www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
53 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 53 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Κουρσάρος
Νεος
Νεος
Κουρσάρος

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2009
Τόπος : Αγιος Νικόλαος Κρήτη

Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! Empty
03092009
ΔημοσίευσηΟ Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..!

Θα ξαναπερασει την πόρτα της Παιανίας ο ΗΛΙΘΙΟΣ?

Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! Mantzios

«Σκέφτηκαν Μάντζιο στο λιμάνι»
Θέμα Ολυμπιακού-Μάντζιου προέκυψε κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου όπως αποκαλύπτει σήμερα δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Ο άσος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το συντάκτη, είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» που έψαχναν απεγνωσμένα επιθετικό αυτό το καλοκαίρι.Τι τον συμβούλεψαν δικηγόροι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ» ο Μάντζιος, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, πριν τελικά τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός από τον Πανιώνιο «πακέτο» με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να δώσει τα 800.000 ευρώ που ήθελε ο Παναθηναϊκός και να τον κάνει δικό του, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε για ευνόητους λόγους. Έτσι, δικηγόροι συμβούλεψαν τον παίκτη να προσφύγει στη ΦΙΦΑ προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθερία του με την αιτία της μείωσης της προσωπικότητάς του, καθώς ο Παναθηναϊκός τον είχε να προπονείται όλο αυτό το διάστημα μόνος του.

Η ιδέα αυτή έπεσε στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι ο παίκτης ήταν έτοιμος να πάει με κλειστά μάτια στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τελικά το θέμα δεν προχώρησε αφού στον Ολυμπιακό είτε έκριναν ότι ο 26χρονος επιθετικός δεν τους κάνει, είτε γιατί οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να μην μπουν σε όλη αυτή την διαδικασία.

http://www.gazzetta.gr/content/view/45474/2/

Τον μαζευεις απο τα αζητητα του Πανθηρωνιου..
Του δινεις ψωμακι να φαει...
Του δινεις χρημα που δεν εχει ξαναδει στη ζωη του..
Κ τι κανει?Τοσα χρονια στην ομαδα τι εχει προσφερει?
Γκρινια,μιζερια και σταρχιδισμο..
Εξαιτίας του χασαμε ενα κύπελο απο τα Τυριά...

Συνομιλει με ΧΑΝΟΥΜΑ κ με Μπαγεβιτς,ενω εχει συμβολαιο με ΠΑΟ κ προσπαθει με εκβιαστικο τροπο(απορριπτωντας τις προτασεις ξενων ομαδων)να παει στην Χανουμα..

Σημερα μαθαινουμε οτι θα ηθελε ΄σαν τρελος' να παει στον απογονο..

Η αληθεια ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ..Δεν το εχει κρυψει..
Κυκλοφορει με σορτσακια κ καλτσες του gayρου,διαβάζει gayρο-φυλλάδες κλπ..
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σεβεται την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ κ στην οποια εχει την ΤΥΧΗ να αγωνιζεται...

Πραγματικα ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ...

Υ.Γ. Ο Πανηλίθιος φαντάζομαι ξέρετε όλοι ποιος είναι....! Ο κολλητός ντε...!!!

(http://mypanathinaikos.blogspot.com)Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! Mantzio

Βλέπε και Ο Ηλίθιος που λέγαμε...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κουρσάρος στις Πεμ 03 Σεπ 2009, 16:22, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! :: Σχόλια

abaddon
Απ: Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..!
Δημοσίευση Πεμ 03 Σεπ 2009, 16:15 από abaddon
Δεν ξέρω τι ομάδα είναι, τι εφήμεριδα διαβάζει και τι παρέες κάνει.Και ειλικρινά, στα @@ μου.Εγώ ξέρω πως είναι ένας παίκτης που βαριέται που ζει, τα καλύτερά του παιχνίδια τα έχει κάνει στην Ευρώπη "γιατί εκεί μας βλέπουν" και στις εγχώριες διοργανώσεις είναι προκλητικά αδιάφορος και εκνευριστικός. Δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσα γκολ έχει βάλει ούτε πόσες ντρίπλες έχει κάνει.Με ενδιαφέρει Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ του παίκτη να παίξει μπάλα. Του δώθηκαν ένα καρο ευκαιρίες, πέρσι ήταν για διώξιμο και τελικά ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε, αλλά δεν σεβάστηκε ούτε αυτό. Ας πάει λοιπόν αλλού να ξεδιπλώσει τα πλούσια προσόντα του, γιατί εδώ παικτάκια που κάνουν αγγαρεία δεν γουστάρουμε και να το βάλουν αυτό ΟΛΟΙ καλά στο μυαλό τους.
Κουρσάρος
Δημοσίευση Πεμ 03 Σεπ 2009, 16:19 από Κουρσάρος
abaddon έγραψε:
Δεν ξέρω τι ομάδα είναι, τι εφήμεριδα διαβάζει και τι παρέες κάνει.Και ειλικρινά, στα @@ μου.Εγώ ξέρω πως είναι ένας παίκτης που βαριέται που ζει, τα καλύτερά του παιχνίδια τα έχει κάνει στην Ευρώπη "γιατί εκεί μας βλέπουν" και στις εγχώριες διοργανώσεις είναι προκλητικά αδιάφορος και εκνευριστικός. Δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσα γκολ έχει βάλει ούτε πόσες ντρίπλες έχει κάνει.Με ενδιαφέρει Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ του παίκτη να παίξει μπάλα. Του δώθηκαν ένα καρο ευκαιρίες, πέρσι ήταν για διώξιμο και τελικά ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε, αλλά δεν σεβάστηκε ούτε αυτό. Ας πάει λοιπόν αλλού να ξεδιπλώσει τα πλούσια προσόντα του, γιατί εδώ παικτάκια που κάνουν αγγαρεία δεν γουστάρουμε και να το βάλουν αυτό ΟΛΟΙ καλά στο μυαλό τους.

Πες τα γμ την τρέλα μου βρε Στάθη.πες τα !!!!!!!!
prasinos-panthiras
Δημοσίευση Πεμ 03 Σεπ 2009, 17:51 από prasinos-panthiras
abaddon έγραψε:

Kalhtera den tha mporousa na to ekfrasw bravo re abaddon cheers
akisdelphi
Δημοσίευση Πεμ 03 Σεπ 2009, 19:05 από akisdelphi
ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ CHAT ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙ ΝΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
ΣΤΑΘΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
Κουρσάρος
Δημοσίευση Πεμ 03 Σεπ 2009, 19:27 από Κουρσάρος
Τα κείμενα δεν είναι δικά μου φίλε Ακη αλλά με εκφράζουν μέχρι τελείας.
Είναι του Laplace από το mypanathinaikos.blogspot !!

Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..! Derbybannerdq7

Ο Ηλίθιος και ο πανηλίθιος..!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: