Του Νικου Συριγου
sportnet.gr«Ο Σεϊταρίδης είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Εμένα προσωπικά ο Σεϊταρίδης μου αρέσει. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένας σχεδιασμός. Όταν, λοιπόν, κάθεσαι και κουβεντιάζεις με τον προπονητή σου και τον τεχνικό διευθυντή και μέσα στον σχεδιασμό δεν είναι ο Σεϊταρίδης, δεν μπορώ να πάω και να κάνω συζητήσεις με έναν ποδοσφαιριστή και να του πω έλα στον Παναθηναϊκό». Νίκος Πατέρας 26/8/09
Μια παροιμία λέει ότι όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός χαμογελά. Με βάση το απόσπασμα της συνέντευξης του Νίκου Πατέρα, πριν από περίπου δυο εβδομάδες, οι… άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ο Πατέρας, ο Αντωνίου, ο Τεν Κάτε , αυτοί δηλαδή που αποφασίζουν για τις μεταγραφές, δεν έχουν χαρίσει στον Θεό ούτε… χαμόγελο.
Γιατί αν το να αποκτάς έναν παίκτη που παρακάλαγε να έρθει από την πρώτη μέρα των μεταγραφών, στο παρά ένα, είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού ο Θεός θα χάσει την αίσθηση του χιούμορ. Και οι Παναθηναϊκοί τα αβγά και τα πασχάλια…
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο Σεϊταρίδης είναι μία καλή μεταγραφή. Ειδικά, σε σύγκριση με αυτόν τον απίθανό Μουν που κάποιος, κάπου, κάποτε τον είχε βαφτίσει «από τα κορυφαία μπακ της Ευρώπης», ο Γιούρκας είναι το… μπακ του μέλλοντος! Και θα βοηθήσει 100% τον Παναθηναϊκό, ακόμη και αν απλά ανεβοκατεβαίνει στην δεξιά πλευρά σαν τρόλεϊ…. Μην με βάλετε να κάνω τη σύγκριση Μουν και τρόλεϊ γιατί θα στεναχωρήσω τους ΠΑΟΚτσήδες…
Το ζήτημα είναι γιατί αυτοί που αποφασίζουν στο «τριφύλλι» δεν είχαν βάλει στα… σχέδια τους νωρίτερα το όνομα του και αποφάσισαν να τον αποκτήσουν στις 10 του Σεπτέμβρη; Τώρα δηλαδή που ναι μεν είναι πολύ νωρίς για… δάκρυα, αλλά πολύ αργά για ομάδα που θέλει να την θεωρούν σοβαρή ως προς τον προγραμματισμό της… Ή μήπως όχι;
Και κάτι ακόμη: Όλον αυτόν τον καιρό ποιος προσπαθούσε να πείσει ποιον ότι ο Σεϊταρίδης πρέπει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό; Ο Πατέρας τον Αντωνίου; Ο Αντωνίου τον Τεν Κάτε; Ο Πατέρας τον Τεν Κάτε; Ή όλους μαζί ο… Μουν; Για να ξέρουμε σε ποιον να χρεώσουμε το κακό ψηστήρι…
ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑ "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ" ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙZΩ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΓΙΟΥΡΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ? ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ...... ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΠΟΣΑ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ....ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ή ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΈΝΑ ΠΟΣΟ ΠΑΓΙΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΥΡΙΟΥ......ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΈΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΠΑΙΚΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΡΚΑ......ΔΗΛΑΔΗ 2 ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ......300ΧΙΛ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ....ΚΑΚΟ DEAL ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ? Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ......
Παρ 11 Σεπ 2009, 09:57 από alexander13