Τα ψέματα του φωτογραφικού φακού (Γιατί μας τα κρύψαν αυτά οι εφημερίδες κι αναλυτές φάσεων; )
Συγγραφέας
Μήνυμα
Ruka13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2009 Ηλικία : 34 Τόπος : Ηλιούπολη
22092009
Τα ψέματα του φωτογραφικού φακού (Γιατί μας τα κρύψαν αυτά οι εφημερίδες κι αναλυτές φάσεων; )
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν εικονίζεται παίκτης του Ολυμπιακού να απωθεί αντίπαλό του, όπως ο Σαριέγκι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Δείτε και το... "φάουλ" από το οποίο προήλθε το γκολ της ομάδας του μεγαλύτερου λιμανιού.
Πηγή: prasinanea.gr
>>Οι συγκρεκριμένες εικόνες και βίντεο του άρθρου είναι παρμένες από άλλο φόρουμ, στο οποίο υπαρχουν και τα αποκάτω σε μορφή .gif:
>>Τελοσπάντων, εγώ δε θέλω να πολυασχολούμαι με διαιτησία (ακόμα κι όταν αδικούμαι) γιατί δε μ'αρέσει... αλλά όταν τις τελευταίες μέρες προσπαθούν κάποιοι (από Πειραιά μεριά) τεχνιέντως να περάσουν ότι υπάρχει φέτος μια διαιτητική εύνοια υπερ του Παναθηναϊκού τρελαίνομαι και βγάζω σπυράκια... Έγινε μια φάση στο παιχίδι μας με τον Άρη, όπου ο Σαριέγκι σπρώχνει με το σώμα αντίπαλο και ακούω μέχρι σήμερα όλα τα μέσα να αναφέρονται στο ότι ήταν πέναλτυ κι ειδικά τα γαυρομέσα να τονίζουν την ύπαρξη "πράσινης" εύνοιας. Ε, ήμαρτον δηλαδή... Θα μπορούσε και να το δώσει το πέναλτυ ο Ντάκος, αλλά δεν ήταν κάτι σκληρό το μαρκάρισμα του Γιοσού. Εγώ αυτό που με κάνει να απορώ όμως είναι γιατί διαλέξαν τη συγκεκριμένη φάση όλα τα ΜΜΕ και αυτή του Ντουντού που σπρώχνει όχι με το σώμα αλλά και με τα δυο του χέρια την κατάπιαν; Εεεε; Γιατί;
Κι εγώ δεν είχα εικόνα... και μόλις τα ΄δα αυτά τρελάθηκα γιατί δεν είδα ούτε αναφορά σε εφημερίδες, ενώ με τη φάση του Σαριέγκι έγινε τεράστιο ζήτημα! Κι όσοι απ' τους γνωστούς μου βλέπουν Αθλητική Κυριακή και παρόμοιες εκπομπές μου 'παν δεν τις έδειξαν καθόλου τις συγκεκριμένες φάσεις να κάνουν έστω ένα σχόλιο. Τι να πεις...
ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!!
Τρι 22 Σεπ 2009, 22:19 από ΠΕΤΡΟGOAL