Ρε παιδιά, Παναθηναικό το forum αλλά έγώ θα πω μερικά πράγματα για την Εθνική γιατί θα βγω από τα ρούχα μου πλέον. Εκπλήκτικό στήσιμο λοιπόν από τον Ότο, όπως διαβάζουμε..... Καταρχήν το να βάζεις τον Βύντρα σαν πλάγιο μπακ είναι έγκλημα και τιμωρείται από το Σύνταγμα, όπως έχουμε μάθει εμείς τόσα χρόνια. Έκτός αν ο Γερμανός δεν παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε να του στείλουμε μερικά DVD με αγώνες μας να δει τι τραβήξαμε εμείς. Μετά έχουμε το κέντρο. Ο Κάρα λείπει. Για δείτε λοιπόν τους μέσους μας και πείτε μου ποιος θα περάσει την μπάλα μπροστά, γιατί εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά....Εκτός και αν ο Κατσουράνης και ο Πατσατζόγλου έγιναν ξαφνικά δημιουργικοί μέσοι και δεν το έμαθα. Είπαμε πολυεργαλεία τα παιδιά αλλά....Άλλο να είναι στις δυνατότητες τους να κάνουν κάτι και άλλο να τους βάλεις σώνει και καλά να παίξουν ένα παιχνίδι που δεν είναι η καθαρή δουλεία τους να το κάνουν. Και εν τω μεταξύ ο Νίνης γυαλίζει την εξέδρα, γιατί ως γνωστόν ο πάγκος της Εθνικής ξεχειλίζει από ποιότητα....Καλά για τον φίλτατο Άγγέλο δεν λέω τίποτα, έχουν χιλιοειπωθεί και με πιάνει πια αναγούλα....Απλά έλεος...Και φτάνουμε να δούμε την αλλαγή της χρονιάς για να μην πω της δεκαετίας
Χαριστέας έξω και ποιος λέτε πως μπαίνει σε ρόλο μεσοεπιθετικού.... ΑΒΡΑΑΜ!!!!! Επαναλαμβάνω, ο Νίνης γυάλιζε την εξέδρα....Εκεί πια η τηλεόραση έκλεισε μόνη της από την απελπισία....Ίσως και να φταίει και το ότι πέταξα απέναντι το χειριστήριο και πατήθηκε το off....
Εγώ ένα έχω να πω. Ευχαριστούμε τον Ρεχάγκελ για όσα μας έχει προσφέρει αλλά αν δεν αποφασίσει να δει σοβαρά την ομάδα και τους παίκτες της, τότε καλύτερα να μας αποχαιρετήσει πριν αρχίσουμε να τρέφουμε αισθήματα που θα αρχίσουν να καλύπτουν, έστω και ελαφρώς, την τεράστια επιτυχία του 2004. Γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος προχωράει και δεν μένουμε στο παρελθόν, ψάχνουμε για καλύτερο μέλλον.
Κυρ 06 Σεπ 2009, 00:21 από akisdelphi