www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΓΙΑΤΙ???????? EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΓΙΑΤΙ???????? EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΓΙΑΤΙ???????? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΓΙΑΤΙ???????? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΓΙΑΤΙ???????? EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΑΤΙ???????? EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΓΙΑΤΙ???????? EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΓΙΑΤΙ????????

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΓΙΑΤΙ???????? Empty
25032011
ΔημοσίευσηΓΙΑΤΙ????????

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ <<ΛΟΥΚΕΤΟ>> ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΣΑΙΤ??
ΞΕΡΩ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ??????
ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ...
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 22.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 24.ΟΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΑΝΤΡΕΑ-ΑΝΤΩΝΗ-ΒΑΓΓΟ-ΒΑΣΙΛΗ-ΓΙΑΝΝΗ-ΓΙΩΡΓΗ-ΓΙΩΡΓΟ-ΘΑΝΑΣΗ-ΘΑΝΑΣΗ-
ΚΩΣΤΑ-ΚΩΣΤΑ-ΜΑΚΗ-ΜΑΝΟ-ΜΗΝΑ-ΜΙΚΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ--ΠΑΓΩΝΑ-ΠΑΝΟ-ΠΑΝΑΗ-ΣΤΑΘΗ-ΣΤΕΛΙΟ ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΑΘΕΣ

ΥΓ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΟΡΥ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ
ΥΓ2 ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΓΙΑΤΙ???????? :: Σχόλια

abaddon
Απ: ΓΙΑΤΙ????????
Δημοσίευση Σαβ 26 Μαρ 2011, 01:06 από abaddon
Άκη μου έχεις δίκιο...Από τη μια το απόλυτο ξενέρωμα με αυτό το άθλημα που λέγεται "ποδόσφαιρο" και το βρώμα του και από την άλλη 100 προβλήματα που έχουν μαζευτεί στο κεφάλι μου, έχω εξαφανιστεί....Από τις 23.00 και μετά που μπορώ να ξεκλεβω λίγο χρόνο θα μπαίνω να τα λέμε λίγο παιδιά...Γιατί πάνω από τα αθλητικά, είχαμε (έχουμε) γίνει και γαμώ τις παρέες.
Δημοσίευση Κυρ 27 Μαρ 2011, 10:01 από minos13
ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΟΡΑΜΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΤΣΑΤ!!!!!!ΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
g3thanasis
Δημοσίευση Κυρ 27 Μαρ 2011, 14:46 από g3thanasis
Ακι επειδη σε εκτιμω οπως ξερεις!!!!! εχεις δικιο....προσωπικα εχω χαθει... αφ ενος ξενερωσα με ορισμενα πραγματα που συνέβησαν στο forum με τα υπολοιπα παιδια με τις ειρωνιες και τα τζιγκερικα *πατεροβγενοπουλικα ....και αλλα τετοια που ολοι τα ξερουν ολα τα σφαζουν ολα .....και καλα τα κανουν....αλλα ενοχλει να στα επιβάλουν........και αφ ετερου με τα ΔΝΤ και τα λοιπα προβληματα εχουμε παθει πλακα.....

Ακι Σταθη...κοκ.....ελπιζω να κανουμε παρτυ με Μπαρτσα αν και για μενα ειναι πολυ δυσκολο να περασουμε.....εισιτήριο δεν υπαρχει......

ΥΣ. Ναχετε ολοι υγεια και να ειστε παντα καλα

Neema
Δημοσίευση Τρι 29 Μαρ 2011, 12:55 από Neema
Κλεινει το σαιτ ρε παιδια?? Μην το κανετε αυτο! Ακη καποιες φορες που μπηκα δεν βρηκα κανεναν. Ο Cisse που βρισκεται?
Tropikano
Δημοσίευση Τετ 30 Μαρ 2011, 05:59 από Tropikano
g3thanasis έγραψε:
Ακι επειδη σε εκτιμω οπως ξερεις!!!!! εχεις δικιο....προσωπικα εχω χαθει... αφ ενος ξενερωσα με ορισμενα πραγματα που συνέβησαν στο forum με τα υπολοιπα παιδια με τις ειρωνιες και τα τζιγκερικα *πατεροβγενοπουλικα ....και αλλα τετοια που ολοι τα ξερουν ολα τα σφαζουν ολα .....και καλα τα κανουν....αλλα ενοχλει να στα επιβάλουν........και αφ ετερου με τα ΔΝΤ και τα λοιπα προβληματα εχουμε παθει πλακα.....

Ακι Σταθη...κοκ.....ελπιζω να κανουμε παρτυ με Μπαρτσα αν και για μενα ειναι πολυ δυσκολο να περασουμε.....εισιτήριο δεν υπαρχει......

ΥΣ. Ναχετε ολοι υγεια και να ειστε παντα καλα

Και εσυ να ειναι καλα Θαναση μου ..

Ο μονος λογος που το φορουμ πεθανε δεν ειναι οι αποψεις που ο καθε 'νας απο εμας εχει αλλα το κολημα με τα εξωαγωνιστηκα..Το καλοκαιρι ειχαμε τις εντασεις μας και τις διαφωνιες μας,θα ελεγα οτι ειναι και φυσιολογικο,οταν ηρθε ο Σεπταμβριος ομως δεν ειδα να ασχολεισαι με την μπαλλιτσα οπως θα επρεπε να κανεις..Εγω στο ειπα πολλες φορες και μαλλον ακομη το θεωρεις ειρωνεια αλλα το πιστευω,εσυ κραταγες την ροη εδω μεσα και γιαυτο σε θεωρω πρωτο υπευθηνο..Δεν χρωστας κατι σε κανεναν απο εμας για να εχω απαιτησεις απο εσενα αλλα αν κανεις την αυτοκριτηκη σου θα δεις οτι θα μπορουσαν τα πραγματα να ειναι αλλιως...Το οτι δεν συφωνει στα παντα καποιος μαζι σου δεν παει να πει οτι δεν υπαρχει σεβασμος..Εγω περιμενω να σε δω να ασχοληθεις ενεργα και παλι και οτι χρειαστεις εδω ειμαι..Εστω και να μας καθοδηγησεις σε 4-5 πραγματα εφοσον ο Μανος προφανος ο ανθρωπος δεν μπορει να τρεξει το φορουμ ..

Αληθεια εχουμε ακουσει κατι απο τον Μανο ειναι καλα ο ανθρωπος ??
Δημοσίευση Κυρ 03 Απρ 2011, 23:40 από YIANNIS090807
Γεια σας κι από μένα. Έναν άλλο.....χαμένο.......
Ακη έχεις δίκιο ρε φίλε, αλλά αυτό το γαμημένο το ΔΝΤ, μας έχει βγάλει την ψυχή.
Μας γάμησε μέχρι θανάτου και μας ανέστησε για να μας ξαναγαμήσει.
Καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος και η διάθεση είναι περιορισμένα.
Δεν συζητώ για τα της ομάδας.....γιατί ο προαναφερθής βιαστής (ΔΝΤ) δεν μαςαφήνει ούτε με αυτή να ασχοληθούμε.
Παρόλα αυτά, μάλλον θα πρέπει κάπου κάπου, να ξεκλεβουμε λίγο χρόνο και να τα λέμε.

ΥΓ Και μιας και μιλάμε για ΔΝΤ, γιατί δεν ανοίγουμε ένα τόπικ, στο οποίο να λέει ο καθένας (όποιος θέλει τελοσπάντων) με τι ασχολείται, μπας και βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο?
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Δευ 04 Απρ 2011, 16:44 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΑΚΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ , ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΉΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ.

ΕΚΑΝΑ , ΠΑΡΕΑ-ΦΙΛΟΥΣ-"ΑΔΕΡΦΟΥΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΤΟ ΟΦΕΙΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.

ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.....ΠΟΛΥ ΛΕΝΕ ΔΝΤ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑΝ.

ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ , ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΜΙΣΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ( ΜΑΣ) ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ......

Η ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ....

Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ , ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.... ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ..
geof1957
Δημοσίευση Παρ 08 Απρ 2011, 14:08 από geof1957
Ο ΘΕΟΣ ΠΕΘΑΝΕ !
Ο ΜΑΡΞ ΠΕΘΑΝΕ !

(και εγώ εδώ που τα λέμε , δεν αισθάνομαι καλά)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ !
ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ !
ΜΕΤΟΧΟΙ , ΑΜΕΤΟΧΟΙ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ , ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ ,
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ,
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ !
ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝΕ !

Μια κουβέντα αντιγράφω απο το φίλο - συντρόφι - αδελφό ΣΤΕΛΙΟ :

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ......

Η ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ....

(τεράστια κουβέντα στέλιο . ελπίζω να την κάνουμε την επιθυμία μας ανάγκη ...)

ΓΙΑΤΙ????????

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: