www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Μάλλον θα μείνω»  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Μάλλον θα μείνω»  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Μάλλον θα μείνω»  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Μάλλον θα μείνω»  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Μάλλον θα μείνω»  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Μάλλον θα μείνω»  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Μάλλον θα μείνω»  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Μάλλον θα μείνω»

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

«Μάλλον θα μείνω»  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Μάλλον θα μείνω»    «Μάλλον θα μείνω»  EmptyΣαβ 19 Μαρ 2011, 20:10

Διάλογο με οπαδό του Παναθηναϊκού είχαν πριν από λίγες μέρες ο Τζιμπρίλ και η Τζουντ Σισέ και μίλησαν για τις πιθανότητες παραμονής τους.

Στο Mall βρέθηκε πριν από λίγες μέρες το ζεύγος Σισέ και όπως ήταν λογικό περικυκλώθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος λατρεύει τον Τζιμπρίλαρο και σε κάθε του βήμα γίνεται χαμός, με τις συζητήσεις φυσικά να περιστρέφονται γύρω από το θέμα παραμονής του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Sportday ένας οπαδός πλησίασε τον Τζιμπρίλ και τον ρώτησε εάν θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, με τον Γάλλο να γυρνάει προς την Τζουντ χαμογελώντας και να καλεί τη γυναίκα του να δώσει απάντηση. «Μάλλον θα μείνουμε», είπε η Τζουντ, με τον Τζιμπρίλαρο να προσθέτει: «Ε, τότε μάλλον θα μείνουμε» για να... μοιράσει απλόχερα χαμόγελα στον κόσμο.

Αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα πως ο Σισέ έχει... μαλακώσει σε σχέση με όλα όσα είπε μετά το Καραϊσκάκη, όπου αηδιασμένος από τα γεγονότα δεν κρατιόταν με τίποτα και φαινόταν αποφασισμένος να φύγει από την Ελλάδα το καλοκαίρι. Οριστική απόφαση πάντως δεν έχει πάρει ακόμα, αλλά σίγουρα τα δεδομένα σε ό,τι αφορούν την παραμονή του έχουν αλλάξει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

«Μάλλον θα μείνω»  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Μάλλον θα μείνω»    «Μάλλον θα μείνω»  EmptyΣαβ 19 Μαρ 2011, 20:32

Οπως και ο ιδιος ειπε πριν λιγες μερες...κουρασε το θεμα...φυσικα και θα μεινει...
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

«Μάλλον θα μείνω»  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Μάλλον θα μείνω»    «Μάλλον θα μείνω»  EmptyΔευ 21 Μαρ 2011, 13:40

Γιατι δεν μας κανει ο Σιλβα δεν μπορω να καταλαβω εγω.Γιατιθα φυγει ετσι αυτος ο παιχταρας??Μετα το καραισκακι εγω θα τον φωναζα για συμβολαιο ..
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

«Μάλλον θα μείνω»  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Μάλλον θα μείνω»    «Μάλλον θα μείνω»  EmptyΔευ 21 Μαρ 2011, 22:55

Γιατι παιρνει πολλα και δε θελει να ριξει τις απαιτησεις του...και για καθαρα οικονομικους λογους τον αφηνουμε να φυγει...και εγω τον θελω αλλο ενα χρονο στην ομαδα...χιλιες φορες να δινουμε 2εκ στο Σιλβα και να τον εχουμε του χρονου...παρα να γλυτοσουμε αυτα τα 2 εκ...αλλα να συνεχιζουμε να δινουμε το 1 εκ στον Καρα...

«Μάλλον θα μείνω»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Δημούτσος: «Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό»
» Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"
» Τσαρτσαρής: «Θέλω να μείνω»
» Σπυρόπουλος: Θέλω να μείνω στον ΠΑΟ
» «Σάρας»: Ήθελα να μείνω στον ΠΑΟ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: