www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
συγχαρητηρια EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
συγχαρητηρια EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
συγχαρητηρια EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
συγχαρητηρια EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
συγχαρητηρια EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
συγχαρητηρια EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
συγχαρητηρια EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
43 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 43 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

συγχαρητηρια

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

συγχαρητηρια Empty
17042011
Δημοσίευσησυγχαρητηρια

Αντεχω 15 χρονια τον Κοκκαλη,αντεχω να ειμαι δευτεροτριτος,αντεχω να εχω μια δοιηκηση που βαζει απο καγκελα μεχρι δινει τα εισητηρια της ομαδας στην ticket club για να πηγαινουν γηπεδο μονο προβατα και βοσκοι,τα αντεχω ολα..Σκεφτομαι ποσο μεγαλος μαλακας ειμαι και χαραμησα χρονια για κατι που δεν υπαρχει και ειληκρινα θελω να βαλω τα κλαματα..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Α.Μ. ............................................................... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ..ΣΥΝΧΑΡΙΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ,ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΧΑΡΩ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΜΙΣΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ..ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ,ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΤΗΣ ΣΦΥΡΗΧΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΡΩΣΕ,ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΟΘΕΤΑΙΤΕ ΤΙς ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΗΔΕΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΓΩ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΔΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΡΕ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ..

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΗΚΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ..
ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ..

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΑΡΑΚΡΗΡΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΗΣΜΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟ..

ΕΧΕΤΑΙ ΓΕΙΑ,ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

συγχαρητηρια :: Σχόλια

nice view
Απ: συγχαρητηρια
Δημοσίευση Δευ 18 Απρ 2011, 10:25 από nice view
ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ WIN-WIN ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ????

ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ..........

Δημοσίευση Δευ 18 Απρ 2011, 20:12 από YIANNIS090807
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ!!!!!!!!!!
Δημοσίευση Δευ 18 Απρ 2011, 20:37 από thanasis_
Δεν περιμενα μετα απο οσα εχουν γινει φετος συνολικα στην ομαδα...να συνεχιζουμε το ιδιο βιολι...για το ποιος μεγαλομετοχος φταιει...καιρος ειναι παλι να αρχισουμε τα..."υπαλληλος", "τσιρακι" και αλλα χαριτωμενα που ακουγονταν παλια. Δεν περασαν παρα μολις λιγοι μηνες οταν σε πολλα ποστς εβλεπα αποψεις του στυλ...μαθαμε απο τα λαθη μας...η ομαδα πανω απο ολους και ολοι μαζι να πανε να γαμηθουν...τελικα με τη ληξη του πρωταθληματος θα αρχιζουμε το καθιερωμενο μας σπορ...του χωρισμου σε στρατοπεδα? Και οχι δε θα υπερασπιστω κανεναν Τζιγγερ που εχει κανει το παγκοσμιως μοναδικο...να εχει το 55% των μετοχων αλλα να ενεργει με το 30%....ουτε τον Παυλο...που οταν ειναι να παρθει σημαντικη αποφαση για το μελλον της ομαδας...αρρωσταινει...φυσικα δε θα αφησω στην απεξω τον Βγενοπουλο...τον εθνοσωτηρα οπως τον ελεγαν οταν πηρε την Ολυμπιακη και τωρα το μακρινοτερο της δρομολογιο ειναι μεχρι το Βουκουρεστι...οσο εσωσε την Ολυμπιακη αλλο τοσο εσωσε και τον ΠΑΟ...και τελευταιος και καλυτερος ο παντα αδικημενος Πατερας...που ολο το καλοκαιρι στη Μυκονο εκανε τις συμφωνιες με τον κολλητο και τον Μπεο και πλεον εχουμε αυτο το αηδιαστικο πραγμα που και καλα το αποκαλουμε επαγγελματικο ποδοσφαιρο....τον μονο που αφηνω εκτος των κατηγοριων μου...ειναι ο μεγας Θανασηε Γιαννακοπουλος...αφου ειναι ο μονος που πραγματικα ενεργει σαν φιλαθλος-οπαδος της ομαδας και δειχνει την αγαπη του για το συλλογο σε καθε ευκαιρια!!
Neema
Δημοσίευση Πεμ 28 Απρ 2011, 23:28 από Neema
Tropikano

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο! Με εκφραζεις απολυτα!

συγχαρητηρια

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: