www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ Empty
31082009
ΔημοσίευσηΗ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ

Διονύση καλησπέρα,

σε διαβάζω καθημερινά και γιατί εκτιμώ τα κείμενά σου, αλλά και γιατί μου αρέσει που δίνεις την δυνατότητα στους αναγνώστες σου να καταθέτουν τις απόψεις τους. Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε, η χρονιά ξεκίνησε. Τι αλλάζει φέτος? Απ'ότι παρατηρώ στον Παναθηναϊκό τίποτα. Και μιλάω για τους οπαδούς. Μας έχει φάει η γκρίνια. Αλλά πολύ γκρίνια. Ξεκινάμε τη χρονιά και ήδη γκρινιάζουμε.

Μας φταίει ο προπονητής, γιατί είναι λέει αλλόκοτος, αυστηρός, γιατί δεν κατεβάζει ποτέ την ίδια ενδεκάδα, γιατί δεν ζητά και άλλες μεταγραφές, γιατί αλλάζει συνεχώς το σύστημα. Όσον αφορά τις "αλλόκοτες επιλογές" φαντάζομαι (αν και δεν έχω παίξει μπάλα για να ξέρω) ότι αυτός γνωρίζει καλύτερα από εμάς. Επίσης ο κάθε προπονητής ζητάει διαφορετικά πράγματα από κάθε θέση. Δεν γούσταρε τον Ίβανσιτς και το Μάτος. ΟΚ. Πήρε Λέτο και Κατσουράνη, γιατί σε αυτές τις θέσεις ζητά άλλα χαρακτηριστικά. Είναι αυστηρός και δε μας αρέσει, ενώ αν΄ήταν μαλθακός θα λέγαμε οτι την έκανε καφενείο την ομάδα. Ο Τεν Κάτε προφανώς θεωρεί ότι η πειθαρχία είναι βασικό χαρακτηριστικό μιας ομάδας. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Δεν κατεβάζει την ίδια ενδεκάδα. Οκ, αλλά άμα του βγει όλοι θα μιλάμε για το "έξυπνο" ροτέϊσον του Ολλανδού. Και άμα δεν το έκανε όλοι θα λέγαμε ότι δεν δίνει ευκαιρίες σε παίκτες. Που δηλαδή ακόμα και τώρα το λέμε που παίζουν όλοι. Δεν ζητά άλλες μεταγραφές και αναφερόμαστε κυρίως στη θέση του στόπερ. Για μισό λεπτό, δεν πήρε ο ΠαναθηναΪκός 2 στόπερ φέτος. Σύμφωνοι, δεν είναι ο Καναβάρο και ο Τέρρυ, αλλά να τους δούμε ρε παιδιά και αν δε μας κάνουν να πάρουμε άλλους. Εμείς έχουμε φτάσει στο σημείο να απαξιώνουμε από μόνοι μας τις μεταγραφές και τους παίκτες μας χωρίς καν να τους δούμε. Και μη ξεχνάμε ότι με αυτή τη στάση δείχνει στους παίχτες ότι παρόλη την αυστηρότητά του πιστεύει σε αυτούς. Όσον αφορά το ότι αλλάζει συνεχώς διατάξεις, αν έπαιζε με ένα πάγιο σύστημα θα λέγαμε για τον προβλέψιμο Παναθηναϊκό και για τον προπονητή που δε μελετά καλά τους αντιπάλους. Α, και κάτι τελευταίο για τον Τεν Κάτε. Βγήκε και είπε ότι στοχεύουμε τελικό Γιουρόπα Λιγκ. Και έφαγε την ειρωνία της ζωή του. Δεν είδα κανέναν μερικά χρονάκια πριν να ειρωνεύεται τον Σ. Κόκκαλη όταν μίλαγε για τελικό Τσάμπιονς Λίγκ (!). Εμένα μου άρεσε η δήλωση. Γιατί είμαι ο πρέσβης και γουστάρω η ομάδα μου να έχει κάθε χρόνο και πιο ψηλούς στόχους. Και γιατί όταν έχεις παίκτες σαν τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο, δεν μπορείς να τους λες πάμε για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Εκτός του ότι χέστηκαν (με το συμπάθειο) αυτό το θεωρούν και δεδομένο. Πέρυσι ο Ολυμπιακός αν πέρναγε τη Σεντ Ετιεν θα έπαιζε στους "16" με τη Βέρντερ, στους "8" με την Ουντινέζε, στους "4" με το Αμβούργο. Καλές ομάδες αλλά ποιά από αυτές σε τρομάζει? Που θέλω να καταλήξω? Ούτε εγώ τον γουστάρω τον Τεν Κάτε (άσχετα αν τόση ώρα τον υπερασπίζομαι) και διαφωνώ σε πολλά, αλλά από τη στιγμή που η διοίκηση μου είπε ότι θα κριθεί στο τέλος της διετίας, τότε και θα τον κρίνω. Μέχρι τότε υποστηρίζω τον Π.Α.Ο. και δεν βάζω την άποψη μου πάνω από την ομάδα.
Μας φταιει η διοίκηση, γιατί δεν έφερε το Χαμερ και γιατί δεν ξόδεψε 25-30 εκ. ?. Και εγώ ρωτάω πότε τα 5 τελευταία χρόνια είδαμε τον Π.Α.Ο. πληρέστερο από σήμερα? Έχω 2 παίκτες παγκοσμίου κλάσης, που άλλες εποχές ούτε το ονειρευόμουν, έχω τους (κατά την προσωπική μου άποψη) 2 χρησιμότερους παίκτες της εθνικής (Κατσουράνη- Κάρα) και ψυχάρες, πήρα και Λέτο από Ολυμπιακό, που προς το παρόν μου βγαίνει διπλά (και γιατί τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικότατα και γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει καν 1 αριστερό εξτρεμ) και δεν έχω Χάμερ αλλά έχω πάρει 2 στόπερ, που ρε αδερφέ ας τα δω πρώτα σε καμμιά 10αριά παιχνίδια και βλέπουμε. Γιατί δηλαδή ο Μπιέρσμιρ να μη γίνει ο νέος Χένρικσεν? Τον Χένρικσεν τον ξέραμε όταν ήρθε? Θέλει και λίγη υπομονή και πίστη. Σίγουρα ο οπαδός θέλει το κάτι παραπάνω πάντα και αυτό είναι σεβαστό. Αλλά αλλό το θέλω το κάτι παραπάνω και άλλο γίνομαι μίζερος και γκρινιάρης. Και εγώ πριν 1 μήνα που σου είχα ξαναγράψει ήθελα τερματοφύλακα και Γιούρκα, αλλά δε θα βάλω και τα κλάματα που δεν τους έχω. Μια χαρά ομάδα έχω, μη τρελαθούμε.
Μας φταίνε οι παίκτες, γιατί ο Σισέ γράφει από πάνω ο φίλος (με όλο το σεβασμό φυσικά, απόψεις είναι αυτά), είναι παίκτης χωρις τεχνική κατάρτιση (!) και θα βγεί ο "μαύρος Κωνσταντίνου". Ρε παιδιά θα τρελαθούμε? Εγώ σου λέω ότι έστω ότι ο Σισε δεν βάζει κανένα γκολ. Και μόνο που οι αντίπαλοι εντός και εκτός Ελλάδας τον τρέμουν και του ρίχνουν πάνω του 2 παίκτες, δεν είναι από μόνο του ωφέλιμο για την υπόλοιπη ομάδα? Από εκεί και πέρα επειδή οι επιθετικοί είναι ΄παίκτες κυρίως ψυχολογίας, καλό είναι στον επόμενο κακό αγώνα του αντί να απογοητευόμαστε να τον στηρίξουμε και να φωναξουμε το όνομά του, γιατί είναι παικταράς και εγώ γουστάρω που τον βλέπω να ξεσκίζεται στο τρέξιμο όταν η ομάδα πρεσάρει και γουστάρω που παρόλο που ο τρόπος που παίζει η ομάδα δεν τον ευνοεί αυτός πηδάει για κάθε κεφαλιά, ζητάει συνεχώς τη μπάλα, τρέχει, προσπαθεί. Μας φταίει και ο Μπιέρσμιρ ή ο Καντέ που χωρίς να τους δούμε, επειδή δεν είναι Χάμερ πρέπει σώνει και ντε να είναι Τσινκουετσέντο. Μας φταίει και ο Σιμάο γιατί είναι ο αγαπημένος του κακού Τεν Κάτε, μας φταίει και ο Ζιλμπέρτο γιατί δεν είναι ηγέτης ή γιατί δεν βάζει 87 γκολ (λες και είχε ποτέ αυτό το ρόλο), μας φταιει και ο Σαριεγκι γιατί έχει μεγάλη μύτη.

Εν κατακλείδι, εγώ έχω να πω το εξής. Εμένα μου φταίμε εμείς που έχουμε γίνει τόσο μίζεροι και γκρινιάρηδες, που είμαστε χωρισμένοι στα 2, που κάποιοι από μας προτιμούν να χάσει η ομάδα για να δικαιωθούν, παρά να κερδίσει (σε λίγο θα γίνουμε σαν τους ΑΕΚτζήδες), που έχουμε χάσει την πίστη μας στην ομάδα μας και την απαξιώνουμε σε κάθε ευκαιρία, που ενώ βλέπουμε οτι τα πράγματα αλλάζουν δεν ελπιζουμε, αλλά απογοητευόμαστε για μικρά και ηλίθια πραγματάκια. Να κοιτάμε και λίγο γύρω μας.(Ολυμπιακός,ΑΕΚ) Σήμερα ο Π.Α.Ο. είναι η πιο υγιής οικονομικά ομάδα, το καινούργιο γήπεδο καθυστερεί, αλλά έρχεται, έχει πραγματικά καλούς παίκτες και έχει όλες τις προδιαγραφές επιτέλους για να πρωταγωνιστήσει. Το μόνο που απομένει είναι να αλλάξουν λογική οι οπαδοί και να αγκαλιάσουν ξανά την ομάδα, με πίστη και αγάπη (και Προδερμ). Αυτα. Συγγνώμη για το μακροσκελές του γράμματος.

Με σεβασμό, Γιάννης
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ :: Σχόλια

ΠΕΤΡΟGOAL
Απ: Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ
Δημοσίευση Δευ 31 Αυγ 2009, 22:27 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΚΑΛΥΒΕΙ 100%, ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ RESPECT ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΥΠΟΥ ΔΟΜΑΖΟΣ-ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
ΚΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 03:45 από gipos13
swstos re gianni se ola......me kalypteis apolyta kai tetoias apopsis eimai kai egw.....borei na mn exoume tn top class stoper alla exoume 2 stoper p dn ta eidame akoma.....oso gia to terma o kate ftaiei p o amrio htn kolofardos perisikai ta piane ola??Eykairia na pai3ei o tzorvas....an kai pisteuw oti kapoioi tha poun meta evale tn arxario kai oxi tn ebeiro......evge gianni eisai o swstos panathinaikos filathlos!!!!
Κουρσάρος
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 07:48 από Κουρσάρος
Σωστός...ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ φίλε Γιάννη!!!

Με καλύπτεις απόλυτα με όλα όσα αναφέρεις!! Μα ΣΕ ΟΛΑ !!!!

Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ Derbybannerdq7

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κουρσάρος στις Κυρ 13 Σεπ 2009, 09:40, 1 φορά
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 11:25 από YIANNIS090807
Για να το συνδέσω με ένα άλλο θέμα, Γιάννη, όσο υπάρχουν φωνές σαν το ντέρμπυ, μεγάλο μέρος του κόσμου δεν θα ξεφύγει απ' την μιζέρια.
Κουρσάρος
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 18:33 από Κουρσάρος
YIANNIS090807 έγραψε:
Για να το συνδέσω με ένα άλλο θέμα, Γιάννη, όσο υπάρχουν φωνές σαν το ντέρμπυ, μεγάλο μέρος του κόσμου δεν θα ξεφύγει απ' την μιζέρια.

Ναι,δυστυχώς είναι μεγάλη αλήθεια αυτό φίλε μου.. Αλλά είμαι σίγουρος ότι η @#$#@φυλλάδα ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΠΙΑ!! Τους πήρανε χαμπάρι όλοι τι είναι, για ποιους "δουλεύουν", τι συμφέροντα εξυπηρετούν και τι επιδιώκουν!!

Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ Derbybannerdq7

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κουρσάρος στις Κυρ 13 Σεπ 2009, 09:39, 1 φορά
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 19:06 από maik-pao
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩς ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΜΑς ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙς ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΦΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...........................
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 21:55 από minos13
ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΗΣ΄¨ΦΙΛΑΘΛΟΙ¨΄ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΕΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Η ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Ενδιαφέρουσα άποψη ενός Παναθηναϊκού σε μπλογκ του gazzetta
» Η ιστορία των σημάτων (είναι μια άποψη)
» Η ιστορία ενός στοπερ:
» ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2010-2011(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ)!
» Ενος Γκοβου "μυρρια" επονται....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: