www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ Empty
18092009
ΔημοσίευσηΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ

Κοντά μισό αιώνα είμαι παναθηναικός.
Έχουν δει κατά καιρούς πολλά τα μάτια μου, άλλα όμορφα και άλλα άσχημα.
Έχω πανηγυρίσει και έχω στεναχορεθεί αφάνταστα.
Έχουν περάσει κατά καιρούς παιχταράδες και σούργελα
(αυτοί που οι νεότεροι αποκαλούν παλτά)σε όλες τις ομάδες μας.
Ένα ειναι το μεγάλο μου ΠΑΡΑΠΟΝΟ..Γιατί πρέπει να είμαστε συννεχώς σε δύο στρατόπεδα???
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΙ - ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΟΙ
ΠΡΑΣΙΝΗ - ΝΤΕΡΜΠΙ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΑΤΡΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΦΑΓΟΙ
ΚΛΠ ΚΛΠ
Δεν πιστεύω να υπάρχειέστω και ένας από μας, που να μην θέλει το καλό της ομάδας, απλώς βλέπουμε το θέμα απο διαφορετική γωνία.
Ας σταματήσουμε να τρεφόμαστε απο τις σάρκες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό της ομάδας μας.
ΠΑΟ η δύναμη σου είναι οι οπαδοί σου...και το έχουμε αποδείξει πολλάκις.
ΥΣ Δεν υπάρχει μονο το άσπρο και το μαύρο...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ :: Σχόλια

abaddon
Απ: ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ
Δημοσίευση Παρ 18 Σεπ 2009, 14:36 από abaddon
Άκη εγώ δεν ζητάω πολλά πράγματα. Ζητάω σεβασμό στους οπαδούς που πηγαίνουν στο γήπεδο και περιμένουν να δουν προσπάθεια και πάθος και τσαμπουκά. Ζητάω την Κυριακή να μπούμε μέσα και να πατήσουμε τον Άρη στο λαιμό και όχι να μπούμε και να κοιμόμαστε όρθιοι. Ζητάω τους παίκτες που περιμένουν ευκαιρίες υποτιθεται και έρχονται από τον πάγκο, να τα δίνουν όλα στο χορτάρι για να αποδείξουν πως αξίζουν να είναι στην ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει σε ΚΑΘΕ ματς να το δείχνουμε αυτό, είτε με αντίπαλο την Ρεάλ είτε με τον Εορδαικό. Θέλω το όνομα που έχουμε κάνει στην Ευρώπη να μην γίνεται περίγελος του κάθε Τούρκου και του κάθε Ρουμάνου και του κάθε Τσέχου. Δεν με ενδιαφέρουν οι κωλοφυλλάδες μας ούτε οι παρασκηνιακές συγκρούσεις των μετόχων. Θέλω να είμαι περήφανος και να μην ξενυχτάω από τα νεύρα μου επειδή κάποιος τυχάρπαστος έβαλε αυτογκολ προσπαθώντας να διώξει με πλασέ....Θέλω να κοιτάζω το ρολόι στο 10' και να μην χάνουμε αλλά να κερδίζουμε......
akisdelphi
Δημοσίευση Παρ 18 Σεπ 2009, 14:47 από akisdelphi
abaddon έγραψε:
Άκη εγώ δεν ζητάω πολλά πράγματα. Ζητάω σεβασμό στους οπαδούς που πηγαίνουν στο γήπεδο και περιμένουν να δουν προσπάθεια και πάθος και τσαμπουκά. Ζητάω την Κυριακή να μπούμε μέσα και να πατήσουμε τον Άρη στο λαιμό και όχι να μπούμε και να κοιμόμαστε όρθιοι. Ζητάω τους παίκτες που περιμένουν ευκαιρίες υποτιθεται και έρχονται από τον πάγκο, να τα δίνουν όλα στο χορτάρι για να αποδείξουν πως αξίζουν να είναι στην ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει σε ΚΑΘΕ ματς να το δείχνουμε αυτό, είτε με αντίπαλο την Ρεάλ είτε με τον Εορδαικό. Θέλω το όνομα που έχουμε κάνει στην Ευρώπη να μην γίνεται περίγελος του κάθε Τούρκου και του κάθε Ρουμάνου και του κάθε Τσέχου. Δεν με ενδιαφέρουν οι κωλοφυλλάδες μας ούτε οι παρασκηνιακές συγκρούσεις των μετόχων. Θέλω να είμαι περήφανος και να μην ξενυχτάω από τα νεύρα μου επειδή κάποιος τυχάρπαστος έβαλε αυτογκολ προσπαθώντας να διώξει με πλασέ....Θέλω να κοιτάζω το ρολόι στο 10' και να μην χάνουμε αλλά να κερδίζουμε......

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΑΘΗ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΗΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ
Δημοσίευση Παρ 18 Σεπ 2009, 14:49 από gdttek
Πάρα πολύ ωραίο και εύστοχο σχόλιο Άκη , πραγματικά αυτές είναι και δικές μου απορίες...Πάντα θα υπάρχει κάτι να μας χωρίζει , εδώ άκουσα ότι χθες έπεσαν και ψιλές μεταξύ οπαδών μας στο γήπεδο αν και δεν υπέπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου...Είναι γεγονός πάντως ότι έχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα , και κάποιοι εξ ημών είναι και φανατικοί στις απόψεις τους και δεν δέχονται ούτε σωστό διάλογο ούτε τίποτα...
abaddon
Δημοσίευση Παρ 18 Σεπ 2009, 14:57 από abaddon
Ο χωρισμός σε στρατόπεδα είνα αποτέλεσμα των κατευθυνόμενων άρθρων και του λίγου μυαλού, για να μην πω τίποτα χειρότερο, μερικών....Έκανα μια βόλτα σήμερα και διάβασα ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Άλλος τα είχε με τον Βύντρα(?), άλλος με τον Πατέρα που δεν έκανε μεταγραφές (?)....δεν βγάζει κανείς νόημα......οι Γιαννακόπουλοι βγάζουν κορώνες για να συγκεντρώσουν γύρω τους οπαδούς μπας και καταφέρουν να πάρουν τσάμπα την Παε...το θέατρο του παραλόγου.... Εγώ μπάλα θέλω να δω.Μπάλα που να ανταποκρίνεται στην αξιά της ομάδας που έχω. Και όλους τους εξωγηπεδικούς τους έχω γραμμένους. Μπορώ? Θέλω να μπουν οι παίκτες με τον Άρη και να τον διαλύσουν και μετά να δείξουν ένα μεγάλο κωλοδάχτυλο και στον Παύλο και στον κάθε Παύλο....Στο χέρι τους είναι....
Δημοσίευση Παρ 18 Σεπ 2009, 15:38 από dimitris mitsoy
Αυτα ολα τα φαινομαινα τα βασιζω στα "σημεια των καιρων" Ειναι περιεργες οι εποχες που ζουμε. Αν βγαλουμε τις ταμπελες παναθηναικος, ολυμπιακος, ΠΑΣΟΚ,ΝΔ γενικα υπαρχει ενας φανατισμος και ενα μισος που απλα βρισκει διαφορα μετοπα να ξεσπαει.

Ειναι θεμα παιδειας κατ΄αρχην το πως συμπεριφερετε ατομικα και κοινονικα ενας ανθρωπος. Οταν η καποτε διασκεδαση εχει γινει αυτοσκοπος και μεσο για να ξεσπαει καποιος τα προβληματα του τοτε εχουμε ακραιες συμπεριφορες.

Επισεις, οταν καποια ακραια συμπεριφορα γινετε ανεκτη χωρις κυρωσεις τοτε ειναι βεβαιο οτι θα συνεχισει να υπαρχει.

Δυστηχως καθε μερα πλησιαζουμε ολο και πιο πολυ στον Αμερικανικο τροπο ζωης οπου ειναι ενα τεραστιο τρελοκομειο. Η αλλαγη ξεκιναει πρωτα απο μεσα μας και επεκτεινεται στο συνολο.

Μπορει ολα αυτα να ακουγονται μακρυα απο το θεμα συζητησης, ομως με μια δευτερη ματια ειναι φανερο οτι ειναι η ριζα του προβληματος.
abaddon
Δημοσίευση Παρ 18 Σεπ 2009, 15:44 από abaddon
dimitris mitsoy έγραψε:
Αυτα ολα τα φαινομαινα τα βασιζω στα "σημεια των καιρων" Ειναι περιεργες οι εποχες που ζουμε. Αν βγαλουμε τις ταμπελες παναθηναικος, ολυμπιακος, ΠΑΣΟΚ,ΝΔ γενικα υπαρχει ενας φανατισμος και ενα μισος που απλα βρισκει διαφορα μετοπα να ξεσπαει.

Ειναι θεμα παιδειας κατ΄αρχην το πως συμπεριφερετε ατομικα και κοινονικα ενας ανθρωπος. Οταν η καποτε διασκεδαση εχει γινει αυτοσκοπος και μεσο για να ξεσπαει καποιος τα προβληματα του τοτε εχουμε ακραιες συμπεριφορες.

Επισεις, οταν καποια ακραια συμπεριφορα γινετε ανεκτη χωρις κυρωσεις τοτε ειναι βεβαιο οτι θα συνεχισει να υπαρχει.

Δυστηχως καθε μερα πλησιαζουμε ολο και πιο πολυ στον Αμερικανικο τροπο ζωης οπου ειναι ενα τεραστιο τρελοκομειο. Η αλλαγη ξεκιναει πρωτα απο μεσα μας και επεκτεινεται στο συνολο.

Μπορει ολα αυτα να ακουγονται μακρυα απο το θεμα συζητησης, ομως με μια δευτερη ματια ειναι φανερο οτι ειναι η ριζα του προβληματος.

Δεν είναι σημείο των καιρών Δημήτρη. Ο άνθρωπος από πάντα, από καταβολής κόσμου, έχει την έμφυτη τάση να χωρίζεται σε στρατόπεδα. Είναι στο DNA του. Αντιμαχόμενες παρατάξεις βρίσκεις σε διάφορες μορφές τις κοινωνικής ζωής, ακόμα και στις πιο γελοίες και ασήμαντες.Δεν ζούμε σε μια ουτοπική κοινωνία.
Δημοσίευση Παρ 18 Σεπ 2009, 17:14 από Μάκης
Μη στεναχωριέσαι Άκη - εμείς οι φίλαθλοι είμαστε είμαστε ένα. Τσακώνονται μόνο τα συμφέροντα.
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Σαβ 19 Σεπ 2009, 16:52 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΧΩΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ, ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ
akisdelphi
Δημοσίευση Σαβ 19 Σεπ 2009, 17:14 από akisdelphi
ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:
ΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΧΩΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ, ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...
g3thanasis
Δημοσίευση Σαβ 19 Σεπ 2009, 18:33 από g3thanasis
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ........ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.....ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΕΞΟΔΟ ...ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ......ΑΝΤΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ...ΚΑΙ Ο ΔΟΜΑΖΑΡΑΣ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ......)ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΓΚΑΛΙ....ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ....
Steavers
Δημοσίευση Κυρ 20 Σεπ 2009, 13:44 από Steavers
Πολύ σωστό και εύλογο το παράπονό σου Άκη. Αν ποτέ μπορούσαμε να εφαρμόσουμε το «κάλλιον το διδόναι ή το λαμβάνειν» θα αποφεύγαμε το «να με φας για να μη σε φάω». Τρεις έννοιες, συναγωνισμός, ανταγωνισμός, ευγενής άμιλλα, τρεις διαφορετικές δραστηριότητες μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών του ανθρώπου να ανακαλύψει το οικονομικό και πνευματικό του επίπεδο και γενικά τον πολιτισμό του. Η πρώτη έχει τη σημασία της συντροφικής συνεργασίας. Η δεύτερη έχει τη σημασία κάποιας μικρής ή και μεγάλης εχθρικής διάθεσης που μπορεί να αποκτήσει επικίνδυνες διαστάσεις. Η τρίτη αποδεικνύει ανθρώπους με αισθήματα ευγενικά που μάχονται για κάποιο ιδανικό, χωρίς να υποσκάπτουν τη θέση κανενός. Έννοιες και καταστάσεις που συναντώνται παντού και στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού. Ο καθένας ας κρίνει προσωπικά πως πρέπει να λειτουργεί και τι αντίκτυπο ή προσφορά έχουν οι θέσεις και οι πράξεις του.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: