Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
28112010
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
Ας είναι καλά ο παιχταράς!!!!! Ζεσουάλδο βρες γρήγορα τι φταίει και διόρθωσέ το...πάλι μας έβγαλαν την ψυχή...αν και πρώτη φορά κερδίσαμε σε αυτή την έδρα. Ας είναι καλά ο παιχταράς!!!!
Και Πατέρα, βρες γρήγορα τη λύση, θα πω εγώ, Άκη μου! Ο Παμπορίδης πήγε να μας καθαρίσει πάλι σήμερα. Μη αποβολή Γκουστάβο και μη πέναλτι μαρς σε Σίλβα. Ελεος!!!!!
Καλά αυτό με τον Γκουστάβο, τραβούσα τα μαλλιά μου...μόνο το βρακί που δεν του έβγαλε από το τράβηγμα. Άκη θα στρώσει η ομάδα, επιστρέφουν Λέτο, Νίνης, Γκοβού, δε θα δεις άλλους Δημούτσους.Με ότι έχει δουλεύει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος....Τώρα που πήγαμε από πάνω δεν ξαναπέφτουμε, οι άλλοι είναι για φάπες και πέφτουν σαν τα κοτόπουλα από τις θλάσεις.
Σωστός Αντώνη, αυτά λέγαμε πριν απο λίγο στο τσατ, ξέρει πολύ μπάλα το κωλόπαιδο αλλά για κάποιο λόγο δεν τα δίνει όλα πάντα...μου φαίνεται ότι δεν έχει τα κουράγια πλέον λόγω τσιγάρου και δημοσιουπαλληλίστικης συμπεριφοράς. Αλλά για σήμερα ενα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Εγώ θα δώσω μπράβο στο Ζεσουάλδο που σε μια βδομάδα στον πάγκο έχει καταφέρει να τους βάλει στην ξεροκεφάλα τους μερικά απλά στοιχεία τακτικής. Νιόπλια σε καμιά 10αριά χρόνια μπορεί και να γίνεις προπονητής....
Δεν ξερω τι τους εχει πιασει ολους και λενε πως αν δεν ειχαμε τον Σισε δε θα ειμασταν κορυφη...ε ναι ρε μαλακες δηθεν αντικειμενικοι.....γιαυτο σκασαμε 8εκ στη Μαρσειγ για να τον παρουμε...γιαυτο του δινουμε και 2.5εκ το χρονο για να τον εχουμε αυτον τον παιχταρα στην ομαδα..να την παιρνει απο το χερι και να την οδηγει στην κορυφη!!! Ο Σισε δεν ειναι απλα ενας καλος επιθετικος που ηρθε στην Ελλαδα να παιξει...ειναι παιχταρας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ επιπεδου...που κανει τη διαφορα στο φτωχο ελληνικο ποδοσφαιρο και φυσικα δεν μπορει να συγκριθει με κανεναν αλλο ποδοσφαιριστη στην Ελλαδα...μου εβαλε καποια γκολ καποιος Μιραλας...και αμεσως αρχισαν τα ποιος Σισε...ο Μιραλας!!!! Εκει που εκλασε ο Σισε...βγηκε ο καθε Μιραλας...Τι ειχε πει το καλοκαιρι ο Σισε? Πως θελει να βαλει 30 γκολ φετος? Με το ρυθμο που παει...τον βλεπω να χτυπαει 40αρα τουλαχιστον. Υ.Γ. Πως φαινεται η ποδοσφαιρικη αξια του Κατσουρανη τελικα...οταν του δινεις ανασες και τον βαζεις να παιξει σαν αλλαγη και οχι 11αδα βρεξει χιονισει... Υ.Γ2. Ο Καρα...δεν ειναι οχι για λιγα λεπτα ανα αγωνα αλλα ουτε για εξεδρα...
ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.... ΓΙΑ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΠΑΟΚ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ!!!
Ο Ζεσουάλδο δεν έχει μαγικό ραβδί - θέλει χρόνο και το ξέρουμε. Υπομονή να τους μάθει όλους ο άνθρωπος. Όσο για το Σισέ, ναι ότι δίνεις παίρνεις τελικά.
Αντώνη, συμφωνώ. Αυτό λέγαμε στο τσατ με τον Άκη. Χτες ο Κατσούρ έδωσε τη μισή νίκη, την άλλη μισή ο Σισέ!
Αυτό δείχνει ότι όταν θέλει, μπορεί. Αλλά αυτό το "όταν θέλει" με ανησυχεί!
Θανάση, μη δίνεις σημασία ρε φίλε στους "αντικειμενικούς" και στους γαυροπρόβατους. Ας λένε ότι θέλουν! Τους πονάει και τα λεέν! Όπως λέει και λαός.... "Όσα λες, που%$# θες" !!!
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 28 Νοε 2010, 22:04 από vigor