Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Θέμα: ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ Δευ 31 Αυγ 2009, 14:18
Αφορμή για να γράψω αυτό το κείμενο μου έδωσε η χτεσινή "φιλική" νίκη του ΟΣΦΠ. Να λοιπόν αγαπητοί φίλοι πως μια ομάδα γίνεται ρεζίλι και στιγματίζεται. Η Λάρισα μία ομάδα με ιστορία, την οποία συμπαθούσα απεριόριστα, είχε κάποια χρωστούμενα από το περσινό πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ και εννοώ τον τελευταίο αγώνα που πήρε το διπλό στο Καραισκάκη για να μπει στα ΠΛΕΙ-ΟΦ.Φρόντισε λοιπόν με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να ξεπληρώσει.Κότες , φίλοι μου οι Λαρισαίοι, χαλαρά ο γαύρος το διπλό. Το αποκορύφωμα όλων οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου, Βενετίδη και του προέδρου Πηλαδάκη, που ήταν όλες παρόμοιες και είχαν το ίδιο ύφος ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ.Λες και ήταν συννενοημένοι.(παραλίγο να σπάσω την τηλεόρασή μου) Αλλά έτσι είναι, όταν έχεις μία διαφορά 10+ πόντων , μπορείς να ανταλλάσεις αγώνες, ΑΣ ΟΨΟΝΤΕ τα κοράκια που βοθούν στο έργο αυτό. Κρίμα για τον Ουζουνίδη και όλους αυτούς , που έχουν φορέσει την φανέλα μας, αλλά μπαίνουν στο λούκι,χωρις να το καταλάβουν και να ήταν μόνο η Λάρισα ( η οποία προστέθηκε τελευταία). Βαθιές ρίζες, φίλοι μου, έχει η διαφθορά στο Ελλ. πρωτάθλημα.....ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ.
adrou Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
Θέμα: Απ: ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ Δευ 31 Αυγ 2009, 14:38
Κάθε χρόνο τα ίδια. Λεβαδιακός, Ηρακλής, Κέρκυρα, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, Βέροια, Ιωνικός, Πανιώνιος, Προοδευτική .......................Κάθε χρόνο υπάρχουν οι ομάδες που θα δώσουν τα 6ποντα στο γαύρο (εννοείται πως οι παίχτες αυτών των ομάδων θα βρίσκονται στο γήπεδο σαν ανδρίκελα) και όταν θα παίξουν με εμάς θα σκιστούν να παίξουν, θα ταμπουρωθούν 11 παίχτες στην μεγάλη περιοχή και μετά θα μας φταίει ο προπονητής, ο σισσέ, οι δημόσιοι υπάλληλοι! Θα δώσει και κάνα πέτσινο πέναλτυ, όπως με τον Θρασύβουλα πέρσυ και ο γαύρος πρωταθλητής και πάλι. Πιστεύω να αλλάξει αυτή η κατάσταση φέτος!!!
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Θέμα: Απ: ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ Δευ 31 Αυγ 2009, 15:40
ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...............
ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΑΚΗ.......
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
spithas Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 62 Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2009 Ηλικία : 41 Τόπος : Σέρρες
Θέμα: Απ: ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ Δευ 31 Αυγ 2009, 17:19
Θα συμφωνησω παιδια μαζι σας.Καποια στιγμη ας σταματησει αυτο το πραγμα,αλλα ετσι ειναι αν παιζονται αλλα απο πισω με χρημα και οτιδηποτε αλλο.....Αφηστε τους και θα τα βρουνε μπροστα τους τα .........
Green ACTION LEVEL Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Θέμα: Απ: ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ Δευ 31 Αυγ 2009, 18:06
Ανεξάρτητα από την διάθεση της Λάρισας να αντισταθεί στον ολυμπιακό υπήρχε και η εμφανής ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της θεσσαλικής ομάδας. Προβλέπω ότι η Λάρισα φέτος θα παλέψει για την σωτηρία της. Επίσης κατά την γνώμη μου ο Ολυμπιακός φέτος θα έχει απώλειες στο Καραϊσκάκη όπου μικρές ομάδες όπως π.χ. Πάνθραξ, Τέλης κ.α. θα παίζουν κλειστά και αμυντικά. Ότι συνέβη ακριβώς και με εμάς πέρσι λόγω της αδύνατης επιθετικής μας γραμμής. Αντίθετα ο ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι σε μικρές ομάδες (με αεράμυνα) όπως Λάρισα, Πανιώνιος, Ήρα που πιστεύουν ότι αν ανοιχθούν θα του πάρουν την νίκη. Αυτά τα παιχνίδια θα τα καθαρίζει εύκολα.
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
Θέμα: Απ: ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ Δευ 31 Αυγ 2009, 18:28
Αληθεύει ότι η Λάρισα άλλαξε σήμα στην φανέλα της και από αλογάκι έβαλε μια ΠΙΠΑ ???