www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
55 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 55 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

Αριθμός μηνυμάτων : 321
Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009
Τόπος : Κώστας@Xανιά

Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0 Empty
30112010
ΔημοσίευσηΜπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0

Μετά από αυτό το παιχνίδι κατάλαβα πλέον γιατί οι τρούμπες διάλεξαν το χαρακτηρισμό "γαλάκτικος"... Razz

Τελικά ρε παιδί μου, γαλάσκω αεί γαλακτόμενος!!!! lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0 :: Σχόλια

abaddon
Απ: Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0
Δημοσίευση Τρι 30 Νοε 2010, 00:24 από abaddon
Εγώ πάλι αναθάρρησα albino
Το ίδιο elephant με τη Ρεάλ φάγαμε, άρα δεν είμαστε τόοοοοοοσο χάλια όσο νόμιζα bounce

Υπάρχει ελπίδα στη Βιλαρίμπα..... santa
akisdelphi
Δημοσίευση Τρι 30 Νοε 2010, 12:54 από akisdelphi
Αχ απο πεντάρα σε πεντάρα με πάει αυτή ο κωλοομάδα!!!!!
Από τη μία ήθελα να κερδίσει η Ρεάλ λόγω συμπάθειας, από την άλλη αν έχανε ήθελα να φάει 5-6 όπως και έγινε για να κόψουν τα πρόβατα να συγκρίνουν τις πούτσες με τις βούρτσες.(ο νοών νοείτω)....πάλι καλά!!!
Η Μπάρτσα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη με διαφορά.
akisdelphi
Δημοσίευση Τρι 30 Νοε 2010, 12:58 από akisdelphi
Είναι δεδομένο. Δεν μιλάμε για... playstation. Στην συγκεκριμένη κονσόλα την Μπαρτσελόνα μπορεί να την κερδίσεις στο Καμπ Νου. Έστω και δύσκολα. Στην πραγματικότητα, όμως, όταν οι παίκτες του Γκουαρντιόλα βάζουν τις μηχανές στο... on, τότε κάνεις τον σταυρό σου και απλά περιμένεις το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ακόμη και αν είσαι η Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε ο «εκλεκτός» από την Βαρκελώνη. Με τους παίκτες του Γκουαρντιόλα να αλλάζουν πασούλες για να μην τους... ξεφτιλίσουν. Το 5-0 βάσει της εικόνας του παιχνιδιού είναι και τιμητικό για τους Μαδριλένους.

Πλέον τα «ερυθρόλευκα» παπαγαλάκια καλούνται να παραδώσουν τις ταυτότητες και να πάψουν να ταϊζουν τα προβατάκια τους. «Η ομάδα της πεντάρας» έλεγαν και έγραφαν, εκείνοι που έχουν σπάσει τα... κόντερ(μην πάει αλλού ο νου σας), με αποκορύφωμα την επτάρα από τα δεύτερα της Γιουβέντους. Εκείνοι που χρόνια τώρα στον καναπέ έχουν μάθει να χαιρετάνε την Ευρώπη από της ομαδούλες. Τόσα και τόσα ψυχικά έκαναν.

Και μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός το πάλεψε το ματς όσο μπορούσε και πήρε και κεφάλι με τον Γκοβού. Αυτοί του Μουρίνιο με το που μπήκαν... προσκύνησαν στην ανωτερότητα της Μπάρτσα. Μόνο κλωτσιές έριχναν και ψευτομαγκιές.

Απόψε στο «Καμπ Νου» έγινε κατανοητό με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι αυτή η ομάδα δεν παίζεται. Πρέπει το τουλάχιστον 80% της ενδεκάδας να βρεθεί σε τραγική βραδυά για να μην κοιτάς το ρολόι για την λήξη της αναμέτρησης. Αυτή η Μπαρτσελόνα είναι ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα». Και λίγα έφαγε η Ρεάλ. Για ρεκόρ θα μπορούσε να πάει η «Μπάρτσα» αλλά προτίμησε να κάνει... πλάκα στα τελευταία λεπτά.

Τσάβι, Πέδρο, Βίγια(2), Χεφρέν οι σκόρερ σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι! Για να κάνουμε και λίγη πλάκα, τουλάχιστον εμείς στο Καμπ Νου πανηγυρίσαμε κι ένα γκολ...

απο leoforos.gr
vigor
Δημοσίευση Τρι 30 Νοε 2010, 15:04 από vigor
Προσωπικά, χάρηκα για δύο λόγους:

1) Παρότι οι οπαδοί μας έχουν φιλία με τους Μαδριλένους, εγώ ήμουν ανέκαθεν Μπάρτσα. Και πολύ γούσταρα να τους ξεφτιλίσει, μιας και στο παρελθόν είχα δεχτεί πολύ καζούρα από τον αδερφό μου και άλλους "Ρεαλάκηδες". Αυτή η ομάδα, που με το έτσι θέλω επί δικτατορίας μας έπαιρνε παίκτες και άλλαζε νόμους σε ένα βράδυ και που πάντα αβαντάρεται τρελά στην Ευρώπη, θέλω πάντα να χάνει. Σόρυ, Άκη, για πρώτη φορά διαφωνούμε ριζικά Smile Smile

2) Επιτέλους, όλοι μπροούν να βάλουν στον Κώλο τους όσα λέγανε για την πεντάρα μας. Άλλοι χάνουν 7-0 από τη μεικτή δεύτερων και τρίτων της Γιούβε και άλλοι 5-1 από την καλύτερη ομάδα του πλανήτη, μια ομάδα που είναι καλύτερη και από PlayStation. Σαν παιδική χαρά έμοιαζε η Ρεάλ μπροστά της. Εμείς καρφώσαμε και ένα, τουλάχιστο!

ΥΓ: Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μέσα στο Καμπ Νου μπορούσαμε να σταθούμε πολύ καλύτερα, αν παίζαμε με ψυχή και πάθος! Δε ντράπηκα για το αποτέλεσμα, ντράπηκα για την εμφάνιση και το σταρχιδισμό ορισμένων!!!
Tropikano
Δημοσίευση Τρι 30 Νοε 2010, 15:36 από Tropikano
Και εγω επισης μαρτσελονιστας παντα,δεν μπορω να ταυτηστω με τον μαδριλενικο ψυχισμο για κανενα λογο,αλλα πλεον παιζει τοσο καλα που δεν αντεχω να την βλεπω!!
Δημοσίευση Τρι 30 Νοε 2010, 18:22 από YIANNIS090807
Εγώ πάλι ρε παιδιά που μεγάλωσα με την Ρεάλ σε βραδιές Κυπέλλου Πρωαθλητριών, είμαι με τους πρωτευουσιάνους.
Και να πω και κάτι, μιας και είστε μακριά και δεν μπορείτε να βαρέσετε.
Δεν....δεν....χμμμ....δεν μου αρέσει πια η μπάλα που παίζει η Μπάρτσα....
Σοβαρολογώ!!!
Θεωρώ ότι αν κάποιος κάτσει και δει τις φάσεις των γκολ, από εκεί και μετά δεν χρειάζεται να δει κάτι άλλο.
Πάσες, πάσες, πάσες και πάλι πάσες. Λίγο βαρετό.
Με την Μπάρτσα του ...Τεν Κάτε (χεχεχε), ας πούμε, έβλεπες συνεχώς καλές ενέργειες.
Τρίπλες, ποδιές κλπ.
Τώρα μόνο ο Μέσι κάνει καμιά τρίπλα. Από εκεί και μετά, πάσες, πάσες και πάλι πάσες.
Σόρυ αλλά εγώ αυτό το βαριέμαι. Εκτός βέβαια από την στιγμή που θα αποφασίσουν να βάλουν γκολ και κρύβουν την μπάλα.
Τέσπα, αυτά και προσπαθήστε να συγκρατηθείτε.
(Βαγγέλη αυτό που είπες το άκουσα.....)
vigor
Δημοσίευση Τρι 30 Νοε 2010, 21:40 από vigor
Τι είπα ρε Γιάννη; χεχεχε...Γούστα είναι αυτά. Ο καθείς με τα δικά του! Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ φέτος έχει δυναμώσει. Είναι πιο οργανωμένη και στις αντεπιθέσεις απλά δεν πιάνεται! Σα βεντάλια ανοίγονται μόλις κλέψουν το τόπι!

Αλλά, όπως και να το κάνουμε η Μπάρτσα είναι...mes que un club! Και θα πρέπει να αισθάνονται πολύ υπερήφανοι εκεί στην Καταλωνία που ακόμη δεν έχουν χορηγό στη φανέλα! Μεγάλη μαγκιά σε τέτοιες εποχές. Και παρόλα αυτά, έχουν υπερομάδα! Μάλιστα, πληρώνουν 18 εκ. το χρόνο στη unisef, για να την έχουν στη φανέλα!!! Δικαίως αυτοαποκαλούνται...mes que un club! (και για άλλους λόγους, βέβαια, πολιτικούς)

Μπάρτσα-Γκαλάκτικος 5-0

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Σούπερ Παρτιζάν και με «Μπάρτσα»!
» Eμείς θα κερδίζαμε τη Μπάρτσα
»  Τέλος ο Μάρκες από «Μπάρτσα» * 31/07/2010, 14:21
» Σίφουνας η Μπάρτσα στην πρεμιέρα.
» Η Μπαρτσα ο Ισπανος Κετσπαγια και το Tatoo

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: