www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Αρχηγός για πάντα EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Αρχηγός για πάντα EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Αρχηγός για πάντα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Αρχηγός για πάντα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Αρχηγός για πάντα EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αρχηγός για πάντα EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Αρχηγός για πάντα EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Αρχηγός για πάντα

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Αρχηγός για πάντα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αρχηγός για πάντα   Αρχηγός για πάντα EmptyΤετ 02 Σεπ 2009, 08:48

Ο ιστός στη σημαία της. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τον Κώστα Αντωνίου για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχτι το καλοκαίρι του 2012. Ο "Κάρα" συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ την Τρίη στη Παιανία και οι δύο πλευρές συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Σκέφτεται Παναθηναϊκό ο Γίρανεκ.

Ανανεώνει ο "Κάρα"

Ο Αντωνίου ζήτησε από τον "Κάρα" να υπάρξει σήμετα Τετάρτη νέα συνάντηση στα γραφεία και να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, το οποίο θα κρατάει τη "τυπάρα" στη Παιανία μέχρι το 2012. Όσον αφορά το οικονομικό μέρος, η αρχική πρόταση του "τριφυλλιού" όπως αναφέρει το Goal ήταν 800.000 ευρώ συν τα μπόνους με τα οποία θα έφτανε στο 1,2 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του ο Καραγκούνης είχε αντιπροτείνει περισσότερες πάγιες αποδοχές και λιγότερα μπόνους.

Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν με ένα ποσό που ξεκινάει από το 1 εκατ. ευρώ και πλέον οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να πε΄σουν οι υπογραφές.

Γίρανεκ: "Θέλω Παναθηναϊκό"

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μάρτιν Γίρανεκ είναι οι "πράσινοι" και όλα δείχνουν ότι ο Τσέχος αμυντικός θα γίνει κάτοικος Παιανίας από τον Ιανουάριο. Ο Γίρανεκ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το χειμώνα, δέχτηκε πρόταση ανανέωσης από τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά ο ίδιος σκέφτεται να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε στο Τύπο της χώρας του.

«Μου έχουν ήδη κάνει κάποιες κρούσεις από τη Σπαρτάκ για επέκταση της συνεργασίας μας. Αλλα σκέφτομαι μήπως μετακομίσω στην Ελλάδα. Υπάρχουν συζητήσεις και πλέον είναι θέμα απόφασής μου. O Παναθηναϊκός μου έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση από τη Σπαρτάκ. Σε τρεις εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Όπως και να έχει όμως, θέλω μέχρι το τέλος της θητείας μου εδώ να κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα. Στη Σπαρτάκ έγινα γνωστός, έφτιαξα το όνομά μου, έγινα αρχηγός, ωστόσο δεν είμαι πλέον νέος. Ο ρωσικός χειμώνας δεν είναι και το ιδανικότερο κλίμα για την υγεία μου και προφανώς αυτό στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερο. Το σώμα αντεπεξέρχεται πιο εύκολα στη ζέστη παρά στο κρύο και έτσι και για μένα πιο καλό είναι να παίζω σε ζεστό κλίμα. Θα δούμε».

Θοδωρής Βασίλης
gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
maik-pao
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 106
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Αρχηγός για πάντα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αρχηγός για πάντα   Αρχηγός για πάντα EmptyΤετ 02 Σεπ 2009, 09:25

ΑΡΧΗΓΟς ΚΑΙ ΗΓΕΤΗς ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΛΠΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗς.
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αρχηγός για πάντα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αρχηγός για πάντα   Αρχηγός για πάντα EmptyΤετ 02 Σεπ 2009, 11:46

ΤΩΡΑ στα γραφεία της ΠΑΕ ο «Κάρα»

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Καραγκούνης, προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, αφού ο διεθνής άσος τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι αποδοχές του θα αυξηθούν και θα φτάσουν στο ένα εκ. ευρώ ετησίως, ενώ προβλέπονται και μπόνους επίτευξης στόχων.

sportdog.gr
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αρχηγός για πάντα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αρχηγός για πάντα   Αρχηγός για πάντα EmptyΤετ 02 Σεπ 2009, 14:29

Υπέγραψε ο Καραγκούνης έως το 2012

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού υπέγραψε τριετή συμφωνία, κάτι που δείχνει ότι θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Στις πρώτες του δηλώσεις, εξερχόμενος των γραφείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υποστήριξε μεταξύ άλλων:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτή την εξέλιξη. Δεν θέλω να πούμε πολλά. Στο γήπεδο δείχνει ο καθένας αυτά που έχει να προσφέρει.
Τους ομίλους στην Ευρώπη τους κάνεις εύκολους ή δύσκολους εσύ. Αν είμαστε σοβαροί και αυτοί που πρέπει θα προχωρήσουμε και θα πετύχουμε την διάκριση που όλοι θέλουμε».

prasinanea.gr
spithas
Νεος
Νεος
spithas

Αριθμός μηνυμάτων : 62
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2009
Τόπος : Σέρρες

Αρχηγός για πάντα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αρχηγός για πάντα   Αρχηγός για πάντα EmptyΤετ 02 Σεπ 2009, 14:39

μπραβο αρχηγος με πολυ πεισμα και δυναμη
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αρχηγός για πάντα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αρχηγός για πάντα   Αρχηγός για πάντα EmptyΣαβ 05 Σεπ 2009, 09:56

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Ο Έλληνας άσος τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Παναθηναϊκό, ενώ δε παρέλειψε να αναφέρει και πως ο μεγάλος στόχος των «πρασίνων» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Κεφάλαιο ζωής» χαρακτήρισε την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους Γιώργου Καραγκούνη:

Δύο χρόνια σήκωσες στην πλάτη σου τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ήρθε η ώρα να... σηκώσεις και το πρωτάθλημα;

Θέλουμε το πρωτάθλημα. Το θέλουμε πάρα πολύ. Θα παλέψουμε για να το κατακτήσουμε και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο ποιος είναι ο καλύτερος. Να μη γίνουν όλα αυτά που είχαμε δει κατά καιρούς! Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω όλα τα εχέγγυα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες ανταγωνιστικές που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα και αυτό που θέλω να πω είναι να κριθεί εντός γηπέδων και να είναι καθαρό.

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

Όλοι θα δίνουμε το 100 % σε κάθε παιχνίδι. Σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλουμε νίκες, ώστε ο κόσμος να είναι κοντά μας. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού γεμίζει το γήπεδο, το είδατε μέχρι τώρα και μας βοηθάει πολύ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να τον κρατήσουμε κοντά μας.

Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς Ηummer στο πρωτάθλημα;

Η ομάδα έχει ποιότητα και ποδοσφαιριστές. Και πέρυσι μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού και τότε ενισχύθηκε. Έχουν έρθει δύο νέοι ποδοσφαιριστές κεντρικοί αμυντικοί και είμαστε ακόμη στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είναι ακόμη στο στάδιο προσαρμογής. Θα δούμε, δεν μπορούμε να πούμε απο τώρα αν είναι πολύ καλοί ή όχι. Πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Θέλουν χρόνο. Δεν υπάρχει δικαιολογία σε ό,τι αφορά το θέμα των αμυντικών. Έχουμε καλή άμυνα. Άλλωστε, άμυνα δεν είναι μόνο ένας ποδοσφαιριστής, αλλά πώς κινείται και αμύνεται όλη η ομάδα. Ο Καναβάρο που ψηφίστηκε από όλους ως ο καλύτερος αμυντικός όταν πήγε στη συνέχεια με μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα δεχόταν 4 γκολ, γιατί όλοι κοιτούσαν μόνο πώς θα επιτεθούν!

Κάποτε (εναντίον της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, 9 Απριλίου2002) αγωνίστηκες για αρκετά λεπτά με ρήξη χιαστών. Μέχρι πού θα έφτανες για να αγωνίζεσαι για τον Παναθηναϊκό;

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα όπου άρχισα την καριέρα μου και όπως φαίνεται θα την κλείσω. Με τις ενδιάμεσες παρενθέσεις, είμαι περίπου 20 χρόνια στον σύλλογο. Έτσι θα είμαι όπου παίζω και με όποιον αντίπαλο αγωνίζομαι. Μου αρέσει. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου! Θυμάμαι εκείνη τη στιγμή, πίεζα τον εαυτό μου να αντέξω να φτάσω ώς το ημίχρονο, όχι για να γίνω αλλαγή αλλά για να το δέσω και να συνεχίσω να παίζω! Δεν άντεξα όμως. Σε άλλη μια φάση που έγινε πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, το πόδι μου δεν με κράτησε. Τέτοιες ευκαιρίες δεν τυχαίνουν κάθε μέρα, γι΄ αυτό ήθελα να παίξω. Ήταν 1-1 το σκορ (σ.σ.: το ματς έληξε τελικά 3-1) και θα πηγαίναμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είμαι παθιασμένος όπου παίζω και με όποιον αντίπαλο αγωνίζομαι. Μου αρέσει. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν αισιοδοξώ ότι θα προλάβω το γήπεδό μας

Το νέο συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι του 2012.Περιμένεις τη στιγμή που θα μπεις στο νέο γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό;

Όχι, δεν το περιμένω! Δεν είμαι αισιόδοξος, γιατί δεν βλέπω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Όταν επέστρεψα στον Παναθηναϊκό το 2007 και μίλησα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ένας από τους λόγους ήταν και αυτός. Σε έναν ή ενάμιση χρόνο μου είχαν πει ότι θα είναι έτοιμο το γήπεδο. Έχουν περάσει δύο χρόνια και δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα! Μακάρι να γίνει, θα είναι πολύ καλό για την ομάδα. Πέρσι πήγαμε στις 16 ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βιγιαρεάλ και πιστεύω ότι αν παίζαμε σε δικό μας γήπεδο και όχι το ΟΑΚΑ, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.

Τι συμβουλή θα έδινες στον Σωτήρη Νίνη;

Πρώτα από όλα βλέπω ότι του αρέσει αυτό που κάνει. Να μη σβήσει ποτέ αυτή η φλόγα που έχει τώρα. Διαθέτει όλα τα καλά στοιχεία που χρειάζεται για να κάνει καριέρα.

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού τι σημαίνει για σένα; Ποιες λέξεις το εκφράζουν;

Είναι μεγάλη τιμή. Όταν αγωνίζεσαι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη η ευθύνη. Έχει μεγάλη ιστορία.

Προσπαθώ με τη δουλειά μου να αντιπροσωπεύω το περιβραχιόνιο επάξια. Σε ποιους προπονητές, κοιτώντας και πιο πίσω, θα ήθελες να στείλεις ένα «ευχαριστώ»;

Έχω καλές αναμνήσεις από όλους τους προπονητές. Θα έστελνα και στον Ρότσα που με έφερε στην Παιανία και σε προπονητές της Εθνικής, τον Σοφιανίδη, τον Κόλλια, τον Παπαεμμανουήλ. Έχω πάρει πολλά και από τον Δανιήλ, αλλά και από τον συγχωρεμένο τον Κυράστα. Με πίστεψε πολύ ο Άγγελος Αναστασιάδης και με μονιμοποίησε τότε. Το ίδιο και ο Μαρκαριάν.

Για την Εθνικη ομάδα

«Είναι μεγάλο κεφάλαιο η Εθνική. Κεφάλαιο ζωής! Έχω πολλές εμπειρίες, εικόνες, έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη. Με έχει βοηθήσει η Εθνική ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο»

Ο Κατσουράνης πρώτος και μετά ο Ρεχάγκελ είπαν ότι το ματς με την Ελβετία, που γίνεται απόψε, είναι πιο σημαντικό από αυτά του Εuro. Συμφωνείς με αυτή την άποψη;

Συμφωνώ, γιατί πρέπει να πάμε στο Μουντιάλ! Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό και κρίσιμο. Είναι κλειδί το ματς με την Ελβετία. Το θετικό είναι ότι παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Ακόμη και με ισοπαλία κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Είναι σημαντικό να εξαρτάσαι από σένα. Πρέπει να παίξουμε με την πίεση του αντιπάλου, να την εκμεταλλευτούμε. Μπορεί να αγωνιζόμαστε στην έδρα τους, μπροστά στο κοινό τους, όμως έχουμε δείξει ότι σε εκτός έδρας παιχνίδια δεν χάνουμε εύκολα. Δεν έχουμε χάσει δύο φορές σε προκριματική φάση από την ίδια ομάδα, ποτέ τα 10 τελευταία χρόνια. Και ελπίζω ούτε τώρα.

Ο Τάκης Φύσσας είπε ότι είσαι φαινόμενο. Ότι βάζεις την Εθνική ομάδα πάνω από όλα!

Αυτή η αγάπη δεν είναι τωρινή. Έχω παίξει και μάλιστα έχω κάνει ρεκόρ συμμετοχών στις Εθνικές ομάδες. Αρχίζοντας από την Εθνική Παίδων που ήμουν και αρχηγός, την Εθνική Ελπίδων, Νέων και Ανδρών. Για όσους δεν το γνωρίζουν έχω έρθει τρίτος με την Εθνική Νέων, δεύτερος με την Εθνική Ελπίδων και στην πρώτη θέση με την Εθνική Ανδρών. Αγαπάω τόσο πολύ την Εθνική ομάδα, γιατί έχω ζήσει φοβερές στιγμές από μικρός. Έχει μπει στο πετσί μου! Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη μου για την Εθνική ομάδα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλοι είναι έτσι. Ειδικά με αυτά που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και ο κόσμος που έλεγε παλιά, «άαα θα παίξεις με την Εθνική, κρατήσου γιατί έχουμε σημαντικό ματς με τον Παναθηναϊκό την άλλη εβδομάδα κ.λπ.» έχει αλλάξει. Με πιάνουν στον δρόμο φίλοι του Παναθηναϊκού και είναι στενοχωρημένοι που δεν μπορώ να παίξω κόντρα στην Ελβετία. Η νοοτροπία όλων έχει αλλάξει.

Μέσα σε λίγες λέξεις το χωριό σου, Αμπελώνας Πύργου.

Αγαπημένο μέρος. Πάντα στην καρδιά μου. Εκεί γεννήθηκα, μεγάλωσα, έπαιξα μπάλα μέχρι τα 13 μου.

Η οικογένεια τι σημαίνει για σένα;

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η οικογένεια. Μεγάλη η χαρά να γυρίζω σπίτι και να με περιμένουν η γυναίκα και τα τρία μου παιδιά. Με γεμίζουν ενέργεια, παρά την κούραση. Με στηρίζουν, κάνουν υπομονή, γιατί η πίεση είναι μεγάλη, ενώ υπάρχουν και ταξίδια. Λείπω από το σπίτι ώρες, μέρες, αλλά και κάποιες άλλες φορές που βρίσκομαι εκεί, είναι σαν να λείπω από την κούραση.

Τι σε ξεκουράζει περισσότερο;

Να παίζω με τα παιδιά μου.

Ποια ταινία σου αρέσει και σε εκφράζει;

Το «La Vita e Βella» του Μπενίνι. Αυτή η ταινία με έχει αγγίξει.

sportdog.gr

Αρχηγός για πάντα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛΙΑΝΤ!!!!
» Ο διακοσάρης αρχηγός http://prasinanea.gr/basket/a1/article181065.ece
» Τα πάντα για τη νίκη!
» Για πάντα στις καρδιές μας
» Πρασινο το Διαμαντι για παντα!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: