www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία.... EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία.... EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία.... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία.... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία.... EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία.... EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία.... EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
51 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 51 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία....

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gdttek
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 147
Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009
Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα

Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία.... Empty
26082009
ΔημοσίευσηΠειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία....

Γειά σας ! Μιας και το chat έχει πολύ λίγο χώρο για να εκφράσει κάποιος άνετα τις σκέψεις του,τις γράφω στο μπλογκ και οποιος θέλει μπορεί να τις διαβάσει...

Χθες λοιπόν ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε νωρίς νωρίς από μια φυσικά καλύτερή του ομάδα,η οποία όμως σε κανένα από τα 2 ματς δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και δεν χρειάστηκε να ανεβάσει ταχύτητα.Αυτό για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.Τι είδαμε από τον Παναθηναικό μας σε αυτά τα 2 ματς ; Είδαμε μια ομάδα που ξεχειλίζει από παίκτες με προσωπικότητα και ταλέντο , αλλά δεν έχει ακόμα κανέναν αγωνιστικό προσανατολισμό.Ακόμα και χθες,ειδικά στο κάκιστο 2ο ημίχρονο που κάναμε,ο κάθε παίκτης πήγαινε και έπαιζε όπου ήθελε,ο Λέτο έπαιζε δεξιά,αριστερά,επιθετικός , ο Σισέ ήταν αλλού για αλλού, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ωσεί παρών κλπ. Είναι φανερό , όσο και αν ενοχλεί κάποιους αυτό που θα γράψω , ότι η ομάδα δεν έχει δουλέψει καθόλου σε θέματα τακτικής αν και ο προπονητής έχει κάνει ήδη 2 προετοιμασίες μαζί της και υποτίθεται φέτος έκανε και τις δικές του επιλογές παικτών (πράγμα που δεν ισχύει και θα πω παρακάτω γιατί...)

Χάσαμε 2-0 μόνο χθες και για κάποιους αυτό θεωρείται επιτυχία . Ε όχι ρε παιδιά , δεν είναι επιτυχία να χάνεις 2-0 από μια ομάδα που σε παίζει φανερά στο ρελαντί και έκανε οικονομία δυνάμεων.Πληρώσαμε χθες την έλλειψη ρίσκου,την αμυντική μας ανικανότητα και την απουσία προσανατολισμού (αγωνιστικού).Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα που παραδίδεται αμαχητί , αυτό δεν το κάναμε ποτέ , ακόμα και όταν χάναμε με 5-0 σε ευρωπαϊκά ματς . Θυμίζω στους παλαιότερους τη χρονιά 1993-94 (αν θυμάμαι κι εγώ καλά) . Πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ , Παναθηναϊκός - Λεβερκούζεν 1-4 μπροστά σε 60000 κόσμο . Επαναληπτικός στη Γερμανία , μπροστά ο Παναθηναϊκός 0-2 και δεν του δίνεται καθαρό πέναλτυ , μετά από λίγο μειώνει σε 1-2 η Λεβερκούζεν.Οι παίκτες όμως πίστεψαν τότε σε ένα απίστευτο θαύμα και παραλίγο να τα καταφέρουν και να μας τρελλάνουν όλους τότε που δεν πιστεύαμε πόσο καλά έπαιζε η ομάδα σε ένα ματς σχεδόν χαμένο από χέρι (και η Λεβερκούζεν είχε ομαδάρα τότε , όχι αυτό το συνονθύλευμα που έχει τώρα).Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα για την Ευρώπη και ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάει !!!!

Έρχομαι λοιπόν στο θέμα προπονητής που προφανώς κάνει τζιζ σε κάποιους και δεν αρέσει να το σχολιάζουμε.Αρχικά να πω ότι μπήκα σε αυτό το σάιτ για να γλιτώσω τις ειρωνείες και τους χαρακτηρισμούς από κάποιους ηλίθιους σε ένα άλλο σάιτ που έγραφα και που το ξέρετε όλοι.Πίστευα ότι εδώ η ατμόσφαιρα θα είναι πιο φιλική μιας και όλοι είμαστε Παναθηναϊκοί και μόνο.Το σάιτ αυτό εδώ λέγεται green-fans και όχι tencate-fans αν δεν απατώμαι , έτσι ; Αν κάποιος που κάνει κριτική στον Κάτε θεωρείται ανεπιθύμητος εδώ μέσα καλό είναι να του το τονίζετε εξαρχής.....
Ο προπονητής λοιπόν,ζήτησε εξαρχής αν δεν απατώμαι κάποιους παίκτες.Θυμάμαι τον Ιούνιο τον Παναθηναϊκό να παλεύει για τον Ανχελέρι (δεξί μπακ) αλλα το παιδί τραυματίστηκε (άσχετα αν θα πήγαινε στην Τζένοα και όχι σε μας).Τελικά χρειαζόμαστε ή όχι δεξί μπακ κ.Κάτε ; Και αν το χρειάζεσαι επειγόντως , γιατί δεν το απαιτείς από τους διοικούντες ; Γιατί δεν ζητάς ένα στόπερ κλάσης και σου πασάρουν τον Καντέ (που είναι ...φανταστικός παίκτης) και τον Μπιάρσμιρ τον οποίο σύμφωνα με δήλωσή σου δεν ήξερες καν ; Γιατί τέλος πάντων δεν βάζεις την προσωπική σου πινελιά σε αυτήν την ομάδα και αφήνεις τον Αντωνίου με τον Πατέρα να κάνουν κουμάντο ; Θα πω εγώ γιατί.Γιατί έχεις συμβιβαστεί και δεν σου καίγεται καρφί για το τι γίνεται στην ομάδα , ίσως επειδή όντως σταματάς την προπονητική το ερχόμενο καλοκαίρι...
Εννοώ λοιπόν πως ο προπονητής μας,ούτε φέτος επέλεξε τους παίκτες στην ομάδα και από ότι φαίνεται δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό , αρκεί να μπαίνουν τα χρήματα στο λογαριασμό κάθε μήνα.Απόδειξη αυτού , ο Δάρλας τον οποίο ο Ολλανδός δεν ήθελε , του τον επιβάλλουν και αυτός μάλιστα τον βάζει και βασικό σε κρίσιμο ματς ενώ έχει να παίξει μπάλα 6 μήνες και δεν έκανε και προετοιμασία με την ομάδα.Απόδειξη του ότι η ομάδα δεν έχει αξιόπιστη άμυνα είναι οι συνεχείς πειραματισμοί σε πρόσωπα και θέσεις , πειραματισμοί που μακάρι να μην στοιχίσουν στην ομάδα μας φέτος.
Για όποιον δεν κατάλαβε , να τονίσω ότι θεωρώ κύρια υπεύθυνη όλων των κακών επιλογών τη διοίκηση της ομάδας και τον Αντωνίου , γιατί αποδεικνύεται ότι κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.Αυτό όμως δεν αφήνει χωρίς ευθύνες τον προπονητή , ο οποίος είναι "δέσμιος" ας πούμε (αλλά καλοπληρωμένος δέσμιος) μιας κατάστασης την οποία πιθανώς δεν γουστάρει.Ε και ; Αυτός δεν κατεβάζει την 11αδα ; Αυτός δεν επιλέγει το σύστημα και τους παίκτες ; Από τη στιγμή λοιπόν που τους στηρίζει σε ότι και να κάνουν , είναι υπεύθυνος και αυτός , και μάλιστα πολύ.Χάθηκε ο Ίβανσιτς , χάνεται ο Μάτος , δόθηκε πέρυσι ο Ν'Ντόι , γενικά όποιος παίκτης ήρθε στην ομάδα επί Τζίγγερ εξαφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες.Αρκεί να στηρίξουμε τον αδιάφορο Γκάμπριελ,το Μελίσση πέρυσι και άλλους επειδή ήταν επιλογές της νέας διοίκησης.Αν αυτό σας φαίνεται σωστή νοοτροπία πάω πάσο , άποψή μου είναι ότι η ομάδα πάσχει σε αρκετά πράγματα . Και ο προπονητής της , ο οποίος πρέπει φέτος να παρουσιάσει έργο (έτσι δεν λέγαμε όλοι πέρυσι Wink έχει κι αυτός τις ευθύνες του....

Περιμένω τα σχόλιά σας και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο...Καλημέρα !!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία.... :: Σχόλια

File gdttek simfonw mazi sou se ola!Toso gia Diikisi oso kai gia ton "proponiti" mas!
Auto omos pou ilikrina me stenaxori kai omologoumenos den to perimena einai oti stigmatizomaste ta atoma pou kanoume edo kritiki ston 10K.Den to perimena na sou po tin ali8ia!
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ...ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΝΙΝΗΣ...ΚΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ..ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ 0-2 1-3 1-4 ΚΛΠ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΝΙΝΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΕΣ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!!!!ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΔΑΒΙΗΔ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ......ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΔΑΒΙΗΔ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΆ.ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ..ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.......ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΣΤΟΠΕΡ ΚΛΠ ΤΑΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ .ΟΜΩΣ ΣΤΑ 5 ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΣΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΒΥΝΤΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΟΥΡ ΜΕΧΡΙ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ....ΚΛΠ ΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ....ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΑΝ ΤΟΝ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΡΑΚΗ ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ......ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΙΣΕ Ο ΒΥΝΤΡΑ Ο ΛΕΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟ ...ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ).....ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙ ....ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ....ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ????ΜΙΑ ΝΕΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ...ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΛΕΤΟ...ΠΙΖΑΡΟ ΜΟΟΥΤΣΕ ΛΟΥΣΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ....ΚΟΚ...ΚΟΚ.....ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ???ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΟΡΜΑΣ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΛΠ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ......ΣΤΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΗΖΑΡΟ ΣΤΟ ΜΠΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΣΟΟΥΖΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΜΑ ΣΤΟ ΤΕΝ ΚΑΤΕ .ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ.....ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΙΦ......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ...ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.....ΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΥΡΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ....ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΥΣ ΓΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ???ΠΧ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΚΛΕ ΑΠΟ ΓΚΑΛΙΤΣΟ ΑΠΟ ΥΒ ΑΠΟ ΤΣΟΡΒΑ ....ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ,,,,Ε ΝΤΟΥ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ ΚΛΠ..
ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?????>>>>>>>>

ΥΓ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ......ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ...
Θανάση το διάβασα το σχόλιό σου και στην ερώτηση αν πρέπει να φύγει ο Κάτε ή να μείνει απάντησα "δεν απαντώ" , γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ.Δεν ζήτησα να φύγει ο Μουνιόθ , ο Μαλεζάνι που κατ'εμέ είναι ο μόνος προπονητής τα τελευταία χρόνια που προσπάθησε να περάσει ένα αγωνιστικό στυλ στην ομάδα,ούτε καν ο Πεσέιρο που άκουσε τα σχολιανά του αν και η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό μέχρι το τέλος....Ρωτώ λοιπόν το εξής .... Όταν μια ομάδα χάνει ή αποδίδει χειρότερα από το αναμενόμενο στάνταρ απόδοσης , δεν φταίει κανείς ; Όλοι πρέπει να είναι στο απυρόβλητο ; Όλοι μας δεν έχουμε βρίσει κάποιον παίκτη , προπονητή ή διοικούντα ; Μας αρέσει να βλέπουμε την ομάδα μας να παίζει χειρότερα από ότι μπορεί και να μην εκμεταλλεύεται το πολύ καλό ρόστερ που έχει ; ΌΧΙ . Τον πήχυ που μου έμαθε ο Παναθηναϊκός να βάζω πάντα ψηλά δεν θα τον χαμηλώσω επειδή κάποιοι στην ομάδα είναι ηττοπαθείς και δεν τηρούν τις υποσχέσεις που έδωσαν.Αφού έτσι έμαθα και μεγάλωσα , πάντα θα έχω τις υψηλότερες απαιτήσεις από την ομάδα.

Όσο για τα παπαγαλάκια και τους δημοσιογράφους , το ξέρω πολύ καλά κι εγώ αυτό το θέμα και δεν ασχολούμαι , έχω την ικανότητα να διαμορφώσω μόνος μου άποψη.Και τα παιχνίδια των μάνατζερ είναι γνωστά.Εμένα με νοιάζει τι βλέπω από τον Παναθηναϊκό μέσα στο γήπεδο.Βλέπω λοιπόν μια ομάδα με μεγάλες μεν ικανότητες , αλλά με τρανταχτά κενά τα οποία ο προπονητής δεν ζητά να καλυφθούν (γιατί ο Πατέρας το πρωί δήλωσε ότι ο Τεν Κάτε ουδέποτε ζήτησε άλλη μεταγραφή) , με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία στον κόσμο μας....Ανθρωποφάγος δεν είμαι για αυτό και δεν αναφέρω ούτε ονόματα , ούτε ζητώ το διωγμό του Κάτε ή κάποιων παικτών (εκτός του Γκάμπριελ που με έβγαλε εκτός εαυτού χθες) , για αυτό λοιπόν περιμένω αλλά και απαιτώ από ΟΛΟΥΣ μέσα στην ομάδα αποτελέσματα και όχι άλλη μια χαμένη χρονιά...
ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...ΙΣΩΣ ΝΑΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΣΥ...ΝΑΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ....[ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΤΑΝ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ 25 2400 ΑΥΓ 2009 ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ Η Ο ΜΑΡΙΝΟΣ.......]ΟΣΟ ΓΙ ΕΧΘΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ....Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΛΑ .ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΔΑ....
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΟ ....ΤΑ ΜΜΕ (ΠΑΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ) ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Η ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ... ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ...ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ..ΧΩΡΙΣ ΣΙΣΕΔΕΣ ΚΛΠ.......ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ (ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ).ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ Ο ΠΑΟ......ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΠΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.......

ΥΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟ......ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΘΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.......ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΥΣ1 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ

ΣΟΡΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΦΥΤΕΥΩ ΓΝΩΜΕΣ ......ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ...ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΛΕΩ... ΛΑΘΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ......ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ....

ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Ο gdttek με καλύπτει απόλυτα. Το είχα πει και πολύ παλιότερα στο "άλλο" site περί τελικής ευθύνης του εκάστοτε προπονητή. Εριξα, λοιπόν, νερό στο κρασί μου και δέχθηκα να περιμένω έναν χρόνο δίνοντας πίστωση στον Ολλανδό (διότι ήμουν από αυτούς που πίστευα οτι την συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα χρειαζόταν τον Μπαγεβιτς).

Η χρονιά αποδείχθηκε αποτυχημένη, με τραγικές εμφανίσεις της ομάδας, κακά αποτελέσματα και μπαράζ γιά να βγούμε στους προκριματικούς του τσου-λου.
Λογικά, μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο είχε όλον τον καιρό ο κ. Τεν Κατε να δει που είχε κενά η ομάδα και να ζητήσει από την διοίκηση να τα καλύψει. Οι μεταγραφές έγιναν. Το roster θεωρήθηκε πλήρες. Με δύο ολοκληρωμένες προετοιμασίες, έναν πρόεδρο και έναν προπονητή να βροντοφωνάζουν οτι ο Παναθηναικός δεν χρειάζεται άλλους παίκτες και τέρμα οι μεταγραφές βρισκόμαστε σήμερα αποκλεισμένοι από το Champions League με τρία από τα τέσσερα παιχνίδια χαμένα και το χειρότερο...με μία ομάδα που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται.

Ποιός έχει την τελική ευθύνη γιά την εικόνα της ομάδας?

Ο πρόεδρος Τρούμαν είχε ένα σήμα επάνω στο γραφείο του στον Λευκό Οίκο που έλεγε "The buck stops here". Η αμερικάνικη έκφραση "Pass the buck" αναφέρεται στη αποποίηση ευθυνών και το πέρασμα αυτών σε άλλους. Με το σήμα στο γραφείο του, λοιπόν, ο Τρούμαν αναλάμβανε την ευθύνη. Στο ποδόσφαιρο την τελική ευθύνη την έχει ο προπονητής. Κακά τα ψέματα.

Δεν ζητώ να φύγει ο Τεν Κατε. Εχει συμβόλαιο ως το τέλος της χρονιάς και η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει οτι τον στηρίζει οπότε ό,τι και να λέμε εμείς οι φίλαθλοι, ο Κατε θα μείνει.
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ ήταν η επιλογή του κυρίου αυτού όταν ήταν γνωστό από τότε οτι είχε ημερομηνία λήξεως.
Οταν κάνεις μία καινούργια αρχή (πολυμετοχικότητα) κάνεις και έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Πως, λοιπόν, φέρνεις κάποιον ο οποίος και εκτός Ελληνικής πραγματικότητας βρίσκεται και έχει δηλώσει οτι τα παρατάει μετά από δύο χρόνια?
Αυτοί που τον στηρίζουν παρουσιάζουν την περυσινή πορεία στο Champions League ως παράδειγμα της ευρωπαικής στόφας του προπονητή. Φέτος, μετά το αποκλεισμό, μαθαίνουμε από τον πρόεδρο οτι είμαστε μέσα στους στόχους μας, δηλαδή το Ελληνικό πρωτάθλημα. Δηλαδή πέρισυ (πρώτη χρονιά του Κάτε) ο στόχος ήταν η Ευρώπη (και κατ' εκείνους τα πήγαμε καλά) και φέτος μετά από ένα χρόνο παραμονής του προπονητή ο στόχος είναι το πρωτάθλημα? Τι λογική είναι αυτή?

Ο αποκλεισμός από το τσου-λου δεν είναι το τέλος του κόσμου. Οταν θέλεις να φτιάξεις μία ομάδα με μέλλον αρχίζεις από τα βασικά. Δεν χρειάζονται τρανταχτά ονόματα. Τον Cisse, τον Gilberto και τον Κατσουράνη δεν τους παίρνεις γιά να κερδίζεις τον Εργοτέλη και τη Δράμα. Κατ' αρχάς φτιάχνεις ΟΜΑΔΑ. Ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μεταξύ τους στο γήπεδο. Με αυτοματισμούς. Θωρακίζεις τα μετόπισθεν. Φτιάχνεις κέντρο το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί τις επιθετικές σου αιχμές. Και αφού έχεις φτιάξει αυτή την ομάδα τότε χτυπάς πρωτάθλημα και εν συνεχεία ελπίζεις σε μία καλή Ευρωπαική πορεία. Βήμα-βήμα.
Είναι πράγματι εντυπωσιακός ο ρόλος και η δύναμη των δημοσιογράφων οι οποίοι προφανώς ενεργούν κατόπιν εντολών διαφόρων παραγόντων. Είναι μάστορες στο να διαβάλλουν και έχουν την δύναμη να διαβάλλουν οιονδήποτε. Θυμίζω εδώ 'Οσιμ Ίβιτς προπονηταράδες παγκόσμιου βεληνεκούς που έφυγαν νύχτα ως αποτυχημένοι. Σε 10 χρόνια έχουμε αλλάξει πάνω από 20 προπονητές !! Γνωστή η γκαιμπελική τακτική τους του να παρτουσιάζουν την μισή αλήθεια. Είναι χαρακτηριστικό στο τελευταίο κείμενο του "Prosopikos" "Τεν-Κάτε: Πόλεμος και Ειρήνη" στο sport.gr το παράδειγμα με τον Νίνη. Ο Νίνης είναι ένας παίκτης τον οποίο εξαρχής υπολόγιζε ο Ολλανδός (πέρσι τον είχε χρίσει αρχηγό) του έδωσε ευκαιρίες και του δίνει ακόμη, ενώ του έπλεξε το εγκώμιο μετά την πρόσφατη ήττα από την Ατλέτικο. Παρατηρώ δε ότι μετά τις τελευταίες δηλώσεις καπετάνιου περί πολιτικού μηχανικού οι επιθέσεις ενορχηστρώθηκαν από τους πληρωμένους δημοσιγράφους MEGA channel και Μένιου Σακελαρόπουλου προεξάρχοντος ιδιαίτερα μετά την ήττα από Ατλέτικο. Ο δε Μίμης Δομάζος σπέυδει να κάνει δηλώσεις αμέσως μετά από ήττες ενώ στις νίκες της ομάδας εξαφανίζεται. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να τιμήσουν το ψωμί που τρώνε από τα αφεντικά τους. Από το σημείο αυτό μέχρι την ανθρωποφαγία υπάρχει διαφορά.
Δύο σκέψεις μόνο.....Δεν υπάρχει σε ΚΑΜΙΑ ομάδα παγκοσμίως, το φαινόμενο να αλλάζει προπονητές κάθε χρόνο.Είναι έγκλημα να γίνεται αυτό και έτσι δεν πρόκειται να φτιάξουμε ποτέ ομάδα. Ας δώσουμε μια ευκαιρία σ'αυτόν τον χριστιανό να δουλέψει με αυτό το καταπληκτικό υλικό που έχει στα χέρια του, για να δούμε τι μας ξημερώνει. Έχει κάνει τις κοτσάνες του ο Ολλανδός και του χρεώνω κακή διαχείρηση του υλικού, το οποίο πέρσι όμως ήταν ελεεινό και τρισάθλιο.Φέτος έχουμε 3 καταπληκτικά αμυντικά χαφ οπότε ποιος νοιάζεται για τον Μάτος, Σισσέ αντί για Μάντζιο και Λέτο αντί για Ιβ. Φοβερές επιλογές ταλέντου στους μεσοεπιθετικούς και μια άμυνα που πρέπει να της δώσουμε την ευκαιρία να δέσει. Του χρόνου κάνουμε τη σούμα. Όσο για την εικόνα της ομάδας, είναι Αύγουστος μήνας παιδιά, δηλαδή εσείς τι περιμένατε να δείτε, τριγωνάκια και ψαλιδάκια? Ψυχραιμία.....Τσούκου τσούκου και αποτελέσματα μέχρι να δέσουμε και θα έρθει και η μπάλα.
Δεύτερη σκέψη.....δεν υπάρχει προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς και δεν θέλω ποτέ να τον δω στα πράσινα...Τέλος.
Και ποιος σας είπε ρε παιδιά πως υπάρχει περιθωριοποίηση των αντιΚατεικών και το site έχει γίνει tencate-fans? Για να καταλάβω δηλαδή......Σεβαστές όλες οι απόψεις, και αυτές που τον κατακρίνουν αλλά και αυτές που τον υποστηρίζουν. Πάνω από όλα η ομάδα, τα πρόσωπα περνάνε και κρίνονται εκ του αποτελέσματος.......
abaddon έγραψε:
Δύο σκέψεις μόνο.....Δεν υπάρχει σε ΚΑΜΙΑ ομάδα παγκοσμίως, το φαινόμενο να αλλάζει προπονητές κάθε χρόνο.Είναι έγκλημα να γίνεται αυτό και έτσι δεν πρόκειται να φτιάξουμε ποτέ ομάδα. Ας δώσουμε μια ευκαιρία σ'αυτόν τον χριστιανό να δουλέψει με αυτό το καταπληκτικό υλικό που έχει στα χέρια του, για να δούμε τι μας ξημερώνει. Έχει κάνει τις κοτσάνες του ο Ολλανδός και του χρεώνω κακή διαχείρηση του υλικού, το οποίο πέρσι όμως ήταν ελεεινό και τρισάθλιο.Φέτος έχουμε 3 καταπληκτικά αμυντικά χαφ οπότε ποιος νοιάζεται για τον Μάτος, Σισσέ αντί για Μάντζιο και Λέτο αντί για Ιβ. Φοβερές επιλογές ταλέντου στους μεσοεπιθετικούς και μια άμυνα που πρέπει να της δώσουμε την ευκαιρία να δέσει. Του χρόνου κάνουμε τη σούμα. Όσο για την εικόνα της ομάδας, είναι Αύγουστος μήνας παιδιά, δηλαδή εσείς τι περιμένατε να δείτε, τριγωνάκια και ψαλιδάκια? Ψυχραιμία.....Τσούκου τσούκου και αποτελέσματα μέχρι να δέσουμε και θα έρθει και η μπάλα.
Δεύτερη σκέψη.....δεν υπάρχει προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς και δεν θέλω ποτέ να τον δω στα πράσινα...Τέλος.
Και ποιος σας είπε ρε παιδιά πως υπάρχει περιθωριοποίηση των αντιΚατεικών και το site έχει γίνει tencate-fans? Για να καταλάβω δηλαδή......Σεβαστές όλες οι απόψεις, και αυτές που τον κατακρίνουν αλλά και αυτές που τον υποστηρίζουν. Πάνω από όλα η ομάδα, τα πρόσωπα περνάνε και κρίνονται εκ του αποτελέσματος.......

ΩΡΑΙΟΣ !!!! Smile

Πειράματα,λανθασμένες επιλογές και νοοτροπία....

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: