www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Υπογράφει ότι δεν πάει στον... EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Υπογράφει ότι δεν πάει στον... EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Υπογράφει ότι δεν πάει στον... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Υπογράφει ότι δεν πάει στον... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Υπογράφει ότι δεν πάει στον... EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Υπογράφει ότι δεν πάει στον... EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Υπογράφει ότι δεν πάει στον... EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
88 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 88 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Υπογράφει ότι δεν πάει στον...

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Υπογράφει ότι δεν πάει στον... Empty
08092009
ΔημοσίευσηΥπογράφει ότι δεν πάει στον...

Του ΤΑΣΟΥ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ

Ναι ξέρω , ότι αυτά μας τα είπαν και άλλοι. Ναι ξέρω ότι θα μου πείτε, ότι εκείνο το καλοκαίρι του 2005 εκτέθηκα όταν βγήκα και είπα στο ραδιόφωνο ότι δεν πάει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου στον Ολυμπιακό και λίγους μήνες μετά υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά. Αυτή την φορά, όμως, έχω την αίσθηση ότι ο παίκτης που λέει ότι δεν πάει στον Ολυμπιακό το εννοεί. Αναφέρομαι στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ξέρω πολύ καλά, ότι έχει τσαντιστεί επειδή άρχισαν να γράφουν ότι πάει στον Ολυμπιακό και άλλα τέτοια!

Ετσι χθες βγήκε ο μάνατζερ του και είπε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει στον Ολυμπιακό ακόμα και αν δεν μείνει στον Παναθηναϊκό. Αλλά ο «Σαλπι» δεν σταματάει εδώ. Είναι διατεθειμένος να υπογράψει τώρα χαρτί στον Παναθηναϊκό, ότι δεν πάει στον Ολυμπιακό. Και ακόμα αν δει ότι η φημολογία συνεχίζεται να βγει να κάνει δήλωση και να ξεκαθαρίσει την θέση του, μια για πάντα. Και επειδή δεν το ξέρετε να σας πω ότι ο Σαλπιγγίδης έχει πει ένα όχι στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Ειχε κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός, αλλά ο «Σαλπι» ούτε καν τη συζήτησε. Και ξέρετε γιατί; Διότι από μικρός τον αντιπαθούσε τον Ολυμπιακό. Δεν ήθελε να πάει κόντρα στα ιδεώδη του και τώρα αυτό, που σκέφτεται είναι ότι από την στιγμή που έχει παίξει σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δεν μπορεί να πάει στον μισητό αντίπαλο και των δύο ομάδων.

Δεν του πάει και εκτός των άλλων δεν αντέχει και τον θόρυβο, που θα γίνει. Προδότη θα τον φωνάζουν οι μεν προδότη και οι δε. Ο Σαλπιγγίδης το έχει αποφασίσει. Αν είναι να φύγει από τον Παναθηναϊκό θα φύγει μόνο για το εξωτερικό. Το θέμα του δεν νομίζω ότι θα έχει άμεση εξέλιξη. Θα γίνει άλλη μία κουβέντα με τον Παναθηναϊκό, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή». Εγώ δεν θεωρώ ότι ο Σαλπιγγίδης δεν είναι παράλογος όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική. Πιστεύω ότι αν δεν βρει κάτι από το εξωτερικό, που να τον «τρελάνει» στο τέλος θα μείνει στον Παναθηναϊκό και θα υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο. Θα δούμε εδώ θα είμαστε. Αυτή την φορά, όμως, πιστεύω ότι αυτό που λέει ο Σαλπιγγίδης το εννοεί και δεν υπάρχει Ολυμπιακός για αυτόν. Μπορεί στον Πειραιά να κάνουν όρεξη, αλλά με την όρεξη θα μείνουν…
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Υπογράφει ότι δεν πάει στον... :: Σχόλια

Απ: Υπογράφει ότι δεν πάει στον...
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 14:18 από widescreen
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΘΑΝΟ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕ!!! ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΝΕΩΝΙΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο "ΣΑΛΠΙ" ΔΕ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ...
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 16:16 από Μάκης
Έχουν περάσει βδομάδες από την 1η συνάντηση ΠΑΟ- ΣΑΛΠΙ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ????????? Στο τέλος βλέπω μαυρα πανώ ...
akisdelphi
Δημοσίευση Παρ 11 Σεπ 2009, 12:42 από akisdelphi
widescreen έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΘΑΝΟ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕ!!! ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΝΕΩΝΙΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο "ΣΑΛΠΙ" ΔΕ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Υπογράφει ότι δεν πάει στον...

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: