www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα   Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΣαβ 01 Αυγ 2009, 08:10

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και όπως ανέφερε ο Κάρλος Μαρτσένα οι πράσινοι δεν έχουν πάψει ακόμα και σήμερα να ασχολούνται με την περίπτωση του. Ο Ισπανός στόπερ της Βαλένθια τόνισε ότι θα κάνει υπομονή για τις «νυχτερίδες». Δύσκολη ήταν η απόφαση του Ίβανσιτς για να φύγει από την Ελλάδα.

Ο διεθνής άσος του συλλόγου του «Μεστάγια», Κάρλος Μαρτσένα δεν έχει ακόμα από την ομάδα του να διευθετούν το θέμα του και ανέφερε με νέες δηλώσεις του ότι ο Παναθηναϊκός ακόμα επιμένει για να τον αποκτήσει «Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δεν είναι νέο χθεσινό και αυτό το ξέρουν όλοι. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι πως ουδέποτε σταμάτησαν να με θέλουν και μάλιστα επιμένουν ακόμα. Ελπίζω πάντως πως θα διευθετηθεί το θέμα μου με την Βαλένθια, επειδή δεν θέλω να φύγω από την ομάδα φέτος. Μου έχουν υποσχεθεί εδώ και αρκετό καιρό κάποια πράγματα, που μέχρι στιγμής δεν έχουν υλοποιηθεί. Από την πλευρά μου θα κάνω υπομονή να λήξει το ζήτημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα και να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι».

Δύσκολη η απόφαση για Ίβανσιτς
Ο Αντρέας Ίβανσιτς συνεχίζει την καριέρα του στη Μάιντζ αλλά όπως είπε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «derstandard.at» ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγει από την Ελλάδα «Η εντύπωση μου από την πόλη της Μάιντζ και τον κόσμο είναι η καλύτερη. Είναι φιλικοί. Πέρα από όλα τα άλλα, έχω την ικανοποίηση και μιας νέας πρόκλησης. Σε νέο περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Ηταν πολύ σημαντική και δύσκολη η απόφαση μου να φύγω από την Αθήνα. Πολλοί νόμιζαν ότι κάποια στιγμή ο 'Ιβανσιτς θα κατέληγε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ όμως είμαι ρεαλιστής. Λέγεται ότι δεν έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Εγώ ξέρω ότι είχα 90 συμμετοχές σε τρία χρόνια. Δεν είναι αρκετά; Ισως το πρόβλημα να ήταν πως βρισκόμουν σε ένα πρωτάθλημα χωρίς προβολή».

πηγή: www.gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα   Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΚυρ 02 Αυγ 2009, 03:18

Μαρτσένα τώρα θέλεις να μας χρησιμοποιήσεις για να εκβιάσεις την Βαλένθια? Κάτσε με την γυναίκα σου και την κορούλα σου στην Ισπανία που έχει και καλό κλίμα.Εμείς δεν παρακαλάμε κανέναν, όποιος θέλει έρχεται από την αρχή. Μου θέλεις και 2,5εκ και στην Ισπανία δεν παίρνεις ούτε 1,5. Βρε ουστ........Αρκετά με τα λαμόγια.
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα   Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα EmptyΚυρ 02 Αυγ 2009, 08:58

Η δήλωση του Κάρλος Μαρτσένα σύμφωνα με την οποία συνεχίζεται το... πρέσινγκ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, έφερε πολλές συζητήσεις. Όμως, όπως τόνιζαν από το «πράσινο» στρατόπεδο δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Εκτιμούν ότι απλά με αυτό τον τρόπο ο διεθνής Ισπανός προσπαθεί να πάρει περισσότερα χρήματα από την Βαλένθια, καθώς αυτές τις μέρες συζητά την επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές.

novasports.gr

Επιμένει ο ΠΑΟ για Κάρλος Μαρτσένα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Επιμένει σκανδιναβικά !
» Επιμένει για Βοτανικό
» ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ
» Φουλάρει για Γκαλάς-Μαρτσένα. Δυσκολεύει του Σκόκο. Στη λίστα και ο Ρομαρίκ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: