Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες....
Συγγραφέας
Μήνυμα
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
04092009
Όχι άλλες μεταγραφές....δε θα μείνουν άλλοι παίκτες....
Γκονζάλες: "Δεν μίλησα με Ολυμπιακό"
Καλέντα (manager Μαντσίνι): "Καμία πρόταση για Μαντσίνι"
Ολιβιέ Μπλαν (υπεύθυνος Τύπου της Λιόν): "Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Κάλστρομ, αφού είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς.Δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μας για τον παίκτη, έτσι κι αλλιώς όμως δεν ενδιαφερόμαστε να τον παραχωρήσουμε. Διάβασα τα δημοσιεύματα του Τύπου στην Ελλάδα και πιστεύω ότι είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα".
Χίνες Καρβαχάλ(manager Μοριέντες): "Όλα ήταν έτοιμα για να πάει στον Ολυμπιακό.Και τότε ήρθε το τηλεφώνημα από τη Μαρσέιγ και ο Φερνάντο τα ακύρωσε όλα."
Πέδρο Μπράβο Χιμένες (manager Γκουτιερες): "«Κανένας ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου για τον Γιόνας. Δεν υπάρχει ούτε κρούση, ούτε πρόταση. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι αναληθή».
Φερναντίνιο: ""Ο Ολυμπιακός πράγματι έκανε πρόταση για την απόκτησή μου και ξέρω ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται. Η αλήθεια όμως είναι ότι εγώ, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, δεν ενδιαφέρομαι και ιδιαίτερα να έρθω στην Ελλάδα. Δεν έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό."
Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν (πρόεδρος Μπεσίκτας): "Ακούστε! Είμαι στο Παρίσι για επαγγελματικά ραντεβού. Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε τα όσα μου λέτε εσείς. Δεν υπάρχει καμία συνάντηση, καμία διαπραγμάτευση".
Μανουέλ Μομπαρλέτ (αθλητικός διευθυντής Μπέτις): «Η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν χαώδης. Και απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ουδέποτε έκανε πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ.Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία, γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός δεν έκανε ποτέ μία προσφορά που να πλησίασε τις απαιτήσεις μας.Ρωτήστε τους συναδέλφους σας. Εγώ έλεγα συνεχώς ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τον Ολυμπιακό».
Παρ 04 Σεπ 2009, 20:58 από prasinos-panthiras