www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Γουστάρει που γυρίζει! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Γουστάρει που γυρίζει! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Γουστάρει που γυρίζει! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Γουστάρει που γυρίζει! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Γουστάρει που γυρίζει! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Γουστάρει που γυρίζει! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Γουστάρει που γυρίζει! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Γουστάρει που γυρίζει!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Γουστάρει που γυρίζει! Empty
11092009
ΔημοσίευσηΓουστάρει που γυρίζει!

Του ΤΑΣΟΥ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ

Τελικά ο περιβόητος γάμος του καλοκαιριού έγινε ακριβώς στο 90. Ο Γιούρκας Σειταρίδης επέστρεψε χθες την τελευταία μέρα των μεταγραφών των ελεύθερων παικτών. Στην ομάδα, που αναδείχθηκε και καθιερώθηκε πριν αρχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι περνώντας από την Πόρτο, την Δυναμό Μόσχας, την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στις 25 Αυγούστου και όταν όλοι σχεδόν απέκλειαν την περίπτωση να επιστρέψει ο Σειταρίδης στον Παναθηναϊκό γράφαμε στο Sportaction.gr: "Και για τον Σειταρίδη και παρότι στον Παναθηναϊκό λένε ότι δεν γίνεται τίποτα χθες κάποιοι υποστήριζαν ότι μετά την Ατλέτικο θα γίνει ξαφνικός γάμος. Για να δούμε……". Και έτσι έγινε ξαφνικός γάμος. Ο Παναθηναϊκός άφηνε να εννοηθεί προς τα έξω ότι ο Σειταρίδης δεν είναι στα πλάνα , αλλά από την άλλη ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας ο πρόεδρος της ομάδας είχε πει πριν λίγες ημέρες ότι "μου αρέσει ο Σειταρίδης", αφήνοντας όχι απλά χαραμάδα, αλλά παράθυρο ανοιχτό.

Οι πρώτες επαφές με τον Γιούρκα στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου δεν απέδωσαν καρπούς. Ο παίκτης στη συνέχεια αναζήτησε την τύχη του στο εξωτερικό, δεν καλύφθηκε οικονομικά με τις προτάσεις που του είχαν κάνει και τελικά πριν λίγες ημέρες ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Νικόλα Πατέρα, με τον οποίο συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ιγκόγνιτο στο γραφείο του και υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιο: "Πρόεδρε έχω όρεξη για μπάλα" είπε ο Γιούρκας στον Πατέρα, που του τόνισε ότι τον πιστεύει πολύ και περιμένει πολλά από αυτόν. Και η αλήθεια είναι αυτή.

Ο Γιούρκας μπορούμε να πούμε ότι είναι μεταγραφή του προέδρου, που τον ήθελε πολύ στην ομάδα . Βέβαια και ο Τεν Κάτε όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είχε εκφράσει την καλύτερη άποψη για τον Σειταρίδη εδώ και μήνες και οι μόνοι ενδοιασμοί που είχε ήταν με την αποχή του από τους αγώνες και την ετοιμότητά του. Ο Γιούρκας, όμως, όπως φάνηκε χθες στην κουβέντα με τον Πατέρα και τον Αντωνίου γουστάρει που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμος. Η ουσία είναι μία . Στην περίπτωση Σειταρίδη ο Παναθηναϊκός έχει να χάσει λίγα, αλλά να κερδίσει πολλά. Αν δεν του βγει η επιστροφή , τι είχε τι έχασε, αφού παίρνει έναν ελεύθερο παίκτη. Αν, όμως, του βγει κερδίζει ένα δεξί μπακ, τουλάχιστον για τέσσερα χρόνια ακόμα και έχει το κεφάλι του ήσυχο. Και το κυριότερο; Είναι ένας παίκτης που κάνει γκελ και στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που νοστάλγησε όλα αυτά τα χρόνια τις μπούκες του Γιούρκα από την δεξιά πλευρά.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Γουστάρει που γυρίζει! :: Σχόλια

Απ: Γουστάρει που γυρίζει!
Δημοσίευση Παρ 11 Σεπ 2009, 06:49 από maik-pao
Το εχω πει πολλες φορες εγω δεν τον ηθελα στην ομαδα οχι γιατι εχει να παιξη μπαλα 5-6 μηνες ,οχι για θεμα φυσικης καταστασης και τα υπολοιπα αλλα ειναι δυσκολα οχι ομως απιθανο να γινη ο γιουρκας που ξεραμε.......
ευχομαι να με αποστομοσης
καλως ηρθες στην παναθα που αγαπω.
akisdelphi
Δημοσίευση Παρ 11 Σεπ 2009, 12:36 από akisdelphi
ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ.... ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ.... ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ... ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ... ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ... ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ
Κουρσάρος
Δημοσίευση Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:39 από Κουρσάρος
Ο Γιούρκας θα παίξει μεγάλη μπάλλα όπως και πριν γιατί νομίζω πως πείσμωσε να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένος. (και δεν είναι φυσικά αν δεν θέλει ο ίδιος να είναι γιατί είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και με εμπειρίες που έχουν ελάχιστοι άλλοι Ελληνες ποδοσφιαριστές)

Γουστάρει που γυρίζει! 236312

Γουστάρει που γυρίζει! Derbybannerdq7

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κουρσάρος στις Κυρ 13 Σεπ 2009, 09:27, 2 φορές συνολικά
Δημοσίευση Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:43 από vickyandrocky
maik-pao έγραψε:
Το εχω πει πολλες φορες εγω δεν τον ηθελα στην ομαδα οχι γιατι εχει να παιξη μπαλα 5-6 μηνες ,οχι για θεμα φυσικης καταστασης και τα υπολοιπα αλλα ειναι δυσκολα οχι ομως απιθανο να γινη ο γιουρκας που ξεραμε.......
ευχομαι να με αποστομοσης
καλως ηρθες στην παναθα που αγαπω.

συμφωνω, εγω και οι φιλοι μου το ιδιο πιστευουμε... ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 cheers cheers cheers cheers

Γουστάρει που γυρίζει!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ" gazzetta.gr

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: