Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Ένταση μεταξύ Τεν Κάτε και Νίκου Σπυρόπουλου Πεμ 20 Αυγ 2009, 21:32
Τα εικοσιτετράωρα που διαδέχονται αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνήθως στιγμές χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές. Εκτός κι αν προηγήθηκε ένα πολύ άσχημο βράδυ…
Όχι, δεν ήταν τέτοιο το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο τα πνεύματα ήταν αρκετά οξυμμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Η ένταση των προσωπικών παρατηρήσεων του Χενκ Τεν Κάτε, αλλά και ένα επιτιμητικό σχόλιο –σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν αυτό που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος αντιμίλησε και άνοιξε λεκτική αντιπαράθεση με τον Ολλανδό τεχνικό. Εκείνος απάντησε με μια συνηθισμένη αγγλική βρισιά και κάπου εκεί παραλίγο να ξαφύγει η κατάσταση. Η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Αντωνίου και η αποχώρηση του Σπυρόπουλου για τα αποδυτήρια έσβησε τη... φωτιά. Το θέμα πλέον είναι στα χέρια της διοίκησης, αλλά μόλις ένα 24ωρο πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σίγουρα οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές... Περισσότερα σε λίγο…
Κατά τα άλλα, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι πράσινοι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα στο μισό γήπεδο υπό περιορισμούς. Ατομικά προπονήθηκε ο Σεντρίκ Καντέ.
Θέμα: Απ: Ένταση μεταξύ Τεν Κάτε και Νίκου Σπυρόπουλου Πεμ 20 Αυγ 2009, 22:34
Ο Τεν Κάτε απευθυνόμενος στους Μουν και Σπυρόπουλο, τους έκανε έντονες παρατηρήσεις για την απόδοσή τους στο παιχνίδι με τους ισπανούς. Κάποια στιγμή, ο ολλανδός "ξέφυγε" και άρχιζε να βρίζει τον διεθνή έλληνα αμυντικό, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού και του απάντησε σε πολύ έντονο ύφος.
Αφού ακολούθησαν εκατέρωθεν εκφράσεις τύπου "fuck you", ο Σπυρόπουλος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του προπονητή του, αλλά με την παρέμβαση του Μουν, το θέμα έληξε, αλλά θα έχει συνέχεια στα αποδυτήρια!
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ!!
ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ......
terminus Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Θέμα: Απ: Ένταση μεταξύ Τεν Κάτε και Νίκου Σπυρόπουλου Πεμ 20 Αυγ 2009, 22:52
Ποιος φίλος σου μωρέ στο είπε!??! Τι μαλακία τι διάβασα και εγώ στο δήθεν αντικειμενικό sport.gr το οποίο έχει τίτλο "Μπάχαλο" στην Παιανία!" Ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ, από το πουθενά πάμε να δημιουργήσουμε θέμα. Είναι 25 άντρες κάθε μέρα μαζί, ε εννοείτε ότι θα υπάρχουν νεύρα και πόσο μάλλον μετά απο ενα χαμένο παιχνίδι. Οπότε και εμείς καλύτερα να περνάμε στο φλου αυτά τα "δημοσιεύματα".
Θέμα: Απ: Ένταση μεταξύ Τεν Κάτε και Νίκου Σπυρόπουλου Πεμ 20 Αυγ 2009, 23:40
terminus έγραψε:
Ποιος φίλος σου μωρέ στο είπε!??! Τι μαλακία τι διάβασα και εγώ στο δήθεν αντικειμενικό sport.gr το οποίο έχει τίτλο "Μπάχαλο" στην Παιανία!" Ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ, από το πουθενά πάμε να δημιουργήσουμε θέμα. Είναι 25 άντρες κάθε μέρα μαζί, ε εννοείτε ότι θα υπάρχουν νεύρα και πόσο μάλλον μετά απο ενα χαμένο παιχνίδι. Οπότε και εμείς καλύτερα να περνάμε στο φλου αυτά τα "δημοσιεύματα".
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ GAZZETA......ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΦΙΛΟΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΟ.....ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΝ....ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟΠΕ....ΑΥΤΑ..ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ...ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ...SPORT.GR ΓΑΖΖΕΤΑ...ΦΙΛΟΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ????...ΟΚ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕΡε δε γαμιόμαστε λέω εγώ, από το πουθενά πάμε να δημιουργήσουμε θέμα..........ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ....ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ...
Θέμα: Απ: Ένταση μεταξύ Τεν Κάτε και Νίκου Σπυρόπουλου Παρ 21 Αυγ 2009, 06:53
Πάμε τώρα στο επεισόδιο του Σπυρόπουλου με τον Τεν Κάτε. Αντάλαξαν υβρεις οι δύο τους με τον Ολλανδό τεχνικό να αρχίζει και τον παίκτη να ανταποδίδει μην συγκρατώντας τα νεύρα του. Είχε προηγηθεί ιδιαίτερη συνομιλία του προπονητή με τον παίκτη , στον οποίο είχε κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις με υποτιμητικό τρόπο ο Τεν Κάτε. Ο Σπυρόπουλος είπε στον Ολλανδό "εμένα θα με σέβεσαι" και μετά έγινε ότι έγινε και μπήκε στη μέση ο Αντωνίου , για να μην υπάρξουν χειρότερες καταστάσεις. Από πέρυσι έλεγα ότι οι σχέσεις των παικτών με τον Τεν Κάτε δεν είναι καλές. Κάποιοι τότε έλεγαν ότι αυτό δεν ισχύει και ότι είναι παραμύθι. Τα γεγονότα -δυστυχώς-μας επιβεβαιώνουν. Από την μία ο παίκτης δεν πρέπει να αντιμιλάει στον προπονητή του, αλλά και από την άλλη και οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ. Ο Σπυρόπουλος θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο και δεν θα παίξει αύριο με τον Εργοτέλη. Ο Τεν Κάτε αρχικά ήταν έξαλλος με τον παίκτη και έλεγε ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί, αλλά από Δευτέρα πιθανότατα θα πέσουν οι τόνοι. Εκτός και αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει στην Κρήτη οπότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες....
ΤΟΥ Τάσου Νικολογιάννη
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
Θέμα: Απ: Ένταση μεταξύ Τεν Κάτε και Νίκου Σπυρόπουλου Παρ 21 Αυγ 2009, 08:40
Υπάρχει λογικός άνθρωπος που δεν είδε ότι ο Σπυρόπουλος με το Μουν (και το Μάτος στο 1ο γκολ) δεν πήγαν καλά??? Κρίμα για το Σπυρόπουλο που είναι και έλληνας και δεν έχει καταλάβει σε ποια ομάδα παίζει. Και δεν φτάνει που ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ δεν δέχεται και την κριτική του προπονητή του. Ο 10 είναι ιδιόρυθμος σε τέτοια θέματα αλλα κατά τη γνώμη μου ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Δηλαδή τι θα έπρεπε να πει του Σπυρόπουλου: "δεν πειράζει που χάσαμε την πρόκριση εξ αιτίας σου σε 2-3 χρόνια αν ξαναπαίξουμε με την ατλάτικο κοίτα να παίξεις καλά" ? Αυτά τα δεν πειράζει από άλλους προπονητές - παράγοντες έχουν οδηγήσει την ομάδα να χάνει από τον Εργοτέλη Ηρακλη ΟΦΗ κλπ πρωταθλήματα και όντως να μην πειράζει κανείς την παρέα τους ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ 10 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ - ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΪΔΕΜΑΤΑ - ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
maik-pao Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009 Ηλικία : 65 Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Θέμα: Απ: Ένταση μεταξύ Τεν Κάτε και Νίκου Σπυρόπουλου Παρ 21 Αυγ 2009, 08:55
Αλοιμονο εαν σε καποια παρατηρηση μεταξυ προπονητη και παιχτων αρχισουν οι αμοιβομενοι ποδοσφαιριστες τα γαλλικα. Η γνωμη μου ειναι οτι ο σπυροπουλος ειναι και ηταν εκτος κλιματος απο την ομαδα και δεν ειναι το κλασσατο αριστερο μπακ που θελουμε, απο αυτα που εχω δει μεχρι σημερα στο γενικο συνολο μιλαω φυσικα. Ας φαει ενα γερο προστιμο και ας κατσει λιγο................ στην εξεδρα για να το καταλαβει οτι η φανελλα του βασικου που την εχει στο σπιτι του ειναι αναλοσημη. Οτι και εαν λεει και κανει ο προπονητης υπαρχουν ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ για να τον τιμωρισουν. Γιαυτο παντα σε ομαδες με υψηλες προδιαγραφες και υψηλα δεδομενα σε καθε θεσει πρεπει να υπαρχουν δυο τουλαχιστον κλασσατη παιχτες,και οχι να κρεμωμαστε απο τα π.....ια του καθε ενος,το σοστωτερο ειναι να ζητηση συγνωμη και να επανελθη στην ομαδα. ΑΛΛΑ θα το κανει? Η θα πη εφοσον δεν εχουν αλλο παιχτη σαν και εμενα ας τρηξουν τα δοντια του ολλανδου. Εγω ετσι νομιζω.