www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Πόσο συμφωνώ.....!! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Πόσο συμφωνώ.....!! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Πόσο συμφωνώ.....!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Πόσο συμφωνώ.....!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Πόσο συμφωνώ.....!! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πόσο συμφωνώ.....!! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Πόσο συμφωνώ.....!! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
42 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 42 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Πόσο συμφωνώ.....!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Κουρσάρος
Νεος
Νεος
Κουρσάρος

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2009
Τόπος : Αγιος Νικόλαος Κρήτη

Πόσο συμφωνώ.....!! Empty
01092009
ΔημοσίευσηΠόσο συμφωνώ.....!!

Πόσο συμφωνώ.....!! Abalos

By Laplace (mypanathinaikos.blogspot)

Πόσο συμφωνώ ρε γμτ...!!!!!

Πόσο συμφωνώ.....!! Derbybannerdq7

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κουρσάρος στις Κυρ 13 Σεπ 2009, 09:35, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Πόσο συμφωνώ.....!! :: Σχόλια

Απ: Πόσο συμφωνώ.....!!
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 10:20 από stefan49
Αν και οι χαρακτηρισμοί είναι, ίσως πολύ βαρείς, συμφωνω επί της ποδοσφαιρικής, ουσίας! Αλλά τι θα πούμε αν τον δούμε, όπως πέρυσι, βασικό;(και τον Τζόλη ίσως)!
abaddon
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 10:28 από abaddon
stefan49 έγραψε:
Αν και οι χαρακτηρισμοί είναι, ίσως πολύ βαρείς, συμφωνω επί της ποδοσφαιρικής, ουσίας! Αλλά τι θα πούμε αν τον δούμε, όπως πέρυσι, βασικό;(και τον Τζόλη ίσως)!

Θα πούμε τα χειρότερα! Δεν είναι δυνατόν να ξαναδώ ενδεκάδα και αυτόν και τους άλλους!Όχι στα πισωγυρίσματα! Αν γίνει αυτό θα χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας......
Κουρσάρος
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 10:31 από Κουρσάρος
stefan49 έγραψε:

ΟΞΩ ΠΣΤ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ !!!! Αυτό θα πούμε....!!

Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί θα πέσει πολύ κράξιμο και δεν θα μείνει εκεί αδερφέ!!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ξενερώσει απίστευτα (χρησιμοποιώ το "ξενερώσει" για να κρατήσω τους τόνους χαμηλά και μόνο και το ξέρουμε όλοι ότι άλλα είναι τα σωστά συναισθήματα του κόσμου προς αυτούς...) και θα το δείξει στην πρώτη ευκαιρία (ο μη γέννητω..) !!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κουρσάρος στις Κυρ 13 Σεπ 2009, 09:35, 1 φορά
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 11:13 από YIANNIS090807
Ποιός απ' όλους τους χαρακτηρισμούς είναι βαρύς φίλε stefan?
Το γαύρος? Το σταρχιδιστής? ή το Ηλίθιος?
Ε?......
Z13
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 11:42 από Z13
Re paidia prepei na xaraxtirizoume etsi enan paixti pou anike kai aniki (to 8eloume den to 8eloume) akoma stin omada mas?Otan persi o Mantzios (pros 8eou den eimai fan tou!!!!) sto CL ebaze ta goal oloi mas den panigirizame mipos?Oso gia tin gaurosini file 8a so pou ena paradigama!O Mantzios einai toso PANATHINAIKOS oso kai o Salpigidis! ...i kano kanena la8os?Alla brikame to eukolo 8ima mou fenete,anti na ta riksete stis alote diikisis (blepe driver).Paidia 8elo na katalikso,kai xoris na 8elo na ginome kakos,mias kai opos parapano ipa den eimai fan to Mantziou,tous paixtes autous tous ferane kapioi stin omada mas den ir8an me to zori!
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 11:49 από gdttek
Φυσικά και διαφωνώ με τους βαρείς χαρακτηρισμούς που γράφονται παραπάνω.Καταρχάς το ότι ο Μάντζιος είναι ίσως γαύρος,δεν παίζει κανένα ρόλο στην εποχή του επαγγελματισμού που ζούμε , να θυμήσω ότι και ο Σαλπιγγίδης είναι φόλα ΠΑΟΚτζης , άρα να καεί στην πυρά και αυτός ; Δεύτερον , δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο Γκόντζος και οι συν αυτώ στο θέμα Μάντζιου.Επειδή διαβάζω ντέρμπι,θα πω ότι ουδέποτε αυτή η εφημερίδα είχε καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια στο Μάντζιο , απλώς είναι η μόδα να βρίσκουμε εύκολα θύματα στον Παναθηναϊκό , και ο Γκόντζος πάντα προσφέρεται για αυτό , όπως και συγκεκριμένοι παίκτες.Μιλάει το σχόλιο για Τζιγκεροσύστημα....Μέγα λάθος , αφού οτιδήποτε έγινε επί Τζίγγερ ξηλώθηκε από τους Ησαϊες , ακόμα και τους καλούς παίκτες που έφερε (Μάτος,Ίβανσιτς κ.ά.) τους βγάλαμε άχρηστους γιατί αυτό εξυπηρετεί κάποιους.Τελικά περιμέναμε να φύγει ο Τζίγγερ για να εξυγιανθεί η ΠΑΕ , αλλά τελικά έχει γίνει το ακριβώς αντίθετο , έχει μαζευτεί εκεί κάθε καρυδιάς καρύδι και νομίζει ότι κάνει κουμάντο , ντροπή...
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 11:53 από gdttek
Αν κάτι μπορούμε να προσάψουμε σε όλους αυτούς τους παίκτες που μας έμειναν αμανάτι , είναι ότι έχουν ποτιστεί με τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου.Για αυτό όμως δεν ευθύνονται μόνο οι ίδιοι , αλλά κυρίως οι διοικήσεις από το 2000 και μετά , συμπεριλαμβανόμενης και της νυν διοίκησης , η οποία προχωρά χωρίς λογική , χωρίς σχεδιασμό και κάνοντας κινήσεις πανικού και ηλιθιότητας.Ναι , ο Μάντζιος είναι ωχαδερφιστής.Ναι , ο Τζιόλης ξηγήθηκε πρόστυχα (κατ'εμέ) στην ομάδα του , εκβιάζοντάς την για να πάει στη Γερμανία με ψίχουλα.Ναι , ο Κλέιτον είναι πότης και λίγος για τον Παναθηναϊκό...Ποιός τους έφερε αυτούς όμως ; Εγώ ;
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 13:18 από YIANNIS090807
gdttek έγραψε:
Αν κάτι μπορούμε να προσάψουμε σε όλους αυτούς τους παίκτες που μας έμειναν αμανάτι , είναι ότι έχουν ποτιστεί με τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου.Για αυτό όμως δεν ευθύνονται μόνο οι ίδιοι , αλλά κυρίως οι διοικήσεις από το 2000 και μετά , συμπεριλαμβανόμενης και της νυν διοίκησης , η οποία προχωρά χωρίς λογική , χωρίς σχεδιασμό και κάνοντας κινήσεις πανικού και ηλιθιότητας.Ναι , ο Μάντζιος είναι ωχαδερφιστής.Ναι , ο Τζιόλης ξηγήθηκε πρόστυχα (κατ'εμέ) στην ομάδα του , εκβιάζοντάς την για να πάει στη Γερμανία με ψίχουλα.Ναι , ο Κλέιτον είναι πότης και λίγος για τον Παναθηναϊκό...Ποιός τους έφερε αυτούς όμως ; Εγώ ;

Συμφωνώ με την άποψη ότι κάποιοι παίχτες έχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου. Συμφωνώ σε ότι αφορά στις διοικήσεις από το 2000 και μετά.
Διαφωνώ όμως κάθετα ότι το ίδιο ισχύει και για την νυν διοίκηση.
Με πιο τρόπο συντηρεί αυτή την δημοσιουπαλληλική διάθεση κάποιων???
Έδιωξε Ιβ, που αν και καλός παίχτης έπαιζε όποτε γούσταρε. Έβαλε στο ψυγείο τις ιερές αγελάδες (Μάντζιο, Τζιώλη), που αν και καλοί παίχτες βαριόντουσαν πιο πολύ κι από πουτ$#@ς στα 50 τους. Χτυπάει καμπανάκι στον Σπυρόπουλο που αν και παιχταράς....ψιλοβαριέται κι αυτός. Βάζει επίσης ψυγείο τον Κλέιτον, άλλος παιχταράς, που παίζει κι αυτός όποτε δεν πίνει. Ποιος τα κάνει όλα αυτά? Ο 10Κάτε. Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα? Η διοίκηση. Τι κάνει η διοίκηση? Δεν διώχνει απλώς παιχτάκια, Διώχνει ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. Αυτό δεν ζητούσαμε τόσα χρόνια??
Μήπως όλα αυτά τα βλέπω έτσι μόνο εγώ??
Δεν νομίζω.....
akisdelphi
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 13:55 από akisdelphi
ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ... ΟΣΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΠΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ...ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..,
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 14:27 από gdttek
@YIANNIS090807

Έδιωξαν τον Ίβανσιτς γιατί εδώ και 3 χρόνια τον έβαζαν σε λάθος θέση , και επειδή τον έφερε ο Τζίγγερ.
Έβαλαν στο ψυγείο το Μάντζιο και τον Τζιόλη , όχι γιατι βαριόντουσαν (εξάλλου ο Τεν Κάτε ακόμα και τώρα θέλει πίσω στο ρόστερ το Μάντζιο) αλλά γιατί ενώ έπρεπε να πουληθούν , αυτοί έκαναν τα δικά τους εκβιάζοντας την ομάδα , και επειδή τους έφερε ο Τζίγγερ.
Χτυπάνε καμπανάκι στο Σπυρόπουλο , όχι φυσικά γιατί βαριέται , αλλά γιατί τσακώθηκε (κακώς) με τον προπονητή του , ο οποίος (κάκιστα) τον έβρισε χυδαία , και επειδή τον έφερε ο Τζίγγερ.
Βάλαν στο ψυγείο τον Κλέιτον , γιατί διαπίστωσαν επιτέλους ότι ο παίκτης είναι λίγος.Αυτόν τον έφερε ο Βγενόπουλος.
Συμπληρώνω επίσης ότι έδιωξαν το καλύτερο αμυντικό χαφ που έχει έρθει στην Ελλάδα μετά τον Καρεμπέ , το Μάτος , επειδή τον έφερε ο Τζίγγερ.

Και όλα αυτά τα λέω εγώ που ήμουν (και τονίζω το ήμουν , γιατί έχω μετανιώσει κι εγώ για κάποιους ανθρώπους που στήριζα και βλέπω ότι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους) εναντίον του Τζίγγερ , θεωρώντας ότι έκανε κακό στην ομάδα....
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 14:36 από gdttek
Και όσο αφορά τη νυν διοίκηση , να υπενθυμίσω ότι από τους παικταράδες που έφερε πέρυσι , εκδιώχθησαν σωστά οι Σόουζα,Μελίσσης,Κλέιτον (σχεδόν) και ο μόνος που παίζει και φέτος βασικός είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.Αντίθετα, η ραχοκοκαλιά της ομάδας είναι οι Γκαλίνοβιτς,Σαριέγκι,Βύντρα,Σπυρόπουλος,Σιμάο,Σαλπιγγίδης και Καραγκούνης , οι οποίοι αποκτήθηκαν επί Τζίγγερ...Μόνο φέτος αποκτήθηκαν τρεις παίκτες που θα κάνουν διαφορά , οι Κατσουράνης,Λέτο και Σισέ , και αυτοί αποκτήθηκαν λίγο μετά το φιάσκο με το Μέλμπεργκ και τον Ένχελααρ...Αυτά για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη , και για να μη δημιουργούμε ψευδείς εντυπώσεις ότι η διοίκηση Τζίγγερ ήταν η απαράδεκτη (αν και έκανε χοντρά λάθη) ενώ η νυν είναι η αγία διοίκηση που όλα τα κάνει σωστά και όπως πρέπει.Ακόμα περιμένω να δω τι έγινε με το παρασκήνιο για το οποίο μας είχαν υποσχεθεί από πέρυσι ότι εξάλειψαν ενώ συνέβη ακριβώς το αντίθετο , και ακόμα περιμένω να καλυφθούν τα φανερά κενά της ομάδας τα οποία κάποιοι φέτος δεν ήθελαν να καλύψουν , είτε γιατί δεν μπορούσαν είτε γιατί δεν ήθελαν...
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 18:27 από stefan49
Συμφωνώ και εγώ, πως η νυν διοίκηση έχει κάνει πολλές "επιπολαιότητες"! Όμως εχτές έκανε μια κίνηση που μπορεί να αποδειχτεί ότι καλλίτερο έχει κάνει (η διοίκηση) από τότε που ανέλαβε! Μιλάω για την μεταγραφή του Μαρίνου! Να μου το θυμηθείτε! Αρκεί να μην τον αφήνουν στον πάγκο (με το πρώτο λάθος), όπως κάποιους άλλους παικταράδες, μόνο και μόνο γιατί δεν ήρθε από το εξωτερικό κοστίζοντας πανάκριβα!
Κουρσάρος
Δημοσίευση Τρι 01 Σεπ 2009, 18:29 από Κουρσάρος
stefan49 έγραψε:
Συμφωνώ και εγώ, πως η νυν διοίκηση έχει κάνει πολλές "επιπολαιότητες"! Όμως εχτές έκανε μια κίνηση που μπορεί να αποδειχτεί ότι καλλίτερο έχει κάνει (η διοίκηση) από τότε που ανέλαβε! Μιλάω για την μεταγραφή του Μαρίνου! Να μου το θυμηθείτε! Αρκεί να μην τον αφήνουν στον πάγκο (με το πρώτο λάθος), όπως κάποιους άλλους παικταράδες, μόνο και μόνο γιατί δεν ήρθε από το εξωτερικό κοστίζοντας πανάκριβα!

Κι εγώ από τα μέχρι τώρα παιχνίδια που τον είδα είμαι πολύ αισιόδοξος γι'αυτόν τον ποδοσφαιριστή!!

Πόσο συμφωνώ.....!!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: