www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»

Πήγαινε κάτω 
+4
akisdelphi
g3thanasis
Cisse
abaddon
8 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 08:36

Για τη μεγάλη του ποδοσφαιρική αγάπη, τον Παναθηναϊκό, μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Γκούμας, λίγο μετά την οριστική του αποχώρηση από την ενεργό δράση. Ο Λαρισινός αμυντικός σχολίασε ότι είχε μια αξιοζήλευτη καριέρα με το τριφύλλι στο στήθος, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι νιώθει πικρία και απογοήτευση από τις συμπεριφορές κάποιων.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε ακόμα για τον Τεν Κάτε, που ουσιαστικά εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του, τη φετινή ομάδα, τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα του, αν είχε δεχτεί ποτέ πρόταση από άλλη ομάδα, τη φετινή… φιέστα του πρωταθλήματος που -θέλει- να γίνει στη Λεωφόρο, το πρωτάθλημα της Ριζούπολης, τη γενιά των «γκουμομπασινάδων» κ.α.

Αποσπάσματα της συνέντευξης στην «Sportday»:

Έπειτα από 17 χρόνια καριέρας πέτυχες αυτά που ονειρευόσουν;

«Όταν ξεκίνησα 16 -17 χρόνων από το χωριό μου, είχα πολλά όνειρα, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, και θα ήμουν και αρχηγός. Δεν είμαι αχάριστος, πιστεύω ότι είχα μια αξιοζήλευτη καριέρα».

Πώς έγινες Παναθηναϊκός;

«Ήμουν από μικρό παιδί Παναθηναϊκός. Επηρεάστηκα από την παρέα στη γειτονιά. Η ομάδα τότε κατακτούσε τίτλους και έκανε ευρωπαϊκές πορείες. Ήταν η εποχή του Σαραβάκου και του Ζάετς. Θαύμαζα όλους αυτούς τους παίκτες».

Στο γήπεδο πήγαινες μικρός να δεις τον Παναθηναϊκό; Ποιος παίκτης σου είχε κάνει εντύπωση;

«Πήγαινα και έβλεπα τη Λάρισα, που είχε πολύ καλή ομάδα. Όταν έπαιξε με τον Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ είχα πάει. Θυμάμαι ότι είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Από παίκτες σε εκείνο το ματς μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ο Γεωργακόπουλος».

Σταματάς το ποδόσφαιρο με χαρά ή με πίκρα;

«Ανάμεικτα συναισθήματα. Πίκρα σίγουρα νιώθω, διότι δεν τελείωσα την καριέρα μου έτσι όπως έπρεπε και έτσι όπως μου άρμοζε. Θα είμαι ψεύτης αν πω ότι δεν μου έχει αφήσει πίκρα αυτό. Είχα προγραμματίσει να παίξω ένα χρόνο μπάλα ακόμα. Ήθελα στο τελευταίο ματς να ανταποδώσω το χειροκρότημα στον κόσμο, που μου συμπαραστάθηκε όλα αυτά τα χρόνια και στάθηκε δίπλα μου. Αυτή την ευκαιρία δεν την είχα και γι' αυτό στενοχωριέμαι πιο πολύ. Με πίκραναν και με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μια μικρογραφία της ζωής, στην οποία δεν υπάρχει πάντα δικαιοσύνη. Χαρά νιώθω για το ότι έχω ελεύθερο χρόνο και θα ασχοληθώ με την οικογένειά μου και τον γιο μου, που δεν μπορούσα να είμαι κοντά του».

Σε ποιους αναφέρεσαι;

«Αυτό το κρατάω για μένα. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, διότι για μένα πάνω απ' όλους και όλα είναι ο Παναθηναϊκός».

Τι ήταν αυτό που ήθελες να πετύχεις και δεν το πραγματοποίησες;

«Είχα όνειρο να κατακτήσω έναν ευρωπαϊκό τίτλο με τον Παναθηναϊκό. Πολλές φορές φτάσαμε πολύ κοντά στο ΟΥΕΦΑ, που αποκλειστήκαμε από την Πόρτο, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ. Τώρα ακούγεται και είναι απίθανο, αλλά ο Παναθηναϊκός σαφέστατα ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που είχε φτάσει πολύ κοντά στο να διεκδικήσει κάποιον ευρωπαϊκό τίτλο».

Ποιες ήταν οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες στιγμές σου;

«Χειρότερη στιγμή, στη Ριζούπολη. Χωρίς σκέψη. Με όλη την κατάσταση που επικρατούσε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και την ήττα που υποστήκαμε και χάσαμε το πρωτάθλημα. Η καλύτερη στιγμή είναι η κατάκτηση του νταμπλ το 2004 και του Euro».

Έφτασες κάποια στιγμή να πεις ότι «σταματάω το ποδόσφαιρο»;

«Σίγουρα έχω περάσει πολλές δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Ένας τραυματισμός, π.χ., όταν είχα σπάσει το πόδι μου το καλοκαίρι του 2001. Με τη Λάτσιο φοβήθηκα ότι δεν θα παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο ποδόσφαιρο. Έμεινα 3-4 μήνες εκτός, έκανα όλη μέρα θεραπεία και τελικά το πόδι έγινε πιο δυνατό από πριν».

Φέτος πώς βλέπεις την ομάδα;

«Φέτος η ομάδα έχει το καλύτερο υλικό απ' όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Είμαστε το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να το δείξει η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι είναι κοντά στο να κόψει πρώτη το νήμα. Οι παίκτες που ήρθαν είναι εγνωσμένης αξίας και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Όμως πρέπει να φτιαχτεί ένα καλό σύνολο, διότι σε κάθε ματς δεν θα φτάνουν μόνο οι εξάρσεις. Με το ρόστερ που έχουμε φέτος έχει υποχρέωση η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Και στο Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να φτάσει ψηλά. Έχει πολλές λύσεις. Πιστεύω ότι οφείλει να παίξει καλύτερη μπάλα η ομάδα με αυτό το υλικό. Πρέπει να ευχαριστιέται ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο».

Στο γήπεδο θα πηγαίνεις φέτος;

«Θα πηγαίνω ως φίλαθλος και αυτό είναι το πιο δύσκολο».

Αν πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα, πού θα ήθελες να ζήσεις τη φιέστα;

«Στη Λεωφόρο. Θα ήθελα να τη δω στον Βοτανικό, που σύμφωνα με το πρότζεκτ έπρεπε να ήταν έτοιμο το γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Οπότε θα ήθελα να τη ζήσω στη Λεωφόρο, ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, στην εξέδρα».

Η «παράγκα» υπήρχε. Το ένιωσες στο πετσί σου. Έφθασες στα όριά σου σε κάποιο ματς και τι πήγες να κάνεις;

«Παλιότερα η διαιτησία όντως ήταν εχθρική εναντίον του Παναθηναϊκού. Θυμάμαι έντονα το ματς με την Παναχαϊκή, που είχαμε χάσει 1-0. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η αντιμετώπιση σ' εκείνο το ματς. Έλεγα από μέσα μου πως ό,τι και να κάνουμε δεν πρόκειται να κερδίσουμε».

Πιστεύεις ότι δικαίως έχει πάρει ένα στα δεκατρία ο Παναθηναϊκός; Αν όχι, πόσα θα έπρεπε και ποιες χρονιές;

«Όχι. Δεν μπορώ να θυμάμαι χρονιές. Θα έπρεπε να πάρουμε άλλα 3-4 πρωταθλήματα. Δεν τα πήραμε γιατί... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται».

Στην πορεία της καριέρας σου είχες ποτέ πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα;

«Είχα πρώτο στόχο τον Παναθηναϊκό και δεν άφηνα περιθώρια. Δεν έδωσα το δικαίωμα να με προσεγγίσουν διότι τελείωνα γρήγορα την ανανέωση».

Αν είχες από τον Ολυμπιακό, θα πήγαινες;

«Όχι, ποτέ στον Ολυμπιακό. Επαγγελματίας είμαι, αλλά έχω συνδεθεί από πιτσιρίκι με τον Παναθηναϊκό. Τόσα χρόνια έπαιζα κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν μπορούσα καν να το σκεφθώ».

Κάποιοι άλλοι πρώην συμπαίκτες σου πήγαν...

«Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει, δεν πρέπει να τους κατηγορούμε. Εγώ δεν θα ήθελα ποτέ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Τι σημαίνει για σένα ο Παναθηναϊκός;

«Είναι η ζωή μου. Όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα που έφθασα 34 χρόνων. Πέρασα τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου στον ΠΑΟ».

Η φουρνιά των «γκουμομπασινάδων» ένιωσε δικαίωση με το Euro;

«Σίγουρα όταν ξεκινούσαμε, αρκετοί έλεγαν πού να πάει ο Παναθηναϊκός με τους "γκουμομπασινάδες". Τελικά όμως αποδείχθηκε ότι όλοι αυτοί είχαν άδικο, διότι οι "γκουμομπασινάδες" και Euro κατέκτησαν, και νταμπλ πήραν, και μέσα από την εξέλιξη που είχαν η καριέρα τους ήταν αξιόλογη. Και αυτό το δείχνουν οι αριθμοί. Και η αναγνώριση που νιώθω από τον κόσμο περπατώντας στον δρόμο είναι δικαίωση για μένα».

Υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψεις στον Παναθηναϊκό από άλλο πόστο;

«Ναι, μου έχει περάσει, αλλά δεν είναι και αυτοσκοπός».

Με το χέρι στην καρδιά, νιώθεις πίκρα για τον Τεν Κάτε, που ουσιαστικά ζήτησε την απόμακρυνσή σου;

«Η πίκρα είναι το λιγότερο. Το θέμα δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό. Δικαίωμα του κάθε προπονητή είναι να μην του κάνει κάποιος παίκτης. Αυτό που με ενόχλησε πάρα πολύ είναι πως αφέθηκε να εννοηθεί ότι έφυγα από την ομάδα επειδή μιλούσα στους δημοσιογράφους. Επειδή ξέρω πολύ καλά τόσα χρόνια τι έκανα και τι δεν έκανα, νιώθω ότι αδικήθηκα κατάφωρα σε αυτόν τον τομέα και βγήκε η στάμπα σε μένα, που πάντα είχα στο μυαλό μου το καλό της ομάδας, την οποία πονάω και θα εξακολουθώ να την πονάω».

Θέλεις να πεις κάτι στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Ένα “ευχαριστώ” για όλα όσα μου έχει προσφέρει μέχρι τώρα. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Όπως δήλωσα και πριν από λίγες ημέρες, αισθάνομαι ότι πλέον είμαι ένας από αυτούς. Ελπίζω ότι η ομάδα με την κατάκτηση των τίτλων θα μας κάνει χαρούμενους».

Σε αυτό το περιβόητο ματς της Ριζούπολης τι έγινε;

«Κατ' αρχάς το ματς εκείνο δεν έπρεπε να γίνει ποτέ. Πριν φθάσουμε στο γήπεδο, πετούσαν πέτρες στο πούλμαν. Το ίδιο συνέβη και όταν κατεβήκαμε μας πετούσαν πέτρες. Στα αποδυτήρια υπήρχαν "φουσκωτοί" παντού. Έσπασαν την πόρτα των αποδυτηρίων. Όταν βγήκαμε να δούμε τον αγωνιστικό χώρο, πάνω από τη φυσούνα οπαδοί κλοτσούσαν τους παίκτες στα κεφάλια. Ο Μπασινάς είχε αποκλειστεί στο κέντρο και για 20 λεπτά δεν μπορούσε να μπει μέσα και να αλλάξει. Επικρατούσε τρομοκρατία. Οταν βγήκαμε για ζέσταμα, μας σημάδευαν με πιστόλια φωτοβολίδων και κατά τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, όπως έγινε με τον Μπλιόνα στη Λάρισα. Υπήρχε ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Και οι ξένοι, ο Κόλκα, ο Χένρικσεν φοβόντουσαν και για τη ζωή τους. Βέβαια δεν θέλω να δικαιολογήσω την ήττα με 3-0. Στον αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Κάποιοι συμπαίκτες μου επηρεάστηκαν πάντως από την τρομοκρατία και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν».

Τότε σας είχαν κολλήσει την ταμπέλα του λούζερ…

«Ναι, ειδικά στους Έλληνες. Και από τότε, επειδή έλεγαν ότι οι Έλληνες είναι λούζερ, άρχισε η ομάδα να διαλύεται. Άδικα κατά τη γνώμη μου. Αν έμενε εκείνη η ομάδα για 5 χρόνια, θα πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η μισή Εθνική ομάδα ήταν εκείνοι οι παίκτες».

Κάποια παιδιά από τότε επέστρεψαν. Ο Καραγκούνης, ο Φύσσας, τώρα ο Σεϊταρίδης. Πώς κρίνεις αυτές τις επιστροφές;

«Μόνο καλό είναι. Αυτοί οι παίκτες ξέρουν τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την ελληνική νοοτροπία. Ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται στα δύσκολα και είναι εκεί για να πάρουν από το χέρι την ομάδα και να την οδηγήσουν ψηλά. Επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια στην ομάδα, ξέρουν τις καταστάσεις στο γήπεδο. Την ψυχολογία».

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009, 09:32
Γράφει: Γιώργος Κτενάς
sportdog.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Cisse
Admin
Cisse

Αριθμός μηνυμάτων : 372
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 09:02

Όπως πάντα ψυχαρα ο Γιάννης!! Εκμεταλλευτείτε τον εκεί στη ΠΑΕ έχει να δώσει πράγματα νομίζω
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 09:03

ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.......ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ......ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 12:13

Όχι, ποτέ στον Ολυμπιακό. Επαγγελματίας είμαι, αλλά έχω συνδεθεί από πιτσιρίκι με τον Παναθηναϊκό. Τόσα χρόνια έπαιζα κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν μπορούσα καν να το σκεφθώ».
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ??
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ...ΠΑΝΑΘΑ... ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ...
gdttek
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 147
Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009
Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 12:34

Έτσι είναι Άκη , συμφωνώ απόλυτα....Ο Γκούμας πήρε μια απόφαση που προσωπικά με εξέπληξε ευχάριστα , προτίμησε να τελειώσει την καριέρα του νωρίτερα και έτσι έγινε ένας από τους 3 ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει όλη τους τη ζωή μόνο στον Παναθηναϊκό...Τον πέταξαν επειδή τον θεωρούσαν "καρφί" αλλά τελικά ακόμα μέχρι σήμερα όλοι οι διάλογοι στην Παιανία μεταφέρονται χαρτί και καλαμάρι στους δημοσιογράφους...Αυτό το λέω για να μάθουμε να μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα , γιατί ο Γκούμας σταυρώθηκε και όλοι μας βοηθήσαμε στο να του ανοίξουν την πόρτα της εξόδου , επειδή υποτίθεται ήταν "ρουφιάνος του Τζίγγερ και των δημοσιογράφων"...Ελπίζω η διοίκηση να του ξανακάνει την πρόταση να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα , γιατί από κάποιους άλλους τυχάρπαστους ουρανοκατέβατους στον Παναθηναϊκό , ο Γκούμας αξίζει κάτι παραπάνω...
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 12:59

gdttek έγραψε:
Έτσι είναι Άκη , συμφωνώ απόλυτα....Ο Γκούμας πήρε μια απόφαση που προσωπικά με εξέπληξε ευχάριστα , προτίμησε να τελειώσει την καριέρα του νωρίτερα και έτσι έγινε ένας από τους 3 ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει όλη τους τη ζωή μόνο στον Παναθηναϊκό...Τον πέταξαν επειδή τον θεωρούσαν "καρφί" αλλά τελικά ακόμα μέχρι σήμερα όλοι οι διάλογοι στην Παιανία μεταφέρονται χαρτί και καλαμάρι στους δημοσιογράφους...Αυτό το λέω για να μάθουμε να μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα , γιατί ο Γκούμας σταυρώθηκε και όλοι μας βοηθήσαμε στο να του ανοίξουν την πόρτα της εξόδου , επειδή υποτίθεται ήταν "ρουφιάνος του Τζίγγερ και των δημοσιογράφων"...Ελπίζω η διοίκηση να του ξανακάνει την πρόταση να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα , γιατί από κάποιους άλλους τυχάρπαστους ουρανοκατέβατους στον Παναθηναϊκό , ο Γκούμας αξίζει κάτι παραπάνω...

ΓΙΩΡΓΟ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 10ΓΑΤΕ...ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Ο 10ΓΑΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.....ΑΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ....(ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΠΑΟ) ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚ......!!!!!!!!!
gdttek
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 13:59

Έτσι είναι Θανάση...Αλλά και ο Κάτε συνετέλεσε στο διωγμό του Γκούμα , γιατί τον θεωρούσε τελειωμένο...Αυτό φυσικά είναι δικαίωμα του κάθε προπονητή , αλλά κάποιος έπρεπε να εξηγήσει στον Ολλανδό ότι ο Γκούμας δεν ήταν όποιος κι όποιος αλλά ένας παίκτης που έπαιζε 16 χρόνια στον Παναθηναϊκό...Φυσικά δουλειά του Αντωνίου ήταν μάλλον αυτή , αλλά ας μη ζητάμε πολλά από τον Κωστάκη,έχει τόσα στο νου του μωρέ το παιδί....
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
Τόπος : Ξάνθη πια !

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 15:28

Πως μας αρέσει να ωραιοποιούμε ορισμένα πράγματα:
Ο Γκούμας κάλεσε κάποιον και έδωσε συνέντευξη στην οποίια ο "Δημοσιογράφος - εδώ γελάνε" δεν μπήκε στον κόπο να κάνει σοβαρές ερωτήσεις.

1. Ο Κάτε φταίει που ο Γκούμας γέρασε και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του;
2. Ο Κάτε έφταιγε που ο Γκούμας μετά το παιχνίδι με την Ίντερ αποφάσισε να το παίξει προπονητής και εξηγούσε πως έπρεπε να μαρκαριστεί ο Ιμπραήμοβιτς ενώ όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι ΈΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ???
3. Έχει παράπονα από την προσφορά του Αντωνίου και δεν ντρέπεται???
4. Πώς εξηγεί ότι από την ομάδα της Ριζούπολης ήταν ο μόνος που έμεινε; Ήταν πιο παικταράς από τον Καραγκούνη, τον Λυμπερόπουλο ή τον Κυριάκο ή έμεινε για ... άλλους λόγους?

Εντάξει να τον τιμήσουμε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια - αλλά μη κατεβάζουμε και βρακιά - δεν νομίζω ότι αξίζει.
gdttek
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 17:56

Φίλε Μάκη , από κάποιους άλλους όμως που κατέβασαν τα βρακιά τους στον Κόκκαλη και πήγαν σε αυτούς που παραλίγο να τους σκοτώσουν εκείνη τη μέρα στη Ριζούπολη , ναι , προτιμώ τον Γκούμα με τα κουσούρια του...Και τουλάχιστον εγώ κρατώ σταθερή γραμμή και δεν περίμενα τις χθεσινές του δηλώσεις και έλεγα εξαρχής ότι δεν έπρεπε να διωχθεί έτσι ένας παίκτης που προσέφερε 16 χρόνια στην ομάδα...Ακριβώς τα ίδια έλεγα και για τον Αλβέρτη , θα πω στο μέλλον και για τον Πανταλέοντα στο βόλεϊ κ.ο.κ.
Απο αυτά που αναφέρεις αυτό που με είχε χαλάσει εμενα ήταν οι όντως απαράδεκτες δηλώσεις του μετά το ματς με την Ίντερ,όσο για τον Αντωνίου....τουλάχιστον ο Γκούμας δεν είχε πάει να προπονηθεί με την ερυθρόλευκη φανέλα και δεν είπε ότι δεν γυρίζει ούτε νεκρός στον Παναθηναϊκό....Και εμείς για να τον ευχαριστήσουμε τον κάναμε διευθυντή....Τι να πω...
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 546

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΤετ 16 Σεπ 2009, 18:53

Ο ιδιος ο Γκουμας ειχε δηλωσει πως θα σταματουσε το ποδοσφαιρο 1 χρονο πριν, τοτε ομως με τη βοηθεια των δημοσιογραφων και του κοσμου, πιεσε την νεα διοικηση να ανανεωσει το συμβολαιο του για αλλα 2 χρονια με αυξημενες αποδοχες. Καλως η κακως ομως, πλεον δεν μπορουσε να προσφερει αλλο αγωνιστικα, οποτε ο προπονητης ζητησε την απομακρυνση του. Ναι του βαλαμε τη σταμπα του ρουφιανου των αποδυτηριων...εγω ακομη το πιστευω πως ηταν ενας απο αυτους που μιλουσαν πολυ με τα...φιλαρακια του τους δημοσιογραφους...αυτοι αλλωστε τον βαφτησαν σημαια του συλογου. Το λαθος της διοικησης για μενα δεν ειναι τοσο η αναννεωση που του εκαναν...αλλα η χρονικη δειαρκεια αυτου. Επρεπε να φερθουν εξυπνα και να του κανουν 1+1 χρονο και με μια ομορφη κουβεντα φετος να τον απομακρυνουν με ολες τις τιμες. Αλλο αγωνιστικα δεν μπορουσε να προσφερει και επρεπε και ο ιδιος να το καταλαβει. Δεν αμφιβαλλω για τα Παναθηναικα του αισθηματα...μια ζωη αλλοστε περασε στην ομαδα, ομως δεν ξεχναω και τον ντορο που αφησε να δημιουργηθει το καλοκαιρι με την αποχωρηση του. Ναι ειναι παναθηναικος, αλλα οταν παιζοταν το προσωπικο του συμφερον, παντα το εβαζε πανω απολα και το εδειχνε με ακομψο τροπο. Οταν αποδεχεσαι τον ορο "σημαια" οφειλεις να φαιρεσαι και αναλογως...και αν δεν ξερεις πως...τοτε πας στον Αλβερτη και του ζητας να σου κανει ιδιαιτερα μαθηματα.
Κουρσάρος
Νεος
Νεος
Κουρσάρος

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2009
Τόπος : Αγιος Νικόλαος Κρήτη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»   Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος» EmptyΠεμ 17 Σεπ 2009, 05:50

Μάκης έγραψε:
Πως μας αρέσει να ωραιοποιούμε ορισμένα πράγματα:
Ο Γκούμας κάλεσε κάποιον και έδωσε συνέντευξη στην οποίια ο "Δημοσιογράφος - εδώ γελάνε" δεν μπήκε στον κόπο να κάνει σοβαρές ερωτήσεις.

1. Ο Κάτε φταίει που ο Γκούμας γέρασε και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του;
2. Ο Κάτε έφταιγε που ο Γκούμας μετά το παιχνίδι με την Ίντερ αποφάσισε να το παίξει προπονητής και εξηγούσε πως έπρεπε να μαρκαριστεί ο Ιμπραήμοβιτς ενώ όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι ΈΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ???
3. Έχει παράπονα από την προσφορά του Αντωνίου και δεν ντρέπεται???
4. Πώς εξηγεί ότι από την ομάδα της Ριζούπολης ήταν ο μόνος που έμεινε; Ήταν πιο παικταράς από τον Καραγκούνη, τον Λυμπερόπουλο ή τον Κυριάκο ή έμεινε για ... άλλους λόγους?

Εντάξει να τον τιμήσουμε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια - αλλά μη κατεβάζουμε και βρακιά - δεν νομίζω ότι αξίζει.

thanasis_ έγραψε:
Ο ιδιος ο Γκουμας ειχε δηλωσει πως θα σταματουσε το ποδοσφαιρο 1 χρονο πριν, τοτε ομως με τη βοηθεια των δημοσιογραφων και του κοσμου, πιεσε την νεα διοικηση να ανανεωσει το συμβολαιο του για αλλα 2 χρονια με αυξημενες αποδοχες. Καλως η κακως ομως, πλεον δεν μπορουσε να προσφερει αλλο αγωνιστικα, οποτε ο προπονητης ζητησε την απομακρυνση του. Ναι του βαλαμε τη σταμπα του ρουφιανου των αποδυτηριων...εγω ακομη το πιστευω πως ηταν ενας απο αυτους που μιλουσαν πολυ με τα...φιλαρακια του τους δημοσιογραφους...αυτοι αλλωστε τον βαφτησαν σημαια του συλογου. Το λαθος της διοικησης για μενα δεν ειναι τοσο η αναννεωση που του εκαναν...αλλα η χρονικη δειαρκεια αυτου. Επρεπε να φερθουν εξυπνα και να του κανουν 1+1 χρονο και με μια ομορφη κουβεντα φετος να τον απομακρυνουν με ολες τις τιμες. Αλλο αγωνιστικα δεν μπορουσε να προσφερει και επρεπε και ο ιδιος να το καταλαβει. Δεν αμφιβαλλω για τα Παναθηναικα του αισθηματα...μια ζωη αλλοστε περασε στην ομαδα, ομως δεν ξεχναω και τον ντορο που αφησε να δημιουργηθει το καλοκαιρι με την αποχωρηση του. Ναι ειναι παναθηναικος, αλλα οταν παιζοταν το προσωπικο του συμφερον, παντα το εβαζε πανω απολα και το εδειχνε με ακομψο τροπο. Οταν αποδεχεσαι τον ορο "σημαια" οφειλεις να φαιρεσαι και αναλογως...και αν δεν ξερεις πως...τοτε πας στον Αλβερτη και του ζητας να σου κανει ιδιαιτερα μαθηματα.

Wink

Γκούμας: «Με απογοήτευσαν κάποιοι, αλλά δεν είμαι αχάριστος»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο Γκούμας. Πιθανότητες επιστροφής στην Παιανία;
» Δεν είμαι επιζών, είμαι νικητής!
» Μαιντανός ο Γκούμας
» «Θα είμαι αμείλικτος…»
» Γκούμας: "Για τον Παναθηναϊκό έδωσα και την ψυχή μου, περίμενα ένα καλύτερο φινάλε"

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: