Εδω καποτε ο θειος επι δυο μηνες μας ελεγε κοτες οπου εβρισκε μικροφωνο ανοικτο,δεν νομιζω οτι οπαδος στο ποδοσφαιρο μας μπορει να προσβληθει απο κατι τετοιο!!
Προφανος επεσε γενικη κατακραυγη..Εδω ο κοσμος χανεται και το <<γαυρι>> χτενιζεται .. Αυτα τα κολπα με τους εσωτερικους εχθρους που παντα εχουμε σαν λαος τελειωμο δεν εχουνε προφανος,θα ειναι παικτες θα ειναι διοικηση θα ειναι προπονητης,καπου καπου μας φταιει και κανα σαιτ..Οι γαυροι 14 στα 16 και εμεις βαραμε το σαμαρι ανελιπως..
y.g. xairwmai pou allaxe to onoma, epishs xairomai pou ena prasino allo sait (greenarea) ethixe ayto to thema, eimaste panathinaikoi kai o ekthros einai h paraga kai limanisioi. ENOMENOI GRAFOUME ISTORIA.
Προφανος πλεον χρειαζεται καποιος και πιστοποιητικο παναθηναικων φρονιματων...
Επειδη δεν γενηθηκα εχτες λοιπον θελω να μου θυμησεις πως πηγαινε αυτο το συνθημα στον σαραβακο οταν πηγε την ΑΕΚ...
Μητσαρα..........................πετα την φανελα!!!!Παναθηναικαρα ηταν???
Ματριξ φιλε μου δεν προσπαθω να προσβαλω αυτο που λες,αυτο που αντιπροσωπεβεις ομως ειναι η αντιπολητευση μου χρονια τωρα..
Δεν ειμαι καθετος οπως πολοι απο εσας που ειστε μονο <<παναθηναικοι>>,ειμαι και βαζελος ειμαι και ενα σωρο αλλα..
Αν καποιος μπορει να αποδειξει οτι ολα αυτα γινονται για χ η ψ λογο ευχαριστος να τον ακουσω,αλλα το εγω ειμαι αυτο και οχι εκεινο δεν ειναι νομιζω σοβαρο...
Πιστευει κανεις οτι το σαιτ αυτο αν γινοταν πριν την εφημεριδα ο γαυρος θα ασχολιοταν κανεις με την ονομασια του??Τπτ δνε ειναι τυχαιο και εξακολουθουμε να βγαζουμε τα αποθυμενα των αλλων σε Παναθηναικους..
Oloi panathinaikoi eimaste, alla den to theorw prepon na yparxei mia istoselida pou apefthinete me to onoma vazelos ston kosmo ths omadas, xerw k' ti symenei h lexh k' pia epoxh vgeike.Ti katatalavan loipon aytoi pou to ekanan vazelos k' em mia nykth to allaxan se trifilistas; apla eidan oti thn maza den thn ekfrazh to onoma ara...katalavan to lathos tous.
File esy eragazese sto sait ayto me kapio tropo..; Pws exigeis pws o koutrakhs dhlwnei panathinaikos, epishs kai symvoulos tou marinakh...?
Δευ 14 Μαρ 2011, 10:21 από Tropikano