Αποτέλεσε το διακαή πόθο των ανθρώπων του Τριφυλλιού για τη θέση του αριστερού χαφ, όμως το σήριαλ της απόκτησής του δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
Ο λόγο για τον άσο της Σταντάρ Λιέγης, Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος άσος μίλησε σε Βελγικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή την πρόταση της Μαρσέιγ για τον ίδιο και αναφέρθηκε σε όλες τις προτάσεις που του έγιναν αυτό το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτές φυσικά ήταν και εκείνη του Παναθηναϊκού.
"Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω την καριέρα μου στη Μαρσέιγ. Ήθελα να πάρω μια μεταγραφή που θα με καλύπτει και αθλητικά και οικονομικά. Η Στουτγάρδη μου τα πρόσφερε όλα αυτά αλλά δεν συμφώνησε με την ομάδα μου. Ο Παναθηναϊκός με κάλυπτε στο θέμα των χρημάτων και η Σταντάρ Λιέγης αθλητικά. Θα δούμε τι θα γίνει" τόνισε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς.
Σίγουρα ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το εάν θα μεταγραφεί σε κάποιο άλλο Σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, ποντάροντας πολλά στο γεγονός ότι το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και αναμένεται να αγωνιστεί με την εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, κάτι που θα διευκολύνει πολύ την αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού σταθμού της καριέρας του.