www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
87 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 87 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ"

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" Empty
02022011
ΔημοσίευσηΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ"

Μάγκες, έχω καιρό να μπω εδώ μέσα (δεν κάνω log in, απλά διαβάζω μερικά ποσταρίσματα) , καθώς τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα θλιβερό, που με οδηγεί στο να πάψω να ασχολούμαι γενικά με το ποδόσφαιρο. Εδώ και καιρό, λοιπόν, παρακολουθώ μόνο πρωταθλήματα Ευρώπης και καμιά φορά χαζεύω κάποια ματσάκια μας στο ίντερνετ, για να περάσει η ώρα.

Από το Καλοκαίρι επέμενα ότι η φετινή χρονιά θα πάει στράφη! Μάγος δεν είμαι, αλλά όλα έδειχναν τι θα ακολουθούσε. Ο Μαρινάκης πήρε τις καλύτερες μεταγραφές (Γκαγκάτσης - Θεοδωρίδης) , τα βρήκε με αρκετά παραρτήματα (Βόλος, Κέρκυρα, Ξάνθη, Πανιώνιος, Σέρρες, Λάρισα, Εργοτέλης) και έκανε λίγες, αλλά νορμάλ προσθήκες στο ρόστερ, παίρνοντας, παράλληλα, έναν προπονητή που, ναι μεν δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ξέρει να παίζει για το μισό - μηδέν! Εμείς, από την άλλη κρατήσαμε έναν προπονητή ( ; ) που τα είχε καλά με τους παίκτες, γιατί ο πραγματικός κόουτς, που είχε συνεργαστεί με Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Ετό, Ντρογκμπά, Τέρι, Λάμπαρντ και ΣΙΑ ΔΕΝ μας έκανε, κάψαμε την ομάδα, παρόλο που ξέραμε ότι είχαμε καμιά δεκαριά παίκτες στο μουντιάλ, πήραμε το Γκοβού (καλός, άσχετα αν δε βγήκε) και το Μπουμσόνγκ (δε νομίζω να τον λέει κανείς και βράχο ή τρομερά σταθερό) και χάσαμε τελείως τον παράγοντα "παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου" .

Αυτό που με πειράζει, όμως, περισσότερο δεν είναι όλα αυτά! Κάποιες χρονιές θα σου βγουν οι κινήσεις, κάποιες όχι. Αυτό στο οποίο συγκλίνω τον τελευταίο καιρό είναι ότι οι μεγάλοι τα έχουν όλα μιλημένα!!! Και, πλέον, κανείς δε με πείθει για το αντίθετο. Πέρυσι ο Κόκκαλης χάρισε το πρωτάθλημα στον Βαρδή (του το είχε τάξει για αντάλλαγμα σε επιχειρηματικό επίπεδο) και έπρεπε φέτος να το πάρει πίσω ο Μαρινάκης (προκειμένου να έχει κίνητρο, για να ξελαφρώσει τον Κόκκαλη από τα της ομάδος) . Δεν το πιστεύετε; Δείτε, μόνο, τι πορεία ακολούθησαν οι 2 ομάδες πέρυσι και τι πορεία ακολουθούν φέτος. Ο γαύρος πέρυσι, όπως ακριβώς ο Πάο φέτος, άλλαξε 3 προπονητές και 2-3 γυμναστές, έκαψε όλους τους πρωτοκλασσάτους παίκτες, άφησε αβοήθητη την ομάδα στο παρασκήνιο και γενικά έγινε μπουρδέλο διοικητικά, παικτικά και παρασκηνιακά. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Έχω πάψει από καιρό να πιστεύω ότι άνθρωποι που δημιουργούν επιχειρηματικούς κολοσούς αδυνατούν να δημιουργήσουν μια υγιή ομάδα (που άλλοτε θα κερδίζει και άλλοτε θα χάνει) που θα είναι πάντα σταθερή χωρίς ρεζιλέματα και ίντριγκες και χίλια δυο!

Απλά τα πράγματα...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Αλήθεια, ποιος πιστεύει πραγματικά ότι Μαρινάκης και Πατέρας δε μιλιούνται; Ποιος πιστεύει πραγματικά ότι Βαρδής και Κόκκαλης δεν παίζουν πρέφα και πόκα τα βράδυα για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το βράδυ;

Να πάνε να γαμηθ&^$*ούν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Έχω οικογένεια και αποφάσισα να μη χαλάω τη ζαχαρένια μου για την κάψα του κάθε μαλάκα μεγαλομετόχου. Βλέπω κάθε βδομάδα μπασκετάκι (πρωτάθλημα και ευρώπη) , γιατί εκεί ξέρω ότι η ομάδα είναι υγιής και ότι ο χώρος είναι σχετικά καθαρός! Μέχρι να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από λαμόγια (δείτε μόνο ποιοι είναι οι πρόεδροι των περισσοτέρων σωματείων Α, και Β Εθνικής) , θα ασχοληθώ με ποιο εποικοδομητικά πράγματα.

ΥΓ: Πολλές φορές με έχετε πει απαισιόδοξο. Τελικά, αποδεικνύεται ότι απλά ΔΕΝ είμαι ρομαντικός! Είμαι ρεαλιστής και έχω σιχαθεί την κοροϊδία ΟΛΩΝ τους (Παναθηναϊκών και μη).

ΥΓ1: Πήγα στο γήπεδο στο ματς Πας Γιάννενα - Όφη και σιχάθηκα τον εαυτό μου, που αφιερώνω χρόνο σε αυτό το άθλημα. Η ομάδα προηγείται 1 - 0 , είναι ήδη καμιά δεκαριά βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία και πάλι κάποιοι μαλάκες κάνουν επεισόδια. Το ματς διακόπτεται και πηγαίνω σπίτι μου με καθυστέρηση 2 ωρών, γιατί άργησε να ξαναξεκινήσει! Θέλετε να σας πω ποια η διαφορά σε σχέση με τον Πατέρα και τον Μαρινάκη και όλους αυτούς; Ο πρόεδρος του Πας βρήκε από τις κάμερες ποιος το έκανε, καθώς και αυτούς που τον φυγάδευσαν. Όλοι τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο εντός της ημέρας και κανείς τους δε θα ξαναμπεί στο γήπεδο!

ΥΓ2: 'Ασκοπες είναι όλες οι συζητήσεις περί του ποιος έχει την καλύτερη ομάδα, παιδιά. Πέρυσι η διαιτησία δε μας έσφαξε (πήραμε και κάποια σφυριγματάκια) , φέτος δε σφάζει το γαύρο (παίρνει και μερικά σφυριγματάκια) και τελειώνει το παραμύθι. Για όποιον θέλει να παραμείνει ρομαντικός, απλά παραθέτω το παρακάτω και ο καθείς ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Ύψιστος!...

Προ 5 ετών (μεσούσης της περιόδου της παράγκας) μιλάω με ένα πολύ καλό μου φίλο από τα Χανιά (κατακόκκινος, αλλά νορμάλ παιδί) . Ο πατέρας του πολύ φραγκάτος με καλές γνωριμίες. Ο ίδιος έμενε Αθήνα δίπλα δίπλα με ένα παρατηρητή διαιτησίας της εποχής (τη χρονιά εκείνη είχε παραιτηθεί) . Ξέρετε τι του είχε πει μια μέρα; "Όλα τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα είναι ΣΤΗΜΕΝΑ. Εξ αρχής γίνεται συμφωνία, από όσους ελέγχουν το ποδόσφαιρο, για το ποιος θα βγει πρωταθλητής, ποιος θα βγει τσου λου, ποιος θα πάει ουέφα, ποιοι θα υποβιβαστούν στη Β, ποιοι θα ανέβουν από τη Β, ποιοι θα πέσουν στη Γ κλπ" .

Αυτά τα...ολίγα από εμένα.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" :: Σχόλια

Μια άποψη απόλυτα σεβαστή που περνάει και και από το μυαλό το δικό μας. Αρνούμαστε να τη πιστέψουμε γιατί τότε ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ. Και μας τρώει το σαράκι ρε γαμώτο. Όλο λέμε να μην, αλλά μετά από λίγο πάλι εδώ.
Vigor προσκυνω!!!!! cheers cheers
Τα ειπες ολα!!! ΟΛΑ ομως!
Κατα τ αλλα κι εγω στην ιδια φαση με εσενα βρισκομαι! Και πολλοι πιστευω ακομα!
Έχεις απόλυτο δίκιο Βαγγελάκη, αυτά είναι που μας τρελαίνουν όλους!!

Κάνε μου όμως μία χάρη εσύ και όλοι οι άλλοι εδώ, έστω και αν μας έχει πικράνει η μπάλα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, έχει και άλλα αθλήματα αλλά πάνω απ'όλα τους υγιέστερους φιλάθλους, κατ'εμέ, αυτό τό'δειξες και συ με το ποσταρισμά σου.
Μην κόψετε λοιπόν αυτή την μορφή επικοινωνίας που έχουμε στο συγκεκριμένο site
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΤΕ
cheers cheers cheers cheers
Πολύ σωστά το είπες Βαγγέλη, δεν είναι θέμα απαισιοδοξίας αλλά ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Δεν υπάρχουν πολλές "αλήθειες". Πάντα "εργένισσα" είναι η καημένη! Πάντα μόνη της. Αν κάποιος θέλει να βλέπει κι άλλες "αλήθειες" τότε αυτός χαρακτηρίζεται ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ.
Στην περίπτωση τη δική μας, με την άνθηση της πολυμετοχικότητας γίναμε όλοι "ονειροπόλοι". Τελικά καταντήσαμε να προσθέσουμε στην αρχή και το... "θερινής νυκτός"!!!

ΥΓ. Πάντως Βαγγέλη σε αυτό που λέει ο Άκης, πίστεψέ με, έχει δίκιο. Διότι η εγκατάληψη σημαίνει και αποχή από το φόρουμ, που συνεπάγεται διάλυση της "παρέας". Wink

ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ"

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: