www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2) EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2) EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2) EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2) EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2) EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2) EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2) EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
77 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 77 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2)

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2) Empty
14082009
ΔημοσίευσηΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2)

2ΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ. ΜΙΑ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ. ΞΕΚΙΝΑΩ, ΛΟΙΠΟΝ:

Α ΕΚΔΟΧΗ. Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ: "ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ, ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ, ΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ;" ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΑΥΤΗ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ. ΠΡΩΤΟΝ, Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΓΙΑΤΙ, ΑΡΑΓΕ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ, ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΠΩΣ "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ". ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΡΘΩΠΟ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ,ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ. ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΜΟΟΥΤΣΕ (ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ). ΞΕΛΑΡΥΓΚΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΧΟΥΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ 2 - 2,5 ΜΥΡΙΑ. ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΜΠΑΡΙΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΟΥΧΑΡ, ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΡΟΤΣΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΜΥΡΙΑ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ!!! ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΝΤΕΡΜΠΥ". ΤΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ!

Β ΕΚΔΟΧΗ (Η ΠΙΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ). ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ "ΚΟΚΚΑΛΗΣ". ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΚ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΕΤΟΣ. ΔΗΛΩΝΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ 25 ΜΥΡΙΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ "ΔΙΚΟ ΤΟΥ" ΤΥΠΟ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΛΕΕΙ ΟΧΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ: "ΠΕΤΥΧΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ. ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΠΛΕΟΝ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΡΑΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ". ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 19,5 ΜΥΡΙΑ (5 ΕΚ ΑΓΟΡΑ ΛΕΤΟ, 10 ΕΚ. ΑΓΟΡΑ ΣΙΣΕ, 4 ΕΚ. ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΣΟΥ ΚΑΙ 400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ο ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ). ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Η ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΑΝ ΣΤΕΚΟΥΞ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!! ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΒΓΕΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΣΕ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΙ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ, ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ. (ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ).

ΥΓ1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ!

ΥΓ2. ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ!!!

ΥΓ3. Η ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Η ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

ΥΓ4. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΕΡΝΗΣΤΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ!

ΥΓ5. Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ!!!!!

ΥΓ6. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2) :: Σχόλια

file +fwnw apolytos me to arthro eidika ston prwto logo dld oti skeftomouna to egrapses...gia ton 2o logo sto A gia ton tzigger den to eixa skeftei omws gia ton bgeno nai kai pisteuw polloi panathinaikoi exoun tin idia apopsi...ontws einai ligo paratravigmeni i 2i omws isws na einai ali8eia...

i moni enstasi :i katali3i ka8ws i panatha fetos 8a ta sarwsei ola!!!
i epoxi kokkali teleiwse,psaxnei na poulisei ton pelati,e3allou ayto to perimene oti 8a ginei kapote...gi ayto kai to karaiskaki anikei ston kokkali kai oxi ston olympiako giati 8elei na exei panta to pano xeri,alla kapou edw ola teleiwnoun...
ola ayta pou ew ta elpizw,gt den 8a mporesw na madepsw ti prokeita na ginei an to prwta8lima paei pali ston peirea (me paraga i xwris,mallon to prwto)
kai pali polu wraio to arthro...
Το πρώτο μέρος του άρθρου αγαπητέ Βαγγελη νομίζω λέει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται χρόνια τώρα η ομάδα του Παναθηναικού από τον τύπο, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις... Ξέχασες ~επέτρεψέ μου να πω~ και το τσούκου τσούκου μπόλ που εντέχνως εφευρέθηκε από τον τύπο για να δικαιολογηθεί η κατα τα άλλα αδικαιόλογητα καλή εμφάνιση του Παναθηναικού στο Champions League τη στιγμή μάλιστα που και ο ξένος τύπος αναρωτιώταν πως γίνεται αυτή η ομάδα να είναι δεύτερη στην Ελλάδα και ο σχεδόν ισόβιος πρωταθλητής να παίζει απλά για τη συμμετοχή.
Επέτρεψε μου να καταθέσω και εγώ μια άποψη που ταυτόχρονα είναι και ο λόγος που δεν εμπιστεύομαι πια τις εφημερίδες. Πέρυσι βρέθηκα σε αρκετά ματς του Παναθηναικού εντός έδρας, (ειδικά στην αρχή πήγαινα ανεληπώς και σε κάθε αγώνα) και σχημάτιζα μια άποψη για την τακτική της ομάδας αλλά και για την απόδοση κάποιων παιχτών κατά μόνας. Μόλις όμως αγόραζα εφημερίδα την άλλη μέρα ένοιωθα ότι είδα άλλο ματς και ότι μάλλον δεν έχω μυρωδιά από μπάλα, άλλοι παίχτες ανάγονταν σε MVP και άλλοι ρίχνονταν στον Καιάδα! Αυτό τουλάχιστον ενδυκνείει ότι είναι άτοπο να ψάχνουμε αντικειμενικότητα στον τύπο.
Θυμίζω ότι κάποτε οι Βώκολοι - Γκούμηδες - Καλιτζάκηδες - κλπ κλπ είχαν χαρακτηριστεί ώς ¨Γρανιτένια άμυνα¨ ενώ τώρα απαξιώνεται όλη η αμυντική γραμμή του Παναθηναικού λες και τότε υπήρχαν μεγαθήρια στην άμυνα ( δεν μιλάω για την εποχή Χενρικσεν).
Πέρυσι αν θυμάστε καλά απαξιώθηκε και η επιθετική γραμμή του Παναθηναικου και όμως κατέληξε να δώσει ~νομίζω~ τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και να πετύχει πάνω από 10 γκόλ στο Champions League. Και σημειωτέον η ομάδα που πάταγε περιοχή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κατάφερε τελικά να πάρει το πρώτο της πέναλτυ την 16η αγωνιστική! Όταν όμως διαμαρτυρήθηκε η τεχνική ηγεσία χαρακτηρίστηκε γραφική και δεν ξέρω και γω τι άλλο!
Τώρα που βρισκόμαστε???
Μιας και αυτό εδώ το site είναι ένα από τα πολλά που ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδος δώστε λίγο βάση στην διαφορετικότητα των απόψεων που υπάρχει στον κόσμο του Παναθηναικού ( κι εγώ μέσα σε αυτούς): Άλλοι απορούν πώς ο Νίνης είναι στον πάγκο και άλλοι γιατί είναι ακόμα στον Παναθηναικό, άλλοι θέλουν δεξί εξτρέμ επειγόντως και άλλοι υπερυμνούν το πάθος του Σαλπι που αν είχε και ντριπλα θα έπαιζε στην Μπάρτσα, άλλοι θεωρούν ότι ο Ζιλμπέρτο ενώνει τα κομμάτια του Παναθηναικού και άλλοι ότι υπάρχει για να τσεκάρει αν το χορτάρι είναι καλά κουρεμένο κ.ο.κ.
Που συμφωνούν όμως όλοι?
Στο ότι ο Βύντρα και ο Σαριεγκι είναι για την κατά τα άλλα συμπαθή Νέα Χαλκηδόνα! Ότι ο Καντε ήρθε στην ομάδα για να μην φαίνεται κακός ο Βύντρα και ότι ο Ματίας είναι ακόμα λίγος να στηρίξει την άμυνα του Παναθηναικου!
Ούτε μπορώ να φανταστώ την ψυχολογία ενός παίχτη όταν γιουχάρεται από τους οπαδούς της ίδιας της ομάδας του! Δεν λέω ότι η ομάδα έχει καλό ή κακό υλικό απλά λέω ότι αυτό το υλικό έχει ευτυχώς ή δυστυχώς και η κριτική είναι καλοδεχούμενη αρκεί να είναι επικοδομητική και να μην έχει στόχο απλά να ρίξει λάσπη!
Αυτό που αναμένεται να γίνει φέτος είναι να στηθεί και ο Σισέ στον τοίχο σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει να γράφει το κοντέρ σύντομα! Το όνομα του είναι ο λόγος που ακόμα δεν τον έχουν αγγίξει τα ¨κοράκια¨!
Όσον αφορά αγαπητέ Ανδρέα το 2ο μέλος του άρθρου σου είναι κάτι που με απασχολεί χρόνια τώρα... Δεν μπορεί τόσα χρόνια οι παίχτες να είναι άμπαλοι και οι προπονητές κομπογιανήτες κάτι άλλο βρωμάει και νομίζω λέγεται "Θείος", αλλά φαίνεται να τελειώνουν τα ψωμιά του...
Και για να κλείσω γιατι σας κούρασα δώστε βάση στις εφημερίδες μετά τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναικού για τα play off του Champions league και ειδικότερα στο σενάριο που θέλει εμάς να περνάμε. Τότε θα δείτε πως απαξιώνεται ξαφνικά η Ατλέτικο και γίνεται Θρασυβουλας της Ισπανίας και πως κάποιοι θα κρυφτούν πάλι στα λαγούμια τους μέχρι την πρώτη αποτυχία του Παναθηναικού για φέτος.
Εννοειτε βέβαια ότι στην περίπτωση που αποκλειστούμε μαρς όλοι αυτοί θα πέσουν να φάνε από κάποιο κομμάτι της ομάδας στοχεύοντας στου λόγους που δεν ενισχύθηκε η ομάδα στην άμυνα την ώρα που έπρεπε!
Μπράβο Βαγγελη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cisse στις Παρ 14 Αυγ 2009, 08:52, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Βαγγελη τον λενε τον Ανθρωπο)
ωχ σόρυ Βαγγέλα!!!!
Απ: ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2)
Δημοσίευση Παρ 14 Αυγ 2009, 21:03 από dimitris mitsoy
διαβασα και τα δυο αρθρα σου και εχεις μια λογικη σε αυτα που λες ( συμφωνω με τα περισσοτερα ). Το μονο που δεν μου κανει "κλικ" ειναι η θεωρια του βγαινοπουλου. Σιγουρα ο χρονος θα δειξει αλλα οι σκεψεις μου ειναι οι εξεις:

Πρωτα απ ολα δεν τελειωσε η μεταγραφικη περιοδος αρα το μπατζετ των 25.000.000 μπορει να καλυφθει εως και να ξεπεραστει. Ακομα και να μεινει οπως ειναι τι 20 τι 25, την υπερβαση την εκαναν φετος.

Ο βγαινοπουλος οταν πρωτοεμφανιστηκε δηλωσε στις αρχες της προηγουμενης χρονιας οτι "καλα θα κανει ο γκαγκατσης να παραιτηθει" και μετα απο λιγο καιρο παραιτηθηκε.

Επισεις πιστευω οτι βοηθησε πολυ και με το γηπεδο. Εχω την εντυπωση οτι αν το χειριζοτανε το θεμα ακομα ο τζιγγερ ακομα θα μαλωνανε με τον βοβο...

Δεν ειμαι υπερ η κατα του βγαινοπουλου αλλα καποιες διαφορες τις ειδα με το που μπηκε στην ομαδα. Οπως επισεις πολυ δουλεια εκαναν και με το θεμα της παραγκας.

Νομιζω οτι φετος θα παρουμε με διαφορα το πρωταθλημα αρκει να μην κανει τρελιτσες ο τεν κατε. Μολις γινει αυτο θα ηρεμισουμε ολοι κατα παρα πολυ και θα σταματησουμε να περναμε το παραμικρο απο το μικροσκοπιο γιατι μας εχουν κανει παρανοικους.

Το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας ειναι εσωτερικο. Δεν ξερω ονοματα και καταστασεις αλλα ειμαι πεποισμενος οτι υπαρχουν ανθρωποι που βαζουν τρικλοποδια στην ομαδα.

Για να μην φλυαρω θα πω δυο απλα πραγματακια. Δεν γινετε ο σχολιαστης της ΠΑΕ να βγαινει στην αθλητικη κυριακη και να καταπινει τα @ρχιδι@ του και να λεει οτι δικαια πειρε ο ολυμπιακος τα περισσοτερα πρωταθληματα και οτι τα "ανθρωπινα λαθοι" της διαιτησιας ειναι οντος "τυχαια" που ευνοουν τον ολυμπιακο και αδικουν τον παο.

Και δευτερον, υπαρχει ενας ανθρωπος που λεγεται Ροτσα ο οποιος θα μπορουσε απο προπονητης, τεχνικος διευθυντης, σκαουτερ να κανει παπαδες! Και τον αγνοουν επιμελος και του ανεθεσαν να προπονει μια ομαδα που ριχνει 7ρες για πλακα.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ!

πολυ καλα αρθρα και τα δυο μου εδωσες "τροφη" καλη. Και παλι μπραβο!
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου vigor σχεδόν σε όλα. Και σε μένα (όπως επίσης και στους παραπάνω φίλους) η μόνη μου διαφωνία αφορά τον Βγενόπουλο. Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί οι μεγαλοεπενδυτές-μεγαλοκαρχαρίες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) έχουν προσωπικά συμφέροντα με στόχο την δημιουργία "κοινωνικού στρατού" που θα προασπίσει τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, και που -κακά τα ψέματα- δεν γίνονται με τον... σταυρό στο χέρι!

Μια ακόμα αλήθεια είναι ότι ο Βγενό μόλις τώρα μπήκε ενεργά (ή το σωστότερο πανηγυρικά) στα επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας μας. Βλέπετε, και μόνο όσον αφορά την αγορά της Ολυμπιακής, είναι ένα εγχείρημα που από μόνο του επιβάλει την δέουσα κοινωνική στήριξη για να πετύχει το deal. Επίσης μπορεί κανείς να δει τους περισσότερους από τους ιδιοκτήτες των μεγαλυτέρων clubs της Ευρώπης για να καταλάβει πολλά πράγματα (Αμπράμοβιτς, Μπερλουσκόνι, Άραβες επιχειρηματίες, Κοκκάληδες* κ.τ.λ.). Άρα η είσοδος του Βγενόπουλου στα διοικητικά του ΠΑΟ έχει από μόνη της ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον της ομάδας.

Μια σοβαρή παράμετρος για την αποστασιοποίηση του Βγενό από τα διοικητικά του ΠΑΟ πιστεύω ότι είναι η κωλυσιεργία του γηπεδικού ζητήματος. Θεωρώ ότι μόλις το θέμα του γηπέδου φτάνει στην ολοκλήρωσή του, τότε -πιστεύω πως- θα έχουμε ένα εκκωφαντικό come back! Για λόγους ευνόητους!

Επειδή όμως η σκακιέρα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων είναι πολύπλοκη και συνεχώς ανανεώσιμη με βάση τα τρέχοντα updates, κάθε πρόβλεψη είναι άκυρη. Γιαυτό λοιπόν ΕΙΔΟΜΕΝ! Ο καιρός γαρ εγγύς! (που λέει και κάποια ψυχή).

* Επισήμανση: Με την λέξη "Κοκκάληδες", δεν βάζω τους αγαπητούς -& παράλληλα νοστιμότατους- γαύρους στα μεγαλύτερα (όπως ανέφερα) clubs της Ευρώπης! Προς Θεού! Απλά αναφέρω το όνομα-συνώνυμο της ρεμούλας προς συντομία και κατανόηση των γραφόμενων.
ayto pou polemaei ton pao tosa xronia den einai oyte o tzigker oyte o bgeno oyte o giannakopoulos alla h dixonoia kai h gkrinia ...kai den xreiazete makroskelestata artha wste na ginei antilipto auto apolous!!!
kales diakopes !!!

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ (PART2)

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: