www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Αλήθειες και ψέματα EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Αλήθειες και ψέματα EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Αλήθειες και ψέματα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Αλήθειες και ψέματα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Αλήθειες και ψέματα EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αλήθειες και ψέματα EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Αλήθειες και ψέματα EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
116 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 116 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Αλήθειες και ψέματα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Cisse
Admin
Cisse

Αριθμός μηνυμάτων : 372
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009
Τόπος : Αθηνα

Αλήθειες και ψέματα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αλήθειες και ψέματα   Αλήθειες και ψέματα EmptyΠεμ 30 Ιουλ 2009, 22:05

Δύσκολες οι μέρες που πέρασαν, όπως υποθέτω θα είναι και αυτές που έρχονται ως και την Τρίτη. Και πάλι καλά να λέμε που η ρεβάνς δεν αργεί, γιατί τότε κανείς δεν ξέρει αν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Εννοείται πως τα πράγματα δεν είναι καλά και πως το χαστούκι στην Πράγα ακούστηκε μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Υπάρχουν όμως και κάποια όρια τα οποία καλό είναι να τηρούνται, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε μια χρονιά που καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει. Εκτός κι αν ο σκοπός είναι να το διαλύσουμε το μαγαζί πριν καν ανοίξει, οπότε πάσο.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ειπωθεί και γραφτεί φοβερά και τρομερά πράγματα που αν αρχίσεις να τα αναλύεις δεν θα τελειώσεις ποτέ. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και λέγεται Χενκ Τεν Κάτε. Βλέπετε όταν οι επιθετικοί σου κάνουν γκολ τη μισή ευκαιρία, οι αμυντικοί σου καταπίνουν τον κάθε αντίπαλο, τότε για όλα φταίει ο τρελοκόουτς και ουδείς άλλος, έτσι; Για να μην κουραζόμαστε άλλο, αφού το πράγμα είναι προφανές και ξεκάθαρο. Κάποιοι πιστεύουν πως ότι δεν κατάφεραν να κάνουν πέρσι μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν, θα το πετύχουν φέτος. Και μάλιστα πριν καν ξεκινήσει ο βασικός στόχος της ομάδας, δηλαδή το πρωτάθλημα. Προσλαμβάνουν και απολύουν προπονητές και παίκτες λες και είναι τίποτα υπάλληλοί τους. Λες και μίλησαν με τον Πατέρα και τον Αντωνίου και τους το αποκάλυψαν!

Και αναρωτιέμαι εγώ που μάλλον δεν θα μιλάω ούτε με τον θυρωρό της ΠΑΕ: Αν είναι να τον διώξεις λοιπόν τον Ολλανδό από τώρα, όπως διαβάζω από «έγκυρες» πληροφορίες, τότε τι τον κράτησες όταν έπεσε το θέμα στο τραπέζι; Ας τον έστελνες στη σύνταξη μια ώρα αρχύτερα, ώστε να ηρεμήσεις και εσύ και αυτός. Ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι και τι ρόλο βαράει. Τα κολλήματα και τις εμμονές του από τη μία, τις αρετές και την τεράστια προσωπικότητά του από την άλλη. Τον πιστεύεις όμως και γι’ αυτό τον κρατάς σε πείσμα των... γνωστών – αγνώστων. Αν βέβαια το άδειασμα και οι «πληροφορίες» προέρχονται εκ των έσω, τότε αυτός που το κάνει πρέπει να πάει σπίτι του... χθες. Ή να βγει και να το πει δημόσια ρε αδερφέ.

Και ξέρετε κάτι; Ναι, πολλοί στη διοίκηση έχουν προβληματιστεί απ’ όσα είδαν στην Πράγα. Αυτό θα έλειπε δηλαδή, να έκανε πάρτι ο Πατέρας επειδή βρήκε δίχτυα ο Σαλπιγγίδης και χάσαμε μόνο με 3-1. Και θα προβληματιστούν ακόμη περισσότερο αν (χτυπήστε ξύλο) έρθει και κανένας αποκλεισμός με κάτω τα χέρια στη ρεβάνς. Ε αν συμβούν όλα αυτά, μπορεί και να τους απασχολήσει κάποια στιγμή και η προπονητολογία που κυριαρχεί. Αυτό είναι όμως το θέμα; Τα αν; Αν δηλαδή έβαζε το πέναλτι ή το τετ α τετ ο Σισέ ή δεν έπαιρνε ο ύπνος τον Λουκά στα γκολ θα μιλούσε κανείς για τον Τεν Κάτε;

Και κάτι ακόμη περί προπαγάνδας, αν και προσωπικά το θέμα το έχω εξαντλήσει. Είδατε για παράδειγμα πουθενά γραμμένο ότι ο Κετσπάγια παίζει το κεφάλι του και φεύγει νύχτα αν αποκλειστεί από την Σλόβαν και ξαναχάσει ο Κόκκαλης τα φράγκα; Κουνήθηκε μήπως φύλλο όταν πέρσι ο Βαλβέρδε μύρισε τον κρίνο από την Ανόρθωση; Απεναντίας διαβάσαμε ότι ο Γεωργιανός είναι μάγκας επειδή δεν έβαλε τους ανέτοιμους Γκαλέτι και Ντιόγο, ενώ ο Τεν Κάτε μυρωδιάς, Τεντάς, Παϊτέρης κλπ, που άφησε έξω τον Λέτο και τον Κατσουράνη για παράδειγμα.

Το αν οι συγκριμένοι παίκτες με βάση τις μετρήσεις είναι πίσω, δεν το ρωτάει βέβαια κανείς. Λες και έχει κανένα πρόβλημα με τον Κατσούρ ο Ολλανδός. Ενα παίκτη που τον χαρακτήρισε «προπονητή». Τα ίδια ισχύουν και με τον Αργεντίνο που αποτελεί 100% προσωπική του επιλογή και η εισήγηση έχει γίνει πολύ πριν την ιστορία με τον Μέλμπεργκ. Εδώ έγινε κουβέντα μέχρι και για το πέναλτι που βάρεσε ο Σισέ, λες και το πήρε ο... Μήτρογλου να το χτυπήσει.

Μην το κουράζουμε άλλο. Την ξέρω πολύ καλά την πίεση που υπάρχει στον κόσμο και πως αυτή προέρχεται κυρίως από την μη κατάκτηση τίτλων. Αλλιώς τα πάντα θα ήταν πιο απλά για όλους μας. Δεν έχω πέσει από άλλο πλανήτη και επειδή είμαι και δηλωμένος Παναθηναϊκός νομίζω πως μπορώ να σας καταλάβω και κάπως καλύτερα. Αλλωστε, πάνω κάτω το ίδιο νιώθουμε, άσχετα αν το εκφράζουμε διαφορετικά.

Την κριτική μου θα την κάνω λοιπόν όταν έρθει η ώρα. Αρα να μην ακούω και παπαριές για «συγκάλυψη» και άλλα τέτοια τα οποία σε όσους με γνωρίζουν μόνο γέλια προκαλούν. Πριν καν μπει ο Αύγουστος να διαλύσω μια ομάδα την οποία πιστεύω περισσότερο από τις προηγούμενες, μην περιμένετε πάντως να το κάνω. Τέτοια εποχή δεν το έκανα ούτε καν με τον Πεσέιρο, ούτε με οποιονδήποτε άλλο προπονητή ή διοίκηση. Και για να το κλείσουμε επειδή έχουμε και δημοκρατία. Όποιος θέλει «αίμα» μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να διαβάσει κάποιον άλλον συνάδελφό μου. Δεν θα δυσκολευτεί να βρει. Εθελοντές... αιμοδότες υπάρχουν σε αφθονία. Οσα είχα να πω νομίζω πως τα έχω πει καιρό τώρα και από εδώ και στην ΠΡΑΣΙΝΗ. Μια εφημερίδα που πολλοί απ’ όσους την κατηγορείτε δεν την διαβάζετε, παρά βλέπετε μονάχα το πρωτοσέλιδο στο Ιντερνετ. Αρα η επανάληψη σε τίποτα δεν οφελεί. Οταν χρειαστεί (αχρείαστοι να είμαστε...), θα επανέλθουμε.

ΥΓ: Ορισμένοι μπορεί να νομίζουν ότι στις προετοιμασίες οι δημοσιογράφοι κάνουν απλά τζάμπα διακοπές και τα ξύνουν από το πρωί ως το βράδυ. Επειδή θέλω να πιστεύω πως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία και δεν έχω ξεκουραστεί λέω να λείψω για λίγες μέρες. Αν δεν αλλάξει κάτι, δεν θα είμαι στο γήπεδο ούτε και στη ρεβάνς. Θα υπάρχει βέβαια και το laptop από κοντά, αλλά θα... υπολειτουργώ, οπότε ας μην παρεξηγηθούν πιθανές καθυστερήσεις στην ανάρτηση των μηνυμάτων σας. Ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Αλήθειες και ψέματα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ !!
» ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.....Ή ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ?????
» Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ DELLOITTE: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
» Τα ψέματα του φωτογραφικού φακού (Γιατί μας τα κρύψαν αυτά οι εφημερίδες κι αναλυτές φάσεων; )

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: