Στη μεταγραφική λίστα της Βέρντερ Βρέμης ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Όπως αναφέρει η «Bild», οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου σκέφτονται να προχωρήσουν σε περαιτέρω μεταγραφές και ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο τους.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι «πράσινοι» μετά την απόκτηση των Κλαούντιο Πιζάρο και Τιμ Μπορόφσκι σκέφτονται να κάνουν και άλλες μεταγραφές. Στη λίστα τους υπάρχουν τα ονόματα των Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φερνάντο (Μπορντό) και Τζον Αρνε Ρίισε (Ρόμα).
Η «Bild» γράφει πως ο 32χρονος άσος είχε απασχολήσει τη Βέρντερ και το 2002, ωστόσο τότε είχε επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρσεναλ. Το κόστος μεταγραφής του, σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα, φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.
«Δεν θα αποκαλύψω τα ονόματα των παικτών που μας ενδιαφέρουν. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε τις κινήσεις στις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση», ανέφερε για το θέμα ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ, Κλάουφ Αλοφς.
Κλέιτον: «Δεν αποκλείω τη Λάρισα»
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Λάρισας και πάλι ο Σίλβα Κλέιτον, μιλώντας στην ιστοσελίδα sportlarissa.gr. «Δεν αποκλείω την Λάρισα, αλλά... Ακόμη δεν αποφάσισα, δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Πρώτο στο μυαλό μου είναι το εξωτερικό.
Αν δεν έχω πρόταση που να με ικανοποιεί, τότε όλα τα ζητήματα θα μπουν σε νέα βάση. Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτε. Αν γυρίσω στη Λάρισα θέλω να γυρίσω και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ και να μην απογοητεύσω τον κόσμο, που ξέρω ότι με αγαπάει πολύ. Δεν αποκλείω την ΑΕΛ, αλλά ακόμη δεν ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί».
Λάρισα καλεί Μελίσση
Κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Μελίσση, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, βρίσκεται η Λάρισα. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται από τον Τεν Κάτε και γίνονται προσπάθειες για να αποχωρήσει και να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ. Πλην των «βυσσινί» και η Καβάλα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς
Η Βέρντερ κάτι έχει... πάθει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Η γερμανική ομάδα μετά την απόκτηση πέρσι του Αλέξανδρου Τζιόλη με τη μορφή δανεισμού πλέον στοχεύει και στον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος είναι ο πιο φθηνός από τους τρεις σούπερσταρ που στοχεύει ο σύλλογος της Βρέμης για την μεσαία του γραμμή. Σε αυτή την αποκάλυψη προέβη η γερμανική εφημερίδα «Bild». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο σύλλογος της Βρέμης επιθυμεί την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και στο μεταγραφικό του στόχαστρο βρίσκεται ο Βραζιλιάνος άσος του τριφυλλιού.
Εκτός από τον αρχηγό της Σελεσάο, η Βέρντερ κοιτάει τον ακριβό Φερνάντο της Μπορντό (7 εκατομμύρια ευρώ) και τον Ρίισε (6 εκατ. ευρώ) αλλά δεν έχουν την αξιοπιστία ούτε την εμπειρία και το όνομα του Ζιλμπέρτο. Ο Σίλβα είναι πιο φθηνός από τους προαναφερθέντες καθώς σύμφωνα με τους Γερμανούς κοστολογείται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Η Βέρντερ έχει ήδη ξοδέψει πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν (8,2 εκατομμύρια ευρώ), του Κλαούντιο Πιζάρο (6 εκατομμύρια ευρώ) και τον Τιμ Μπορόφσκι (750.000 ευρώ) αλλά είναι διαθέσιμη να δαπανήσει και άλλα. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (31 Αυγούστου), ο σύλλογος του «Βέζερστάντιον» στοχεύει σε μια ακόμα κίνηση.
Όσον αφορά τις τρεις περιπτώσεις που κοιτάζει η Βέρντερ, ο Βραζιλιάνος διεθνής της Μπορντό, Φερνάντο είναι πρόβλημα ότι στοιχίζει πολύ και τα 7 εκατομμύρια ευρώ είναι πολλά για τους Γερμανούς. Ο σύλλογος τη Βρέμης ήθελε τον Ζιλμπέρτο το 2002 αλλά αυτός προτίμησε την Άρσεναλ και στοιχίσει ως πέντε εκατ. ευρώ ενώ για τον Ρίισε τονίζεται οτι είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία (28 ετών).
Για τα μεταγραφικά της Βέρντερ μίλησε αλλά χωρίς αποκαλύψεις ο τεχνικός διευθυντής Κλάους Άλοφς: «Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία, όμως υπάρχει επιθυμία για την απόκτηση ενός παίκτη στην μεσαία γραμμή. Βέβαια πρέπει να πω ότι εξετάζουμε και το ενδεχόμενο να αποδεσμεύσουμε μερικούς ποδοσφαιριστές από το ρόστερ». Προς πώληση είναι ο Βράνιες και ο Τόσιτς, με τον δεύτερο να έχει ακουστεί παλαιότερα για τους πράσινους. Γιώργος Βροντάκης
maik-pao Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009 Ηλικία : 65 Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Μα τον περπατητη θελουνε οι γερμανοι??????????????????????????????????????????? Τιποτα αλλο περι αυτου. Ειναι απαραιτητος για την ομαδα μας και θα το φωναζωωωωωωωωωωωωωωωωω.
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μα και βέβαια κάτι έχει πάθει η Βέρντερ με τους παίχτες του ΠΑΟ κύριε Βροντάκη. Αν δεν θυμάστε εσείς να σας θυμίσω εγώ ότι έχουν πάθει......5 γκολ συνολικά!! Θέλετε κι άλλα??
gate13volosclub Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009
ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΥ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!!
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ... Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΙΛΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ...
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
Μην ανησυχείτε: Εκεί στη Βρέμη πρεπει να είναι πιο τσιγκούνηδες και από τους Σκωτζέζους - ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ θέλουνε. Ούτε τον τζιώλη δεν ήταν ικανοί να πληρώσουν - απλά ΧΕΣΤΕ (σόρυ για την έκφραση) και αυτούς και τον "εμνευστή" της είδησης (όχι φυσικά αυτόν που τη μετέφερε εδώ).