεβαίωση στην Ελλάδα.6-Γιατί ακόμη και όταν βρεθεί στη χειρότερη αγωνιστική του ημέρα, πάντα θα δίνει το 101% των δυνατοτήτων του. Ποτέ δεν θα κρυφτεί πίσω από οποιαδήποτε δικαιολογία και πάντα θα βγαίνει μπροστά, για να αναλάβει όχι μόνο τις ευθύνες που του αναλογούν, αλλά ακόμη και περισσότερες.
7-Γιατί η παρουσία του στον Παναθηναϊκό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον σύλλογο στο εξωτερικό. Όχι πως την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη οι «πράσινοι», αλλά όπως και να το κάνουμε, πάντα δίνει το κάτι παραπάνω.8-Γιατί θα κουβαλάει μια ζωή πάνω του το τριφύλλι, το οποίο έκανε τατουάζ με αφορμή το περσινό νταμπλ. Μακάρι να μείνει πολλά χρόνια και να γεμίσει το κορμί του σπιθαμή προς σπιθαμή με τα αναμνηστικά των τίτλων που θα πάρει με τον Παναθηναϊκό.
9-Γιατί έτσι... Αυτόν τον άνθρωπο ή τον γουστάρεις ή τον μισείς. Ευτυχώς ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία.

ΑΠΟ leoforos.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Για αυτό σε γουστάρουμε :: Σχόλια

abaddon
Απ: Για αυτό σε γουστάρουμε
Δημοσίευση Δευ 01 Νοε 2010, 11:56 από abaddon
Έχει μπει ήδη στο πάνθεον τον παικταράδων που έχουν τιμήσει τη φανέλα Άκη....
Είμαστε τυχεροί που τον είδαμε να παίζει για μας.
Cisse
Δημοσίευση Δευ 01 Νοε 2010, 12:09 από Cisse
Και να φανταστειτε οτι υπηρχαν ανθρωποι το καλοκαιρι (Τζιγκερικοι για να τα λεμε ολα) που γκρινιαζαν οταν εκαναν αρχηγο τον Σισε!!

Επισεις να θυμηθω και τις απιστευτες ατακες του τυπου "Ποιος Σισε... ο Κουτσος? Ο Ρομποκοπ? Η χαρα του ΚΑΤ και αλλα τετοια κουλα που λεγανε οι δικοι μας!

Για να ειμαστε και αντικειμενικοι ομως ο Σισσε δεν εχει αποδωσει στο μαξιμουμ αυτα που μπορει να δωσει..... Θα μπορουσε να εχει πετυχει τα διπλασια γκολ με τους καταλληλους παικτες διπλα του και πισω του! Very Happy Ζηταω πολλα...???
akisdelphi
Δημοσίευση Δευ 01 Νοε 2010, 14:49 από akisdelphi
Σι-σεξ (photos)!
Δευτέρα, 01-11-2010 13:40
Συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε ο Σισέ. Eξηγεί τους λόγους που έμεινε στον Παναθηναϊκό και πόσο σημαντικό είναι το... σεξ (photos).

Συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και το protagon.gr παραχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Μέσω αυτής ο Γάλλος επιθετικός εξηγεί τους λόγους που έμεινε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, αναφέρεται στο σεξ (σ.σ. όχι αυτό που έκανε στον Ολυμπιακό, αλλά γενικά) και εκφράζει την άποψή του για τον Σαρκοζί, τον Σαμαρά και τον Παπανδρέου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ:

Ο ρόλος της εξέδρας είναι σημαντικός;
- Πολύ σημαντικός. Μπορεί να είσαι κουρασμένος ή πεσμένος ψυχολογικά και ο κόσμος να σε κάνει να νιώσεις ότι πρέπει να τα δώσεις όλα.

Πού διαφέρει ένας παθιασμένος φίλαθλος από ένα χούλιγκαν;
- Όταν χρησιμοποιεί βία ή ρατσισμό είναι χούλιγκαν. Όλα τα άλλα επιτρέπονται. (σωστος)

Ακόμα και να βρίζει την αντίπαλη ομάδα;
- Αν μέσα στο πάθος τους βρίσουν και τον αντίπαλο είναι λογικό. Όταν όμως αρχίζει η βία τότε παύουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Εγώ δε θεωρώ πως οι χούλιγκαν είναι φίλαθλοι. Δεν βλέπουν καν τον αγώνα.

Πόσο εύκολο είναι να αγαπήσεις μια ομάδα; Αρκεί ένα καλό συμβόλαιο ή υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις;
- Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο συμβόλαια, λεφτά και δημοσιότητα. Θα μπορούσα να είχα φύγει το καλοκαίρι, είχα πολλές προσφορές αλλά έμεινα. Θα μπορούσα να είχα πάρει τα ίδια και αλλού, ίσως και περισσότερα. (εισαι ΠΑΝΑΘΑ παιχταρά)
Τι είχες ακούσει για την Ελλάδα πριν έρθεις;
- Είχα παίξει ενάντια στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ήξερα και τη Μύκονο, την ελληνική σαλάτα, τη φέτα… και τη νυχτερινή ζωή.

Είσαι εδώ σχεδόν 1.5 χρόνο, φίλους έχεις αποκτήσει;
- Τους συμπαίκτες μου πρώτα από όλα. Από αυτούς μαθαίνω όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Παπανδρέου - Σαμαράς σου λένε τίποτα;
- Ναι αλλά δεν θυμάμαι ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός. (χαχαχα διπλωμάτης ο πούστης, άστο Τζιμπρίλαρε, δεν υπάρχουν καλοι πολιτικοί)
Δεν είναι επικίνδυνο το πέρασμα από την φτώχια στον πλούτο;
- Γιατί; Έχω την ευλογία να έχω λεφτά. Δουλεύω όμως σκληρά για αυτά και είμαι περήφανος. Από δω και πέρα, θέλω περισσότερους τίτλους και θέλω να έχω διάρκεια σαν παίχτης. Πάνω απ’ όλα όμως, θέλω να παίζω μπάλα και να το ευχαριστιέμαι.

Στα δικά σου παιδιά λες συνεχώς «ναι» ή λες και κανένα «όχι»;
- Έχω την κακιά συνήθεια να λέω εύκολα «ναι» στα παιδιά μου. Ίσως να έχει σχέση με το ότι εγώ δεν είχα όλα όσα ζητούσα. Και υπάρχουν διαστήματα που δεν τα βλέπω, δεν ζουν μόνιμα εδώ οπότε μόλις τα δω το παρακάνω.

Ήσουν ο καλύτερος παίχτης της γενιάς σου ή ο πιο τυχερός.
- Εξαρτάται από το πώς ορίζεις το καλύτερος. Ήμουν ο γρηγορότερος, ο ψηλότερος και έβαζα γκολ, οπότε για τη θέση που παίζω, ήμουν ο καλύτερος.

Στον Θεό πιστεύεις;
- Φυσικά.

Στην τύχη;
- Είναι μια λέξη που δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ. Για μένα είσαι καλός ή δεν είσαι. Στα 11 μου χρόνια έβλεπα τη μαμά μου μια φορά την εβδομάδα. Στην επόμενη μεταγραφή μου, έβλεπα τη μαμά μου μια φορά στους 6 μήνες. Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος, προϋποθέτει θυσίες.

Έχεις κάνει χειραψία με τον Σαρκοζί;
- Αρκετές φορές.

Και με την γυναίκα του;
- Όχι. Δεν την παίρνει πάντα μαζί του.(ευτυχώς γι αυτήν)
Τι άποψη έχεις για τον Σαρκοζί;
- Καλύτερα να την κρατήσω για τον εαυτό μου.

Αυτό το διάστημα ο Σαρκοζί είναι στην επικαιρότητα για την πολιτική του για τους Ρομά και τους μετανάστες.
- Εγώ μεγάλωσα σε μια περιοχή 5 λεπτά από τον καταυλισμό των τσιγγάνων. Είχα φίλους τσιγγάνους… Και νομίζω πως πρέπει να γυρίσει πίσω και να δει ποιος βοήθησε την Γαλλία μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν οι Πολωνοί, οι Ιταλοί, οι Αφρικανοί, οι Άραβες. Οι άνθρωποι που τώρα τους κλείνουμε την πόρτα.

Η νίκη είναι αυτό που μετράει σε έναν αγώνα;
- Ναι. Αν θέλεις τίτλους πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια.

Νίκη με ένα μέτριο γκολ ή ήττα με μια καλή εμφάνιση;
- Ποιο το νόημα; Αν ένα μέτριο γκολ είναι αρκετό για να κερδίσεις τον αγώνα, αυτός είναι ο στόχος. Αν έβαζα πάνω απ’ όλα την προσωπική μου απόδοση, τότε καλύτερα να έπαιζα τένις ή πινγκ-πονγκ. (και πάλι σωστός)
Τα νύχια σου τα τρως πριν από τον αγώνα ή μετά από τον αγώνα;
- Πριν και μετά. Και ποτέ κατά τη διάρκεια. Είναι ένα από τα πράγματα που θέλω να αλλάξω. Έχω προσπαθήσει αλλά είναι δύσκολο.

Συνεχίζεται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να απαγορεύεται το σεξ πριν από τον αγώνα;
- Η αλήθεια είναι ότι απαγορεύεται δυο μέρες πριν από τον αγώνα. Οι ψυχολόγοι που μας στηρίζουν, μας έχουν πει ότι το σεξ το προηγούμενο βράδυ δεν είναι τόσο κακό. Οι επιδράσεις δηλαδή κάνουν δύο μέρες να εμφανιστούν. Αυτό δεν είναι και πολύ καλό γιατί το σεξ είναι πολύ σημαντικό. (εσύ κάνεις σεξ στην διάρκεια του αγώνα, ρώτα και τους γαύρους)
Μετά το ποδόσφαιρο; Προπονητής;
- Όχι. Πολύ άγχος. DJ. Το κάνω άλλωστε. Έχω παίξει και εδώ στην παραλία, στα κλαμπ. Μου αρέσει τόσο πολύ η μουσική.

απο leoforos.gr
geof1957
Δημοσίευση Τρι 02 Νοε 2010, 08:26 από geof1957
ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ !
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ... ΤΖΙΜΠΡΙΛΙΚΟΥΣ !
kokostur
Δημοσίευση Τρι 02 Νοε 2010, 23:30 από kokostur
Μετά τους παικταράδες Σαραβάκο και Βαζέχα, ήρθε κι αυτή η παγκόσμια προσωπικότητα να τιμήσει το τριφύλλι με τα γκολ του αλλά και τον χαρακτήρα του. Μακάρι να τον έχουμε για πολλά χρόνια στην ομάδα. Τέτοιους ανθρώπους τους έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Για αυτό σε γουστάρουμε

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Ντύσου πρόστυχα, να γουστάρουμε!
» ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!!!!!
» Αυτό σημαίνει στήριξη!!!!!!
» ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!
» KAI ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΘΕΜΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: