www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες.... EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες.... EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες.... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες.... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες.... EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες.... EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες.... EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες....

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες.... Empty
04092009
ΔημοσίευσηΌχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες....

Γκονζάλες: "Δεν μίλησα με Ολυμπιακό"

Καλέντα (manager Μαντσίνι): "Καμία πρόταση για Μαντσίνι"

Ολιβιέ Μπλαν (υπεύθυνος Τύπου της Λιόν): "Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Κάλστρομ, αφού είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς.Δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μας για τον παίκτη, έτσι κι αλλιώς όμως δεν ενδιαφερόμαστε να τον παραχωρήσουμε. Διάβασα τα δημοσιεύματα του Τύπου στην Ελλάδα και πιστεύω ότι είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα".

Χίνες Καρβαχάλ(manager Μοριέντες): "Όλα ήταν έτοιμα για να πάει στον Ολυμπιακό.Και τότε ήρθε το τηλεφώνημα από τη Μαρσέιγ και ο Φερνάντο τα ακύρωσε όλα."

Πέδρο Μπράβο Χιμένες (manager Γκουτιερες): "«Κανένας ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου για τον Γιόνας. Δεν υπάρχει ούτε κρούση, ούτε πρόταση. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι αναληθή».

Φερναντίνιο: ""Ο Ολυμπιακός πράγματι έκανε πρόταση για την απόκτησή μου και ξέρω ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται. Η αλήθεια όμως είναι ότι εγώ, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, δεν ενδιαφέρομαι και ιδιαίτερα να έρθω στην Ελλάδα. Δεν έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό."

Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν (πρόεδρος Μπεσίκτας): "Ακούστε! Είμαι στο Παρίσι για επαγγελματικά ραντεβού. Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε τα όσα μου λέτε εσείς. Δεν υπάρχει καμία συνάντηση, καμία διαπραγμάτευση".

Μανουέλ Μομπαρλέτ (αθλητικός διευθυντής Μπέτις): «Η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν χαώδης. Και απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ουδέποτε έκανε πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ.Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία, γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός δεν έκανε ποτέ μία προσφορά που να πλησίασε τις απαιτήσεις μας.Ρωτήστε τους συναδέλφους σας. Εγώ έλεγα συνεχώς ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τον Ολυμπιακό».

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες.... :: Σχόλια

πολθ καλο το βιντεο cheers
faaaaaaaap,faaaaaaaaaaap,faaaaaaaaaaaaap!!wraios stathi Smile !!

Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες....

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: